Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Εγώ που θεωρώ ότι ο Thiam είναι ο επιθετικός που ψάχναμε είμαι καλά?
- navigator11
MANIAKOS έγραψε:Οι αρδ θα μας πουν οτι η ΠΑΕ ειχε άσχημη πληροφόρηση αυτοι λάδι παλι
Κι επειδή θα πουν μας ... ξύθηκαν!
Έχουν ξεφτιλιστεί για ΑΚΟΜΑ μια χρονιά. Πράγμα που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ουδεμία έκπληξη προκαλεί, φαντάζομαι, σε κανέναν μας.
Ας έχει και 3 ρήτρα ρε συ. Όταν με το καλό έρθει η ώρα, μπορεί να σηκώσει πολλή κουβέντα η μπίζνα.
- Kostas_Peraia4
- Αμπελαλε-4-
Που ειμαι προκλητικος ρε Κωστη? Οι αλλοι που βγαζουν Μιρλα δλδ δεν ειναι? Αυτους ομως επειδη εχουν 3000 Ποστ δεν τους κανετε καμια παρατηρηση!Αμπελαλε-4- έγραψε:http://www.paok24.com/podosfairo/76846/senario-gia-kintero-kai-paok-sti-portogalia-videos
Αυτος μαλλον ειναι η μεταγραφη βομβα απ οτι ακουγεται τελευταια απο Πορτογαλια μερια!![]()
Δεν ανεβαζουμε ποτε μονο το link.Πρεπει να ανεβαζουμε ολοκληρο το αρθρο.Aσε που το συγκεκριμενο αρθρο εχει ανεβει στο τοπικ ηδη απο χθες το βραδυ
Επισης χαλαρωσε λιγο το υφος σου γιατι σε καποιες περιπτωσης ειναι ειρωνικο,εαν οχι προκλητικο
Κostas_Peraia 4
Κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα
Τεσπα.... Κλειστε το σαιτ μετα τις 8
Τεσπα.... Κλειστε το σαιτ μετα τις 8
GiorgosAtha έγραψε:Εγώ που θεωρώ ότι ο Thiam είναι ο επιθετικός που ψάχναμε είμαι καλά?
Μπορει απλα λογω λουκας ολοι περιμέναμε κατι δυνατο που να λεει ειμαστε γέροι διεκδικητές
Στην ουσια μπορει κ να το καναμε
Εγω να πω την αληθεια ήθελα επένδυση με αγορά (ιςως να ναι ο τιαμ) για να μπορούν τα λεφτα λουκας να φέρουν νεα λεφτα
Αμπελαλε, το πόσα ποστ έχει κάποιος δεν παίζει κανένα ρόλο στην αντιμετώπιση εδώ μέσα, να είσαι σίγουρος
Έχεις δίκιο στην ουσία όσων λες. Όμως εκφράσεις τύπου να ξελαμπικαρετε και μας τα πρηξατε νομίζω δεν είναι ότι καλύτερο
Έχεις δίκιο στην ουσία όσων λες. Όμως εκφράσεις τύπου να ξελαμπικαρετε και μας τα πρηξατε νομίζω δεν είναι ότι καλύτερο

Εμένα παντως κάτι μου λεει οτι δεν κλείνουμε με τιαμ... Όποτε καλο ειναι και εμείς να μην βγάζουμε συμπεράσματα...
Εχει ακομα κάποιες ώρες... Και στις διαπραγματεύσεις εχεις λουμπος οχι τον Καρυπίδη...
Υπομονη όλοι μας!!!
Sent from my mind using boobs power
Εχει ακομα κάποιες ώρες... Και στις διαπραγματεύσεις εχεις λουμπος οχι τον Καρυπίδη...
Υπομονη όλοι μας!!!
Sent from my mind using boobs power
GiorgosAtha έγραψε:Εγώ που θεωρώ ότι ο Thiam είναι ο επιθετικός που ψάχναμε είμαι καλά?
Άμα συμφωνείς και στο οτι ο λουκας ήταν Τιτίκα στον ΠΑΟΚ εισαι πολυ καλα αδερφε
- GiorgosAtha
Θέλω να δω 3αδα Gary - Thiam - Djalma και πίσω τους τον Biseswar... 
BLACK POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BLACK POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 31 Αύγ 2016, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ αν δεν πάρουμε φορ θα πληγωθώ...πολύ...
Υπάρχει βέβαια τρόπος να ξεπληγωθώ...
Κουλούρης δανεικός,τριάδα φορ Κλαους,Φακ,Τιαμ
και Στοχ δανεικός με οψιόν αγοράς...
Είναι οι καραμπόλες που έλεγα...
Μυνημα προς την ΠΑΕ ''Προλαβαίνετε..''
Υπάρχει βέβαια τρόπος να ξεπληγωθώ...
Κουλούρης δανεικός,τριάδα φορ Κλαους,Φακ,Τιαμ
και Στοχ δανεικός με οψιόν αγοράς...
Είναι οι καραμπόλες που έλεγα...
Μυνημα προς την ΠΑΕ ''Προλαβαίνετε..''

- Kostas_Peraia4
Προφανως ολα τα μελη ειναι ισοτημα ειτε εχουν 1 ποστ ειτε 30000.Εννοειται οτι μπορεις να διαφωνησεις με οποιον θελεις,αρκει αυτο να γινεται σε κοσμια πλαισια.Και τα ποστ σου που δεν εγκριθηκαν δεν ητανΑμπελαλε-4- έγραψε:Που ειμαι προκλητικος ρε Κωστη? Οι αλλοι που βγαζουν Μιρλα δλδ δεν ειναι? Αυτους ομως επειδη εχουν 3000 Ποστ δεν τους κανετε καμια παρατηρηση!
- Αμπελαλε-4-
Οκ εληφθη υποψιν!pgetsos έγραψε:Αμπελαλε, το πόσα ποστ έχει κάποιος δεν παίζει κανένα ρόλο στην αντιμετώπιση εδώ μέσα, να είσαι σίγουρος

Στον ζαιρη πεσταpaok87 έγραψε:Παρακαλώ να ανασυρθούν όλα τα ΑΡΔθρα που έγραφαν για αγορά, κόστη 5Μ και 2Μ και λοιπές αρλούμπες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολοι μαύροι μπροστα απντειτιντ γκαρι τζαλμα μπισεβαρ κλαους τιαμ