ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Patron

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Patron »

Μάγκες άρχισα τα σουτια σε πουστογαυρο στη δουλειά, με τσιγκλισε το πανί λόγω απόφασης όντας φορτωμένος
με μάγκωσαν δυο αγγλαρες να μην τον μείνω.
Αν πάει το θέμα hr την έκατσα :opaokar
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

gpap έγραψε: Επίσης να αρχίσουμε από τώρα να οργανώνουμε τις εκδρομές στην Αθήνα για τον τελικό κυπέλλου.

Δεν πρέπει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να δεχτούμε να γίνει ο αγώνας στην κ@@@πρωτεύουσα!
Να γίνουν όλα μπουρδέλο, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:Μόνη λύση είναι το εμπάργκο.
Εμπάργκο σ οτιδήποτε έχει σχέση με την βρομια τους...είτε αυτό λέγεται ΟΠΑΠ είτε νόβα είτε αθηναϊκα σάιτ, εφημερίδες,πολιτικοί τα πάντα όλα.
Και πρέπει όλα αυτά να τα κάνουμε με θόρυβο,να ακουστούμε, να την σαχουλευτουν.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα. Ε λοιπόν μην τους δίνετε το δικό σας και
Προσπαθήστε να πείσετε και τους δικούς σας ασχολούνται δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Στα @@ τους αν βγει και 1 εκατομμ στους δρόμους,αν τους πονέσεις όμως στην τσέπη θα καταλάβουν. Ρωτήστε και την Νεστλέ να σας πει
Αυτο.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

H ουσια ειναι μια.
ολα δουλεψαν ωστε η νεα αεκ να το παρει.
το δεκανικι του ποκ, οποτε οι αλλοι δυο στραβοπατουν.

ελπιζω να σταματησε το αυτομαστιγωμα μερικων. Ακομα και εαν δεν εβρισκαν αυτες τις προφασεις για ενα συνολικο -9, θα κατασκευαζαν άλλες.
το ζητημα και η αιτια ειναι βαθυτατα πολιτικη.
Ελπιζω επισηςνα επεσαν οι μασκες και στα ματια του τελευταιου απο εμας που πιστευε οτι η νεα αεκ δεν ειναι και τοσο ποκ...
χαρτινο και παλι χαρτινο.
το ποιος ειναι ο πραγματικος πρωταθλητης φετος, ολοι το ξερουμε. και εμεις και αυτοι...
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Δε ξέρω τι θέλω...

Από τη μία θέλω να τους κάνουμε όλα πουτάνα. Να μην αφήσουμε τίποτα όρθιο.

Από την άλλη όμως είμαι σίγουρος πως ο Ιβάν το καλοκαίρι θα τους τρελάνει όλους. Θα χώσει πολύ χρήμα και ένα grexit θα είναι τεράστιο εμπόδιο σε αυτό.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Είκοσι χρόνια δικηγοριας έχω δει και έχω δει αποφάσεις. Τέτοια μαλακια σαν του Καποδίστρια δεν έχω ξαναδεί. Άρτσι Μπούρτζι και λουλας. Έκθεση ιδεών και τίποτα άλλο. Τελείως διάτρητη από πενήντα πλευρές. Αποφάσισε για να ικανοποιήσει την επιθυμία για αίμα σε βάρος μας.

Φτάνει πια ρε. Καμία συζήτηση με ποκιτες. Διακοπή κάθε είδους σχέσεων με αυτούς. Έχουμε καταντήσει να έχουμε κόψει την καλημέρα σε άτομα με τα οποία πίναμε έναν καφε. Τέρμα.

Επειδή ακούγονται διάφορα για επανεξέταση των αδειοδοτήσεων. Καμία ανοχή για να την γλυτώσει ο βασικός. Κυνήγι σε όποιον το αποφασίσει μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι. Κυνήγι σε Αρετοπουλο και Κομίνη δικαστικά. Να πονέσει η τσέπη τους εάν είναι εφικτό.

Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε παρατυπία πλεον. Ο μιραλας ακόμα να κληθεί σε απολογία; Καταγγελία.

Εάν βρούμε την ευκαιρία να κάνουμε πιυτανα το γαμοπρωτσθλημα τους να το κάνουμε. Έτσι κι αλλιως ποτέ δεν θα παραδεχθούν πόσο κάλπικοι είναι.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Ένας τρόπος υπάρχει για να καθαρίσει η κατάσταση. Να αναπτυχθούν σχέσεις με τα άτομα του συστήματος εκ μέρους μας και εκτός γηπέδων. Να τους επισκεφθούν επιτροπές συμφιλίωσης στα σπίτια και στις δουλειές τους, να τους απλώσουμε χείρα φιλίας, να τους δώσουμε κανένα μπουκέτο άνθη, να έρθουμε κοντά με όλους τους τρόπους. Να εορτάσουμε την προσέγγισή μας με βεγγαλικά και άλλα πυροτεχνήματα. Να μας νοιωσουν κοντά τους και να μας έχουν δίπλα τους σε κάθε τους βήμα. Ο κάθε Αρετόπουλος, ο κάθε Κομίνης, ο Στυλιάρας, οι εκάστοτε δικαστές, οι εισαγγελείς, η ΚΕΔ, οι υπουργοί, όλοι πρέπει να μας νοιώθουν στο πετσί τους. Φιλικά πάντα...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παντως ο Γιωργης με το τελευταιο ποσταρισμα φαινετε να αποδεχεται πληρως την απωλεια πρωταθληματος,υπο την εννοια οτι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο. Θα παλεψουμε για το τσουλου και το Κυπελλο λεει.

Οποτε για οσους περιμενουν ριξεις η οτιδηποτε ραγδαιο,δεν προκειται να γινει κατι τετοιο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kap έγραψε:Είκοσι χρόνια δικηγοριας έχω δει και έχω δει αποφάσεις. Τέτοια μαλακια σαν του Καποδίστρια δεν έχω ξαναδεί. Άρτσι Μπούρτζι και λουλας. Έκθεση ιδεών και τίποτα άλλο. Τελείως διάτρητη από πενήντα πλευρές. Αποφάσισε για να ικανοποιήσει την επιθυμία για αίμα σε βάρος μας.

Φτάνει πια ρε. Καμία συζήτηση με ποκιτες. Διακοπή κάθε είδους σχέσεων με αυτούς. Έχουμε καταντήσει να έχουμε κόψει την καλημέρα σε άτομα με τα οποία πίναμε έναν καφε. Τέρμα.

Επειδή ακούγονται διάφορα για επανεξέταση των αδειοδοτήσεων. Καμία ανοχή για να την γλυτώσει ο βασικός. Κυνήγι σε όποιον το αποφασίσει μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι. Κυνήγι σε Αρετοπουλο και Κομίνη δικαστικά. Να πονέσει η τσέπη τους εάν είναι εφικτό.

Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε παρατυπία πλεον. Ο μιραλας ακόμα να κληθεί σε απολογία; Καταγγελία.

Εάν βρούμε την ευκαιρία να κάνουμε πιυτανα το γαμοπρωτσθλημα τους να το κάνουμε. Έτσι κι αλλιως ποτέ δεν θα παραδεχθούν πόσο κάλπικοι είναι.

Συμφωνώ απόλυτα! Γέλασα με την ψυχή μου, διαβάζοντας τις μαλ@κιες του "δικαστού". Επείσθη, λέει, ότι τρομοκρατήθηκαν οι χαρτοσαεκουλες. Από τι ρε μάστορα επείσθης; Από την ανύπαρκτη αναφορά σε απειλές από πλευράς Σαββίδη στο φύλλο αγώνα; Από τις επίσης ανύπαρκτες αναφορές σε απειλές από τον Σαββίδη από τους ίδιους τους πέτσινους, όταν διεκόπη ο αγώνας και ήταν στο ζενίθ του "τρόμου" τους; :lol: :lol: Ώστε ... απαξίωσες να δεις το βίντεο, που σου προσεκόμισε ο ΠΑΟΚ, ως ... αχρείαστο;
Βρήκες την συμπεριφορά του κόσμου, μετά τα καραγκιοζιλίκια των απόλυτα υπεύθυνων για το τίναγμα του κωλοπαίχνιδου στον αέρα, μια χαρά. Πρέπουσα. Αλλά συμφώνησες, λέει, ότι, αν μαθαινόταν ότι ακύρωσε το γκολ ο μπινές, μπορεί η κατάσταση να άλλαζε. Ενώ ο κόσμος, αυτός που είχε μείνει, τέλος πάντων, στο γήπεδο κοντά 2 ώρες μετά, ήδη γνώριζε πως απέδρασαν οι αλητοποντικοκομιναραιοι στα αποδυτήρια, έχοντας ακυρώσει το γκολ!
Αυτές οι γελοιότητες, μεταξύ άλλων, διαλαμβάνονται στο σκεπτικό του "στησίματος". Ειλικρινά, δε βρήκα τη διάθεση να διαβάσω πολλά πολλά, αυτά τα ελάχιστα μου αρκούν για να καταλάβω, μάλλον να επιβεβαιώσω, ότι είχε προαποφασίσει ο τύπος πριν ακόμα κληθεί ο ΠΑΟΚ σε απολογία.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Patron έγραψε:Μάγκες άρχισα τα σουτια σε πουστογαυρο στη δουλειά, με τσιγκλισε το πανί λόγω απόφασης όντας φορτωμένος
με μάγκωσαν δυο αγγλαρες να μην τον μείνω.
Αν πάει το θέμα hr την έκατσα :opaokar
Ψυχραιμία ..Αλλά καλά τον μαμισες..Απώλειες μόνο να μην έχεις. Δεν αξίζουν τα σιχαματα..
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Μάγκες ψυχραιμία...
Εγώ πάντως έκοψα τα πάρε δώσε με αλλόθρησκους, διαβάζω μόνο παοκμανια και δεν βλέπω να κάνω Πάσχα με τον πεθερό γτ είναι γαύρος και κόβω να τον σουβλίζω σαν τον Αθανάσιο Διάκο :lol:
Προσοχή στην υγεία μας , στις οικογένειες μας και στις δουλειές μας.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Καπετάνιος έγραψε:Δε ξέρω τι θέλω...

Από τη μία θέλω να τους κάνουμε όλα πουτάνα. Να μην αφήσουμε τίποτα όρθιο.

Από την άλλη όμως είμαι σίγουρος πως ο Ιβάν το καλοκαίρι θα τους τρελάνει όλους. Θα χώσει πολύ χρήμα και ένα grexit θα είναι τεράστιο εμπόδιο σε αυτό.
Kai να χώσει ένα δισεκατομμύριο θα του το κλέψουν πάλι
trouman

Δημοσίευση από trouman »

denyparxeisalio έγραψε:Μάγκες ψυχραιμία...
Εγώ πάντως έκοψα τα πάρε δώσε με αλλόθρησκους, διαβάζω μόνο παοκμανια και δεν βλέπω να κάνω Πάσχα με τον πεθερό γτ είναι γαύρος και κόβω να τον σουβλίζω σαν τον Αθανάσιο Διάκο :lol:
Προσοχή στην υγεία μας , στις οικογένειες μας και στις δουλειές μας.
:nairepaok:
Πεθερός γαύρος. Τα ίδια. Έχω δώσει σήμα να μη μιλάμε για τετοια θέματα μπροστά μου. Ελπίζω να μην κάνουν το λάθος. Θα'ναι γαύροι και αεκτσηδες. Ο μόνος βόρειος εγώ. Προβλέπω αξέχαστο Πάσχα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Kap έγραψε:Είκοσι χρόνια δικηγοριας έχω δει και έχω δει αποφάσεις. Τέτοια μαλακια σαν του Καποδίστρια δεν έχω ξαναδεί. Άρτσι Μπούρτζι και λουλας. Έκθεση ιδεών και τίποτα άλλο. Τελείως διάτρητη από πενήντα πλευρές. Αποφάσισε για να ικανοποιήσει την επιθυμία για αίμα σε βάρος μας.

Ετσι ακριβως. Τερμα,οχι λογω διαφορας αποψεων,αλλα επειδη προσπαθουν να μας πουν οτι η μερα ειναι νυχτα. Ειναι πολυ απλο το πραμα. Οποιος λεει οτι το γκολ του Μαουρισιο ειναι οφσαιντ,δεν του ξαναμιλας. Ανθρωπος που δεν μπορει να δει την αληθεια καταμουτρα,τι αλλο ωφελιμο μπορει να εχει να σου πει σε μια συζητηση,ειτε σε ποδοσφαιρικα,ειτε σε κοινωνικα,ειτε σε πολιτικα θεματα? η ακομα και στα περι ανεμων και υδατων? Τιποτα απολυτως

ΥΓ: Παντως για να μην εχεις δει μαλακια αποφαση σαν του Καποδιστρια,μαλλον δεν πρεπει να ασχοληθηκες με την υποθεση ξυλοδαρμου του Πλατανια περσι,οπου το ξυλο που φαγαν οι παικτες δεν ηταν αρκετο για να επιρρεασει το αποτελεσμα του αγωνα,συμφωνα με τον δικαστη παντα :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μιας και βρηκαμε δικηγορο μια απορια.Ζητησαμε στο διαιτητικο να καταθεσει ο γιατρος για γαυρο ,ειπαν οχι και τελικα πηγαν ,αν διαβασα καλα, γραπτη καταθεση.Αυτη δεν υπηρχε δηλαδη στη πρωτη δικη?Δε κατεθεσε ο γιατρος αρχικα? :o Αν υπηρχε γιατι τη ζητησαμε ξανα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”