Menu
Φουλ για Τόρες ο ΠΑΟΚ
12. Αυγούστου 2017 02:30 Πάνος Γεωργογιάννης
21
SHARES
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα FORZA, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ισπανική Αλαβές και τον Ντάνιελ Τόρες, για την απόκτηση του διεθνή Κολομβιανού χαφ.
ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ ! Εισιτήρια Διαρκείας 2017-2018
Οι «ασπρόμαυροι» κινούνται για την απόκτηση του παίκτη με την μορφή του δανεισμού, έχοντας συζητήσει για οψιόν αγοράς, για την οποία δεν είναι αρνητικοί οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου.
Ο Ντάνιελ Τόρες είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην θέση του κόφτη, ενώ διακρίνεται για την δυναμικότητα του όπως όλοι οι Λατίνοι…
Περισσότερα στην FORZA που κυκλοφορεί το Σάββατο 12 Αυγούστου στα περίπτερα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Το έβγαλε και το ιν κ η φορτσα
Γιώργος Μάτζου 4 έγραψε:Φορτσα γραφει για Τορρες
.Μιλαει για δανεισμό με οψιον αγοράς. Προχωρημένες συζητήσεις.
- navigator11
Δεν περνάει η γαμώρα να σπεύσω στο περίφτερο της γειτονιάς! Σιριουσλι, την παλεύουν;sn0ufel4 έγραψε:Το έβγαλε και το ιν κ η φορτσα
Menu
Φουλ για Τόρες ο ΠΑΟΚ
12. Αυγούστου 2017 02:30 Πάνος Γεωργογιάννης
21
SHARES
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα FORZA, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ισπανική Αλαβές και τον Ντάνιελ Τόρες, για την απόκτηση του διεθνή Κολομβιανού χαφ.
ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ ! Εισιτήρια Διαρκείας 2017-2018
Οι «ασπρόμαυροι» κινούνται για την απόκτηση του παίκτη με την μορφή του δανεισμού, έχοντας συζητήσει για οψιόν αγοράς, για την οποία δεν είναι αρνητικοί οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου.
Ο Ντάνιελ Τόρες είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην θέση του κόφτη, ενώ διακρίνεται για την δυναμικότητα του όπως όλοι οι Λατίνοι…
Περισσότερα στην FORZA που κυκλοφορεί το Σάββατο 12 Αυγούστου στα περίπτερα.

Και μη ξεχνάμε και τον Ομάρ. Βλέπω κάτι στατς του και πραγματικά απορώ... Μιλάμε για έναν παίκτη που το 2014 είχε σε ομάδες μεσαίου επιπέδου στην Ιταλία 10 γκολ/ασσιστς σε 30 αγώνες. Απορώ πως έρχεται Ελλάδα, μπράβο Μιχελάρα!
Επίσης, για τον Τόρες γράφει το sdna "Ο Τόρες είναι ένας κλασικός λατινοαμερικάνος αμυντικός μέσος με πολύ δυναμισμό, καλό κορμί – 1,83 μ. – και πολύ καλή τεχνική πάνω από τον μέσο όρο που συναντάμε στη θέση."
Επίσης, για τον Τόρες γράφει το sdna "Ο Τόρες είναι ένας κλασικός λατινοαμερικάνος αμυντικός μέσος με πολύ δυναμισμό, καλό κορμί – 1,83 μ. – και πολύ καλή τεχνική πάνω από τον μέσο όρο που συναντάμε στη θέση."

---------------------------------------->Jairo έγραψε:ΡΕΙ-ΖΑΜΠΡΑΝΟ-ΤΟΡΕΣκαραγουστάρω !
Εγώ παλι γουσταρω El-Kaddouri/Zambrano/Torres/Vieirinha
- Vasilis pap
Παίδες απλά μπείτε να δείτε βιογραφικό , δείτε στατιστικά του και προσόντα δείτε και βίντεο!!! Είναι ένας μικρός καζεμιρο! Είναι το καλύτερο εξαρι του ελληνικού πρωταθλήματος ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ο ορισμός του σκληρού εξαριου αλλά ξέρει και μπάλα με 13 συμμετοχες στη Εθνική Κολομβίας πίσω από τον Γκάρι μεδελ! Από την εκπληκτική φέτος Αλαβές φέτος φεύγει γτ του φάνηκαν λέει λίγες οι 27 συμμετοχες. Μιλάμε για τρελή παικταρα και άσε τους άλλους να σε λένε για ζιλετ... Ζαμπρανο -Τορρες-Ελ καντουρι και στπ βάθος Βιερινια... Νταμπλ σε λεωωωωω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hermann έγραψε:Και μη ξεχνάμε και τον Ομάρ. Βλέπω κάτι στατς του και πραγματικά απορώ... Μιλάμε για έναν παίκτη που το 2014 είχε σε ομάδες μεσαίου επιπέδου στην Ιταλία 10 γκολ/ασσιστς σε 30 αγώνες. Απορώ πως έρχεται Ελλάδα, μπράβο Μιχελάρα!

Άρα μας κάνει

- paokmaniak
Το βρηκα το αρθρακι που ελεγα για το προβλημα του αλκοολισμου του (σε κανα διωρο θα παιξει λογικα κ απο τα καμαρια μας)
http://www.sombrero.gr/2017/07/daniel-torres/
- paok_basket
Όλα καλά αλλά ο Μεδέλ είναι Χιλιανός!!Vasilis pap έγραψε:Παίδες απλά μπείτε να δείτε βιογραφικό , δείτε στατιστικά του και προσόντα δείτε και βίντεο!!! Είναι ένας μικρός καζεμιρο! Είναι το καλύτερο εξαρι του ελληνικού πρωταθλήματος ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ο ορισμός του σκληρού εξαριου αλλά ξέρει και μπάλα με 13 συμμετοχες στη Εθνική Κολομβίας πίσω από τον Γκάρι μεδελ! Από την εκπληκτική φέτος Αλαβές φέτος φεύγει γτ του φάνηκαν λέει λίγες οι 27 συμμετοχες. Μιλάμε για τρελή παικταρα και άσε τους άλλους να σε λένε για ζιλετ... Ζαμπρανο -Τορρες-Ελ καντουρι και στπ βάθος Βιερινια... Νταμπλ σε λεωωωωω
Πολυ καλή κίνηση λ, μακάρι να ισχύει
Καλά λόγια διαβάζω και σε φόρουμ για τον Τόρες. Δυσαρεστημένος λέει στην Άλαβες γιατί έπαιξε 27 αγώνες μόνο πέρυσι και προς το τέλος της σεζόν έχασε τη θέση βασικού επειδή έπαιζε ο Llorente (Δανεικός της Ρεάλ, 15Μ αξία στο transfermarkt
).

- Vasilis pap
Πω σόρρυ φίλε είπα μεγάλη μαλακία διόρθωσε με άλλον ήθελα να πω. Μαλακία μου...paok_basket έγραψε:Όλα καλά αλλά ο Μεδέλ είναι Χιλιανός!!Vasilis pap έγραψε:Παίδες απλά μπείτε να δείτε βιογραφικό , δείτε στατιστικά του και προσόντα δείτε και βίντεο!!! Είναι ένας μικρός καζεμιρο! Είναι το καλύτερο εξαρι του ελληνικού πρωταθλήματος ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ο ορισμός του σκληρού εξαριου αλλά ξέρει και μπάλα με 13 συμμετοχες στη Εθνική Κολομβίας πίσω από τον Γκάρι μεδελ! Από την εκπληκτική φέτος Αλαβές φέτος φεύγει γτ του φάνηκαν λέει λίγες οι 27 συμμετοχες. Μιλάμε για τρελή παικταρα και άσε τους άλλους να σε λένε για ζιλετ... Ζαμπρανο -Τορρες-Ελ καντουρι και στπ βάθος Βιερινια... Νταμπλ σε λεωωωωω
Πολυ καλή κίνηση λ, μακάρι να ισχύει
paokmaniak έγραψε:Το βρηκα το αρθρακι που ελεγα για το προβλημα του αλκοολισμου του (σε κανα διωρο θα παιξει λογικα κ απο τα καμαρια μας)
Αυτή η νέα αρχή ήταν που αποζητούσε. Ξαναμίλησε με την κυρία Σάντρα, η οποία του έκανε κάτι μεταξύ κατήχησης και ψυχοθεραπείας και κάπως έτσι άρχισε η ανάκαμψή του.
Αυτη η κυρα Σαντρα η μαγισσα, μηπως να ελεγε καναδυο κουβεντες τον Κλαους;
- Vasilis pap
Τον Κάρλος Σάντσες ήθελα να πω της Φιορεντίνα. Μεγάλη παικτουρα.. πάντως ο Τόρες σε ανεβάζει επίπεδο κατά πολυυύ. Και επίσης έχεις κανιας τσιμιροτ Σακοφ κάτσε και έρχεται ο Ελ καντουρι. Καυλααα