Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
ο παικτης δεν ερχεται ως ταλεντο, ταλεντο ηταν πριν παει στην τσελσυ, σαν εμπειρος παικτης ερχεται...αν παιξει και ειναι υγιης εχεις την ευκαιρια να κρατησεις εναν παικτη που αλλιως δεν θα επαιρνες ποτε...δεν θεωρω οτι θα ζητησει τρομερα λεφτα η τσελσι...
Αυτό θα είχε νόημα μόνο αν ο Μπαμπα ήταν έτοιμος να μπει βασικός χθεςtad έγραψε:καλύπτεις το κενό σου με ελάχιστο ρίσκο και κόστος ... εκπαιδεύεις το ταλέντο που αγόρασες και δίνεις επίσης την δυνατότητα και τον χρόνο στα υπόλοιπα ταλέντα σου να διεκδικήσει κάποιος την θέση του αριστερού μπακ. Συγχρόνως ψάχνεις με ησυχία την αγορά για να αγοράσεις κάτι σε σωστό κόστοςGospi έγραψε:Μακαρι να μην ισχυει, γτ αν ισχυει δεν εχει κανενα νοημα μια τετοια κινηση για εναν παιχτη με τετοιο ιστορικο τραυματισμων.laska4 έγραψε:Inpaok λεει χωρις ρητρα ο μπαμπά
Γιατι να κανουμε το κεντρο αποθεραπειας και επανενταξης της τσελσι? Με τι κερδος?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γιατί συζητάμε τα αυτονόητα ρε φίλε μου ? το θέμα είναι σε κάθε περίπτωση ο παίχτης να παίξει καλά στο χόρτο φέτος
Τωρα σοβαρα τα λεμε αυτα?
Φερνουμε παιχτες χωρις ρητρα και εχουμε την ψευδαισθηση οτι αν παιξουν μπαλα οι ομαδες τους που ξοδεψαν ενα σκασμο.λεφτα για να τους παρουν, σε μας θα τους δωσουν κοψοχρονια?
Δλδ η Μπριζ θα μας δωσει με 4 μυρια τον Κρμεντσικ αν βαλει 10 γκολ και η Τσελσι με 3 μυρια τον Μπαμπα αν παιξει 10 ματς και δειξει οτι εχει επανελθει πληρως?
Παιχτη πναγορασε 25 μυρια και ειναι 26 χρονων?
Οκ αν αυτα ειναι τα επιχειρηματα για την μη ρητρα, εγω παω πασο.
Επιτρεψτε μου να θεωρω κινησεις οπως του Ουαγκε και του Μπαμπα κοροιδια και οχι κινησεις ουσιας.
Δεν μπορουμε να βρουμε εναν ετοιμο ποδοσφαιριστη και για να καλυψουμε την αδυναμια μας φερνουμε.παιχτες απο ομαδες π κανουν γκελ, δανεικους, ανετοιμους μονο και μονο για να ξεχασει ο κοσμος οτι δεν καταφεραμε να βρουμε εναν κανονικο ποδοσφαιριστη.
Αυτα αν δεν υπαρξει ρητρα φυσικα.
Φερνουμε παιχτες χωρις ρητρα και εχουμε την ψευδαισθηση οτι αν παιξουν μπαλα οι ομαδες τους που ξοδεψαν ενα σκασμο.λεφτα για να τους παρουν, σε μας θα τους δωσουν κοψοχρονια?
Δλδ η Μπριζ θα μας δωσει με 4 μυρια τον Κρμεντσικ αν βαλει 10 γκολ και η Τσελσι με 3 μυρια τον Μπαμπα αν παιξει 10 ματς και δειξει οτι εχει επανελθει πληρως?
Παιχτη πναγορασε 25 μυρια και ειναι 26 χρονων?
Οκ αν αυτα ειναι τα επιχειρηματα για την μη ρητρα, εγω παω πασο.
Επιτρεψτε μου να θεωρω κινησεις οπως του Ουαγκε και του Μπαμπα κοροιδια και οχι κινησεις ουσιας.
Δεν μπορουμε να βρουμε εναν ετοιμο ποδοσφαιριστη και για να καλυψουμε την αδυναμια μας φερνουμε.παιχτες απο ομαδες π κανουν γκελ, δανεικους, ανετοιμους μονο και μονο για να ξεχασει ο κοσμος οτι δεν καταφεραμε να βρουμε εναν κανονικο ποδοσφαιριστη.
Αυτα αν δεν υπαρξει ρητρα φυσικα.
Εγω διαφωνω απλά μ.αυτο το σκεπτικο.Gospi έγραψε:καλύπτεις το κενό σου με ελάχιστο ρίσκο και κόστος ... εκπαιδεύεις το ταλέντο που αγόρασες και δίνεις επίσης την δυνατότητα και τον χρόνο στα υπόλοιπα ταλέντα σου να διεκδικήσει κάποιος την θέση του αριστερού μπακ. Συγχρόνως ψάχνεις με ησυχία την αγορά για να αγοράσεις κάτι σε σωστό κόστοςtad έγραψε:[quote="Gospi"Μακαρι να μην ισχυει, γτ αν ισχυει δεν εχει κανενα νοημα μια τετοια κινηση για εναν παιχτη με τετοιο ιστορικο τραυματισμων.laska4 έγραψε:Inpaok λεει χωρις ρητρα ο μπαμπά
Γιατι να κανουμε το κεντρο αποθεραπειας και επανενταξης της τσελσι? Με τι κερδος?
γιατί συζητάμε τα αυτονόητα ρε φίλε μου ? το θέμα είναι σε κάθε περίπτωση ο παίχτης να παίξει καλά στο χόρτο φέτος
Γιατι να αξιοποιησω ενα ταλεντο ξενο για να καρπωθει κερδος μια αλλη ομαδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Γιατί από το καλοκαίρι που θα πρέπει να δώσει καμιά 20αρια παίκτες από δω και από κει λόγω των νέων κανονισμών ίσως έχεις καλή θέση στους επιλαχόντες
Η κινηση δεν εξηγειται καθως ο παικτης δεν ειναι ετοιμος (αν και σωματικα μπορει να ειναι υγιης κ απλα να θελει ματς). Ολα αυτα ειναι μπαλωματα ως το καλοκαιρι ετσι το βλεπω ισως για τους εξεις λογους: 1.Εισαι 12 βαθμους πισω οποτε ο Ρεμπε κερδιζειψχρονο και σχεδιαζει το καλοκαιρι 2.Τα λεφτα για Γιαννουλη δεν ηρθαν ακομα τα περιμενεις καλοκαιρι 3. Ειχες τραυματισμο Ουαγκε (απροβλεπτη τρυπα) 4. FFP
Μην αρχίσουμε αυτά που λέγαμε με Γιουβέντνους με κάτι απίθανους δανεικούς Scardina,δεν θυμάμαι τον άλλο.
Δουλειές με Μπάρτσα και Τσέλσι δε μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ,γιατί δε μπορεί ούτε πρόκειται να φτάσει τα οικονομικά δεδομένα που κινούνται αυτές οι ομάδες.
Ας δούμε τον παίχτη,να έρθει να βοηθήσει αν μπορεί γιατί το πράγμα έχει σφίξει αρκετά (Αν και μετά το σημερινό ακολουθεί εύκολο πρόγραμμα,οπότε λογικά θα καλύψουμε τους πάντες και θα κλείσουμε δεύτεροι,στην κανονική διάρκεια) μετά και την σημερινή νίκη του Βαζελου.
Δουλειές με Μπάρτσα και Τσέλσι δε μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ,γιατί δε μπορεί ούτε πρόκειται να φτάσει τα οικονομικά δεδομένα που κινούνται αυτές οι ομάδες.
Ας δούμε τον παίχτη,να έρθει να βοηθήσει αν μπορεί γιατί το πράγμα έχει σφίξει αρκετά (Αν και μετά το σημερινό ακολουθεί εύκολο πρόγραμμα,οπότε λογικά θα καλύψουμε τους πάντες και θα κλείσουμε δεύτεροι,στην κανονική διάρκεια) μετά και την σημερινή νίκη του Βαζελου.
Αν ειχαμε Διουδη θα ημασταν +6-+9 απο οτι ειμαστε τωρα. Ακομα και αν ειναι πρωην του ΟΑΡΗΣ
-
δηλαδη αν ερχοταν ο κρμεντσικ με ρητρα 6 μυρια και ο μπαμπα με 5 πχ η 10 τι το συγκλονιστικο θα αλλαζε? θα τα διναμε ντουκου και θα τους παιρναμε? η πιστευεις οτι και να παιξει καλα ο μπαμπα θα βρεθει ομαδα να δωσει καμια δεκαρια μυρια στην τσελσι το καλοκαιρι? εγω δεν το πιστευω
Το έχω ξανά γράψει,το διάβασα κάπου πρόσφατα και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση.
Η Τσέλσι έχει 80 παίχτες που της ανήκουν.
- ΑποστόληςΑ
Θα διαπραγματευτούμε νέα δανεισμό.Gospi έγραψε:Μακαρι να μην ισχυει, γτ αν ισχυει δεν εχει κανενα νοημα μια τετοια κινηση για εναν παιχτη με τετοιο ιστορικο τραυματισμων.laska4 έγραψε:Inpaok λεει χωρις ρητρα ο μπαμπά
Προσωπικά θεωρώ ότι η ρήτρα δεν μπήκε λόγω του παίκτη και όχι της Τσέλσι.
Ίσως ελπίζει ότι μέσα σ' αυτούς τους μήνες θα αναστήσει την καριέρα του και θα καταφέρει να βρει ομάδα σε μεγάλο πρωτάθλημα.
Ίσως ελπίζει ότι μέσα σ' αυτούς τους μήνες θα αναστήσει την καριέρα του και θα καταφέρει να βρει ομάδα σε μεγάλο πρωτάθλημα.
Αν ειχαν ρητρα πατας εκει πανω συμφωνείς με τον παιχτη και κανεις παζαρια με την ομαδα εχοντας ενα ταβανι.Ksenitemenos4 έγραψε:δηλαδη αν ερχοταν ο κρμεντσικ με ρητρα 6 μυρια και ο μπαμπα με 5 πχ η 10 τι το συγκλονιστικο θα αλλαζε? θα τα διναμε ντουκου και θα τους παιρναμε? η πιστευεις οτι και να παιξει καλα ο μπαμπα θα βρεθει ομαδα να δωσει καμια δεκαρια μυρια στην τσελσι το καλοκαιρι? εγω δεν το πιστευω
Δλδ αν το καλοκαιρι πουλησω Σβιντερσκι και Τσολακ γτ να μην δωσω 5 για Κρμεντσικ?
Ενω τωρα μπορει να σ ζητησει οσα θελει...
Οσο για τον Μπαμπα, αν δεν μπορεις να βαλεις μια χαμηλη ρητρα σε εναν παιχτη με τοσα χρονια αποχη και τοσους τραυματισμούς, τοτε απλα πας σε αλλη επιλογη
aivas19 έγραψε:Αν ειχαμε Διουδη θα ημασταν +6-+9 απο οτι ειμαστε τωρα. Ακομα και αν ειναι πρωην του ΟΑΡΗΣ
Εγώ φίλε θα έλεγα να είχαμε τον προπονητή τερματοφυλάκων του Βαζελου.
Ο Διουδης πουθενάς ήταν πριν πάει Βαζελο.
Στα του παίχτη,φαντάζομαι το γνωρίζετε, έχει χρόνιο πρόβλημα με την μέση του,δε θα αντέξει για πολύ ακόμα σε υψηλό επίπεδο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ψάχνεστε να φαγωθειτε κάποιοι.
Παίχτη που αγόρασε η Τσελσι πριν κάποια χρόνια με 25 μύρια, περίμενε να τον δώσουν με 1-2?
Λογικα θα τον δούμε μέχρι το καλοκαίρι σε τι κατάσταση είναι και και αν μας αρέσει το πιθανότερο είναι να ανανεωθεί ο δανεισμός του μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το brexit
Εκεί πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος και τα πράγματα μετά θα είναι απλά
Με το να μπαίνε μια ρήτρα τυπου 12 μυρίων τι θα άλλαζε;
Απλά θα λέγαμε ότι βάλαμε ρήτρα, ενώ ποτέ δεν έχουμε σκοπό να την καλύψουμε
Παίχτη που αγόρασε η Τσελσι πριν κάποια χρόνια με 25 μύρια, περίμενε να τον δώσουν με 1-2?
Λογικα θα τον δούμε μέχρι το καλοκαίρι σε τι κατάσταση είναι και και αν μας αρέσει το πιθανότερο είναι να ανανεωθεί ο δανεισμός του μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το brexit
Εκεί πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος και τα πράγματα μετά θα είναι απλά
Με το να μπαίνε μια ρήτρα τυπου 12 μυρίων τι θα άλλαζε;
Απλά θα λέγαμε ότι βάλαμε ρήτρα, ενώ ποτέ δεν έχουμε σκοπό να την καλύψουμε
- bersekeros
Η Μπαρτσελόνα πάνω από 80. Από το καλοκαίρι θα αλλάξει το τοπίο πολύ. Αρχικά στην Αγγλία λόγω Brexit και νομίζω εν συνεχεία στην υπόλοιπη Ευρώπη.obanebane έγραψε:Το έχω ξανά γράψει,το διάβασα κάπου πρόσφατα και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση.
Θα κυκλοφορούν πολλές ευκαιρίες ποδοσφαιριστών.
Θα αναδιαταχθεί επίσης τελείως η κατάσταση με τις νέες διατάξεις της UEFA περί ρόστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 27 Ιαν 2021, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.