Εγώ θέλω να παστελωνει και με εκτέλεση φάουλ!zissos έγραψε:Εγώ 2 στοιχεία θέλω από το φορ που θα αποκτηθεί, όποιος και να είναιθ αυτός.
1. Να παστελώνει με το κεφάλι
2. Να παστελώνει με τα πόδια εντός και εκτός περιοχής.
Αυτά
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
Dimg4
Σε αυτες τις 3 περιπτωσεις το ξενο ειναι πιο καλο οχι πιο γλυκο.sourmenetes έγραψε:Για μολεντο δεν ξερω που βρισκεται τωρα.maceio έγραψε:++++++ ετσι απλαABALAEA2 έγραψε:Εγώ όπως ποτέ δεν καταλάβαινα γιατί δεν υπέγραφες Μολέντο (ο οποίος βγήκε καλύτερο στόπερ του πρωταθλήματος Βραζιλίας για το 2018) με 700χιλ όταν έμενε ελεύθερος και πήρες Χατσερίδη με 1,5εκ, που δεν υπέγραφες Γιόχανσον με 700χιλ και πήρες Βέρνμπλουμ με 1,5εκ (ο οποίος όμως θα βοηθούσε αν δεν τραυματιζόταν), έτσι δεν καταλαβαίνω και τώρα γιατί δεν παίρνεις Σιμόες με 700χιλ για το καλοκαίρι. Μακράν καλύτερος και από Κάνιας και από Σάκχοφ, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν...
Ο γιοχανσον ξεχασατε ποσου τραυματισμους ειχε.ο σιμοες τον εχετε δει φετος;;;
Οι ιδιοι οι αεχτζηδες μιλανε για το χειροτερο τους παικτη.
Το ξενο βεβαια ειναι πιο γλυκο.
-
mbison
Για μενα ο Μπεργκ δεν αποτελει λύση, λόγω ηλικίας. Πλέον η υπολειπόμενη καριερα του ειναι για χωρες οπως η Αραβια, Κινα κ Αμερικη. Διαφορετικά θα τον βλέπαμε να παιζει στην Ευρωπη.
Σε αυτην την ηλικια μονο παικτη με λιγα λεφτα, να μην ματωσουμε, οπως παλια ο μαυρος που φεραμε (απο τα Γιαννενα?) που εμπαινε συνηθως αλλαγη και παστελωνε. (πω ρε, ξεχασα τ ονομα του)
Το θεμα του φορ ειναι συνθετο και λογω του Ακπομ που πρεπει να αξιοποιηθει γιατι το΄χει, οπως κ ο Ζαμπα που πρεπει να παιζει για να μεταπωληθει καποια στιγμη στα 5+ εκ.
Για μενα και οι 3 χωρανε σε μια επιθετικη τριπλετα μπροστα με τον καινουριο να παιζει στη μεση και να ειναι το βαρυ φορ. Θα ηθελα Τζον Γκουιντετι
Σε αυτην την ηλικια μονο παικτη με λιγα λεφτα, να μην ματωσουμε, οπως παλια ο μαυρος που φεραμε (απο τα Γιαννενα?) που εμπαινε συνηθως αλλαγη και παστελωνε. (πω ρε, ξεχασα τ ονομα του)
Το θεμα του φορ ειναι συνθετο και λογω του Ακπομ που πρεπει να αξιοποιηθει γιατι το΄χει, οπως κ ο Ζαμπα που πρεπει να παιζει για να μεταπωληθει καποια στιγμη στα 5+ εκ.
Για μενα και οι 3 χωρανε σε μια επιθετικη τριπλετα μπροστα με τον καινουριο να παιζει στη μεση και να ειναι το βαρυ φορ. Θα ηθελα Τζον Γκουιντετι
Όταν ήρθαν από Αραβία Κονσεισαο και Ρικαρντο Κόστα για να παίξουν σε εμάς Ιανουάριο, θυμάστε την απόδοση τους;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αυτό λέω. Με το μικρότερο δυνατό. Ο Μπεργκ είναι τέτοιος όπως και να το κάνουμε. Ανεξάρτητα της συμπάθειας ή της αντιπάθειας στο πρόσωπο του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάθε παίκτης έχει το ρίσκο του.
45 + εισαι και συ ? αυτα τα κενα μνημης αρχιζουν και με τρομαζουν κι εμενα
Guidetti ++++++++++
Guidetti ++++++++++
- ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4
Οφ τόπικ αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο.
Μπαίνω χθες σε βιβλιοπωλείο σε κωμόπολη του Ν.Καβάλας.
Βλέπω ένα παιδάκι και κατά την προσφιλή μου συνήθεια (για να το κάνω ΠΑΟΚ)
το ρωτάω: Τι ομάδα είσαι;
_ΠΑΟΚ! (μου λέει)
_Τι τάξη πας;
_Πέμπτη Δημοτικού.
_Τα άλλα παιδιά της τάξης σας τι ομάδα είναι;
_ΠΑΟΚ! (μου απαντά)
_Δηλαδή από τα 15 αγόρια της τάξης σας (επιμένω εγώ) όλα ΠΑΟΚ είναι; κανείς δεν είναι άλλη ομάδα;
_Οχι, όλα ΠΑΟΚ είναι.
Αντε και καλή πρωταθληματική χρονιά!
ΥΓ.Macho χίλια ευχαριστώ για την ενημέρωση που μας παρέχεις!!!
_ΠΑΟΚ! (μου λέει)
_Τι τάξη πας;
_Πέμπτη Δημοτικού.
_ΠΑΟΚ! (μου απαντά)
_Δηλαδή από τα 15 αγόρια της τάξης σας (επιμένω εγώ) όλα ΠΑΟΚ είναι; κανείς δεν είναι άλλη ομάδα;
_Οχι, όλα ΠΑΟΚ είναι.
Κολομβιανός είναι, αν δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο, πιάνει θέση ξένου. Οπότε, αν έλθει και ο Ενρίκε, πρέπει να φύγουν 2 ξένοι πιθανώς από τους Ουάρντα, Σάκχοφ,Χατσερίδη. ΄giagoylas4 έγραψε:https://www.transfermarkt.de/gustavo-cuellar/profil/spieler/119333
Ο Κάνιας τον φετινό Σιμόες τον έχει για πρωινό..Για το Μολέδο σύμφωνα με τα γραφόμενα προσπαθήσαμε αλλά δε...
- ΑποστόληςΑ
Τελικά το φόρουμ κατελήφθη από γέρους. Κατάντια!mbison έγραψε:Nαι Μπακαγιοκο και ειμαι 47
ΩραίοςΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε:Οφ τόπικ αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο.
_ΠΑΟΚ! (μου λέει)
_Τι τάξη πας;
_Πέμπτη Δημοτικού.
_ΠΑΟΚ! (μου απαντά)
_Οχι, όλα ΠΑΟΚ είναι.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
Φιλος γερμανος που ειναι στα ενδοτερα της Μπαγερν, μου εστειλε μνμ οτι υπαρχει επαφη για Ριμπερι. Ο παικτης μετα τον μεγαλο ντορο που εγινε με την χρυση μπριζολα και τα βρισιδια που εριξε προς ολες τις κατευθυνσεις ειναι υπο ατμο.
λιγο σεβασμος μικρε σε μας τους 47 χρονουςΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά το φόρουμ κατελήφθη από γέρους. Κατάντια!mbison έγραψε:Nαι Μπακαγιοκο και ειμαι 47
- ΑποστόληςΑ
Πιέστε και κανένα φασκόμηλο ρε, που μπαίνετε στα φόρα και (δεν ξέρετε τι) γράφετε!