Αν οντως την εγκατελειψαν τοτε πωςvan rooy έγραψε:Ανάλογη κίνηση είχαμε κάνει και εμεις με τον μπερμπάτοφ , όμως η επιλογή αυτή δεν μας βγήκε ποδοσφαιρικά καθόλου και έτσι εγκατέλειψαν την στρατηγική αυτή .
μας προεκυψε μετα ο Καγκαβα δηλαδη;
Αν οντως την εγκατελειψαν τοτε πωςvan rooy έγραψε:Ανάλογη κίνηση είχαμε κάνει και εμεις με τον μπερμπάτοφ , όμως η επιλογή αυτή δεν μας βγήκε ποδοσφαιρικά καθόλου και έτσι εγκατέλειψαν την στρατηγική αυτή .
montekristo έγραψε:Αν οντως την εγκατελειψαν τοτε πωςvan rooy έγραψε:Ανάλογη κίνηση είχαμε κάνει και εμεις με τον μπερμπάτοφ , όμως η επιλογή αυτή δεν μας βγήκε ποδοσφαιρικά καθόλου και έτσι εγκατέλειψαν την στρατηγική αυτή .
van rooy έγραψε:montekristo έγραψε:Αν οντως την εγκατελειψαν τοτε πωςvan rooy έγραψε:Ανάλογη κίνηση είχαμε κάνει και εμεις με τον μπερμπάτοφ , όμως η επιλογή αυτή δεν μας βγήκε ποδοσφαιρικά καθόλου και έτσι εγκατέλειψαν την στρατηγική αυτή .
χαχαχαχαχαχαχ έχεις δίκιο.
ron-swanson έγραψε:Λολ ο παιχταρας Ζιγκερναγκελ κράτησε 2 μήνες στον γαύρο.
Σωστό, είναι μια απο της ρήσεις του οικονομολόγου πατέρα μου που θυμάμαι από παιδί. Μία άλλη που μου έχει μείνει είναι "θα πληρώσεις για να κάνεις τη δουλειά σου".van rooy έγραψε:ron-swanson έγραψε:Λολ ο παιχταρας Ζιγκερναγκελ κράτησε 2 μήνες στον γαύρο.
Το χρήμα έχει αξία μόνο όταν γυρίζει ...
Σε σχεση με τον Ολιβειρα που βλεπουμε τον θελαμε; Εγω λεω ναιΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Van Weert στην ΑΕΧ, πιθανότατα και ο Σιντιμπέ
Να συμπληρωσω κι εγω οτι ξεχασαμεvan rooy έγραψε:van rooy έγραψε:montekristo έγραψε: Αν οντως την εγκατελειψαν τοτε πως
χαχαχαχαχαχαχ έχεις δίκιο.
ξέχασα να προσθέσω... αν και οι επόμενες μας επιλογές είναι σαν του μπερμπάτοφ και του καγκακάβα καλύτερα να εγκαταλείψουμε αυτή την στρατηγική.![]()
![]()
![]()
![]()
Να μην χρειάζεται και να θυμάμαι ποιοι ήταν.
υγ. Αυτοί οι δυο πάντως μου έμειναν << αξέχαστοι>>