Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν εχω κολλημα με Δωνη αν θελουν ας τον διωξουν αλλα στον νεο προπονητη να παρουν παικτες καλους μπροστα αλλιως μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ........ΑΥΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ελα ρε το καταλαβε και ο Δωνης οτι ειμασταν κακοι.
Ανελαβε και ευθυνη...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

MANIAKOS έγραψε:Δεν εχω κολλημα με Δωνη αν θελουν ας τον διωξουν αλλα στον νεο προπονητη να παρουν παικτες καλους μπροστα αλλιως μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ........ΑΥΤΑ.......
αυτο ακριβως..φτΑιει ο δωνης αλλα οι 10-11 απο τους 14 σημερα ουτε για αλλαγη δεν ειναι...........
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ελπίζω αυτό το τόπικ, αύριο να μην υπάρχει
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ελπίζω να έχει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί. Αν είναι έστω λίγο έξυπνος να παραιτηθεί τώρα για να αποφύγει και την μεσοβδόμαδη κηδεία που έρχεται.
Αν όχι, να τον τελειώσουν απόψε έως τις 23:00.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

EIPAME EISAI GIA TA PANHGYRIA ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΟς ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Αντίο. Δεν αντέχουμε άλλο. Τρία ματς χωρίς πλάνο, όμάδα θίασος, με τους παίκτες να μην ξέρουν τι να κάνουν. Φύγε. Πραγματικά σήμερα το κεφάλι μου έγινε καζάνι. Δεν αντέχω να βλέπω τέτοια "μπάλα". :redcard:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ω ρε κάτι κωλοτούμπες που θα γίνουν .... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Κι εγώ με την σειρά μου ελπίζω αυτό το τόπικ αύριο να μην υπάρχει. Αρκετή υπομονή κάναμε, αρκετά κρατηθήκαμε, αρκετά δεν κράξαμε. Αρκετά. Άι σιχτίρ δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ελληνας και προπονητης 2 λεξεις αντωνυμες,τα ειπαμε αυτα...σαββιδη ξερεις τι να κανεις(?)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΓΙα να ειμαστε δικαιοι οσοι κραζετε εδω θα θελα να περασετε και απο τα τοπικ της διοικησης παλιας και νεας και την μη ενισχυση της ομαδας,,,,,ΓΙα μενα παροτι οπως δυστυχως φαινοτανε γινεται αποδιοπομπαιος τραγος,,,εχοντας ευθυνες πολλες μεν...με ενα ροστερ χαμηλοτατου επιπεδου δε που υστερει και απο τις μικρες της κατηγοριας μεσοεπιθετικα ..
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

αν ειναι να σε διωξουν στην επομενη στραβη που με τετοιο χαλι και την πεμπτη μπορει να ειναι ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ...αν αποκλειστουμε την πεμπτη ολοι ξερουμε οτι θα φυγεις..αλλα ΟΧΙ δεν θελω να αποκλειστουμε απο το κυπελλο για να φυγεις εσυ...δεν γινεται καθε χρονο απλα να φευγει ενας(προεδρος,προπονητης) μετα απο τον αποκλεισμο στο κυπελλο και εμεις να μενουμε με αυτην την πικρα..δεν αντεχω αλλο την ξεφτιλα αυτη..δεν ξερω τι θα κανεις (αμα εισαι εσυ ακομα την πεμπτη)αλλα την πεμπτη την προκριση ΠΡΕΠΕΙ να την παρουμε ανεξαρτητα με το μελλον σου..την πεμπτη το ματς δεν ειναι για την θεση σου αλλα για τον ΠΑΟΚ.οφειλεται ολοι να σκυλιασετε και δεν νοειται αλλο αποτελεσμα περα της προκρισης.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Μανιακέ ας είναι και αποδιοπομπαίος τράγος. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει το νέο χτίσιμο της ομάδας. Το ορθολογικό είναι από τον προπονητή. Ας μην του δώσουμε κανένα ελαφρυντικό. Αφήστε τον να πάει στο καλό. Φτάνουν οι δικαιολογίες. Φτάνουν. Σκασμένοι είμαστε όλοι.
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

gergeo4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Δεν εχω κολλημα με Δωνη αν θελουν ας τον διωξουν αλλα στον νεο προπονητη να παρουν παικτες καλους μπροστα αλλιως μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ........ΑΥΤΑ.......
αυτο ακριβως..φτΑιει ο δωνης αλλα οι 10-11 απο τους 14 σημερα ουτε για αλλαγη δεν ειναι...........
Έτσι είναι...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ πού ήσασταν ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ???

Λοιπόν εγω τώρα λέω ΑΝΑΝΕΩΣΗ τώρα στο Γιώργο Δωνη,στον καλύτερο έλληνα προπονητή!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”