Να κανουμε μαθηματικα γεν. παιδειας και να φευγει και να κολλαει το κολοχαρτο στο πινακα

gika έγραψε:Άλγεβα: 19 στο διαγώνισμα
Λογοτεχνεία: 20 στο διαγώνισμα, 18,5 σε απροειδοποίητο.
Και απο του χρόνου που θα γράψω στα @@ τα θεωρητικά μαθήματα και θα αρχίσω και φροντηστήρια
Τώρα οι ερώτηση είναι Θετική ή Τεχνολογική κατεύθυνση;
Κάτι που ίσως με κάνει να χάσω τη φόρμα που έχω αποκτήσει απο την ευγενή άμυλα που επικρατεί με πολλούς συμμαθητές μου...
Κάποια συμβουλή επ' αυτού...??
gika έγραψε: Πέρα απο την πλάκα είναι ένα μειωνέκτημα μου...
Hideguti έγραψε:Συγγνωμη που μπηκα στο τοπικ.
Απλα ειδα στην "Προβολη Ενεργων Θεματων", οτι ο Πρακτορινος ποσταρε στο "PAOKmania και στα σχολεια" και ανησυχησα. Τελικα ομως, ολα καλα. Συνεχιζουμε.![]()
![]()
PRAKTORINOS έγραψε:Hideguti έγραψε:Συγγνωμη που μπηκα στο τοπικ.
Απλα ειδα στην "Προβολη Ενεργων Θεματων", οτι ο Πρακτορινος ποσταρε στο "PAOKmania και στα σχολεια" και ανησυχησα. Τελικα ομως, ολα καλα. Συνεχιζουμε.![]()
![]()
Δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Μέρες που έρχονται, μπήκα να μοιράσω βαθμούς τριμήνου,
και έπεσα πάνω στο μαθητή gika (και το γραπτό του)
και πιάσαμε την κουβέντα.
Αυτό ήταν όλο,πώς κάνεις έτσι;
ilias4_koufalia έγραψε:ρε πρακτορινε οντως 83 εισαι???
gika έγραψε:Οι σχολές που με ενδιαφέρουν (πληροφορική, πολυτεχνείο κτλ), είναι απο την Τεχνολογική κατεύθυνση... Αλλά από ότι βλέπω στην πράξη, επειδή η τεχνολογική θεωρείται και η πιο εύκολη πάνε εκεί όλοι οι αδύναμοι μαθητές! Κάτι που ίσως με κάνει να χάσω τη φόρμα που έχω αποκτήσει απο την ευγενή άμυλα που επικρατεί με πολλούς συμμαθητές μου... Από την άλλη άμα πάω Θετική κάνω παραπάνω Χημεία (που δεν την χρειάζομαι στην τεχνολογική) πράγμα που ΙΣΩΣ μου ρίξει το γενικό αλλά σίγουρα θα μου αυξήσει τον φόρτο εργασίας...
Κάποια συμβουλή επ' αυτού...??