Συναντήσεις φίλων ΠΑΟΚ
Re: Συναντήσεις φίλων ΠΑΟΚ
kass ξανοιγεσαι σε αγνωστα νερα και δε σε παιρνει.......σαλονικιος δε γεννηθηκε ακομη να χασει σε μασες και πιοτι (sic) απο χαμουτζη....

Ω ρε φούστη μου δε γεννήθηκα ακόμα?? ...θα ρωτήσω τη μάνα μου να δω τι στο διάολο γίνεται.
Ντινίκε μην ξεχνάς ότι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες σαλονικιοί είμαστε (τουλάχιστον στην ψυχή)
Τουλάχιστον εγώ έστι νιώθω.
Ντινίκε μην ξεχνάς ότι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες σαλονικιοί είμαστε (τουλάχιστον στην ψυχή)
Τουλάχιστον εγώ έστι νιώθω.
Ντινίκο, παρεξήγησις.
Εγώ μιλάω για πραγματική μπάλα, με ένα-δύο, κρυφούς κυνηγούς, κάλυψη χώρου και λοιπά. Οι αλήθεια βέβαια είναι ότι οι αντίπαλοι φάγανε,φάγανε, φάγανε, ήπιανε, ήπιανε, ήπιανε οπότε στις 3 το πρωί δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Αλλά κι αυτό μέρος του σχεδίου ήταν !
Εγώ μιλάω για πραγματική μπάλα, με ένα-δύο, κρυφούς κυνηγούς, κάλυψη χώρου και λοιπά. Οι αλήθεια βέβαια είναι ότι οι αντίπαλοι φάγανε,φάγανε, φάγανε, ήπιανε, ήπιανε, ήπιανε οπότε στις 3 το πρωί δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Αλλά κι αυτό μέρος του σχεδίου ήταν !
Εχω κλεισει την πλατεια kass για μετα το ματς με Βαλερενγκα. Δεν θα προλαβαινεις να μαζευεις ταληρα εσυ και ο κοντουλης ο φιλος σου.
- DimisK
- Επικοινωνία:
diniko80 έγραψε:kass ξανοιγεσαι σε αγνωστα νερα και δε σε παιρνει.......σαλονικιος δε γεννηθηκε ακομη να χασει σε μασες και πιοτι (sic) απο χαμουτζη....![]()
![]()
![]()
Mην λες μεγάλα λόγια!!!!!!!!!!
-
gate4mitsos
- ΑποστόληςΑ
Όπως οι Έλληνες της διασποράς είναι δύο φορές Έλληνες, το ίδιο και καλύτερο συμβαίνει και με τους Παοκτσήδες που ζούνε στην Αθήνα (αναλογία ισχύος 3,45:1)novito έγραψε:άντε ρε να το κανονίσουμε γιατί πήραν φόρα μερικά γατάκια εξ Αθηνών....
(just jocking)
Σβήστηκαν τα τελευταία ποστ.
Μην ανοίξετε κανά τόπικ και ρωτάτε που πήγανε κύριοι.
Μην ανοίξετε κανά τόπικ και ρωτάτε που πήγανε κύριοι.
Όσα αδέρφια απο Αθήνα με γνωρίζουν και θέλουν να δουν τον σημερινό αγώνα ας επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους πω που να έρθουν.
Όχι σε PM.
Να πάρουν τηλέφωνο γιατί έχει περιορισμένες θέσεις το μαγαζί και άρχισε να γεμίζει ΠΑΟΚΙΑ!
Όχι σε PM.
Να πάρουν τηλέφωνο γιατί έχει περιορισμένες θέσεις το μαγαζί και άρχισε να γεμίζει ΠΑΟΚΙΑ!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Η επόμενη Πέμπτη είναι εργάσιμη ημέρα, όπως και η Παρασκευή!
Το Σάββατο 8 Αυγούστου αναχωρώ για 15θήμερες διακοπές (μια παρέα 8 άτομα).
Αν παίξουμε με τον Πανιώνιο 22-23 Αυγούστου θα φροντίσω να έχω επιστρέψει για να δω τον αγώνα.
Αν είναι Κυριακή 30 Αυγούστου, έχω πρόβλημα!
Το Σάββατο 8 Αυγούστου αναχωρώ για 15θήμερες διακοπές (μια παρέα 8 άτομα).
Αν παίξουμε με τον Πανιώνιο 22-23 Αυγούστου θα φροντίσω να έχω επιστρέψει για να δω τον αγώνα.
Αν είναι Κυριακή 30 Αυγούστου, έχω πρόβλημα!
Gash thanks!!!!
ήταν υπέροχα!!!!
(την επόμενη θα ακολουθήσω και στο after game)
έλα να φτιάχνουμε τα μπαγκάζια για την Πέμπτη λέμε...
ήταν υπέροχα!!!!
(την επόμενη θα ακολουθήσω και στο after game)
έλα να φτιάχνουμε τα μπαγκάζια για την Πέμπτη λέμε...