5. Pablo Gabriel García Pérez
- indian chief
Re: Pablo Garcia
απλα φοβερος....κατι ηξερε οταν το καλοκαιρι εδινε συνεντευξη και ελεγε πως αισθανεται πολυ καλα τον εαυτο του και περιμενε να κανει καλη χρονια....μασαει σιδερα....και ατομικα παει πολυ καλα αλλα και στη συνεργασια του με βιτολο....η εμπειρια του μετραει πολυ!!!
Απλώς φανταστείτε, αν αυτός ο παίχτης έπαιζε σε κάποιον από τους νταβατζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου,
τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τα αφιερώματα σε εφημερίδες, τηλεοράσεις κλπ κλπ
Απλώς φανταστείτε το.
Αλλά για "κακή" του τύχη ο Πάμπλο γεννήθηκε ΠΑΟΚ.
τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τα αφιερώματα σε εφημερίδες, τηλεοράσεις κλπ κλπ
Απλώς φανταστείτε το.
Αλλά για "κακή" του τύχη ο Πάμπλο γεννήθηκε ΠΑΟΚ.
Espero y deseo que termines tu carrera en PAOK y te quedes en esta ciudad para siempre! Me gustaria salir contigo una noche para ir a un rebetadiko a tomar unas retsinas (o mate si quieres) y hablar de todo.
Podemos invitar tambien a Kass, no?
No no, calmate, no a Kakos, a kass4, un Paoki loco como tu!
Podemos invitar tambien a Kass, no?
No no, calmate, no a Kakos, a kass4, un Paoki loco como tu!
τι να πω για αυτον τον παιχτη...βαριεμαι να τα γραψω ειναι τοσα πολλα...μπραβο ρε παυλαρα...

- Isaak the Greek
Aπλα τα πραγματα.Τον αφησαν να παιξει φετος , πονηρευτηκε λιγο κι αυτος και τα υπολοιπα ηρθαν μονα τους.
ο παυλςο φετος διακαιωσε και μενα και αλλους πολλους αλλα πανω απο ολα ειναι πολλα ++++++++ για την ομαδα μας!παμπλο ευχαριστω....συνεχισε ετσι
- PABLO GARCIA1
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες η κουδουνίστρα του είχε σηματάκι το δικέφαλο αετό....kass4 έγραψε: Αλλά για "κακή" του τύχη ο Πάμπλο γεννήθηκε ΠΑΟΚ.
υ.γ. χιουμοράκι είναι, μη βαράς....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Isaak the Greek έγραψε:Aπλα τα πραγματα.Τον αφησαν να παιξει φετος , πονηρευτηκε λιγο κι αυτος και τα υπολοιπα ηρθαν μονα τους.
Αυτό ακριβώς....
Ρε Πάμπλο πόσο αλάνι είσαι τελικά?? Πέρα απ τα μεσοαμυντικά σου καθήκοντα, στα οποία είσαι άψογος, έχεις ψυλλιαστεί πόσο τρελοί και πανηγυρτζήδες είμαστε και έχεις αρχίσει τις τρίπλες και τα τακουνάκια....

Χάρμα ιδέσθαι! Τίποτα άλλο δεν έχω να πω για τις φετινές του εμφανίσεις.
Όσο σκέφτομαι ότι εδώ στην Αθήνα, όταν λες το όνομα Πάμπλο Γκαρσία όλοι αρχίζουν να κοροϊδεύουν (χασάπης, αλήτης, δεν ξέρει μπάλα και άλλες μπούρδες) τρελαίνομαι! Όπως σωστά ειπώθηκε παραπάνω, αν έπαιζε σε κανα γαύρο θα γέμιζαν τα πρωτοσέλιδα με διθυράμβους. Εδώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι μεν παικταράς αλλά στην Ελλάδα δεν έχει παίξει δα και καμιά σπουδαία μπάλα, κάνει κάτι μέτρια ματσάκια και τον κάνουν θεό. Αν πας να μιλήσεις σε βάζελο για τον Σίλβα την έβαψες!
Ήμουν από αυτούς που πίστευαν ότι έπρεπε να φύγει το καλοκαίρι γιατί ναι μεν είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ (εννοείται αυτό) αλλά με τη συμπεριφορά του έκανε κακό στην ομάδα σε κρίσιμα ματς. Πίστευα επίσης ότι δύσκολα θα άλλαζε συμπεριφορά στα 33 του. Ευτυχώς διαψεύστηκα πανηγυρικά! Άψογος φέτος μέχρι στιγμής σε όλους τους τομείς! Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και χαίρομαι πάαααρα πολύ που είναι στην ομάδα μου. Θα έχω να λέω στους νεότερους ότι τον είδα με το δικέφαλο στο στήθος.
ΥΓ: Ποιός καλός άνθρωπος που ξέρει να φτιάχνει βιντεάκια, θα φτιάξει ένα με τα φετινά του highlights; Όποιος μπορεί ας το κάνει μάγκες.
Όσο σκέφτομαι ότι εδώ στην Αθήνα, όταν λες το όνομα Πάμπλο Γκαρσία όλοι αρχίζουν να κοροϊδεύουν (χασάπης, αλήτης, δεν ξέρει μπάλα και άλλες μπούρδες) τρελαίνομαι! Όπως σωστά ειπώθηκε παραπάνω, αν έπαιζε σε κανα γαύρο θα γέμιζαν τα πρωτοσέλιδα με διθυράμβους. Εδώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι μεν παικταράς αλλά στην Ελλάδα δεν έχει παίξει δα και καμιά σπουδαία μπάλα, κάνει κάτι μέτρια ματσάκια και τον κάνουν θεό. Αν πας να μιλήσεις σε βάζελο για τον Σίλβα την έβαψες!
Ήμουν από αυτούς που πίστευαν ότι έπρεπε να φύγει το καλοκαίρι γιατί ναι μεν είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ (εννοείται αυτό) αλλά με τη συμπεριφορά του έκανε κακό στην ομάδα σε κρίσιμα ματς. Πίστευα επίσης ότι δύσκολα θα άλλαζε συμπεριφορά στα 33 του. Ευτυχώς διαψεύστηκα πανηγυρικά! Άψογος φέτος μέχρι στιγμής σε όλους τους τομείς! Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και χαίρομαι πάαααρα πολύ που είναι στην ομάδα μου. Θα έχω να λέω στους νεότερους ότι τον είδα με το δικέφαλο στο στήθος.
ΥΓ: Ποιός καλός άνθρωπος που ξέρει να φτιάχνει βιντεάκια, θα φτιάξει ένα με τα φετινά του highlights; Όποιος μπορεί ας το κάνει μάγκες.