Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ντινίκο, παρεξήγησις. Εγώ μιλάω για πραγματική μπάλα, με ένα-δύο, κρυφούς κυνηγούς, κάλυψη χώρου και λοιπά. Οι αλήθεια βέβαια είναι ότι οι αντίπαλοι φάγανε,φάγανε, φάγανε, ήπιανε, ήπιανε, ήπιανε οπότε στις 3 το πρωί δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Αλλά κι αυτό μέρος του σχεδίου ήταν !
diniko80 έγραψε:kass ξανοιγεσαι σε αγνωστα νερα και δε σε παιρνει.......σαλονικιος δε γεννηθηκε ακομη να χασει σε μασες και πιοτι (sic) απο χαμουτζη....
novito έγραψε:άντε ρε να το κανονίσουμε γιατί πήραν φόρα μερικά γατάκια εξ Αθηνών....
Όπως οι Έλληνες της διασποράς είναι δύο φορές Έλληνες, το ίδιο και καλύτερο συμβαίνει και με τους Παοκτσήδες που ζούνε στην Αθήνα (αναλογία ισχύος 3,45:1) (just jocking)
Όσα αδέρφια απο Αθήνα με γνωρίζουν και θέλουν να δουν τον σημερινό αγώνα ας επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους πω που να έρθουν. Όχι σε PM. Να πάρουν τηλέφωνο γιατί έχει περιορισμένες θέσεις το μαγαζί και άρχισε να γεμίζει ΠΑΟΚΙΑ!
Η επόμενη Πέμπτη είναι εργάσιμη ημέρα, όπως και η Παρασκευή! Το Σάββατο 8 Αυγούστου αναχωρώ για 15θήμερες διακοπές (μια παρέα 8 άτομα). Αν παίξουμε με τον Πανιώνιο 22-23 Αυγούστου θα φροντίσω να έχω επιστρέψει για να δω τον αγώνα. Αν είναι Κυριακή 30 Αυγούστου, έχω πρόβλημα!