Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Δεν μπορεί να λείπει ο σύζυγος στα εξωτερικά για το τσου λου και το νινακι να μην έχει τζακούζι πως να το κάνουμε... Μπράβο από μένα Νίνα
Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί; Αφήνουμε να σέρνει το όνομα του ΠΑΟΚ η Βερμπλούνενα; Κόψτε κάθε επαφή, ποιες 4 μερες για να αποφασίσει ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Ο τύπος έχει ήδη σαλπάρει για αλλού, αν είναι δυνατόν μυαλό πότε θα βάλουμε.
Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι μιλάμε για business deals και ακόμα και όταν φαίνονται να είναι κοντά σε συμφωνία, μπορεί να ναυαγήσουν. Το τί λέμε εμείς για την γυναίκα του, και την γιαγιά του δεν έχει καμιά σημασία, ίσως και καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Δεν ξέρουμε πχ εάν το θέμα κόλλησε στο μπόνους υπογραφής ή κάπου αλλού.
Αλλά όντως η περίπτωση (στύλ παίκτη) Βέρνμπλουμ φαίνεται προβληματική από την αρχή. Λίγο η ηλικία, λίγο το ότι δεν έκανε προετοιμασία, λίγο το ότι συμπεριφέρεται ως ο απόλυτος μισθοφόρος και πολλά άλλα που έχουν σημειωθεί εδώ, εμένα δεν μου φαίνεται ότι κολλάει καλά στον σημερινό ΠΑΟΚ. Ακόμα και άν είναι ο καλός παίκτης που χρειαζόμαστε, οι φόβοι ότι δεν θα προσαρμοστεί (δικοί μου φόβοι) είναι ορατοί.
Δεχόμενοι ότι ήδη χάλασε (;) και χωρίζουν οι δρόμοι μας, δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν υπάρχει σκύλος 6άρι σε καλύτερη ηλικία εκεί έξω που να ταιριάζει γάντι σ αυτόν τον ΠΑΟΚ. Γιατί αυτός ο κύριος Μπλούμ και τετοιου είδους επαγγελματίες φαίνεται εξ αρχής ξένο σώμα (βλέπε πώς ήρθε ο Πάμπλο πχ).
Αλλά όντως η περίπτωση (στύλ παίκτη) Βέρνμπλουμ φαίνεται προβληματική από την αρχή. Λίγο η ηλικία, λίγο το ότι δεν έκανε προετοιμασία, λίγο το ότι συμπεριφέρεται ως ο απόλυτος μισθοφόρος και πολλά άλλα που έχουν σημειωθεί εδώ, εμένα δεν μου φαίνεται ότι κολλάει καλά στον σημερινό ΠΑΟΚ. Ακόμα και άν είναι ο καλός παίκτης που χρειαζόμαστε, οι φόβοι ότι δεν θα προσαρμοστεί (δικοί μου φόβοι) είναι ορατοί.
Δεχόμενοι ότι ήδη χάλασε (;) και χωρίζουν οι δρόμοι μας, δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν υπάρχει σκύλος 6άρι σε καλύτερη ηλικία εκεί έξω που να ταιριάζει γάντι σ αυτόν τον ΠΑΟΚ. Γιατί αυτός ο κύριος Μπλούμ και τετοιου είδους επαγγελματίες φαίνεται εξ αρχής ξένο σώμα (βλέπε πώς ήρθε ο Πάμπλο πχ).
O ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ σαν σύλλογος σε όλους τους τομείς...δεν μπορούμε να αφήνουμε να διαπομπεύεται το όνομα και η ιστορία του από οποιονδήποτε παίκτη ή προπονητή..Ο Γιώργος έκανε το σωστό αλλά άργησε...και έκανε το λάθος να γράψει για βόμβα την στιγμή που ερχόταν ο παίκτης απλά για συζητήσεις(ακόμα και να ήταν τελικές, κάτι που όμως δεν φάνηκε)...Το θετικό είναι πως το κατάλαβε και το δήλωσε στο post...
-
- Επικοινωνία:
Υπάρχει!Rodwell λέγεται.Αν δεν είχε τραυματισμούς η αξία του τώρα θα ήταν πάνω απο 20 μυρρια για πλάκα.Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι καλά.27 χρονών,διεθνής άγγλος.Ρίσκο που αξίζει να το πάρουμε.Αν θέλουμε κάτι πιο σίγουρο αλλά με πιο χαμηλό ταβάνι Yacob το αργεντινικο σκυλί.Ελεύθεροι και ωραίοι και οι δύο.Μπορούμε να ψάξουμε και την περίπτωση Geis της Schalke.Δανεικός περισυ στην Sevilla.Του χρόνου λήγει το συμβόλαιο τουMagpies4 έγραψε:Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι μιλάμε για business deals και ακόμα και όταν φαίνονται να είναι κοντά σε συμφωνία, μπορεί να ναυαγήσουν. Το τί λέμε εμείς για την γυναίκα του, και την γιαγιά του δεν έχει καμιά σημασία, ίσως και καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Δεν ξέρουμε πχ εάν το θέμα κόλλησε στο μπόνους υπογραφής ή κάπου αλλού.
-
Ποιος Rodwell ρε παιδιά. Ούτε για το πτώμα της Sunderland εδώ και 2 χρόνια δεν έκανε ο τύπος, παλαίμαχος απ'τα 25. Ρωτήστε καναν οπαδό της Sunderland να σας πει γνώμη κι άμα δεν αρχίσει τα γαμωσταυριδια... Πέρασε και δοκιμαστικό από Watford όπου έφαγε άκυρο και τώρα προπονείται με την U23 της Everton.
Τέτοιο παίκτη θέλουμε για το βήμα παραπάνω?
Τέτοιο παίκτη θέλουμε για το βήμα παραπάνω?
Βρε άντε στείλτε τον στο διάολο,τον καραγκιόζη....
Τον παρακαλάμε δύο μήνες λες και πρόκειται για τον Μαραντόνα.....
Τον παρακαλάμε δύο μήνες λες και πρόκειται για τον Μαραντόνα.....
- painkiller4
Ρε πλάκα κάνουμε αυτός τώρα χαρακτηρίζεται ως επαγγελματίας;;;
Εκτός αν θέλουμε να πάρουμε και την κυραΝινα στην γυναικεία ομάδα ξέρω γω.
Και πολύ ασχολούμαστε με τον εν λόγω τόσοι παίχτες υπάρχουν έξω
Εκτός αν θέλουμε να πάρουμε και την κυραΝινα στην γυναικεία ομάδα ξέρω γω.
Και πολύ ασχολούμαστε με τον εν λόγω τόσοι παίχτες υπάρχουν έξω
Αληθεια αυτοι που αγωνιουσαν για τις συνθηκες διαβιωσης της οικογενειας και εσπευδαν για αλλη μια φορα να την πουν σε συνοπαδους που ξινιζαν με την συμπεριφορα της τι εχουν να πουν ; Η τυπισα απο την πρωτη στιγμη εσπευσε να κανει γνωστες τις προθεσεις ποσταρωντας μια αδεια βαλιτσα με μονο ενα ζευγαρι παπουτσια.Δεν ηρθε ποτε με σκοπο να υπογραψει αλλα μονο για να τσεκαρει την πολη. Εγω θα πω ευτυχως για την εξελιξη χαρη μας εκανε η πλαστικη ψωναρα,μενει να δουμε τα αντανακλαστικα του ΤΔ μας που δηλωσε πως εχει ηδη 3 ονοματα στην λιστα του.Ο χρονος εχει αρχισει και πιεζει για μια ομαδα που λογω υποχρεωσεων παιζει στα κοκκινα απο το καλοκαιρι και επειδη ΠΑΟΚ εισαι οι πρωτοι μικροτραυματισμοι ετυχαν στις 2 θεσεις που περιμενουμε εδω και καιρο ενισχυση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 05 Αύγ 2018, 08:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To manager είναι παιχνίδι πολύ δύσκολο στον υπολογιστή. Πόσο μάλλον να το παίζεις στη πραγματική ζωή στον ΠΑΟΚ.
Δε πειράζει όμως,ο Γιώργης έχει πολύ χρήμα για πέταμα ας παίξει με την ησυχία του.
ΥΓ : josh δεν υπάρχει θέση ΤΔ στον ΠΑΟΚ
Δε πειράζει όμως,ο Γιώργης έχει πολύ χρήμα για πέταμα ας παίξει με την ησυχία του.
ΥΓ : josh δεν υπάρχει θέση ΤΔ στον ΠΑΟΚ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Οι πεφωτισμενοι πάλι θα βρουν κάτι να πουν για να δικαιολογησουν την αλανθαστη κρίση τους για εμάς τους υπερβολικους που δε μας άρεσε το σκηνικό με τη Νίνα.joshua έγραψε:Αληθεια αυτοι που αγωνιουσαν για τις συνθηκες διαβιωσης της οικογενειας και εσπευδαν για αλλη μια φορα να την πουν σε συνοπαδους που ξινιζαν με την συμπεριφορα της τι εχουν να πουν ; Η τυπισα απο την πρωτη στιγμη εσπευσε να κανει γνωστες τις προθεσεις ποσταρωντας μια αδεια βαλιτσα με μονο ενα ζευγαρι παπουτσια.Δεν ηρθε ποτε με σκοπο να υπογραψει αλλα μονο για να τσεκαρει την πολη. Εγω θα πω ευτυχως για την εξελιξη χαρη μας εκανε η πλαστικη ψωναρα,μενει να δουμε τα αντανακλαστικα του ΤΔ μας που δηλωσε πως εχει ηδη 3 ονοματα στην λιστα του.Ο χρονος εχει αρχισει και πιεζει για μια ομαδα που λογω υποχρεωσεων παιζει στα κοκκινα απο το καλοκαιρι και επειδη ΠΑΟΚ εισαι οι πρωτοι μικροτραυματισμοι ετυχαν στις 2 θεσεις που περιμενουμε εδω και καιρο ενισχυση.
Ημουν σίγουρος ότι θα είχαμε θεματα εκεί που ποναμε εδώ και 8 μήνες, τώρα θα μάθουμε τη μοίρα μας; άσε που η ζωή τιμωρεί...
- sourmenetes
- Moderator
Νομιζω οτι υποβιβαζουμε λιγο την ολη κατασταση λεγοντας οτι "παιζει" μανατζερ με τον ΠΑΟΚ.
Θελαν να φερουν κατι πολυ καλο.προσπαθησαν να το κανουν,θελουν να το κανουν φερνοντας κι αλλους παικτες αξιας αλλα ο τυπος δεν.ειναι σ αλλο επιπεδο.
Δεν καταλαβαινω γιατι βγαινει αυτη η γκρινια,οταν αποδεδειγμενα χτυπας πολυ ψηλα.
Και λογικο ειναι οτι οταν ερχεται παικτης ερχεται για να υπογραψει.τωρα για να χαλασει υπαρχουν πολλα σεναρια.
Παμε παρακατω...
Θελαν να φερουν κατι πολυ καλο.προσπαθησαν να το κανουν,θελουν να το κανουν φερνοντας κι αλλους παικτες αξιας αλλα ο τυπος δεν.ειναι σ αλλο επιπεδο.
Δεν καταλαβαινω γιατι βγαινει αυτη η γκρινια,οταν αποδεδειγμενα χτυπας πολυ ψηλα.
Και λογικο ειναι οτι οταν ερχεται παικτης ερχεται για να υπογραψει.τωρα για να χαλασει υπαρχουν πολλα σεναρια.
Παμε παρακατω...
Βρε παρακάτω θα πάμε γιατί υπάρχει ένα καράβι εκατομμύρια. Σιγά μη δε πηγαίναμε.
Το ότι όμως ο μικρός παίζει μανατζερ στον ΠΑΟΚ δεν είναι υπερβολή ,είναι η πραγματική αποτύπωση αυτών που γίνονται. Εδώ ανακοινώνει τις μεταγραφές με ινστα στορις τι να λέμε. Είδες εσύ πουθενά τδ στην όλη φάση ;
Να στο πω αλλιώς, ο Ιβανης τη πώληση της agricom θα την έδινε στον γιόκα να την ανακοινώσει με ινστα στορυ;
Μανατζερ παίζει ο πιτσιρίκος κι όχι το παλιό που κέρδιζες με ότι σύστημα έφτιαχνες αλλά το καινούριο που όλοι είναι μυρωδιάδες.
Το ότι όμως ο μικρός παίζει μανατζερ στον ΠΑΟΚ δεν είναι υπερβολή ,είναι η πραγματική αποτύπωση αυτών που γίνονται. Εδώ ανακοινώνει τις μεταγραφές με ινστα στορις τι να λέμε. Είδες εσύ πουθενά τδ στην όλη φάση ;
Να στο πω αλλιώς, ο Ιβανης τη πώληση της agricom θα την έδινε στον γιόκα να την ανακοινώσει με ινστα στορυ;
Μανατζερ παίζει ο πιτσιρίκος κι όχι το παλιό που κέρδιζες με ότι σύστημα έφτιαχνες αλλά το καινούριο που όλοι είναι μυρωδιάδες.
- Sick Bastard
Είναι περισσότερο θέμα ισορροπίας και λογικής, παρά χρημάτων.
Τα πρώτα χτίζουν τις ομάδες όχι τα δεύτερα.
Λεφτά υπάρχουν, αλλά είναι χαζό, απλά και ξάστερα, πχ, να μην έχει η ομάδα έναν κανονικό αριστερό μπακ
και να έχει στις τάξεις της, βαρίδια όπως ο Λεβέκ κι ο Γλύκος. Γιατί και το ξεσκαρτάρισμα χρειάζεται για πολλούς λόγους. Απλά παραδείγματα αναφέρω.
Η επιλογή Σταφυλίδη που ακούγεται πχ, δεν είναι επιλογή, είναι ''ποιόν έχουμε γνωστό να μας κάνει τη δουλειά'' λες και πάμε στην εφορία ή στην πολεοδομία.
Τα λεφτά είναι μία λύση, δεν είναι όμως πανάκεια.
Τα παραπάνω δεν σημαίνουν μιζέρια ή γκρίνια, δεν μου πέφτει με τίποτα έτσι κι αλλιώς.
Απλά είναι κάποια πράγματα που -επειδή λεφτά υπάρχουν και είναι η νο.1 κινητήριος δύναμη- λες, κοίτα ρε παιδί μου, αυτό το πράγμα λίγο πιο καλά και κυρίως λίγο πιο γρήγορα μπορεί να πάει απ το να σέρνεται 6-8 μήνες τώρα.
Τα πρώτα χτίζουν τις ομάδες όχι τα δεύτερα.
Λεφτά υπάρχουν, αλλά είναι χαζό, απλά και ξάστερα, πχ, να μην έχει η ομάδα έναν κανονικό αριστερό μπακ
και να έχει στις τάξεις της, βαρίδια όπως ο Λεβέκ κι ο Γλύκος. Γιατί και το ξεσκαρτάρισμα χρειάζεται για πολλούς λόγους. Απλά παραδείγματα αναφέρω.
Η επιλογή Σταφυλίδη που ακούγεται πχ, δεν είναι επιλογή, είναι ''ποιόν έχουμε γνωστό να μας κάνει τη δουλειά'' λες και πάμε στην εφορία ή στην πολεοδομία.
Τα λεφτά είναι μία λύση, δεν είναι όμως πανάκεια.
Τα παραπάνω δεν σημαίνουν μιζέρια ή γκρίνια, δεν μου πέφτει με τίποτα έτσι κι αλλιώς.
Απλά είναι κάποια πράγματα που -επειδή λεφτά υπάρχουν και είναι η νο.1 κινητήριος δύναμη- λες, κοίτα ρε παιδί μου, αυτό το πράγμα λίγο πιο καλά και κυρίως λίγο πιο γρήγορα μπορεί να πάει απ το να σέρνεται 6-8 μήνες τώρα.
Οι αντιδράσεις των περισσοτερων συνοπαδών μας από χτες βράδυ δείχνουν πως ακομα δεν έχουμε πραγματικά ανέβει επίπεδο. Κάνουμε σαν κάποιον που τον παιδευε μια γκομενάρα επι 1-2 μήνες, τι τραπεζώματα, τι δώρα και ταξιδια αλλα τελικά αυτη δεν έχει σκοπό να του κάτσει οπως φαίνεται. Και αρχιζε αυτός μετά τις αηδίες.
Ε, οχι δα!
Οκ, κακοι χειρισμοί, εμμονή σε αυτόν, πειτε οτι θελετε. So f*$#ing what?!?
Εχουμε ομαδαρα, έχουμε παικταραδες, ήρθαν παιξταραδες και θα έρθουν παικταραδες. Ειμαστε τεραστιο πλέον μεγεθος.
Μην τρελαινεστε, ΠΑΟΚ ειμαστε - ας συμπεριφερθούμε αναλογα...
Ε, οχι δα!
Οκ, κακοι χειρισμοί, εμμονή σε αυτόν, πειτε οτι θελετε. So f*$#ing what?!?
Εχουμε ομαδαρα, έχουμε παικταραδες, ήρθαν παιξταραδες και θα έρθουν παικταραδες. Ειμαστε τεραστιο πλέον μεγεθος.
Μην τρελαινεστε, ΠΑΟΚ ειμαστε - ας συμπεριφερθούμε αναλογα...