Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ace, εγω για τον Τζουριτσις εγραφα 3-4. Οχι φυσικα για τον παλαιμαχο 

- ace79grpaok
- Kostas_Peraia4
Το θεμα Βελλιδη,βλεπω να μην προχωραει και εν τελει να δινεται πιστωση χρονου στον Ολσεν
- buffalobill4
Εγω θα τον κρατουσα τον Ολσεν και θα τον στηριζα. Ας βρουμε καλοκαιρι τερμα.
Τωρα για τον ΦΝΦ, δεν εχω να πω κατι πλην του οτι τα βιογραφικα δεν παιζουν ποδοσφαιρο. Γιατι αν παιζανε ο Κοστα θα ηταν για αμεση ανανεωση συμβολαιου και ο Τζιολης για 3ετες. Ο παικτης ΔΕΝ παιζει καν στην Μπετις της Ανδαλουσιας. Μιλαμε για πραγματικο κατηφορο. Και οκ αν ερχεται με 6-7 κατοσταρικα το χρονο παω πασο. Αλλα μαλλον θα ζηταει οβερ 1-1,5
Τωρα για τον ΦΝΦ, δεν εχω να πω κατι πλην του οτι τα βιογραφικα δεν παιζουν ποδοσφαιρο. Γιατι αν παιζανε ο Κοστα θα ηταν για αμεση ανανεωση συμβολαιου και ο Τζιολης για 3ετες. Ο παικτης ΔΕΝ παιζει καν στην Μπετις της Ανδαλουσιας. Μιλαμε για πραγματικο κατηφορο. Και οκ αν ερχεται με 6-7 κατοσταρικα το χρονο παω πασο. Αλλα μαλλον θα ζηταει οβερ 1-1,5
Mακαρι..!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Το θεμα Βελλιδη,βλεπω να μην προχωραει και εν τελει να δινεται πιστωση χρονου στον Ολσεν
- john4serres
προσπαθω απο το πρωι να βρω τα ξαδερφια του που εχω σχεσεις αλλα δεν το σηκωνει κανενας.
ο μαρκος δυστυχως εχει πολυ τουπε και δυσκολα να βρεις τον ιδιο, θυμαμαι ιστοριες απο τους συμπαικτες του που τωρα παιζω μαζι τους που μου τα λενε.
ο μαρκος δυστυχως εχει πολυ τουπε και δυσκολα να βρεις τον ιδιο, θυμαμαι ιστοριες απο τους συμπαικτες του που τωρα παιζω μαζι τους που μου τα λενε.
- buffalobill4
- Kostas_Peraia4
Κι ομως αδερφε το λεει καθαροτατα στο παρακατω βιδεο (χωρις εδιτς)joshua έγραψε: Διαβαζωντας την πληρη απομαγνητοφωνηση της συνεντευξης Αρνεσεν πραγματικα τι να πω...Καποιοι πρεπει να ντρεπονται που δηλωνουν δημοσιογραφοι...
2 απλα σημεια, Δεν λεει πουθενα πως συμφωνησαμε οτι δεν χρειαζομαστε νεους παικτες και ακομα περισσοτερο εχει ολοκληρη παραγραφο σχεδον αφιερωμενη στον επιτελικο που καταληγει πως πιστευει οτι θα φερει τελικα δεκαρι παρα τις δυσκολιες,ενω στο αρχικο κειμενο ελεγε οτι θα κινηθουμε μονο για δεξι μπακ λογω τραυματισμων.
https://youtu.be/6Lv2gRCvpBA?t=137
παροτι λογω φουστιας για τα κλικ, αποκρυπτεται η "ολοκληρη παραγραφος σχεδον αφιερωμενη στον επιτελικο"
Τωρα αυτο που λες οτι "καταληγει πως πιστευει οτι θα φερει τελικα δεκαρι παρα τις δυσκολιες" το εξαγεις αποδω
ή απο δωΑν είδατε το ματς της περασμένης Κυριακής (σ.σ. με ΠΑΣ Γιάννινα) ο Πέλκας ήταν ένα αληθινό δεκάρι και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα του τι ρόλο θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ στον Πέλκα και να του ζητήσει να γίνει κορυφαίος και να είναι αυτός το επόμενο δεκάρι στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας. Επανερχόμαστε σε αυτό που είπα και προηγουμένως ότι δεν είναι εύκολο και δεν υπάρχει πληθώρα ποιοτικών παικτών στην αγορά. Ξέρετε δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, δεν θα υποκύψω στην πίεση, και πιστέψτε με την καταλαβαίνω περισσότερο από τον καθένα γιατί είμαι μέσα στον ΠΑΟΚ, το ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Πρέπει να κάνουμε κάτι που είναι σωστό και το είπα αυτό και το καλοκαίρι. Και αυτό σκοπεύω να κάνω
Αλλά παραδέχομαι οτι δεν μπορείς να πας εκει έξω και να κερδίσεις τίτλους, έχοντας μόνο νεαρούς παίκτες, οπότε πρέπει να το έχουμε αυτό πάντα στο μυαλό μας, οτι χρειαζόμαστε και τους έμπειρους. Οπότε βρισκόμαστε σε δίλημμα, θέλουμε ενα δεκάρι ταλαντούχο 21-22 ετών ή έναν 24+.

Αδερφε, οπως βλεπεις στο παραπανω ποστ στο βιδεο, αυτο που ανεφερα ειπωθηκε ξεκαθαρα και αυτοτελες, ασχετα αν εμειναν εξω μια και δυο παραγραφοι σημαντικες για το δεκαρι.sourmenetes έγραψε:Φιλε μου βλεπω κρατας απο καθε συνεντευξη οσα θες...simba έγραψε:Και η αληθεια ποια ειναι ρε σουρμε?sourmenetes έγραψε: Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει..η αληθεια ποια ειναι...
Ή ποια τα συμπερασματα οταν ο προπονητης εχει ζητησει απο νοεμβρη παικτη που αν ειχες 700-800 χιλιαρικα και απολυτη στηριξη χωρις ανακαταταξεις, θα ηταν εφικτο να φερεις?
Ποια τα συμπερασματα απ'τη δημιουργια επιτροπων και την επαναποκτηση απο σαββιδη του τελευταιου λογου στις μεταγραφες μετα απο αναλυτικο ραπορτο απο τον ΑΔ? (και αντε ας ξεχασουμε βολικα τις δηλωσεις του ΝΒ, του αντιπροεδρου της ομαδας ε, οχι κανενος παρατρεχαμενου..)
Η δικια σου εκτιμηση της καταστασης?
Γινεται και να βαινουν ολα πριμα και να συμβαινουν τυχαια τα παραπανω και να ειμαστε χωρις παικτη 20 γεναρη τη στιγμη που εχει συμφωνηθει οτι δε χρειαζομαστε αλλους παικτες αλλα οκ θαμαστε και σε εγρηγορση αν προκυψει κατι? Απο κει που λεγαμε ασκ φρανκ, τωρα που ρωτηθηκε ο φρανκ και τα ειπε, ο πολκας εκρυψε τα υπολοιπα για το δεκαρι?
Μακαρι να μην υπαρχουν ποιοτικοι στην αγορα (εφοσον μας απερριψε και ο χαμαλαινεν και καποιος αλλος) και να ψαχνουμε το δεκαρι των επομενων χρονων (ο οποιος ηταν ο χαμαλαινεν?)..
Ομως δεν ειναι φυσικο να υπαρχει προβληματισμος?
Ο φρανκ δεν ειπε δε θα παρουμε παιχτη.αλλο πραγμα ειπε.επισης αν ο κολκας ειχε αποκλειστικο θα το εβγαζε ειδηση.επισης συμφωνω στο να υπαρχει προβληματισμος,αλλα δεν πρεπεο να υπαρχει καταστροφολογια.
Εδω ολοι τα ξερουμε ολα.πως κινειται ο φρανκ,τι κοβει τι ραβει ο βεζυρτζης,τα παντα...
Αν θα σας εφερνε ο φρανκ καποιο απιθανο δεκαρι αρχες του μηνα θα λεγατε ποιος ειναι αυτος;;;αν φερει κανενα ονομα τελευταια μερα θα πειτε τωρα τον εφερες;;;
Καταλαβετε οτι παιχτης για να ερθει σε ομαδα με στοχο το κυπελλι λογικα θα εχει ξεμεινει.κατα τ αλλα οι υποεπιτροπες και μενα δεν μου λενε πολλα αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα...
Τωρα απο που και ως που ειδες οτι κρατησα οσα θελω (?), λες και τραβαω κανα περιεργο νταλκα ή οτι εφερα την καταστροφολογια με τα παραπανω, δεν το ξερω..
Βλεπω μια αχρειαστη επιθετικοτητα/ειρωνια στα λογια σου, με διαθεση να σακουλιασεις (σας εφερνε,θα λεγατε,καταλαβετε), που ειναι λαθος..
Απλους προβληματισμους σε υπαρκτα θεματα κατεθεσα..Ξερεις, μια απολυτα φυσιολογικη διαδικασια για καποιον που δεν αρεσκεται να βλεπει ερμος τις εξελιξεις, χωρις να κανει εκτιμησεις ή να εχει ερωτηματα..
Τωρα αν εσυ επιλεγεις απο ολα τα παραπανω που ρωτησα, ειδικα απ'τη δημιουργια επιτροπων και την επαναποκτηση απο σαββιδη του τελευταιου λογου στις μεταγραφες
να εχεις μια μακαρια σταση και τπτ να μη σου λεει τπτγια να δώσω να καταλάβει ο κ.Σαββίδης τι είναι αυτό που του προτείνω και τότε είτε θα πει "ναι, Φρανκ το κάνουμε αυτό" ή θα μου πει "όχι, μέχρι τόσα μπορώ να δαπανήσω".
και το μοναδικο προβλημα για σενα ναναι οι αρδ και κατα προεκταση οι καταστροφολογοι (τους οποιους εχεις ταυτισει και με τους προβληματισμενους), ΟΚ, δε θα χαλασω το happy bubble που εχεις κατασκευασει...
Υ.Γ. θα γυρισω μετα τις 10, για τυχον συζητηση
ο τζούρισιτς αν ερχόταν σουπαλίγκα θα πήγαινε στον γκέι, λόγω σχέσεων με μπενφίκα
το μονο ενθαρρυντικο για φνφ ειναι οτι η ειδηση βγηκε απο εξωτερικο και οχι απο πτρωτοκολκες κτλ
Μιας και τώρα τελείωσα από σχολή, για πείτε καμία ενημέρωσε, πολλά 170 ποστ..
τα 168 ειναι μλκιες τα αλλα δυο ειναι βιντεακια του ρονι και του φνφ αξιζουν να τα δεις