Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Ερωτήσεις, βοήθεια για το φόρουμ
Αν και δεν είμαι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο θέμα θέλω να πω κάτι ..
Το σάιτ ξεκίνησε για πλάκα από ανθρώπους που δεν είχαν ξαναστήσει σάιτ και που σε καμία περίπτωση δεν φαντάζονταν τι θα ακολουθούσε στο μέλλον ..
Πολλά πράγματα δεν προβλέφθηκαν και πάρα πολλά προβλήματα παρουσιάστηκαν στην πορεία ..
Αν εσείς ξενερώσατε μία με τα χαμένα post σας, εγώ ξενέρωσα 10 που το forum το νιώθω σαν παιδί μου .. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο, αλλά ΠΑΟΚ είμαστε και πρέπει να ξεπερνάμε το κάθε εμπόδιο που μπαίνει μπροστά μας.
Απ' ότι λέει ο stallion μάλλον δεν υπάρχει γυρισμός για τα χαμένα post .. Ας ξεκολήσουμε όλοι λοιπόν και ας κοιτάξουμε μπροστά ..
Εκτός κι αν έχει νόημα για κάποιους να κρατάνε μούτρα ή να μένουν στο ότι χάθηκαν τα post τους .. Αν είμαστε τόσο μικρόψυχοι και επιφανειακοί τότε τι να πω;
Προσωπικά στ @@ μου κιόλας .. ας με προκαλέσει κάποιος και σβήνω όλα τα post που έχω κάνει αν αισθανθεί κάποιος καλύτερα!
Το σάιτ ξεκίνησε για πλάκα από ανθρώπους που δεν είχαν ξαναστήσει σάιτ και που σε καμία περίπτωση δεν φαντάζονταν τι θα ακολουθούσε στο μέλλον ..
Πολλά πράγματα δεν προβλέφθηκαν και πάρα πολλά προβλήματα παρουσιάστηκαν στην πορεία ..
Αν εσείς ξενερώσατε μία με τα χαμένα post σας, εγώ ξενέρωσα 10 που το forum το νιώθω σαν παιδί μου .. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο, αλλά ΠΑΟΚ είμαστε και πρέπει να ξεπερνάμε το κάθε εμπόδιο που μπαίνει μπροστά μας.
Απ' ότι λέει ο stallion μάλλον δεν υπάρχει γυρισμός για τα χαμένα post .. Ας ξεκολήσουμε όλοι λοιπόν και ας κοιτάξουμε μπροστά ..
Εκτός κι αν έχει νόημα για κάποιους να κρατάνε μούτρα ή να μένουν στο ότι χάθηκαν τα post τους .. Αν είμαστε τόσο μικρόψυχοι και επιφανειακοί τότε τι να πω;
Προσωπικά στ @@ μου κιόλας .. ας με προκαλέσει κάποιος και σβήνω όλα τα post που έχω κάνει αν αισθανθεί κάποιος καλύτερα!
Re: Γενικες προτασεις λειτουργιας φορουμ
φιλε Σταυρο, αν δεν κανω λαθος, μπορείς να διαγράψεις μόνο κάποιο ποστ σου που δεν έχει απαντηθει (να ειναι τελευταιο σε κάποιο τοπικ δηλαδη). Ούτε στο παλιό φόρουμ γινότανε. Απο τη στιγμή που γράφει κάποιος μετά απο εσένα, δεν έχεις τη δυνατοτητα να διαγράψεις το ποστ. Μόνο να το επεξεργαστεις.
Yiankos έγραψε:ας με προκαλέσει κάποιος και σβήνω όλα τα post που έχω κάνει αν αισθανθεί κάποιος καλύτερα!
θελω να σβησω τΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ...μπορω με καποιο τροπο?μπορει κανποιος μοντ (ο μανολης4 που ειχε προσφερθει για να σβησει τα κινεζικα?) αν ναι εχει την αδεια μου και τις ευλογιες μου
Re: Προβληματα λειτουργιας
κατεβασε το ρε, καλο θα σε κανει να ξεκολησεις απο τον xplorer....
o μοτζιλας ειναι ΠΑΟΚ και ο εξπλορερ γκευ με βαζελο πατελα
o μοτζιλας ειναι ΠΑΟΚ και ο εξπλορερ γκευ με βαζελο πατελα
Όπως το λέει και ο Diniko είναι.
Στην γλώσσα των υπολογιστών έχει τρύπες.
Τρύπιος είναι για αυτό βάλτε ότι υπάρχει εκτός απο explorer το πλουσιόπαιδο της Microsoft.
Τι φταίμε εμείς αν αυτοί το έχουν το πουλί τους micro-soft!
Στην γλώσσα των υπολογιστών έχει τρύπες.
Τρύπιος είναι για αυτό βάλτε ότι υπάρχει εκτός απο explorer το πλουσιόπαιδο της Microsoft.
Τι φταίμε εμείς αν αυτοί το έχουν το πουλί τους micro-soft!
Πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθεί το ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο ανάκτησης των κινέζικων ποστ και μετά θα προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο..Το πότε θα γίνει αυτό θα το αποφασίσουν μόνο τα παιδιά της admin team,εγώ σαν mod δεν έχω κάποια ενημέρωση προς το παρόν..
Less έγραψε:Το paokmania δεν το θεωρώ σημαντικό μόνο για το γεγονός οτι συσπειρώνει ένα σημαντικό κομάτι του κόσμου μας και το βοηθάει να εκφραστεί αλλα κυρίως γιατι είναι ένας τόπος ζήμωσης των απόψεών μας. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό δεν φαίνεται τόσο αυτή την στιγμή αλλά θα φανεί αργότερα όταν ο λαός του ΠΑΟΚ απο συμπαραστάτης και υποστιρικτής μιάς φωτισμένης και τίμιας διοίκησης θα κληθεί ο ίδιος να γίνει το υποκείμενο της μοίρας του ΠΑΟΚ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο στενοχωρήθηκα που χαθήκαν (ελπίζω οχι οριστικά) κείμενα σημαντικά με οργανωμένες και τεκμηριωμένες απόψεις, κείμενα που η απώλειά τους θα έχει πιθανόν οδηγήσει σε κάποια απογοήτευση τους χρήστες.
Αν δεν γίνεται να σωθούν, άς κοιτάξουν οι άνθρωποι του site ανάλογα ζητήματα που ίσως προκύψουν ξανά στο μέλλον.
Σταύρος
Συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα του Σταυρου και ιδιως με το εξης πολυ σπουδαιο που αναφερει : "Το πόσο σημαντικό είναι αυτό δεν φαίνεται τόσο αυτή την στιγμή αλλά θα φανεί αργότερα όταν ο λαός του ΠΑΟΚ απο συμπαραστάτης και υποστιρικτής μιάς φωτισμένης και τίμιας διοίκησης θα κληθεί ο ίδιος να γίνει το υποκείμενο της μοίρας του ΠΑΟΚ."
To φορουμ του PAOKmania οντως αποτελει μεταξυ αλλων, ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα με αυτο το site, μια μητρα διαμορφωσης των ευθυνων που εχουμε σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ μπροστα στα μεγαλα καθηκοντα που μας περιμενουν ως μελλοντικους ιδιοκτητες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (και αργοτερα ελπιζω και του ΑΣ ΠΑΟΚ). Δεν χρειαζεται να αναφερθω στα πολλα τοπικ οπου εχουνε γραφει πραγματικα αριστουργηματα, ουτε στην σημασια της επικοινωνιας μεταξυ των οπαδων του ΠΑΟΚ μεσα απο αυτο το φορουμ.
Μεχρι τωρα δεν μπορουσαμε να μιλησουμε ΜΑΖΙΚΑ μεταξυ μας και η διαμορφωση της αποψης πολλων απο εμας εξαρτωνταν σε σημαντικο βαθμο απο τις φυλλαδες και απο τους ραδιοφωνατζηδες. Στο φορουμ του PAOKmania ομως ειχαμε την δυνατοτητα να μιλαμε μεταξυ μας ανθρωποι που αγαπαμε το ιδιο πραγμα, τον ΠΑΟΚ μας. Μπορει να διαφωνουσαμε πολλες φορες, μπορει καποιες φορες η κατασταση να ξεφυγε στις μεταξυ μας αντιπαραθεσεις, αλλα ΕΝ ΤΕΛΕΙ νομιζω οτι το ΠΑΟΚτσηδικο ηθος υπερισχυσε στις περισσοτερες των περιπτωσεων. Και αυτο συνεβη γιατι στην τελικη ο ΠΑΟΚ ειμαστε εμεις.
Ειναι πολυ σημαντικο για τα ατομα που απαρτιζουν τον απλο λαο να μπορουν να επικοινωνουν ΑΜΕΣΑ μεταξυ τους για τα θεματα που τους ενδιαφερουν, χωρις την παρεμβαση μεσαζοντων (φυλλαδες, το 90% των ραδιοφωνατζηδων κτλ) των οποιων ο ρολος ειναι γνωστος. Και αυτο ειναι σημαντικο γιατι μονο ετσι ο λαος αποκτα μια συναισθηση της δυναμης του, μια συναισθηση των ιδεων που μπορει να γεννησει ( ή να επεξεργαστει) μεσα απο τα σπλαχνα του χωρις να εξαρταται απο τους επαγγελματιες “ιδεογεννητορες”. Δεν ισχυριζομαι οτι αυτος ειναι ενας στοχος που σε οτι αφορα τον λαο του ΠΑΟΚ επιτευχθηκε απο αυτο το φορουμ. Ισχυριζομαι οτι αυτο το φορουμ ανοιξε τον δρομο και οτι εχουμε πολλη δουλεια ακομα μπροστα μας για να φτασουμε στο ευκταιο αποτελεσμα.
Ετσι οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα λοιπον, απο τοτε που αρχισα να μετεχω στο φορουμ, η ομαδα του ΠΑΟΚ παιζει μπαλα στην Τουμπα, και ο λαος του ΠΑΟΚ παιζει μπαλα εδω μεσα. Δεν ειναι ζητημα το οτι σβηστηκαν τα ποστς καποιων απο μας. Δεν ειναι “ατομικο” το θεμα δηλαδη. Τα ποστ του καθενος μας ηταν τμημα ενος ολου και αυτο το ολο δεν ειναι ενα ατομο, αλλα ολοι οσοι συμμετεχουν στο φορουμ.
Επειδη ομως θα πρεπει κανεις παντα οχι μονο να ασκει κριτικη για κατι που εγινε, αλλα και να προτεινει πραγματα θα πω τα εξης. Οπως διαβαζω απο τα ποστς των διαχειριστων ειναι μαλλον αδυνατο να ενσωματωθει το παλιο φορουμ στο νεο. Ωραια. Προτεινω λοιπον να γινει πραγματικοτητα η δυνατοτητα στην οποια αναφερθηκε ο απαραδεκτος και να υπαρξει ενα link στο site που να αφορα το φορουμ μεχρι την ημερα που “εκλεισε” προκειμενου να ανανεωθει. Ειμαι σιγουρος οτι εχει κρατηθει ενα backup του παλιου φορουμ. Δευτερον αφοτου συμβει αυτο, τοτε αν ειναι δυνατον, και κυριως για λογους λογικης ακολουθιας αλλα και αισθητικης, θα πρεπει να σβηστουν ολα τα ποστς του παλιου φορουμ απο το νεο. Ας “ξανακλεισει” το site για μερικες μερες προκειμενου να συμβει αυτο. Δεν νομιζω να αποτελει προβλημα κατι τετοιο. Τριτον, οταν ξαναγινει ανανεωση του site μετα απο καποιο διαστημα, ειναι αυτονοητο νομιζω οτι θα πρεπει να υπαρξει φροντιδα ετσι ωστε να μην ξαναπροκυψει αυτο το προβλημα.
xaxaxa!
Έλεως είστε ρε σεις... άκου γαύρος ο Explorer... Πάντως εκτός απο Μοτζίλα υπάρχει ο Οπερα , ο Chrome και άλλοι...
Έλεως είστε ρε σεις... άκου γαύρος ο Explorer... Πάντως εκτός απο Μοτζίλα υπάρχει ο Οπερα , ο Chrome και άλλοι...
Ο όπερας είναι πολύ καλύτερος απο όλα αλλά αφού το σάιτ γουστάρει τον ΠΑΟΚτσή Γκοντζίλα δεν του χαλάμε το χατήρι.
Ευχαριστώ agave για την απάντηση. Σκεφτόμουνα γύρω απο την χρησιμότητα της δυνατότητας διαγραφής των post. Να αδειάζει και ο server.
Εύχομαι καλή δουλειά με την νέα ιδιότητα με υπομονή, ψυχραιμία ανεκτικότητα και γιατί όχι και αυστηρότητα καμιά φορά.
Εύχομαι καλή δουλειά με την νέα ιδιότητα με υπομονή, ψυχραιμία ανεκτικότητα και γιατί όχι και αυστηρότητα καμιά φορά.
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το φόρουμ δεν φαίνεται έξω, όπως ήταν παλιά...
Κάποια στιγμή θα φανούν πάλι τα τελευταία 10 ποσταρίσματα, όπως παλιά. Απλά ο stallion μου είπε ότι υπάρχει κάποιο προσωρινό πρόβλημα με ένα module αλλά θα λυθεί σύντομα
παιδια μια ερωτηση........
ειχε το σαιτ προβλημα τις 2 τελευταιες μερες?γιατι δεν μπορουσα να μπω στη σελιδα του paokmania ουτε με mozilla ουτε με explorer( μονο στο paokmania δεν μπορουσα να μπω)

ειχε το σαιτ προβλημα τις 2 τελευταιες μερες?γιατι δεν μπορουσα να μπω στη σελιδα του paokmania ουτε με mozilla ουτε με explorer( μονο στο paokmania δεν μπορουσα να μπω)