Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Psaras »

renegade έγραψε:
Υγ είσαι αντίθετος και με την επιστροφή γιαννούλη?
τον Γιαννούλη τον φέρνω από την Αγγλία με τα πόδια. Δεν 30αρισε :mrgreen:
Επισης εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες με τον Πέλκα. Ο Γιαννούλης είναι ταπεινός και εργατικός.
Ο Πελκας αν γυρνούσε, θα γυρνούσε σαν αρχηγός και ηγετης. Το προβλημα ειναι οτι ηγέτης δεν γίνεσαι στα λόγια...γεννιέσαι. Και ο Πελκας ηγέτης δεν ήταν ποτέ και ούτε πρόκειται.

...σαν το γατί τον Μπακασετα που πήρε ένα κάρο λεφτά και κάνει ντεμεκ αρχηγιλικη και νταηλικη στον βαζελο. Και έχεις και τα λιβανιστηρια τους ρεπόρτερ να τον αποκαλούν ηγετική μορφή.

Ο Αλεξανδροπουλος μάλλον δεν θα μείνει στον γαυρο. Αν έχουμε λεφτά για ξόδεμα ίσως άξιζε σαν αντι-Τσιγγαρας.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο Γιαννουλης είπε ότι έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, λογικο. Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε δεν τον είδα κ τρελαμένο να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ακόμα κ αν γυριζε Ελλάδα. Πολύ επαγγελματική προσέγγιση είχε. Δεν το λέω για κακό βέβαια.

Απ την άλλη πριν δύο χρόνια δεν ξέραμε ή καλυτερα, αςμιλάω για τον εαυτό μου, εγώ δεν ήξερα ότι μπορεί ο 18χρονος Κουλιερακης κ ο 19 χρόνος Κωνσταντελιας (όσα καλά λόγια κ αν είχα ακούσει από καποιους) ότι θα κάνουν τέτοιο ξεπεταγμα. Οπότε γιατί αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να γίνει από αλλά Έλληνακια, μιας κ.μιλαμε για λίστες κτλ, όχι απαραίτητα απ την Ακαδημία μας. Λέω εγώ τώρα. Γιατί πρέπει να πληρώσουμε υπεραξια σε Έλληνες του εξωτερικού που ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν κ δυστυχώς δεν είναι ανάλογα των ποσών που ζητούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 06 Ιουν 2024, 22:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Λουίτζι πες μου σε παρακαλω έναν παιχτη που πέρασε από την ομάδα μας πλην Κλαους που δεν έχει επαγγελματική προσέγγιση . Έναν από τις ακαδημιες . Γιατί εγώ έχω γνωρίσει πολλούς ! Πες μου έναν που βάζει την ομάδα πάνω από την καριερα . Αλήθεια ρωτάω
Luigi Vampa

Δεν ξερω κανεναν. Κ έτσι πρέπει να είναι. Παραπάνω το έγραψα γιατι να γυρίσει στον ΠΑΟΚ μετά από μια συμπαθητική προς καλή πορεία στην Αγγλία, σε τέτοια ηλικία κ με την ψυχολογία που φαίνεται απ τα λεγόμενα του να έχει, θα ήταν κυρίως για συναισθηματικους λόγους. Κάτι τέτοιο δεν υπαρχει. Οποτε Γιαννουλη θα μου έκανε τεράστια έκπληξη να δω πίσω.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Συμφωνώ δεν το είπα για να στην πω . Το ποιντ μου που εξηγώ και στο τοπικ του Ντελια είναι ότι εμείς σκεφτόμαστε σαν οπαδοί και αγαπάμε τον ΠΑΟΚ . Οι ποδοσφαιριστές καλά κάνουν και σκέφτονται σαν επαγγελματίες και κάνουν τις επιλογές τους . Δεν θα κράξω την ομάδα μου επειδή ένας ποδοσφαιριστής της πιστευει ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο να πάει άλλου . Αν δω τον ντελια με κλάματα αλα βιειρινια να λέει εγώ θέλω να μείνω αλλά οι μαλακες μυρίστηκαν χρήμα και με δίνουν με το ζόρι άλλου τότε θα κράξω και εγώ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Jack_MeHoff έγραψε:Δηλαδή, υπάρχει ομάδα που δίνει στον Πέλκα 1 εκατομμύριο σε αυτήν την κατάσταση. Πραγματικά αδιανόητο
Εδώ υπάρχει Εθνική ομάδα στην οποία παίζει βασικός αντί του Ντελια...
Luigi Vampa

Κακά τα ψέμματα κάνεις δεν είναι χαρούμενος που φεύγει ένας τέτοιος παίκτης. Κ 40 να παίρνε η ομάδα πάλι στεναχωρημενος θα μουν. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστες
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Και τον βάζουν αριστερά…
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Σε μια συνέντευξη του ο Πουρλιοτόπουλος ( πρόσφατη) ανέφερε πως οποία από τα παιδιά της ακαδημίας γυρνάνε από το εξωτερικό, πρώτα τον Π.Α.Ο.Κ. παίρνουν τηλέφωνο.
Έχω θεωρώ πως η ομάδα σταμάτησε να πληρώνει υπεραξίες, Ένας Έλληνας που έχει παίξει εξωτερικό καλώς ή κακώς έχει ακριβό κασέ που σε καμία περίπτωση δεν θα δώσει την αντίστοιχη ποιότητα στο ρόστερ. Άσε που πιστεύω πως λίγοι Έλληνες δουλεύουν επαγγελματικά, μόλις πιάσουν την "καλή"
Υ.Γ. Ναι δώσαμε υπεραξία σε μεταγραφές π.χ. Σαματά αλλά δεν ξέραμε πως θα βγει η μεταγραφή. Στους Έλληνες ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Σε μια συνέντευξη του ο Πουρλιοτόπουλος ( πρόσφατη) ανέφερε πως οποία από τα παιδιά της ακαδημίας γυρνάνε από το εξωτερικό, πρώτα τον Π.Α.Ο.Κ. παίρνουν τηλέφωνο.
Έχω θεωρώ πως η ομάδα σταμάτησε να πληρώνει υπεραξίες, Ένας Έλληνας που έχει παίξει εξωτερικό καλώς ή κακώς έχει ακριβό κασέ που σε καμία περίπτωση δεν θα δώσει την αντίστοιχη ποιότητα στο ρόστερ. Άσε που πιστεύω πως λίγοι Έλληνες δουλεύουν επαγγελματικά, μόλις πιάσουν την "καλή"
Υ.Γ. Ναι δώσαμε υπεραξία σε μεταγραφές π.χ. Σαματά αλλά δεν ξέραμε πως θα βγει η μεταγραφή. Στους Έλληνες ξέρουμε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Psaras έγραψε:
renegade έγραψε:
Υγ είσαι αντίθετος και με την επιστροφή γιαννούλη?
τον Γιαννούλη τον φέρνω από την Αγγλία με τα πόδια. Δεν 30αρισε :mrgreen:
Επισης εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες με τον Πέλκα. Ο Γιαννούλης είναι ταπεινός και εργατικός.
Ο Πελκας αν γυρνούσε, θα γυρνούσε σαν αρχηγός και ηγετης. Το προβλημα ειναι οτι ηγέτης δεν γίνεσαι στα λόγια...γεννιέσαι. Και ο Πελκας ηγέτης δεν ήταν ποτέ και ούτε πρόκειται.

...σαν το γατί τον Μπακασετα που πήρε ένα κάρο λεφτά και κάνει ντεμεκ αρχηγιλικη και νταηλικη στον βαζελο. Και έχεις και τα λιβανιστηρια τους ρεπόρτερ να τον αποκαλούν ηγετική μορφή.

Ο Αλεξανδροπουλος μάλλον δεν θα μείνει στον γαυρο. Αν έχουμε λεφτά για ξόδεμα ίσως άξιζε σαν αντι-Τσιγγαρας.
Δηλαδή σε μια ομάδα με παίκτες όπως ο Τάισον,ο μπαμπα,ο ζίφκο κ α θα γυρνούσε ως ηγέτης?
Κ τι ακριβώς σημαίνει αυτό?
Τέλος πάντων ο πέλκας να τελείωσε αλλά το θέμα με την ευρωπαϊκή λίστα παραμένει και είναι σοβαρό.
Αν πωληθεί ένας από τους δύο μόνο είμαστε οριακά καλά.
Αν πχ πωληθεί ο ντελιας θα έχουμε
2 center φορ
Πέντε μέσω επιθετικούς
Τέσσερα χαφ
Τρία ακραία back
2 στοπερ
Τερματοφύλακας

Αντίστοιχα αν πωληθεί ο κουλιαράκης 4 μέσω επιθετικοι κ τρεις στόπερ.

Αν τώρα πωληθούν και οι δύο... Σφίξαμε. Θα πρέπει να βρεθεί έλληνας 18αδας κ όχι Αρ. Μπακ
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Psaras έγραψε: Δεν υπάρχει Ελληνας ποδοσφαιριστης στα 30+ όταν επιστρέφει από το εξωτερικό. Ειναι κανόνας. Μανωλας, Παπασταθοπουλος, Μπακασετας...και με καλύτερη καριέρα... μια απογοήτευση και μισή στο γήπεδο.
Και πριν φύγει...τρέχοντας για τη Φενερμπαχτσε,δεν τρελαινομασταν.Μια χρυση μετριοτητα ηταν και παραμενει.
Ελπίζω να μην του δωσουμε και το εφαπαξ σε 2 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

joshua έγραψε:Πρεπει να ειμαι ο μονος που σκεφτεται ως πολυ τιμια λυση ως αντιΣοαρες αλλα και ως αντιΝασμπεργκ ,τον Σταφυλιδη.Ελληνας παοκτσακι που θα τα δωσει ολα σε αντιθεση με τους λιγους ψυχικα προαναφερθεντες και με αρκετο χρονο στο δευτερο μισο εστω και σε κακη ομαδα.
Μαζί σου 100%!
Καθαρά ποδοσφαιρικά, αναβάθμιση!!!
Χώρια που νιώθει ΠΑΟΚ κ είναι γηγενής...
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

Δυστυχως το θεμα του σταφυ ειναι μαλλον οι τραυματισμοι
Κ μαλιστα σε ομαδες οχι πρωταθλητισμου με κυπελλο ευρωπη κλπ
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Μακαριοι οι Πραείς οτι αυτοι κληρονομησουσι την γην
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”