Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από free4 »

Γίνομαι λίγο κακός μήπως??

Εικόνα

Εικόνα

Πριν δύο χρόνια τα ίδια μας έλεγαν..
Το Σάββατο το βράδυ ο βάζελος τους περιμένει και λογικά πάει για το 3/3..
Αυτοκράτορας της φάπας!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μαματού Ντιαρά υπέγραψε συμβόλαιο για ένα μήνα (!) με την Ιταλική Αβελίνο.
http://www.metropolisradio.gr/10207
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Χμμμμ, λέτε Χριστουγεννιάτικα να παρακαλάει να έρθει?? (μετά τον αποκλεισμό του γαύρου στο κύπελλο!!) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ο Παναθηναϊκός (με το γνωστό του πλουραλισμό) πέρασε νικηφόρα από το Αλεξάνδρειο (72-60) "βυθίζοντας" τον Άρη στο 0-3.
Κρίμα για τον συμπολίτη. Πολύ λυπάμαι για τα ατυχή αποτελέσματα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ να δεις...
Σκιάχτηκα!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αν και δεν αφορά την Α1, αλλά την Α2, το ποστάρω... :mrgreen:

"Η απόφαση φαίνεται ειλημμένη και απομένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για να έχει η Α2 τηλεοπτική κάλυψη, ύστερα από χρόνια. ...... Τώρα θα είναι το Conn-x ( την κατάρα μου να χει :evil: ), που θα μεταδίδει δύο ματς κάθε Σάββατο, τα οποία θ αρχίζουν στις 14:00 και στις 16:00 και όχι στις 17:30, όπως τα υπόλοιπα. ......"
από sportday.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αν και δεν αφορά την Α1 αλλά το μπάσκετ γενικότερα. Να ένας ακόμα παίκτης περίεργης αγωνιστικής συμπεριφοράς. Στα 18 του νομίζω πρέπει να ταν ο μεγαλύτερος σκορερ όλων των εποχών στο High school. θυμάμαι είχε 35,5 πόντους μ.ο. Τον παίρνει πέρισυ το καλοκαίρι ο boduiroga στη Roma (αφού νομίζω έγινε draft no 12) για ξένο σε μια ηλικία βέβαια που λίγοι παίκτες έχουν παίξει (ένας από αυτούς ο boduiroga). Κάνει μια σχεδόν αδιάφορη χρονιά (7.5 πόντοι, 1.5 ασσιστ, 1.5 rebound) χωρίς να μπορεί να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα (είχε δηλώσει εντωμεταξύ κάποια στιγμή οτι όταν είχε παίξει αντίπαλος με τον σπανούλη νομίζω οτι του φάνηκε αδιάφορος και οτι φυσικά είναι πολύ καλύτερός του!!!). επέστρεψε στο NBA λοιπόν μετά βαίων και κλάδων σε μία ομάδα χωρίς ουσιαστικές φιλοδοξίες (Milwaukee) και οι μέσοι όροι του νοέμβρη μήνα είναι 21 πόντοι, 4 rebounds, 5 assists!!! άλλο ένα παράδειγμα οτι άλλο NBA άλλο ευρώπη. όπως και άλλο lakers και άλλο milwaukee. όπως και άλλο βάζελος ή barca και άλλο μαρούσι...
κοιτάξτε τι έκανε χτες: http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/255430.html
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

http://www.acb.com/fichas/LACB54057.php

.....το πρώτο βιολί στην νίκη επι της Καχα ο Κωστάκης...21 πονταλάκια
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

http://www.acb.com/redaccion.php?id=62629

και αφιερωματάκι για τη νίκη...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μπράβο στον κωστάκη έχει αρχίσει και βελτιώνεται πολύ. νομίζω οτι αν έπαιζε και εθνική θα γινόταν ακόμα καλύτερος!!!

PS: και ο pedza χτες 25 πονταλάκια... μήπως να κάνουμε ένα ξεχωριστό topic για τα αθλητικά κατορθώματα των πρώην (και πάντα ΠΑΟΚσήδων) παικτών μας ???
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ναί..και με 3/12 τρίποντα..Αφήστε ρε παιδιά δε θα πάρουμε..Προσωπική άποψη εκφράζω, το ξέρω ότι πολλοί τον γουστάρετε, αλλά αυτό το άναρχο στυλ παιχνιδιού που σουτάρει πιο πολλά 3ποντα από όσα ολόκληρη ομάδα, μέσα από τη γραμμή των 6.25 δε πατάει λες και είναι ναρκοπέδιο, άμυνα 0, διείσδυση 0 και γενικότερη εξέλιξη 0, εμένα δε με εκφράζει..

Πως να το κάνουμε, Μπάνε δεν ήταν και ούτε και θα γίνει ποτέ..Το μπάσκετ προχωράει και ένα σύγχρονο 2άρι χρειάζεται να έχει κι άλλα πράγματα και όχι μόνο σούτ. Τι τον έβλεπα στα 19 τι τώρα τον ίδιο παίχτη βλέπω..προβλέψιμος, με το που παίρνει μπάλα 3ποντο! Ακόμα θυμάμαι τον περυσινό αγώνα στα Τρίκαλα που σούταρε 15 (!)..τα έχανε και συνέχιζε να σουτάρει, μέχρι που στο τέλος χάσαμε δικό μας παιχνίδι!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δεν χάσαμε από τα Τρίκαλα. Κερδίσαμε 77-66
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Από την Καβάλα, sorry λάθος μου, εκεί μέσα με έναν πόντο και με κάτι λάθη κλασσικά στα τελευταία δευτερόλεπτα κι ενώ κερδίζαμε καμιά 7-8 πόντους (στο τέλος ο Μούλα έχασε τη μπάλα κτλ κτλ..)
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

και έπαθε ντουβλαμά και ντουμπρουτζά ο δροσούλης μετά το παιχνίδι...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντάξει κουβέντα κάνουμε. ο καθένας έχει την άποψή του. εμένα μου αρέσει ο nash εσένα o paul. δεν είναι παίκτες του ΠΑΟΚ ούτε θα γίνουν τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. όπως και ο κωστάκης. το οτι παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα της ευρώπης (με την καλή εννοια..., γιατί το ελληνικό πιστεύω έχει πιο πολύ επιστημονικό μπάσκετ) και είναι ο μοναδικός παίκτης μαζί με τον (πανμέγιστο υπερσκορερ) navarro που βάνεει 10 +πόντους σε κάθε ματς κάτι λέει. λέω εγώ τώρα... από κει και πέρα περί ορέξεως, ο καθείς την άποψή του...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”