Σχόλια για metrosport & metropolis
Re: Σχόλια για metrosport & metropolis
Α ρε Θοδωρε...
Μισο Παρασιδη να ειχαμε σημερα, θα ειμασταν πολυ καλυτερα...

Μισο Παρασιδη να ειχαμε σημερα, θα ειμασταν πολυ καλυτερα...
Έχει κανείς συλλογή με τις εκπομπές του? Είναι ανεβασμένες πουθενά?
Τον Παρασίδη μου τον σύστησε ένας φίλος όταν ήμουν πρώτη λυκείου ο οποίος ήταν και σκώληξ μάλιστα αλλά γούσταρε να τον ακούει. Τον βάζω κι εγώ την ίδια μέρα 3-4 το μεσημέρι αν θυμάμαι καλά και από εκείνη τη μέρα δεν είχα χάσει εκπομπή. Κουβαλούσα ένα αθάνατο γουόκμαν 4 κιλών που είχα (φορητό και καλά
) σε φροντιστήρια, καφετέριες, πάρκα, αλλάνες μόνο και μόνο για να μη χάσω την εκπομπή του!!
Ακόμα χρησιμοποιώ φράσεις του, όπως "3-4 ουδέτερος", "Κόψ 'τον" κλπ.
Πραγματικά αν κάποιος έχει εκπομπές του ας επικοινωνήσει.
Τον Παρασίδη μου τον σύστησε ένας φίλος όταν ήμουν πρώτη λυκείου ο οποίος ήταν και σκώληξ μάλιστα αλλά γούσταρε να τον ακούει. Τον βάζω κι εγώ την ίδια μέρα 3-4 το μεσημέρι αν θυμάμαι καλά και από εκείνη τη μέρα δεν είχα χάσει εκπομπή. Κουβαλούσα ένα αθάνατο γουόκμαν 4 κιλών που είχα (φορητό και καλά

Ακόμα χρησιμοποιώ φράσεις του, όπως "3-4 ουδέτερος", "Κόψ 'τον" κλπ.
Πραγματικά αν κάποιος έχει εκπομπές του ας επικοινωνήσει.
λαμογιαννη ο ΠΑΟΚ σαουριδη δεν θα αποκτησει ποτε.
κουμαντο στο ποιος θα ερθει ή δεν θα ερθει στον ΠΑΟΚ δεν θα κανεις ποτε ουτε εσυ ουτε το αφεντικο σου.
κουμαντο στο ποιος θα ερθει ή δεν θα ερθει στον ΠΑΟΚ δεν θα κανεις ποτε ουτε εσυ ουτε το αφεντικο σου.
πως αντεχει με τον αλλον διπλα του δεν μπορω να καταλαβω.
τολμησε ο παπαγαλος να αφησει υπονοουμενα για τον δανεισμο του αμπου στον κουμπαρο του γκαγκατση.
ποιος αυτος ο "παλιος και αγνος" παοκτσης που μας εβριζε οσους ειμασταν απεναντι.
τολμησε ο παπαγαλος να αφησει υπονοουμενα για τον δανεισμο του αμπου στον κουμπαρο του γκαγκατση.
ποιος αυτος ο "παλιος και αγνος" παοκτσης που μας εβριζε οσους ειμασταν απεναντι.
o νικολαου οντως πολυ καλος και σημερα ......ο αλλος απλα τραγικος.....
Σύμφωνα με τον γκουρού του ποδοσφαίρου Μετρουλάκη, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πληρώσει 200.000 χιλιάδες για 12 (18 δεν είναι με τα πλέυ οφ?) παιχνίδια στον Εντίνιο οπότε διαπραγματεύεται να τα ρίξει στα 120.000-100.000 (σιγά μην έρθει και τσάμπα). Επίσης, όπως αποφάνθηκε ο ειδικός, ο Εντίνιο δεν είναι αυτός που έψαχνε ο ΠΑΟΚ και ότι αν αποκτηθεί θα κάνει άλλες δουλειές στο γήπεδο (σκούπισμα? σφουγγάρισμα?) γιατί δεν είναι ο κίλερ. Οπότε μάλλον θα κάνει τις δουλειές που δεν κάνει ο Κουτσιανικούλης (γιατί δεν τον παίρνουμε σαν προπονητη?).
Απορώ γιατί τον ακούω....
Απορώ γιατί τον ακούω....
του εφαγε την ειδηση ο βασιλοπουλος εδω και καιρο παλι του φερετζε και τον πειραξε...μη σε παραξενεψει και κανενα εμμετικο πρωτοσελιδο αυριο..
Με βίδωσε, με χάλασε χωρίς λόγο...
Επίσης ανέφερε τον πολύ κακό χαρακτήρα του παίκτη (εδώ ρε στρώσαμε άλλους κι άλλους) και συμπλήρωσε για τα 12 παιχνίδια ότι βγάζει έξω του Αστέρα και του Πανσερραϊκού που δεν τα προλαβαίνει αλλά και του Ολυμπιακού καθώς λέει εκεί ο Σάντος δεν θα τον βάλει γιατί θα παίξει αλλιώς (πως αλλιώς δεν είπε γιατί μάλλον ούτε αυτός δεν ξέρει τι εννοεί).
Επίσης ανέφερε τον πολύ κακό χαρακτήρα του παίκτη (εδώ ρε στρώσαμε άλλους κι άλλους) και συμπλήρωσε για τα 12 παιχνίδια ότι βγάζει έξω του Αστέρα και του Πανσερραϊκού που δεν τα προλαβαίνει αλλά και του Ολυμπιακού καθώς λέει εκεί ο Σάντος δεν θα τον βάλει γιατί θα παίξει αλλιώς (πως αλλιώς δεν είπε γιατί μάλλον ούτε αυτός δεν ξέρει τι εννοεί).
-
Τόσο πολύ τον χάλασε τον μετρουλάκη που ο Edinho έριξε άκυρο στον ρουλη της καρδιας του και λέει ασυναρτησίες? Toυ είπε κανείς ότι τα 200.000 δεν είναι αέρας στη Μάλαγα αλλά το συμβόλαιο του Εdinho? Α ρε Θόδωρα...!
Πήραμε παίκτη λίγο πιο ακριβό απο το μουν,που προοριζεται για βασικόςκ αι λέμε πολλά τα λεφτά??
- sidpanos
έχεις ένα δίκιο...αλλά είναι και επιθετικός...και αυτοί κοστίζουν...