Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ντεσπε δικα σου ειναι τα κειμενα αν δεν αντεχεις να τα διαβάζεις τοτε μη τα γράφεις.Κι απ την αλλη οταν κουνας το δάχτυλο στους αλλους καλό ειναι να κοιτάζεις να σαι πρωτα εσυ εντάξει.Κομπλεξ οπως θες πεστο μαζι σου δεν εχω απλα δε γουσταρω να με δουλευουν μπροστα στα μουτρα μου.Αν εσυ αλλάζεις αποψεις καθε μηνα δε φταιμε εμεις.Και μη μου απαντησεις οπως υποσχέθηκες.Τελος απο μενα.

Υγ Αμα θελετε σβηστε τα ,καψτε τα ,ρίξτε μπαν ,δεν εχει σημασια μαγκες.Η κατάσταση γ@@@θηκε τελείως.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

oxi kat5 αυτο δεν μπορω να το δεχτω.

δεν μπορω δλδ σε καμία περίπτωση να δεχτώ ότι αυτό που είπε ο despe και ο όποιος despe μία (ακόμα και δύο φορές δεν έχει σημασία) πανω στον εκνευρισμό του ή οτιδήποτε άλλο και το οποίο παραθέτεις, ότι μπορεί να έχει την ίδια σημασία με τα όσα κατα καιρούς συγκεκριμένα μέλη (τα ξερουμε δεν χρειάζεται να τα ονοματίζω) κανουν, πετώντας συνεχώς αβάσιμες φήμες κατά του ΠΑΟΚ, κατά συγκεκριμένων μελών αυτού και μάλιστα αντιδρούν ειρωνικά και χωρίς να δέχονται αντίλογο σε όσους διαφωνούν.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το ένα με το άλλο και είναι ΛΑΘΟΣ το να τα βάζουμε στο ίδιο καζάνι.

προσπαθώ νυχθημερόν (πραγματικά) να αντιμετωπίσω με επιχειρήματα αλλά και ερωτήματα τέτοιες τάσεις, κυρίως γιατί πιστεύω ότι καλύτερα είναι κατι να γράφεται παρα να μην γραφεται και να αιωρείται απλά. γιατί απλά, αν γραφτεί, τότε κάποιος μπορεί να το αποδομήσει.

και για αυτό άλλωστε παρόλο που τόσες φορές η ειρωνία μερικών (ακόμα και σε εμένα) πάει σύννεφο, δεν προτείνω τιμωρία παρα μόνο όταν βλεπω ότι κάποιος εκτρέπεται και κυρίως όταν δεν σέβεται το συνομιλητή του.

βασικά αυτό με νοιάζει. ας καταθέτουν όποιος θέλει την όποια θέλει άποψη του. αλλά να το κάνει σεβόμενος το ότι για να σεβαστούν οι άλλοι αυτόν, πρέπει και ο ίδιος να σέβεται τους άλλους.

τώρα, στο υστερόγραφο σου...

φέτος θεωρώ ότι είναι απο τις χειρότερες χρονιές όσο με θυμάμαι να ζώ ΠΑΟΚ. ακόμα και όταν είχαμε οικονομικά θέματα, ακόμα και όταν η ομάδα πήγαινε 9η με τις σαρδέλες, ακόμα και στα μεσα του 90 που πηγαίναμε αθήνα και γυρνούσαμε με 5αρα στο κεφάλι, ακόμα και όταν γινόταν οι καταλήψεις για να φύγουν τα λαμόγια που λυμαινόντουσαν τόσα χρόνια τον ΠΑΟΚ. ποτε.

γιατί φετος; γιατί εμείς, ο κόσμος, ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που τόσα χρόνια λέγαμε αλλά ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ότι δεν μπορούμε. το πιστέψαμε ακόμα περισσότερο απο ότι το πιστεύαμε πριν παμε και μας σφαξει ο σπανάθας. και ξάφνου, ΧΩΡΙΣ να μπορούμε με ακρίβεια να βρούμε το πως και γιατί, όλο αυτό το όνειρο έγινε ξανα μια φαντασιακή ιδέα. και αυτό, σε συνδυασμό με τα αντικρουόμενα μηνύματα που λαμβάναμε απο αρδ, παε αλλά και τεχνικό επιτελείο, κάνανε την κατάσταση όχι απλά εκρηκτική, αλλά πλεόν βλέπουμε ότι ο κόσμος ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ και ΑΠΕΧΕΙ. που είναι το μεγαλύτερο πλήγμα.

οπότε ναι, η κατάσταση "αγαπήθηκε" ποικιλοτρόπως. αλλά δεν παύω να πιστεύω, ότι στο χέρι μας, ναι στο χέρι μας, του ΛΑΟΥ και καμίας διοίκησης ούτε παίχτη, είναι να το αλλάξουμε το κλίμα. ακόμα και εμείς, που μεσα απο ένα μπλέ φωτιζόμενο πληκτρολόγιο πιο πολύ κανουμε το χαβά μας, αλλά κάτι θετικό μπορεί να δίνουμε σε όσους συμμετέχουν ή απλά διαβάζουν.

τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγω....

υγ:και επίσης καμία σχεση δεν έχει αν αλλάζεις στην πορεία γνώμη για κάτι. εγώ δεν έλεγα να στηρίξουμε Άγγελο όσο μπορούμε; εγώ μετά δεν έλεγα ότι είναι ο χειρότερος που θυμάμαι; τι δλδ; ναι, άλλαξα γνώμη. άρδην μάλιστα. τα γεγονότα και οι καταστάσεις με έκαναν να κρίνω διαφορετικά απο ότι έκρινα το ίδιο υποκείμενο. συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! :)
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Πως μπορώ να επικοινωνίσω με κάποιον μοντ?
αν έχετε το e-mail δώστε μια διευθυνση... δε 8ελω να δημοσιοποιηθεί
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κάνε αναφορά σε κάποιο σχόλιο τυχαίο δικό μου ή του K_geo και πες μας αυτό που θέλεις.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Γίνε πιο σαφής!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

chris.paok.mytilene

το ειδα και εγω, δεν "μπορούσα" εκείνη τη στιγμή να το εκφράσω αλλιώς. το ξανασκέφτηκα, το άλλαξα πριν κάνεις νίξη, πιστεύω σε καλύπτει.

κατά τα άλλα, πιστεύω τα όσα λέω στην υπογραφή μου (αλλά και στα ποστ μου) σε καλύπτουν επίσης.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Χρήστο, λάθος κάνεις 1000%. Τίποτα δεν ισχύει από αυτά που είπες.

Συνεχίζουμε!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

:lol:
re Kat με γαργαλάς να το συνεχίσω αλλά λυπάμαι τους μοδς. ( για αυτό σταμάτα να γράφεις καλύτερα , τι σε έπιασε και εμφανίστηκες μετά απο τόσο καιρό???? :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ντεσπε και κατ, αραξτε ρε μαγκες
Να σφαζομαστε μεταξυ μας αν ειναι δυνατον

Κατ αραξε ρε φιλε μην τρελαινεσαι
Νταξει ας αλλαξε γνωμη δεν πειραζει

Ντεσπε ξερεις τοπι, βοηθας μεχρι και τον αμπαλο μαρλει να καταλαβει δυο βασικα πραγματα μην κολλας και εσυ.

Η ομαδα νοσει εσωτερικα απο προσωπα τα οποια κατσικοθηκαν και παιζουν οικογενειακες ιστοριες στον αλφα στις πλατες του συλλογου και εχουμε γινει ρδελομπου.

Μεταξυ μας νοημα δεν εχει να σκοτωνομαστε.

φαντατσειτε συμπτωμα της συνολικης καταντιας ειναι οτι η παε κατεβαζει βιντεακια απο το γιουτιουμπ που κοροιδευουν παικτη της γιατι εχει ψυχολογικα ΚΑΙ ΚΑΛΑ
ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?
σσηκωσαμε τσαμπιονς λιγκ ξεφτυλας
αυτο ειναι για να το λενε στο μπι μπι σι και να γελανε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:oxi kat5 αυτο δεν μπορω να το δεχτω.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το ένα με το άλλο και είναι ΛΑΘΟΣ το να τα βάζουμε στο ίδιο καζάνι.

......

υγ:και επίσης καμία σχεση δεν έχει αν αλλάζεις στην πορεία γνώμη για κάτι. εγώ δεν έλεγα να στηρίξουμε Άγγελο όσο μπορούμε; εγώ μετά δεν έλεγα ότι είναι ο χειρότερος που θυμάμαι; τι δλδ; ναι, άλλαξα γνώμη. άρδην μάλιστα. τα γεγονότα και οι καταστάσεις με έκαναν να κρίνω διαφορετικά απο ότι έκρινα το ίδιο υποκείμενο. συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! :)
K-geo αμα θες να τα βαλεις στο ιδιο καζανι βαλε τη φωτο του Αγγελου πριν το παιχνιδι με το ζελο που λεει ο ιδιος.Εγω δεν ηθελα.Τι συζητάμε, με δουλεύετε?Δεν επεσε λασπη με το κιλό?

Για την αλλαγή γνώμης που λες φυσικα και μπορεις να αλλάξεις γνώμη κι εγώ αναθεωρησα πολλά για τον Αγγελο και τα εγραψα.Ομως ειναι αλλο αυτο κι άλλο να σκιζεσαι και να λες 4 χρονια : δωστε στηριξη στον προπονητή , ο ΤΔ πρεπει να κανει οτι του ζητησει , οταν φευγει ο Χουμπ να σερνεις τα χιλια μυρια σε ΤΔ και Κλοκα και σημερα να αναιρείς ολα οσα εχεις πει περι στηριξης κλπ και να βγαινεις να αναρωτιέσαι "γιατι τους κατηγορείτε? "Αυτους που εβριζες τοσο καιρό.Δηλαδη τεσσερα χρονια ησουν λαθος και φετος έιδες το φώς το αληθινό?Το τρως εσυ κατι τέτοιο?Αυτο καπως αλλιώς το λενε στο χωριο μου οχι αλλαγή γνώμης.

Γιαπας αστο ρε παλικαρε μη βγει κι αλλος κομπλεξικός.Φτανει ενας.Μ@λακια εκανα που μπηκα ξανά αλλα τρελαθηκα μ αυτα που γράφονται.Σ ενα πραγμα εχει δικιο παντως, καθε χρονο μας πηδαει η εγκληματικη οργάνωση κι εμεις τρωγόμαστε μεταξι μας γιατι ψαχνουμε καπου να ξεσπάσουμε.

ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?
σσηκωσαμε τσαμπιονς λιγκ ξεφτυλας
Αυτο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κάνεις λάθος, έχω πλακωθεί πριν από σένα.
Ντρέψου λοιπόν κατ και γύρνα στη τρύπα σου επιτέλους :lol: :lol: :lol: .... ξαναέλα το καλοκαίρι με νέο προπονητή να το πάμε από την αρχή :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kataramenos5 έγραψε: Εχω κόψει απ το φορουμ τελευταία γιατι η κατάσταση αυτη δε παλεύεται.Οποιο τοπικ και να ανοίξεις πικραίνεσαι.
3 μηνες ειχα να μπω εστω και για να διαβασω κανα σχολιο, τιποτα δεν αλλαξε, οχι προς το καλυτερο...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Θαρρείς και δεν πάτε στο γήπεδο (ειδικά εσύ Κατ) και δεν τα ξέρετε! Είναι προφανές και δεδομένο ότι οι απόψεις κυμαίνονται σε όλο το εύρος του φάσματος και είναι αδύνατον να συμφωνούμε μεταξύ μας. Όσο, όμως, ο άλλος εκφράζεται εντός των πλαισίων πρέπει να τον ακούμε, διότι κάπου έχει και αυτός τα δίκια του.

Τι περιμένατε να αλλάξει προς το καλύτερο; Δεν καταλαβαίνω!

Με το να μην λέτε την άποψή σας και να απέχετε από το φόρουμ, τι κερδίζετε;

Τέλος πάντων, εσείς ξέρετε καλύτερα...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Κερδιζουμε την ηρεμια μας....Η κατασταση,πλεον,ειναι μη αναστρεψιμη,δυστυχως.

Η νοοτροπια του νεοΠΑΟΚτση δεν εχει καμμια σχεση με αυτη των μεγαλυτερων..

Και δυστυχως ο μπαρμπα Νικος δεν ζει πια για να την εκφρασει...Σε λιγα χρονια δεν θα ζει κανεις απο τους πρωτους που δημιουργησαν αυτο το μοναδικο φαινομενο και για το οποιο μιλουσαν ολοι με θαυμασμο....Οι επομενοι θα εχουν ξενερωσει τρελα με τους νεοτερους και καπως ετσι θα τελειωσει ολο αυτο!...

Τι θα μεινει?...Οι "γνησιοι"....που θα κανουν εκδρομες για να πλακωθουν στο ξυλο με οποιον βρουν μπροστα τους!...Και οι οποιοι θα κανουν κουμαντο στην ομαδα-οχι οτι τωρα δεν το προσπαθουν.....

Και για να μιλησω προσωπικα,ο λογος που μπαινω ολο και πιο σπανια στο φορουμ ειναι γιατι δεν αντεχω να μου μιλανε ανθρωποι με υφος το οποιο δεν θα περνουσε καν απο τη σκεψη τους εαν με ειχαν μπροστα τους!!!

Μουμιλανε για εκδρομες,για συνδεσμους,για Γουμενους.....λες και με ξερουν...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ!!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!!!

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΑΣ ΠΑΟΚ.....Στραβο στομα,εικοσαδες με κουκουλες ετοιμοι για να δειρουν "αδερφια" τους μεσα στην 4 και ολα τα αλλα να πανε να μαμηθουν!!

Μας γαμαει ο Μαρινακης και φταιει ο Σαλπιγγιδης!!!

ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑ ΠΑΟΚΤΣΗ!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Προφανώς και συμφωνούμε επί της ουσίας... για την αντίδρασή σας διαφωνούμε.

Εμείς, πάντως, προσπαθούμε να κρατάμε τα γκέμια όσο γίνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”