Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Θα φανω κακος δεν ειμαι βεβαια.Λεω απλα οτι δεν λαμβανετε υπ οψιν την συνολικη πραγματικοτητα κοιτατε το δενδρο και οχι το δασος.
Λειπουν σε σχεση με περσι βασικοτατα γραναζια λογω σοβαρων τραυματισμων, μαουρισιο και βιερινια ειναι ουτε οι μισοι απο περσι. Αν ερθει αλλος προπονητης τωρα παλι πρωτοι εσεις θα ζητατε να φυγει .Δεν εχετε καθολου υπομονη.
Λειπουν σε σχεση με περσι βασικοτατα γραναζια λογω σοβαρων τραυματισμων, μαουρισιο και βιερινια ειναι ουτε οι μισοι απο περσι. Αν ερθει αλλος προπονητης τωρα παλι πρωτοι εσεις θα ζητατε να φυγει .Δεν εχετε καθολου υπομονη.
Σωστά κατάλαβες. Είναι απαράδεκτη δήλωση. Η ομάδα από τον καιρό που ανάλαβε δεν έχει δείξει σημάδι βελτίωσης και δεν έχει παίξει καλά σε συνεχόμενα παιχνίδια ποτέ. Δέχομαι μισό χρόνο σαν περίοδο προσαρμογής, αλλά έχει 8 μήνες και βελτίωση δε βλέπουμε.danirifle έγραψε:τους έβγαλε στη σέντρα σήμερα τους παίχτες ή αντιλαμβάνομαι λάθος?

Καλά έκανε. Είσαστε ευχαριστημένοι ΚΑΙ σήμερα από την απόδοση τους;
Δικαιολογούν τα συμβόλαια τους;
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποσο μπορει να αντεξει μια ομαδα της οποιας το παιχνιδι βασιζεται αποκλειστικα στην αριστερη πλευρα? Ο τυπος κοουτσαρει λες και εχει μονο αριστερο ημισφαιριο στον εγκεφαλο...
''θα ήταν καλό να είχαμε 11 Μίσιτς και να είχανε όλοι την θέληση του Μίσιτς για νίκη.''
άδικο δεν έχει. αλλά αυτό ΔΕΝ το λες δημόσια γτ δείχνεις ότι μάλλον έχεις χάσει τα αποδυτήρια.
άδικο δεν έχει. αλλά αυτό ΔΕΝ το λες δημόσια γτ δείχνεις ότι μάλλον έχεις χάσει τα αποδυτήρια.
Η αριστερά είναι μέθη-πλάνη. Άμα κολλήσεις δεν ξεκολλάςjoshua έγραψε:Ποσο μπορει να αντεξει μια ομαδα της οποιας το παιχνιδι βασιζεται αποκλειστικα στην αριστερη πλευρα? Ο τυπος κοουτσαρει λες και εχει μονο αριστερο ημισφαιριο στον εγκεφαλο...
Τι μάλλον, μπαμ κάνει.tsou έγραψε:''θα ήταν καλό να είχαμε 11 Μίσιτς και να είχανε όλοι την θέληση του Μίσιτς για νίκη.''
Ή θέλει να δείξει κάτι στους από πάνω του....tsou έγραψε:''θα ήταν καλό να είχαμε 11 Μίσιτς και να είχανε όλοι την θέληση του Μίσιτς για νίκη.''
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1663145
Αυτό που κάνει του δίνει σιγουριά. Σου λέει εγώ μπος βάζω τους καλύτερους, αλλά δεν μπορούν. Τί να κάνω;
θα ηταν καλο να ειχαμε 0 φερειραjibbie έγραψε:Τι μάλλον, μπαμ κάνει.tsou έγραψε:''θα ήταν καλό να είχαμε 11 Μίσιτς και να είχανε όλοι την θέληση του Μίσιτς για νίκη.''
Δεν φταινε μονο οι παιχτες. Και εν προκειμενω δεν ξερω αν φταινε κ καθολου...pilotos έγραψε:Καλά έκανε. Είσαστε ευχαριστημένοι ΚΑΙ σήμερα από την απόδοση τους;
Αν ειναι απροπονητοι κ αγυμναστοι δεν μπορω να τους κατηγορησω!
Ουτε μου φταιει ο Μαουριτσιο π παιζει με το στανιο 90 λεπτα οταν ειναι εμφανές οτι δεν επανηλθε ποτε μετα τον τραυματισμο.
Δλδ πριν να επανελθει πως εστηνε ενδεκαδα χωρις αυτον και τωρα δεν μπορει αν δεν τον εχει μονιμα μεσα?
Και στην τελικη αν δεν του κανει το ροστερ επρεπε να το πει ευθαρσως εδω και καιρο (και οχι να δηλωνει "δεν θελω να φυγει κανεις και δεν θελω να ερθει κανεις").
Εχει καψει τους μισους κ παραπανω.
Επιμενει σε ενα συστημα που δεν κουμπωνει με τα χαρακτηριστικα του ροστερ και δεν προσπαθει καθολου για να προσαρμοστεί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω τι είναι τραγικότερο.
Το κοουτσάρισμά σου ή οι δηλώσεις σου μετά το ματς.
Το κοουτσάρισμά σου ή οι δηλώσεις σου μετά το ματς.
όχι ρε συ πιλότε, ευχαριστημένοι δεν είμαστε, αλλά πρώτον οι παίχτες είναι μπερδεμένοι ξεκάθαρα από αυτό που προσπαθεί να παίξει ο αμπέλ, και δεύτερον δεν τους εμπνέει ρε φίλε ο πορτογάλοςpilotos έγραψε:Καλά έκανε. Είσαστε ευχαριστημένοι ΚΑΙ σήμερα από την απόδοση τους;
έχουν ξεγκαβλώσει και οι ίδιοι, δε μπορεί να ξέχασαν τη μπάλα.
και αν μη τι άλλο προσωπικότητες έχουν οι περισσότεροι
Και λες ο Αντρέ να μην τα έχει πει στον Γιώργη αν ισχύουν αυτά;danirifle έγραψε:όχι ρε συ πιλότε, ευχαριστημένοι δεν είμαστε, αλλά πρώτον οι παίχτες είναι μπερδεμένοι ξεκάθαρα από αυτό που προσπαθεί να παίξει ο αμπέλ, και δεύτερον δεν τους εμπνέει ρε φίλε ο πορτογάλοςpilotos έγραψε:Καλά έκανε. Είσαστε ευχαριστημένοι ΚΑΙ σήμερα από την απόδοση τους;
έχουν ξεγκαβλώσει και οι ίδιοι, δε μπορεί να ξέχασαν τη μπάλα.
και αν μη τι άλλο προσωπικότητες έχουν οι περισσότεροι
ναι αλλα κανενας ποδοσφαιριστης δεν εχει προβλημα με το συστημα του....ισα ισσα σε δηλωσεις λενε οτι δεν υπαρχει διαφορα..
Θα μας τρελλανουν?
Θα μας τρελλανουν?