5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
blackchaos
-
spiridoula
- thodoris31
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Πριν μας αδειάσεις τη γωνιά για πάντα, ρίξε μια ματιά στην χθεσινή εμφάνιση ΑΡΧΗΓΟΥ και ΚΡΕΣΠΟ! Ο ΠΑΟΚ για σένα ήταν ΜΟΝΟ η τσέπη του ΙΒΑΝ 
-
montekristo
Ας μου εξηγησει καποιος
ενα απλο πραγματακι
αν ισχυουν οσα ακουγονται:
Με τινος αποφαση ειναι
εκτος ομαδας 3 μηνες τωρα
και επισης με τινος αποφαση
επιστρεφει ξανα στην ομαδα;
Αυτη ειναι η "ομαδα-οικογενεια";
ΥΓ. Ψαχνομαστε να αναδεικνυουμε
τις αδυναμιες μας αυτοκτονικα κιολας;
ενα απλο πραγματακι
Με τινος αποφαση ειναι
δυστηχως αμα θελεις να γινεις μεγαλη ομαδα(σε φιλοσοφια) και ακομα και σουπερσταρ πρεπει να πατας κατω ,τετοιες αποφασεις σε πανε πισω το 99% των ανθρωπων γυρω απο τον ΠΑΟΚ θα σου λεγανε οτι δεν θελουν να τον ξαναδουνε και εσυ το υπολογιζεις μεχρι το τελος, για ποιον λογο μηπως εθελξε με την παρουσια του σπο πρωτο μισο???
καλυτερα κουλιερακης ακομα και να βαλεις παικτη που δεν ειναι η θεση του(σβαμπ,αντε και οποιον αλλο) αλλα οχι αυτο.
αν θες να γινεις μεγαλη ομαδα αυτα πρεπει να κοπουν εδω ο ραμος το αμυντικο τειχος πηγε να σηκωσει αναστημα στην ρεαλ και εφαγε πορτα
ΠΑΟΚ
καλυτερα κουλιερακης ακομα και να βαλεις παικτη που δεν ειναι η θεση του(σβαμπ,αντε και οποιον αλλο) αλλα οχι αυτο.
αν θες να γινεις μεγαλη ομαδα αυτα πρεπει να κοπουν εδω ο ραμος το αμυντικο τειχος πηγε να σηκωσει αναστημα στην ρεαλ και εφαγε πορτα
ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ούτε να το σκεφτείς σίχαμα να ξαναφορέσεις την φανέλα της ομάδας μας.Δεν ξέρω τι θα συμβεί, El kaddouritida,covid,θα έρθουν οι εξωγήινοι....δεν μπορώ να σε δω να μολύνεις τα ασπρόμαυρα. Απίστευτο ταλέντο η διοίκηση στο να ξενερώνει τον κόσμο. Μη γελάσει λίγο το χειλάκι μας.Αυτος ο τύπος δεν θα έπρεπε να προπονείται καν με την ομάδα και εμείς θα τον βάλουμε και ενδεκάδα! Τι κωλονοοτροπια μικρής ομάδας είναι αυτή; Βάλε ρε Κουλιερακη,Μανωλιούδη,Παναγιώτου η το στόπερ της Κ9 αλλά όχι τον στημένο
montekristo έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος
ενα απλο πραγματακι
Με τινος αποφαση ειναι
Μόλις έγινε αυτό με τον γιο του πήρε τηλ μεσω σκάιπ ο ιβαν τον σκούφο και του λέει…
Βαρελα καπούτ.
Λέει ο λούτσος πρόεδρε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα σ ακούσω γιατί ο στρονγκ μενταλιτι δεν στρίβει πλέον έκανε και δηλώσεις αντίθετες από αυτά που τους μαθαίνω, έχει χάσει τον δρόμο του ….
Γίνεται το σκηνικό με τον μιχαι τον παίρνει ο λούτσος τηλέφωνο κανονικό …
Πρόεδρε έχω μείνει χωρίς στόπερ σκέφτομαι να βάλω βιειρινια . Του λέει ο ιβαν βρε ποιον μου θυμίζεις ….;; Ποιον μου θυμίζεις …;!!
Γιατί δεν βάζεις τον Βαρελα ,που τζάμπα τον πληρώνω …
Λέει ο λούτσος καλά θα τον βάλω αρκεί στην συνέντευξη να πει εκατό φορές συγγνώμη για ότι είπα κ έκανα, πιστεύω ότι θα πάρουμε το κομφερενς με νίκες μέσα έξω και 3-0 στον τελικό …
- Σουριναμέζος
Όπως έχουν έρθει τα πράγματα τα play-offs για μας είναι μια αγγαρεία, όλο το βάρος θα πέσει σε Conference League και Κύπελλο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα γεμίσει την αποστολή ή ακόμα και αν αγωνιστεί ο Βαρέλα στα πλέι-οφ αν οι συνθήκες το απαιτήσουν. Ούτε πρόκειται να εξιλεωθεί για τον τρόπο που ο ίδιος κατέστρεψε την υστεροφημία του ούτε όμως θα "μολύνει" την φανέλα αν χρειαστεί να παίξει.
- potamda
- Bet Guru 2023
Damon επιβεβαιώνω ότι έτσι έγιναν ακριβώς! Έτυχε να είμαι μπροστά.
Σουριναμεζος, απλά και λογικά!
Σουριναμεζος, απλά και λογικά!
Εγω να κανω μια ερωτηση.
Περα απο το αγωνιστικο, που ξεκαθαρα απο αυτα που εχουμε δει απο τα στοπερ μας, ο Βαρελα πλεον ειναι στην χειροτερη κατασταση.
Τι εκανε ακριβως που το κανει σιχαμα και προδοτη κτλ κτλ;
Που δεν επεισε τον γιο του να υπογραψει στον ΠΑΟΚ και οχι στην Μπενφικα;
Τον εψησε να παει στην Μπενφικα και να μην μεινει στον ΠΑΟΚ;
Περα απο το αγωνιστικο, που ξεκαθαρα απο αυτα που εχουμε δει απο τα στοπερ μας, ο Βαρελα πλεον ειναι στην χειροτερη κατασταση.
Τι εκανε ακριβως που το κανει σιχαμα και προδοτη κτλ κτλ;
Που δεν επεισε τον γιο του να υπογραψει στον ΠΑΟΚ και οχι στην Μπενφικα;
Τον εψησε να παει στην Μπενφικα και να μην μεινει στον ΠΑΟΚ;
5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Τα εχουμε συζητησει αυτα, δεν ειναι οτι ο γιος του πηγε στην Μπενφικα ειναι ο τροπος. Πανε πανω δες τις συζητησεις. Εν συντομια, ο ΠΑΟΚ καλεσε τον μικρο να υπογραψει 6 μηνες πριν και ο Βαρελα ελεγε θα δουμε κτλ, ποτε ξεκαθαρη απαντηση. ΕΠΙΣΗΣ, οταν ο ΠΑΟΚ ελεγε να δωσει νεο συμβολαιο στον μικρο, ο Βαρελα ελεγε οτι θελει και αυτος νεο συμβολαιο και μονο ετσι θα υπογραψει και ο μικρος. Δηλαδη επαιζε με το μελλον του ιδιου του του παιδιου. Μετα βγαινει απο αλλου, οχι τον ιδιο, οτι υπογραφει ο μικρος στην Μπενφικα και τον πηγε σε μια νυχτα και υπεγραψε. Ο ΠΑΟΚ τον στηριξε τον μικρο και επειδη τον πιστεψε πηγε και εθνικη Πορτογαλιας. Ο Βαρελα ο κατσαπλιας τον πηγε σε μια νυχτα να υπογραψει χωρις να ειδοποιησει την τωρινη ομαδα του μικρου, χωρις να εμπιστευτει την διοικηση που εχει δειξει οτι δεν μπαινει εμποδιο σε κανεναν (ειδικα μικρο) και που τον εχει ανταμειψει πλουσιοπαροχα και ηθελε και να δωσει εξτρα συμβολαιο στον μικρο. Ακομα και οταν γινοταν αυτο πουλουσε τρελα. Ελα και πες θα παω τον μικρο στην Μπενφικα οτι και να γινει αλλα θελω να παρετε οτι θεωρειτε οτι αξιζετε και προχωραμε μαζι σε ολο αυτο. Ο τυπας που εβαζε τα παιδια του να κλαινε για να ζηταει παραπανω λεφτα απο τον Χατσεριντι. Το κερασακι στην τουρτα ειναι η δηλωση του οτι δεν μπορουμε για πρωταθλημα μετα το φιασκο 5 ηττων, παλι δηλαδη κατηγορησε την ομαδα ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν ανελαβε τις ευθυνες του. Το οτι ακολουθησε μετα απο ολα αυτα επιβεβαιωνει ποσο σωστη κινηση ητανε και αγωνιστικα και ηθικα.
- Montrealiotis