Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από gash04 »

Μεγάλο ΠΑΟΚΙ ο πρόεδρας καλά λένε μερικοί.
Για το γήπεδο μας μάλλον λέει.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 30493.html :?
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

vanroy έγραψε:Και όπως λέει ο satanas στα σημερινά σπορ του Βορρά υπάρχει πρωτοσέλιδο:

Εικόνα

Διάβασε κανείς τι λέει επί του θέματος ο θόδωρος; Πρακτικά πως αποφασίζει ο λαός; :shock:
Τα 2/3 των μελών του ΑΣ ΠΑΟΚ με ψηφοφορία μπορούν να αποφασίσουν για το γήπεδο. Αυτό εννοεί ο Θοδωρής
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Καλά τα λέμε εμείς εδώ αλλα η προοπτική να ασχοληθεί πραγματικά κάποιους από τους αρμοδιους ποσο μεγάλη είναι;

Μάλλον μηδαμινή.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

gash04 έγραψε:Μεγάλο ΠΑΟΚΙ ο πρόεδρας καλά λένε μερικοί.
Για το γήπεδο μας μάλλον λέει.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 30493.html :?
gash εισαι σε λαθος θεματικη ενοτητα.αυτο που εγραψες ειναι για τα ανεκδοτα και εδω μιλαμε για τα διοικητικα!!!!!!!!!!(χαχαχαχαχαχαχαχαχα)
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΜΑΚΑΡΙ ρε παιδια να γινει το καινουργιο γηπεδο στα επομενα χρονια...θελω να ειναι μεχρι 40000 8εσεις γτ απο κει και πανο γινεται σταδιο, και εγο 8ελω να εχω με ολη την σημασια τιησ λε3ησ...ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ.... :) :) :) :) :) :P
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

«Απαραίτητο το νέο γήπεδο»

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει άμεσα γήπεδο;

«100% ναι? Η ανάπτυξή του είναι συνυφασμένη με τη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο γερασμένο, καλό για άλλες εποχές, αλλά όχι για να στεγάσει έναν ΠΑΟΚ που θέλει να αναπτυχθεί. Δεν γίνονται μεγάλες ομάδες με γήπεδα που δεν είναι σύγχρονα. Με ένα σύγχρονο γήπεδο ο ΠΑΟΚ θα βρει πηγές εσόδων που δεν τις έχει τώρα».

Εννοείτε τους χώρους προς εκμετάλλευση;

«Ναι. Δεν υπάρχει σύγχρονο γήπεδο χωρίς αυτούς τους χώρους. Δεν βγαίνει οικονομικά. Μελέτες δείχνουν ότι η επένδυση μεγαλύτερου ρίσκου είναι τα γήπεδα όταν είναι αμιγώς αθλητικά. Ξέρετε τι έξοδα συντήρησης έχει ένα γήπεδο που λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο έστω και αν η ομάδα παίζει σε αυτό κάθε δύο εβδομάδες; Αυτό το πράγμα είναι εξαρχής ζημιογόνο».

Πιστεύετε ότι θα ξεκινήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης;

«Ρωτήστε τον Ερασιτέχνη. Ο Ερασιτέχνης θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει ήδη χωρίς να περιμένει πρωτοβουλία της ΠΑΕ. Αυτός προσπορίζεται τα έσοδα και σε μια συμφωνία με τον κατασκευαστή θα αποκτούσε πολλαπλάσιους χώρους από αυτούς που έχει. Θα έπρεπε ήδη να έχει διοργανώσει, για να μην κατηγορηθεί από κανέναν, ένα δημόσιο διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού και υλοποίησης του έργου».

Εμπορικοί χώροι μπορούν να γίνουν στην Τούμπα;

«Ελάχιστοι... Θα πρέπει να αλλάξουν οι όροι δόμησης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα 300 μέτρα από το γήπεδο της Τούμπας και έχω συναισθηματικό δέσιμο με την περιοχή. Θα πρέπει όμως να γίνουμε πραγματιστές, να ξεχωρίσουμε το επιθυμητό με το εφικτό. Υπάρχει ένα οικόπεδο 20 στρ. ακριβώς όπως κατεβαίνουν οι κολόνες της Τούμπας. Ο υπόλοιπος χώρος δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, ανήκει στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού και στο δήμο. Θα πρέπει να γίνουν απαλλοτριώσεις. Το γήπεδο βρίσκεται στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Tο γήπεδο του Παναθηναϊκού προβλέπεται να γίνει στο Βοτανικό που δεν υπάρχει τίποτα και ξεσηκώθηκαν «αγανακτισμένοι» κάτοικοι της περιοχής. Πόσοι θα ξεσηκωθούν στην Τούμπα, ενώ ήδη θα έχει γκρεμιστεί το γήπεδο όπως έγινε και με την ΑΕΚ; Να πω ότι δεν θα πληροί τους όρους γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση; Με 28.000 θέσεις και η Τούμπα νεκρώνει. Σκεφτείτε ένα γήπεδο 40.000 θέσεων. Η περιβαντολλογική και η συγκοινωνιακή μελέτη είναι προϋποθέσεις για να γίνει το νέο γήπεδο. Για να μην πάμε στο χειρότερο σενάριο, να βρεθούν αρχαία...».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1749385

Σύμφωνα με τα παραπάνω του Παπαδόπουλου δύσκολα βλέπω εμείς που θέλουμε πάση θυσία να μη φύγει ο ΠΑΟΚ από την Τούμπα, να μένουμε ευχαριστημένοι.. :(
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Από ότι φαίνεται κάτι ξέρει για το εάν γίνεται το γήπεδο στη τούμπα η όχι και το επιχείρημα με το βάζελο και τις αντιδράσεις είναι επίσης πολύ βασικό.Ποιος μας λέει ότι δε θα γίνει κάτι παρόμοιο και σε περίπτωση που θέλουμε και εμείς να κάνουμε στη τούμπα νέο γήπεδο?

Πάντως για νέο γήπεδο έχουμε σίγουρα πολλά χρονια μπροστά μας μέχρι να γίνει.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ρε παιδιά αυτά που λέει ο Παδόπουλος είναι πράγματα που λέει η κοινή λογική. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας προκαλούν έκπληξη. Γήπεδο που τηρεί τις σύγχρονες προδιαγραφές (ασφάλεια, άνεση, εμπορικοί χώροι) δεν μπορεί να γίνει στην Τούμπα όσο κι αν το θέλουμε, όσο κι αν μας πονάει (γιατί μας πονάει). Το έχω πει δεκάδες φορές από εδώ ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να σκεφτόμαστε όχι μόνο με το συναίσθημα, αλλά και με τη λογική. Με 28.000 κόσμο στο γήπεδο, η περιοχή γύρω απο το γήπεδο ασφυκτικά. Τι θα γίνει με 40.000 κόσμο; Εκτός αν θέλουμε ένα γήπεδο 15.000 θέσεων. Τότε, ναι θα μπορεί αν γίνει με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές στην Τούμπα. Αλλά αυτό θέλουμε;

Συμφωνώ απόλυτα με τον Παπαδόπουλο. Οραματίζομαι έναν ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη με ένα γήπεδο κόσμημα που θα ζηλεύουν και μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Που θα είναι παράλληλα εκμεταλλεύσιμο εμπορικά, άνετο, ασφαλές, ευχάριστο, αλλά παράλληλα και ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η Θεσσαλονίκη έχει στενούς δρόμους και έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με το καθημερινό μποτιλιάρισμα.
Αυτό έγινε γιατί όταν κατασκευάστηκαν δεν είχαν προνοήσει οι μηχανικοί με μελέτες για το πως θα είναι η πόλη μετά απο 40-50 χρόνια και τι κίνηση θα υπάρχει με την κατακόρυφη αύξηση των αυτοκινήτων.
Ο περιφερειακός της πόλης έγινε με την σημερινή μορφή του με λάθος τρόπο εξ αρχής ψηφοθυρικό και βιαστικόκαι κατέληξε σε καρμανιόλα.
Το γήπεδο και με 35000 για εμάς σήμερα θα μας φαίνετε ένα καλό κλουβί και μια σκληρή έδρα.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε όμως και στο μέλλον πως θα έχουν τα πράγματα αν έχουμε στο γήπεδο μια ομάδα που θα φυσάει.
Το ίδιο συνέβει και με το μπάσκετ που για να έβλεπε κανείς ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ στο Αλεξάνδρειο θα έπρεπε να είναι συνδεσμίτης ή να έχει μπάρμπα στην διοίκηση και αν.
Πιστεύω γήπεδο αχανές 50000 θέσεων είναι ότι πρέπει για την Θεσσαλονίκη και για την Εθνική μας αν θέλεις.
Θυμάμαι αγώνα Καυτατζόγλειο με εθνική Ολλανδίας το 0-3 με Βαν Μπάστεν Γκούλιτ κλπ που είχε άλλους 10000 απ έξω!
Μην ξεχάσουμε το σκέπαστρο πολύ σημαντικό βαρέθηκα να βλέπω πλανόδιους να πουλάνε σακούλες και μαξιλαράκια.
Η πρόσβαση θα πρέπει να είναι όπως στο ΟΑΚΑ που μπαίνεις σε χρόνο μηδέν και βγαίνεις σε χρόνο μηδέν επίσης.
Η ακουστική επίσης για του πολύ σκληροπυρηνικούς είναι που μπορεί να φτιαχτεί απο την κατασκευάστρια εταιρεία αρκεί να ζητηθεί απο την ομάδα κάτι τέτοιο.
Μην ξεχνάμε τα αρχαία θέατρα το είδος ακουστικής που παρέχουν σήμερα θα κολλήσουμε με τα μέσα που υπάρχουν?
Τώρα για το θέμα Τούμπας πιστεύω και πάλι πως μπορούν να γίνουν σύγχρονα θαύματα μηχανικής και όλα γίνονται και μαγαζιά εστιατόρια και ξενοδοχεία και μουσεία και μετρό και ότι μπορεί καλούδι να φανταστεί κανείς όταν σήμερα υπάρχουν γήπεδα με χλωοτάπητες που θερμαίνοντε ή ακόμα με τεχνητά μέσα αποσύρονται απο το γήπεδο.
Κινητός χλωοτάπητας χμ...Κι όμως υπάρχει ναι.
Απο πλευράς συναισθηματισμού δεν με ενοχλεί αν θα είναι η Τούμπα η Θέρμη το Καρατάσου κλπ.
Έτσι και αλλιώς η φυσική μου έδρα είναι στο Πέρα.
Το μεγάλο πρόβλημα για να γίνει στην Τούμπα κάτι όπως το παραπάνω είναι το κόστος που θα είναι ιδιαίτερα υψηλό απο την στιγμή που οι Σαουδάραβες δεν επένδυσαν πάνω μας και επίσης οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν τόσο απο ανθρώπους τις περιοχής όσο και για το αν θα βρεθούν αρχαία (που θα βρεθούν κατά πάσα πιθανότητα) μην ξεχνάμε ότι όλη η Θεσσαλονίκη είναι ένα τεράστιο αυθαίρετο μιας και είναι χτισμένη πάνω σε αρχαία.
Τώρα αν ο μπάρμπας που θα ρίχνει τα μπετά όταν η αξίνα χτυπίσει πάνω σε κανά τάφο είναι ΠΑΟΚΙ και πει μπαρμπάΣταύρο πιάσε ένα σακί τσιμέντο να μπαζώσουμε την περικεφαλαία δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος σήμερα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω γήπεδο και ας είναι όπου να ναι γιατί αλλιώς δεν μπορώ να περιμένω και πολλά απο την ομάδα μου και γιατί είναι επικύνδινο το υπάρχον.
Το που θα γίνει?
Ας το κοιτάξει ο ερασιτέχνης που αυτός έτσι και αλλιώς καρπώνεται απο αυτό που του ανήκει.
Προτάσεις δεν βλέπω και ανησυχώ.
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Το μονο που με νοιαζει ειναι να μην εχει στιβο γυρο,να ειναι κλουβι και ανω των 35,000 θεσεων,και τιποτα αλλο.Απο κει και περα το που θα γινει δεν με απασχολει,ας γινει και λιγο εξω απο την πολη,οπου θα ειναι η καλυτερη δυνατη τοποθεσια
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gash04 έγραψε: Έτσι και αλλιώς η φυσική μου έδρα είναι στο Πέρα.
Πολύ σωστά..........
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη :mrgreen: ...Θα ηθελα ενα γηπεδο 32.000 θεσεων με απαραιτητο το σκεπαστρο,θα το ηθελα κλουβι και οχι αχανες για να μπορουμε με την ικανοτητα του σπουδαιου μας λαου να προκαλουμε τρομοκρατια σε οποιον παιχτη και αν ερχεται...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Και οι μισοί μας οπαδοί να μένουν έξω από το γήπεδο...και να έχουμε άλλα.... :) :)

:?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Οι μισοί μας φίλαθλοι .....
Οι οπαδοί θα έχουν διαρκείας και είτε μπορούν να είναι εκεί είτε όχι θα έχουν το διαρκείας τους και δεν θα μασάνε τίποτα όταν αποφασίσουν να πάνε στην Τούμπα αν είναι από πολύ μακριά!
Το ξέρω ότι ακούγεται υπερβολικό και ίσως σκληρό αυτό που θα πω και ζητώ συγγνώμη από αυτούς που συγκαταλέγονται σ' αυτή την κατηγορία και με διαβάζουν, ΑΛΛΑ .....
Βαρέθηκα τους Παοκτσήδες των ντέρμπι οι οποίοι ψάχνουν για εισιτήριο και μουρμουρίζουν που οι τιμές είναι ακριβές, που δεν έμεινε στη Θύρα που θέλουν και έρχονται στο γήπεδο (για την 4 μιλάω) με σκοπό: α) να κάνουν μόστρα στην γκόμενα που έφεραν, β) να τραβήξουν 62 βιντεάκια με την ψηφιακή τους, γ) να το πουν την άλλη μέρα στην παρέα τους, δ) είναι γαύροι - βάζελοι ή γενικά αλλόθρησκοι - ποδοσφαιρόφιλοι και έρχονται μόνο στα ντέρμπι!

Εμένα δε με νοιάζει να έχουμε γήπεδο 45.000 θέσεων ή 50.000 που λένε μερικοί και να γεμίζει με τον γαύρο όπου θα πάνε όλοι οι άσχετοι και οι ότι να 'ναι.
Εμένα με καίει ότι ο ΠΑΟΚ είναι 2ος .. έχουμε διαφορά 2 έως 4 βαθμών από τον πρώτο Ολυμπιακό και το γήπεδο με Λάρισα και Αστέρα δεν μπορεί να γεμίσει ούτε κατά διάνοια!!!
Τι να το κάνω εγώ το γήπεδο των 45.000 θέσεων; Αν δεν μπορείς να γεμίσεις 28.000 με τη Λάρισα και τον Αστέρα ενώ είσαι 2ος, πότε θα το γεμίσεις;
Αυτοί οι 20.000 λοιπόν θα έχουν εξασφαλισμένη τη θεσούλα τους και όλα μια χαρά!
Γιατί μπορεί τώρα να έχουμε Ζαγοράκη και να χαιρόμαστε και οι κράζοντες τον Σάντος, τη διοίκηση, τον Ίβιτς, τον Μπακαγιόκο και όλα τα σχετικά να εμφανίζονται σε πολύ μικρό βαθμό λόγω αποτελεσμάτων, αλλά εγώ δεν ξεχνάω ότι με μικρομεσαίες ομάδες στην Τούμπα είχαμε 4.000 - 10.000 εισιτήρια για πάρα πολλά χρόνια ..
Και μπορεί να τα βλέπω όλα αισιόδοξα, αλλά την ιστορία μας δεν πρέπει να την ξεχνάμε ποτέ αλλιώς είμαστε αναγκασμένοι να τη ζήσουμε ξανά .. γιατί αν έχεις 22.000 κόσμο όταν είσαι 2ος σ' αυτά τα ματς .. όταν θα πας 5ος θα έχεις 15.000 και αν γίνει και καμιά στραβή ω μη γένειτο θα έχεις και 10.000 ...
Δεν θέλω η νέα Τούμπα να είναι σαν το Καραϊσκάκη όταν παίζει η Εθνική!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Προσωπικά πιστεύω πως του χρόνου μετά το προπονητικό,θα αρχίσει η πρώτη επίσημη συζήτηση για το θέμα του γηπέδου....
1.Πολλοί γίναν ΠΑΟΚ από την τούμπα..Όχι απο την περιοχή,αλλά απο τον λαό....
2.Μεγάλο γήπεδο=μεγάλη ομάδα.Συνεπώς 35.000 - 45.000 θέσεις όπωςδήποτε...[θα έχουμε και τους ευρωπαίους να φιλοξενήσουμε στο τσου λου....]
3.Είτε γίνει στο σπίτι μου,είτε γίνει στα τρίκαλα,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ,οπαδούς δεν κάνεις[ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ]....
4.Ο κόκκαλης όπως διάβαζα σε ένα άρθρο,έκανε λόμπυ,έκανε γήπεδο,έβαλε λίγο παραπάνω χρήμα και καρπώνεται τίτλους...
5.Αν μας καίει το μέρος και όχι Ο ΠΑΟΚ , ας γίνει μουσείο η παλιά τούμπα,και ας ονομαστεί το καινούργιο γήπεδο ΤΟΥΜΠΑ ή ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ή κάτι ανάλογο...
6.Οι μεγάλες ομάδες κάνουν τουρ στο γήπεδό τους[πχ παρί που τα τελευταία χρόνια δεν είναι κάτι σπουδαίο στην ευρώπη]...Μαγκιά της διοίκησης να κλείσει συμφωνία με ταξιδιωτικά πρακτορεία με ανάλογα ποσοστά για τουρ στο παλιό και στο νέο γήπεδο,στο προπονητικό,στους εμπορικούς χώρους,στο μουσείο του συλλόγου[κατά προτίμηση να υπάρχει και αίθουσα όπου ο καθένας να μπαίνει και να γνωρίζει τον παλμό της κερκίδας με ντόλμπυ σαράουντ κτλ]
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ...
7.το γήπεδο πρέπει οπωσδήποτε να φτιαχτεί με βάση την ακουστική,με εμάς δίπλα στο γήπεδο και όχι 20-30 μέτρα μακριά,και με ειδικούς χώρους ώστε να πετάγονται οι πυρσοί και τα εφέ γενικά....
8.ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΝ....Πάρκινγκ...Το μετρό δεν το υπολογίζω καν γιατί με τον ρυθμό των έργων,στην τούμπα θα φτάσουν το 2015..
Με το γήπεδο να γίνεται θεωρητικά σε δύο-τρία χρόνια[2013],καλύπτομαι...Υπόγειο πάρκινγκ καλό σαν ιδέα αλλά δεν πιστευώ να γίνει...Κάτι προς αεροδρόμιο στυλ φαντάζομαι...
9.Εμπορικοι χώροι...Με το ίδιο σκεπτικό που στο κόσμος γίνεται της πόπης και φυσικά πας με το αυτοκίνητο[δεν παραπονιέται κανένας οτι το κόσμος είναι μακριά],δεν βλεπω τον λόγο να μην πηγαίνεις στους χώρους στο καινούργιο γήπεδο..
10.Χρηματοδότηση...Τα γήπεδα αυτά ανατίθενται σε εταιρίες που πέρνουν την εκμετάλευση για 50 και χρόνια...[Ας μ κάνουν το γήπεδο και ας τα πέρνουν μετά από τα γυράδικα και τους σινεμάδες...]
Τα έσοδα θα έρθουν από τα 30.000 διαρκείας,τα εντός έδρας εισητήρια,τα τηλεοπτικά,την ευρωπαική συμμετοχή ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ[ΒΛΕΠΕ 6.]...
11.ΤΟΥΜΠΑ- Για να γίνει κάτι αξιόλογο,θα πρέπει να εκμεταλευτούμε πλήρως τον χώρο....Το θέμα είναι...Η εκκλησία θα φύγει απο την θέση της?Επίσης θα παίζω για τρία χρόνια στο καυταντζόγλειο?χαχαχαχαχα
12.για το θέμα του οικοπέδου δεν το συζητάω καν...Ας βγεί ο ζαγορ να πει,είτε ανταλλάσω την περιοχή με το κράτος[που θα το κάνει μουσείο αναγκαστικά],είτε θέλω να μου παραχωρήσετε την τάδε περιοχή για να κάνω γήπεδο[βοηθάω τα εξής υπουργεία:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,γιατί κάνω με δικά μου κεφάλαια γήπεδο,ΕΡΓΑΣΙΑΣ,γιατί μειώνω ανεργία,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,γιατί είναι ένα πολιτισμικό στολίδι,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,γιατί μικρά παιδιά οθούνται στον αθλητισμό,ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κτλ]
13.Για το γήπεδο αποφασίζουμε πλέον στην γενική αν δεν απατόμαι...
Οι μέτοχοι ας φτιάχνουν χαρτιά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”