Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Ale »

Sick Bastard έγραψε:Ποιες πλάτες ρε παιδιά έχει ο Λουτσέσκου;
Μπαμπάς, μάνατζερ παικτών κλπ...
Για να μην αναφέρουμε και ποιοί τον φρόντιζαν τρία χρόνια στην σκόντα, όταν όλοι έχουν πιει καφέ με τον εισαγγελέα για τα στημένα και ο περίεργος με τους εργαζομένους του (νυν και πρώην) είναι οσίες.
Βρωμάει η φάση, ρε συ Σικ.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Gimnistis »

Η διοίκηση τον στηρίζει... τον πιστεύουμε δεν τον πιστεύουμε πάμε παρακάτω.
Ας τον στηρίξουν έμπρακτα όμως, όχι μόνο με δηλώσεις και ποσταρίσματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ale έγραψε: Ελπίζω ο επόμενος να είναι κανονικός προπονητής.
Γιατί ήταν ο προηγούμενος κανονικός;
ή ο προ-προηγούμενος ;
Ή μήπως ο προ-προ-προηγούμενος;

Κι όλα αυτά στο ΠΑΟΚ του Σαββίδη .

Και μου λέτε να κάνω κριτική στο Λουτσέσκου. Ε όχι. Και πολύς μας είναι . Να πηγαίνει η τσαπου σύννεφο κάτω από τα Τέμπη , να ξεφτιλιζόμαστε ως ομάδα , να γινόμαστε περίγελος , να ντρέπομαι να ανοίξω ένα πρωτοσέλιδο και να τα ρίχνω στο Λουτσέσκου. Ε όχι. Να έχω βιάσει με κάθε πιθανό τρόπο τη λογική , να είμαι στην εποχή του ινστα στορυ και να τα ρίχνω στο Λουτσέσκου.

Ε όχι , είναι θράσος αυτό. Να είμαι αντιπαράδειγμα δίχως προηγούμενο σε κάθε σεμινάριο ποδοσφαιρικού μανατζμεντ και να έχω την απαίτηση από Λουτσέσκου. Σαν να έχω απαίτηση από ένα παπαγάλο να απαγγείλει Καβάφη. Σαν να περιμένω ένα τζίτζικα να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι. Ε όχι.

Μια ζωή Λουτσέσκου.

Για πάντα , λοβ φορ εβερ.

ΥΓ : Κι αν φύγει φέρτε το πορκυ για προπονητή. Ξεφτιλίστε μας κι άλλο , μας αρέσει .
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ale έγραψε:Μπλέξαμε με χοντρά μανατζεριλίκια και θέλει δύσκολους χειρισμούς η υπόθεσή του.
Είμαι σίγουρος πως θα είχε φύγει πολύ νωρίτερα, αν δεν είχε τις πλάτες που έχει.
Ελπίζω ο επόμενος να είναι κανονικός προπονητής.

Όσο για την άποψη περί πρόσληψης γενικού αρχηγού, ώστε να εμψυχώνει τους παίκτες, σεβαστή αλλά λανθασμένη.
Το επίπεδο των ποδοσφαιριστών μας είναι τέτοιο πλέον, που αρκεί να παίζουν στις θέσεις τους με σαφείς οδηγίες, στα πλαίσια καθορισμένων και αποδεδειγμένα αποτελεσματικών τακτικών.

Να το πω αλλιώς, ο Μακ π.χ. δεν χρειάζεται... κ@σναφέρη, ή... Κωστίκο. Έναν προπονητή που να εμπνέει με τις γνώσεις και την ειλικρίνειά του χρειάζεται.
Αleξιε, αν και ξεκινάς "μιλώντας με γρίφους γέροντα", δεν μπορώ να διαφωνήσω σε όσα γράφεις παρακάτω...
Μήπως ξέρεις κάτι που θέλεις-πρέπει να μοιραστείς μαζί μας, μπας και καταλάβουμε κι εμείς κάτι, επειδή ουκ ολίγον ενδιαφερόμαστε, μιας και......θυμίζοντας απ τον λόγο του Ιβάν την ημέρα ανάληψης της Προεδρίας του Π.Α.Ο.Κ.:
" Ήμασταν σε πολύ λάθος δρόμο...Είχαμε γίνει υποχείρια των μάνατζερς...Τώρα πλέον αλλάζουμε στρατηγική"...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Σωστός και ο γιαπας.
Αν και θα πω, πως ο Ίβιτς ήταν κανονικός προπονητής, γι' αυτό και επουλεύθη.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δεν ξέρω τίποτε άλλο εκτός από τα προφανή, γκόραν.
Βλέπε μεταγραφές Μαουρίτσιο - Μακ (παικταράδες, ναι, αλλά πώς ήρθαν;), κατάσταση με Ελ Καντουρί, φάγωμα Στανό (άσχετος, ναι, αλλά μετά από ευρωπαϊκή πρόκριση;) για να έρθει την άλλη ημέρα ο "εκλεκτός" (άραγε άλλοι προπονητές δεν υπήρχαν στον κόσμο;).
Βάλε στο μίγμα και ολίγη από Σαχτάρ - Λούμπος - Λουτς σήνιορ και βουαλά.

Δεν έχει λογική να χτίζεις υπερωκεάνιο και να βάζεις τον βαρκάρη καπετάνιο. Κάτι παίζει σίγουρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Τρί 07 Νοέμ 2017, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Απο inpaok.com : Την περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα Mozzart έχει δημοσίευμα με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Βλάνταν Μιλόεβιτς» και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι από καιρό δυσαρεστημένη με τη δουλειά του Ράζβαν Λουτσέσκου και αποφάσισε να πάει για τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα. Η πρόθεση του Δικεφάλου είναι να πείσει τον Μιλόγεβιτς ότι η Τούμπα είναι το καλύτερο περιβάλλον για να αναπτύξει περισσότερο την καριέρα του, και να τον φέρει στο τέλος της σεζόν!».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Ερυθρό Αστέρα, έτσι το ερχόμενο μένει ελεύθερος. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι, πριν τον Στενόγεβιτς, είχε γίνει κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος είχε δώσει ήδη τον λόγο του στην ομάδα του Βελιγραδίου.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Αν δεν δω ανακοινώσεις, δεν πιστεύω τίποτε.
Όσο για τον Μιλόγεβιτς, ποιά η διαφορά του με τον παρόντα;

Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Σε λίγο, θα χάσουμε το μέτρημα με τα ονόματα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν ξέρω για το τί ακριβώς συζητάμε; Ο Λουτσέσκου μένει μέχρι να φύγει. Ο άνθρωπος είναι παρελθόν και το έχουμε δεί το ίδιο έργο ξανά και ξανά. Δεν έχει να κάνει με μανατζαρέους και κρυφά σενάρια, είναι τόσο απλό ότι στα crash tests στα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας ο προπονητής της ομάδας κάνει σημαντικά λάθη που επηρεάζουν το αποτέλεσμα.

Δεν θέλω να το τραβήξω και να πώ ότι το στήσιμο της ομάδας χωρίς ακραίους όταν υπαρχουν 4 (Μακ, Τζάλμα, Λημνιός και κατά περίσταση Μπίσεσβαρ) και αντικατάσή τους από Πέλκα, Βιερίνια οι οποίοι αχρηστεύονται, είναι ένα δείγμα που αποδεικνύει (σε μένα τουλάχιστον) ότι ο άνθρωπος παίζει για το Χ. Ας το εξαιρέσουμε αυτό και να πάμε μόνο στα λάθη που έχει κάνει. Δεν είναι δυνατόν να παραμείνει μετά από όλα αυτά που έχουμε δεί, είναι θέμα χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Gimnistis έγραψε:Η διοίκηση τον στηρίζει... τον πιστεύουμε δεν τον πιστεύουμε πάμε παρακάτω.
Ας τον στηρίξουν έμπρακτα όμως, όχι μόνο με δηλώσεις και ποσταρίσματα.
Πόσο πιο έμπρακτα να στηριχθεί δηλαδή;
Αποκλείστηκε από την Έστερσουντ και τον πήρανε καινούρια εντεκάδα.
Ζήτησε να κάνει "δεύτερη προετοιμασία" και τον αφήσανε.
Όπου δει π*ύτσα στο πρωτάθλημα πάει και κάθεται και εμείς "Ράσβαν γερά", όταν ο Ίβιτς έφυγε κυπελλούχος, ο Στανό μετά από ευρωπαϊκή πρόκριση και πάει λέγοντας.

Όχι απλώς απολαμβάνει στήριξης, αλλά αλωνίζει και αλεστικά δεν δίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Τρί 07 Νοέμ 2017, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ale έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Ποιες πλάτες ρε παιδιά έχει ο Λουτσέσκου;
Μπαμπάς, μάνατζερ παικτών κλπ...
Για να μην αναφέρουμε και ποιοί τον φρόντιζαν τρία χρόνια στην σκόντα, όταν όλοι έχουν πιει καφέ με τον εισαγγελέα για τα στημένα και ο περίεργος με τους εργαζομένους του (νυν και πρώην) είναι οσίες.
Βρωμάει η φάση, ρε συ Σικ.
αχ να χαρείς ότι έχεις το μόνο που μου λείπει και νομίζω μιλάω για όλους μας
είναι θεωρίες συνωμοσίας και ότι μας ψεκάζουν.
Να μου πεις για τις πλάτες που μπορεί να έχει ο πατέρας του, μετά από 40 χρόνια καριέρας ξερω γω
και καμιά 20αρια τίτλους να το καταλάβω.
Να μου λες, χωρίς καμία απόδειξη, για πλάτες ενός προπονητή που είναι σε μια πόλη 400000 χιλιάδων κατοίκων
στη δεύτερη φτωχότερη περιοχή μιας χρεοκοπημένης χώρας, σόρρυ πάει πολύ.
Και δεν το συνεχίζω άλλο γιατί όσο το συνεχίζω δίνω αξία.
Βρίσε με, γράψε ότι θες από κάτω, δεν πρόκειται να δώσω καμία συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Εσένα να βρίσω; Πλάκα κάνεις;
Κι εγώ δεν θέλω να τα πιστεύω αυτά, ούτε θέλω να το συνεχίσω.
Ας με ξεφτιλίσει η παε ανακοινώνοντας την απόλυσή του.
Πρώτος θα πω μπράβο.
Ή έστω ας βγει κάποιος να μας δώσει μία αλληθοφανή εξήγηση, για όσα βιώνουμε από τον Μάιο και εντεύθεν.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ale έγραψε:Αν δεν δω ανακοινώσεις, δεν πιστεύω τίποτε.
Όσο για τον Μιλόγεβιτς, ποιά η διαφορά του με τον παρόντα;

Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!
δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τον λουτσο ειναι αληθεια, ή με τον Ιβιτς

https://www.transfermarkt.com/razvan-lu ... ainer/2599
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... iner/35944
https://www.transfermarkt.com/vladan-mi ... ainer/4550
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ale,

Έμπρακτα για μένα σημαίνει να το καταλάβουν οι παίκτες μέσα στα αποδυτήρια. Από δηλώσεις άλλο τίποτε (βλ. Τουντορ στο πρόσφατο παρελθόν πχ). Παράδειγμα, κρούσματα απειθαρχίας μεσα στον αγώνα ή και εκτός δεν θα γίνονται ανεκτά. Αν θελουμε να το πάμε ακόμα παραπερα, κάνε του μια ανανέωση και όλα τα σενάρια τελειώνουν.
«Στήριξη» όμως που τη μια μέρα μιλάς για πάθη και την άλλη λες πάμε γερά, με συγχωρείς αλλά δυσκολεύομαι να τη πάρω στα σοβαρά - και όλα αυτά μέσα από ποσταρισματα.

Όλα τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με το αν ο Λουτσεσκου είναι ο κατάλληλος προπονητης.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”