flash4 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:43
black death έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 22:35
Miles έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 22:10
Μακάρι να έκανε έστω τέτοια ματς ο Κροάτης.
Πλακα κανετε ρε παιδια; Μεχρι το τελευταίο 10λεπτο που ξυπνησε λιγο έχει κάνει απ τις χειρότερες εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος παίχτης.
Εβαλα την καρτελα του στο λαιβ και με εκραξε καποιος αλλα ηταν πραγματικα τοσο χαλια που λες μηπως βλεπω αλλο ματς με καποιους. Οι μισες πάσες λαθος, 0 μονομαχιες, για ντριμπλα ουτε λογος, χαμενες κατοχές κλπ.
Βεβαια και μονο που πήγε να γινει ηρωας απ'το πουθενα στο τελος, δικαιολογεί κάπως το λουτσεσκου που τον αφησε μέσα.
Ναι, γιατί ότι ήταν τόσο χάλια το είδατε μόνο εσύ και ο George Best. Υπάρχει προκατάληψη στην κριτική αυτή. Αν ήταν τόσο χάλια δηλαδή οι Ζαφείρης, Ντεσπότοφ, Γιακουμάκης, Οζντόεφ που ήταν χειρότεροι τι ήταν; Οι μισές λάθος πάσες είναι κάτι φυσιολογικό για παίκτη που παίζει στη συγκεκριμένη θέση και ψάχνει το κάτι παραπάνω για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Το 0 μονομαχίες επίσης δεν ισχύει. Ήρωα από το πουθενά δε θα πω ένα παίκτη που ήταν από τους λίγους σήμερα που τα έδωσαν όλα. Οκ δεν είναι Ντέλιας ούτε Μέσσι, αν είναι να τον κρίνουμε για αυτό πάσο.
Από τον Ζαφείρη και τον Οζντοεφ το περιμένεις ρε φίλε? Δεν πήγαν άσχημα τα χαφ. Πρωτη φορά έπαιζαν και μαζί.
Και ο ΠΑΟΚ δεν έχει μάθει να παίζει χωρίς Μεϊτε.
Δεν είπε κανείς για λάθος πασες του Πέλκα.
Αναφέραμε ανύπαρκτες πάσες του Πέλκα. Του έρχεται η μπάλα και σουτάρει επειδή δε βλέπει γήπεδο και αν έχει δίπλα συμπαίκτη.
Εντάξει έχω άδικο αλλά μπορώ να φτιάξω και 20λεπτο βίντεο με τίτλο "Πέλκας, οι πάσες που δεν έδωσα."
Προφανώς μας έχει κακομαθει ο Ντελιας αλλά σόρρυ κιόλας η δουλειά του 10αριου είναι οι κάθετες, να κάνει παιχνίδι και να έχει τελειώματα.
Δεν ήταν δεν είναι και δε θα είναι ποτέ επιπέδου για βασικός στον ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμο ο Πέλκας.
Δε κράζω. Μια χαρά είναι για αλλαγή.
Όταν όμως παίρνεις σήμερα αυτά από το 10αρι σου και αυτά που έδωσε για 60λεπτα ο Ντεσποτοφ. Ε μη μου γκρινιάζετε για τον μέτριο Ζαφείρη και τον ντεφορμε Μπαμπά και δεν ξέρω τι. Ότι ο Λουτσεσκου φταιει που επιθετικά δεν δημιουργήσαμε πολλούς κινδύνους.
Τι να σου κάνει ο προπονητής?