Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Θα μπορουσε βεβαια καποιος ευκολα να αναρωτηθει σε τι υπερεχει ως βιογραφικό ο Κουαλιατα απο τον Φερναντες...
Γλώσσα λανθάνουσα ή αλλιώς πες μου σε ποια ηλικιακή ομάδα ανήκεις χωρίς να μου το πεις, χαχαχα.Napoli4 έγραψε:Late bloomersJohnDag έγραψε:Γνωρίζεις βεβαια ότι μια ομάδα μπορεί να τα κάνει και τα 2 φαντάζομαι.
Δεν ξέρω δηλαδή αν εκπλήσσεσαι αλλά μπορείς να φέρεις και παίκτες των 400Κ που είτε είναι ελπιδοφοροι είτε late boomers και παίκτες του εκατομμυρίου ώστε να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα.
Δεν υπάρχει κάποιος νόμος να το απαγορεύει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθόλου δεν διαφέρει με τον Μάνου Γκαρσίαjoshua έγραψε:Θα μπορουσε βεβαια καποιος ευκολα να αναρωτηθει σε τι υπερεχει ως βιογραφικό ο Κουαλιατα απο τον Φερναντες...
Αφού μικρό μπάτζετ είχαμε και πολλά τα κενά που έπρεπε να καλύψουμε, δεν παίρναμε αυτούς τους δύο:
https://www.transfermarkt.com/paolo-fer ... ler/284876 από Βόλο
https://www.transfermarkt.com/aias-aosm ... ler/124673 ελεύθερος πριν πάει στα Άδανα.
https://www.transfermarkt.com/paolo-fer ... ler/284876 από Βόλο
https://www.transfermarkt.com/aias-aosm ... ler/124673 ελεύθερος πριν πάει στα Άδανα.
- loukas karadimos
για μπαζοερ λεει παει ο παλετας
το ανδρικελο
Μποτο, χτυπα εναν Σασα ετσι για το γαμωτο (οχι οτι θα μας επεφτε και λιγος αν φυγει ο νταγκλασ)
το ανδρικελο
Μποτο, χτυπα εναν Σασα ετσι για το γαμωτο (οχι οτι θα μας επεφτε και λιγος αν φυγει ο νταγκλασ)
- Dark Knight
Ανδρίκελο, ξανδρίκελο, νομίζω κακώς αναφέρονται εδώ οι κινήσεις του παπαναστασιακού, γιατί μόνο περισσότερο εκνευρισμό προκαλούν.
Ολυμπιακός Β , ξεκάθαρα πια ..
Δεν ξέρω πώς και αν αντιπαλεύεται αυτή η κατάσταση με βαση και τη συμμαχία shopflix. Τους διαφεύγει προς το παρόν ενας Κλατενμπεργκ, αλλά κι αυτό παίζεται ακόμα.
Το βράδυ κλήρωση. Προβλέπω ατις πρώτες πέντε αγωνιστικές Ολυμπιακό Β και ΑΕΚ.
Μεταγραφές θα ανακοινωθούν μετά το ματς λογικά..
Δεν ξέρω πώς και αν αντιπαλεύεται αυτή η κατάσταση με βαση και τη συμμαχία shopflix. Τους διαφεύγει προς το παρόν ενας Κλατενμπεργκ, αλλά κι αυτό παίζεται ακόμα.
Το βράδυ κλήρωση. Προβλέπω ατις πρώτες πέντε αγωνιστικές Ολυμπιακό Β και ΑΕΚ.
Μεταγραφές θα ανακοινωθούν μετά το ματς λογικά..
φανερα η οχι γκει β αν παρει τον μπαζουρ η τον μινγκεθα που γραφουν θα εχει καλυτερη τριαδα απο εσενα και τωρα εχει καλυτερο διδυμο,η κληρωση λεει οτι τις πρωτες 4 αγωνιστικές δεν παιζουν μεταξυ τους αυτοι που παιζουν ευρωπη μονο με αεκ μπορει να παιξεις απο 5η αγωνιστικη και μετα μπορει να παιξουμε με γαυρο,βαζελο,και ρουλη
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
1. Στη ηλικία (κατά 1 έτος)joshua έγραψε:Θα μπορουσε βεβαια καποιος ευκολα να αναρωτηθει σε τι υπερεχει ως βιογραφικό ο Κουαλιατα απο τον Φερναντες...
2. Στο ύψος (5 cm)
3. Στο πόδι (είναι δεξιός, ενώ ο Ισπανός αριστερός)
4. Στη χώρα καταγωγής (πιο ποδοσφαιρομάνα η Ουρουγουάη)
5. Στο ότι δεν έχει μετακινηθεί τόσες φορές από ομάδα σε ομάδα
6. Στο ότι η main position του είναι left winger, ενώ του Ισπανού Attacking Midfield.
πρέπει να υπάρχει πάντως τρελό μαρούλι για καθάρισμα.
Μιλάμε για το μεγαλύτερο καθάρισμα στα χρονικά , τα βιογραφικά των παικτών αυτών που έρχονται εδώ και 2 χρόνια ούτε καν στα φουτμπολ μανατζερ των σκουληκιών δεν υπήρχαν.
Λογικά έχει βαλθεί ο άλλος να πάει καρφί για το 1-2.
Μιλάμε για το μεγαλύτερο καθάρισμα στα χρονικά , τα βιογραφικά των παικτών αυτών που έρχονται εδώ και 2 χρόνια ούτε καν στα φουτμπολ μανατζερ των σκουληκιών δεν υπήρχαν.
Λογικά έχει βαλθεί ο άλλος να πάει καρφί για το 1-2.
- episimos73
Θα πάρουν τα @@ μας στο τέλος, φτάνει να στηριχθεί η ομάδα από διοίκηση και κόσμο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στο main position εχω την αισθηση πως και Κουαλιατα ειναι δεκαριΑποστόληςΑ έγραψε:1. Στη ηλικία (κατά 1 έτος)joshua έγραψε:Θα μπορουσε βεβαια καποιος ευκολα να αναρωτηθει σε τι υπερεχει ως βιογραφικό ο Κουαλιατα απο τον Φερναντες...
2. Στο ύψος (5 cm)
3. Στο πόδι (είναι δεξιός, ενώ ο Ισπανός αριστερός)
4. Στη χώρα καταγωγής (πιο ποδοσφαιρομάνα η Ουρουγουάη)
5. Στο ότι δεν έχει μετακινηθεί τόσες φορές από ομάδα σε ομάδα
6. Στο ότι η main position του είναι left winger, ενώ του Ισπανού Attacking Midfield.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ αυτήν την αίσθηση έχω, αλλά δεν την έχει το transfermarkt.
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ αυτήν την αίσθηση έχω, αλλά δεν την έχει το transfermarkt.