Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- Μπαρκαρούτσος
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Ti έγινε ρε παιδιά?ο αμντουν απο κλεισμένος εχει και αλλους μνηστήρες?βρε δεν μαμιεστε στην ΠΑΕ δεν μπορείτε να βρειτε ενα μπακ καθ ενα αριστερό εξτρέμ?δεν το κλείνουμε το μαγαζί ?

- Μπαρκαρούτσος
Το "κλεισμένος" το είπαν οι ΑΡΔ και όχι η Π.Α.Ε.!
Επαναλαμβάνω, όταν τρέχει κάτι όντως με κάποιον παίκτη, η Π.Α.Ε. θα το πει στο Facebook/Twitter. Αν δεις τη λίστα του NikosAtha, έχουν βρει ΜΟΝΟ τον Mak, από τα 100+ ονόματα που έχουν πει...
Ας μη φέρνουμε τη καταστροφή. Έχουμε 16 ολόκληρες μέρες για μεταγραφή, εκτός της προθεσμίας για τους ελεύθερους. Θα έρθουν παίκτες, έτσι κι αλλιώς για Αύγουστο είμαστε καλυμμένοι.
Επαναλαμβάνω, όταν τρέχει κάτι όντως με κάποιον παίκτη, η Π.Α.Ε. θα το πει στο Facebook/Twitter. Αν δεις τη λίστα του NikosAtha, έχουν βρει ΜΟΝΟ τον Mak, από τα 100+ ονόματα που έχουν πει...
Ας μη φέρνουμε τη καταστροφή. Έχουμε 16 ολόκληρες μέρες για μεταγραφή, εκτός της προθεσμίας για τους ελεύθερους. Θα έρθουν παίκτες, έτσι κι αλλιώς για Αύγουστο είμαστε καλυμμένοι.
- Mario Jardel
Ε μην αρχίζουμε να υπολογίζουμε και την περίοδο για ελεύθερους γιατί θα λαλήσουμε.
Εκτός αν τότε έρθει ο Ροναλντίνιο
Εκτός αν τότε έρθει ο Ροναλντίνιο

Σωστοτατος..joshua έγραψε:Τα παιχνιδια απεναντι σε ισχυρους αντιπαλους ειναι παντα χρησιμα αλλα ευκολα μπορουν να οδηγησουν σε λαθος συμπερασματα.Λεει ο αλλος σβηστο 0-0 πηρα απο την Ιντερ,5 στο χαλαρο θα βαλω στην Ξανθη,ελα ομως που ΔΕΝ.Η ομαδα στα μεχρι τωρα παιχνιδια,εχει δειξει ομαδικοτητα,συνοχη,δυναμη,ενταση αλλα το κοντερ ειναι σχεδον κολημενο στο μηδεν στην επιθεση και οχι λογω αστοχιας αλλα προφανους ελλειματος στην δημιουργια.Φανταζομαι και ελπιζω αυτο να το εχουν εντοπισει οι υπευθυνοι και να μην τους ριχνουν σταχτη στα ματια αποτελεσματα οπως αυτα απεναντι σε QPR και Ιντερ.Λειπουν πολυ παικτες που να εχουν την πασα,την δημιουργια και το γκολ στα χαφ,που πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο λογιζονται σχεδον ως επιθετικοι και αν σου λειπουν τα γκολ απο τις πισω ζωνες τοτε εχεις θεμα,παικτες ομως με τετοια χαρακτηριστικα πολλες φορες εχουν και αλλα κουσουρια,οπως ελλειψη αμυντικης προσηλωσης,περιεργο ταπεραμεντο και αλλα ωραια που αναρωτιεμαι εντελη αν ειναι αυτα εχουν εμποδισει μεχρι τωρα την ομαδα απο το να τους αποκτησει,καθως ως γνωστο ο προπονητης μας εχει αλλεργια σε τετοια θεματα.Ελπιζω να γινουν οι καταλληλοι συμβιβασμοι και να προχωρησουμε στις αναλογες κινησεις και επιμενω οτι πρωτα αριστερο εξτρεμ και μετα το 8-10ρι οφειλουν να ειναι οι πρωταιρεοτητες μας.Εγραψα και πριν, 6 παικτες για 4 θεσεις οταν οι 2 δεν ειναι καν χαφ ειναι απελπιστικα λιγοι.
Και να προσθέσω λογικά πολλά με την ψυχή στο στόμα νικηφόρα ματς..θα υπάρξουν και γκελες..
Για τη θέση 8 παίκτης που σκοράρει με 300 000 αμπειντ..
Άρ ο σισοκο

αν ημουν της ΠΑΕ θα είχα κάθε δικαίωμα να [..]ace79grpaok έγραψε:Ti έγινε ρε παιδιά?ο αμντουν απο κλεισμένος εχει και αλλους μνηστήρες?βρε δεν μαμιεστε στην ΠΑΕ δεν μπορείτε να βρειτε ενα μπακ καθ ενα αριστερό εξτρέμ?δεν το κλείνουμε το μαγαζί ?![]()
![]()
![]()
![]()
καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ σκεφτεσαι σωστα η να το κανω λιανα;
τες πα... μεγαλη μερα σημερα... η μεγαλύτερη!
χρόνια πολλά σε όλους!
Αδερφέ δεν χαρακτηρίζουμε άλλα μέλη και αποφεύγουμε τέτοιες εκφράσεις.Odi.
- Mario Jardel
Κυλάνε τόσο αργά τα πράγματα, που είμαι στο τσακ να πάρω σβάρνα τα κλασσικά τόπικ κ να αρχίσω τις φυτιλιές
. Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η περίοδος.
On topic... Από ότι φαίνεται η υπόθεση Αμπντούν πάει πίσω, κι αν αληθεύουν τα ποσά που ακούστηκαν ορθώς, κατά τη γνώμη μου. Ξέρω δεν τα δίνουμε από την τσέπη μας πια και δεν μας νοιάζει κτλ κτλ. Ο μόνος λόγος που μας νοιάζει είναι επειδή κάποιος τα βάζει από τη δική του κι αν 1,2,3 δεν πιάνουν τόπο, πολύ απλά θα σταματήσει να το κάνει (όπως ήδη συμβαίνει φέτος*).
*δε σταμάτησε, αλλά φαίνεται ότι το συμμαζεύει το πράγμα. Καλό αυτό. Σπατάλες κάνουν οι φωτοβολίδες και οι πλυντηριάδες.

On topic... Από ότι φαίνεται η υπόθεση Αμπντούν πάει πίσω, κι αν αληθεύουν τα ποσά που ακούστηκαν ορθώς, κατά τη γνώμη μου. Ξέρω δεν τα δίνουμε από την τσέπη μας πια και δεν μας νοιάζει κτλ κτλ. Ο μόνος λόγος που μας νοιάζει είναι επειδή κάποιος τα βάζει από τη δική του κι αν 1,2,3 δεν πιάνουν τόπο, πολύ απλά θα σταματήσει να το κάνει (όπως ήδη συμβαίνει φέτος*).
*δε σταμάτησε, αλλά φαίνεται ότι το συμμαζεύει το πράγμα. Καλό αυτό. Σπατάλες κάνουν οι φωτοβολίδες και οι πλυντηριάδες.
- paokovios1974
Κατω τα χερια απο Ace
ειναι το πιο παρορμητικο μελος εδω μεσα αλλα εγω τον γουσταρω πολυ.Πεστα ace στο θεμα του αμπτουν εχεις δικιο κατα το ημισυ,κλεισμενο μας το εδωσαν τα αρδοσαιτ,η παε εκανε την παπια οπως παντα.Εχω κατα νου μηπως ο "κλεισμενος"Αμπτουν ειναι τροπος για να πιεσουμε καποιον...αλλο.
.ΥΓ το γιαλικο το εβαλα για πλακα δεν γνωριζω τιποτις 

Αδερφέ διάβασε λίγο ξανά τι γράφω. Δεν λέει κανείς ότι όλα τα πιτσιρίκια αξίζουν θέση στην ομάδα αλλά και ούτε αυτά που αξίζουν και με το παραπάνω υπάρχει απαίτηση να βγάλουν 60 ματς. Ο anekfrastos εξέφρασε τον προβληματισμό του κατά πόσο υπάρχουν λύσεις στον παγκο οταν θα έχουν πρόβλημα οι βασικοί. Άποψη μου είναι ότι παίκτες όπως ο Σαββίδης, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης και ο Γιακουμής αποτελούν εσωτερικές μεταγραφές που σήμερα είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις σε αρκετα ματς ερχόμενοι από τον πάγκο και σταδιακά να πάρουν ακόμα πιο ενεργό ρόλο όπως έγινε τον προηγούμενο χρόνο με τον Κίτσιου και τον Κάτσε. Και στον πάγκο δεν θα κάθονται μόνο αυτά τα 5-6 παιδιά. Σκόνδρας, Τζαβέλας, Τζίολης, Φανούρης, κλπ είναι μια χαρά κανονικοί ποδοσφαιριστές.Ζοραν έγραψε:Καλά υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις. Δεν είναι ή τα πιτσιρίκια ή ο Λοπεθ. Υπάρχουν και οι κανονικοί ποδοσφαιριστές. Παντως, αν και δεν θέλω να ανάψω φωτιές, από τα πιτσιρίκια μόνο Σαββίδης Κουλουρης έχουν δείξει ότι αξίζουν συμμετοχές στον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να έχουν πάνω από 2-3 συμμετοχές στην χρονιά. Παράδειγμα τον Ποποβιτς τρίτος κατά σειρά προπονητής τον στέλνει δανεικό. Αυτό κάτι δεν δείχνει; Τον Ιντζιδη που λέτε τον είδα πέρσι 5-6 φορές στον Πλατανιά και στην Λιβαδειά. Το παιδί πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα για να θεωρηθεί 4ος αμυντικός του ΠΑΟΚ. Ο Παναγιωτουδης δεν έπαιζε ούτε στον προβληματικό Πανιωνιο. Καλοί οι νέοι αλλά να βγάζεις 60 ματς στην χρονιά με αυτούς δεν γίνεταΙ. Μακάρι και εύχομαι να κάνω λαθος. Η ομάδα φωνάζει ότι θέλει ποιοτικές μεταγραφές....aoratos έγραψε:Με ένα post ακυρώνεις όλη την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες εδω και τρία χρονια. Από τον πάγκο θα έρχονται ο Σαββίδης, ο Κουλούρης, ο Κωνσταντινίδης, ο Ποζατζίδης και όποιο από τα υπόλοιπα παιδιά δείχνει έτοιμο να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ. Προτιμώ για τον πάγκο να στηριχθούμε επιτέλους σε δικά μας παιδιά και σταδιακά να τα αναδείξουμε παρά σε μετριότατους ακριβούς γυρολόγους σαν τον Ολίσε τον Λόπεθ και άλλα τέτοια φρούτα που φέρνανε τα προηγούμενα χρόνια.anekfrastos έγραψε:Οτι και να λέμε η ομάδα δεν έχει βάθος. 50-60 αγώνες θα παίξουν παλι.
Αν τραυματιστεί ή δεν τραβάει ο Κλάους, δεν εχει σοβαρό 2ο φορ. Το ίδιο στα εξτρέμ, στα σέντερ μπακ και στα χαφ. Όταν θα βγαίνει ή δε θα τραβάει ο μαντουρο, θα κοιταει ο Αγγελος (κ εμεις μαζι),στον παγκο και ποιον θα βλέπει; Το Τζιωλη; Όταν θα έχει καρτες ο Κάτσε, ποιος; Ο Δεληγιαννιδης; Ο "λίγος" Λουκας πέρσι ειχε 8-9 ασσίστ. Φέτος ποιος θα το καλύψει αυτό;
Καλη η αλληλοκαλυψη στην άμυνα αλλά η άσκηση δε βγαίνει με 1 και 2, ακόμα και πολύ καλές μεταγραφές.
Εκτός και αν ο στόχος είναι η διεκδίκηση της 3ης θεσης, σε μια μεταβατική χρονιά, που θα φτιαχτεί μια ομάδα για του χρόνου.
Κατα τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα ότι η ομάδα χρειάζεται δύο-τρεις ακόμα πινελιές. Η λογική λέει ότι το βλέπουν και από την ΠΑΕ και κινούνται προς αυτήν την κατευθυνση.
Πέρα από αυτό όμως το αγωνιστικό project PAOK 2014-15 έχει καλύτερες βάσεις, είναι πιο ρεαλιστικό και σαφώς πιο ελκυστικό από τις προηγούμενες χρονιές.
Αορατε συμφωνω έτσι όπως το έθεσες. Εγώ δεν το ερμηνευσα σωστά το μήνυμα σου.
Γεια σε ολους!
Πρωτη φορα γραφω στο φορουμ αν και το παρακολουθω χρονια οποτε τους περισσοτερους απο σας αισθανομαι σαν να τους ξερω προσωπικα
Εγω αυτο που εχω την αναγκη να πω ειναι οτι πρεπει και ο λαος μας να κανει ενα βημα μπρος, να δειξουμε οτι εχουμε ωριμασει και να στηριξουμε την προσπαθεια της ομαδας μας που απ οτι φαινεται ,χωρις φαμφαρες ,γινεται ορθολογικα μετα απο καιρο ..Ειμαι σιγουρος οτι και οι κινησεις που θα γινουν απο δω και περα ειναι μελετημενες οποτε μην ξενερωνετε με το αν θα κλεισει σημερα,αυριο η καθολου ο αμπντουν και ο καθε αμπτουν.Ας κανουμε εμεις τη δουλεια μας στηριζοντας και γεμιζοντας με θετικη ενεργεια το χτισιμο της ομαδας και ας εμπιστευτουμε αυτους που αποφασιζουν.Με τα καλα τους και τα κακα τους..
Και γω βλεπω οτι θελουμε σεντερ μπακ..και γω βλεπω οτι θελουμε αριστερο εξτρεμ.Ισως και αλλους!Αλλα πραγματικα φετος εχω πεισει τον εαυτο μου να μην το παιξει ουτε μανατζερ ουτε προπονητης και να (ελπιζω οτι θα) απολαυσω αυτο που χτιζουν για μας.Και ειμαι σιγουρος οτι θα το αγαπησουμε..
Εξ αλλου ΠΑΟΚ δεν εγινε κανεις μας για τους τιτλους.Τοσα χρονια κανουμε υπομονη.Ας κανουμε αλλη μια γιατι τωρα πραγματικα χρειαζεται.Ετσι χτιζονται οι ομαδες κατα τη γνωμη μου.Αν δεν αποκτησουμε κορμο για να κολλησει αργοτερα και ο παιχτης μπαμ μπουμ θα μαστε συνεχως πυροτεχνημα.

Πρωτη φορα γραφω στο φορουμ αν και το παρακολουθω χρονια οποτε τους περισσοτερους απο σας αισθανομαι σαν να τους ξερω προσωπικα

Εγω αυτο που εχω την αναγκη να πω ειναι οτι πρεπει και ο λαος μας να κανει ενα βημα μπρος, να δειξουμε οτι εχουμε ωριμασει και να στηριξουμε την προσπαθεια της ομαδας μας που απ οτι φαινεται ,χωρις φαμφαρες ,γινεται ορθολογικα μετα απο καιρο ..Ειμαι σιγουρος οτι και οι κινησεις που θα γινουν απο δω και περα ειναι μελετημενες οποτε μην ξενερωνετε με το αν θα κλεισει σημερα,αυριο η καθολου ο αμπντουν και ο καθε αμπτουν.Ας κανουμε εμεις τη δουλεια μας στηριζοντας και γεμιζοντας με θετικη ενεργεια το χτισιμο της ομαδας και ας εμπιστευτουμε αυτους που αποφασιζουν.Με τα καλα τους και τα κακα τους..
Και γω βλεπω οτι θελουμε σεντερ μπακ..και γω βλεπω οτι θελουμε αριστερο εξτρεμ.Ισως και αλλους!Αλλα πραγματικα φετος εχω πεισει τον εαυτο μου να μην το παιξει ουτε μανατζερ ουτε προπονητης και να (ελπιζω οτι θα) απολαυσω αυτο που χτιζουν για μας.Και ειμαι σιγουρος οτι θα το αγαπησουμε..
Εξ αλλου ΠΑΟΚ δεν εγινε κανεις μας για τους τιτλους.Τοσα χρονια κανουμε υπομονη.Ας κανουμε αλλη μια γιατι τωρα πραγματικα χρειαζεται.Ετσι χτιζονται οι ομαδες κατα τη γνωμη μου.Αν δεν αποκτησουμε κορμο για να κολλησει αργοτερα και ο παιχτης μπαμ μπουμ θα μαστε συνεχως πυροτεχνημα.

- ace79grpaok
Ti να σιχτιρισεις (...) άδικο έχω?φτάσαμε 15 Αυγούστου και κανει ακόμα πειράματα με 15-1 αριστερό χαφ ,αν σε αρέσει δικαίωμα σου ,αλλά όταν χαθεί και ο αμπντουν μην σε δω να κραζειςThracian έγραψε:αν ημουν της ΠΑΕ θα είχα κάθε δικαίωμα να σε σιχτιρίσωace79grpaok έγραψε:Ti έγινε ρε παιδιά?ο αμντουν απο κλεισμένος εχει και αλλους μνηστήρες?βρε δεν μαμιεστε στην ΠΑΕ δεν μπορείτε να βρειτε ενα μπακ καθ ενα αριστερό εξτρέμ?δεν το κλείνουμε το μαγαζί ?![]()
![]()
![]()
![]()
καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ σκεφτεσαι σωστα η να το κανω λιανα;
τες πα... μεγαλη μερα σημερα... η μεγαλύτερη!
χρόνια πολλά σε όλους!
Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί, ειδικά τέτοια μέρα.
Roman
- ace79grpaok
Ρε συ παοκοβιε έχω άδικο ?οι αρδ μέχρι και συμφωνία με παίκτη και ομάδα και ποσά ανέφεραν και διαβάζω σήμερα άρθρο " οι μνηστήρες του αμπντουν"δεν σε ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ? χθες ημουν τουμπα και μονο εμένα δεν δοκίμασε για αριστερό εξτρέμ ο αα .Αν δεν παρουμε μπακ και ααριστερό εξτρέμ πιστεύω οτι δεν δίνεται έξτρα ώθηση σε ενα πολύ καλό σύνολοpaokovios1974 έγραψε:Κατω τα χερια απο Aceειναι το πιο παρορμητικο μελος εδω μεσα αλλα εγω τον γουσταρω πολυ.Πεστα ace στο θεμα του αμπτουν εχεις δικιο κατα το ημισυ,κλεισμενο μας το εδωσαν τα αρδοσαιτ,η παε εκανε την παπια οπως παντα.Εχω κατα νου μηπως ο "κλεισμενος"Αμπτουν ειναι τροπος για να πιεσουμε καποιον...αλλο.
.ΥΓ το γιαλικο το εβαλα για πλακα δεν γνωριζω τιποτις
Για τους αρδ πάντως το φετινό καλοκαίρι ειναι ΜΑΥΡΟ. τόση αναδουλεια δεν είχαν ποτέ. 

Σηκώνει το γάντι - Φέρνει παιχταρά ο Ιβάν!
15.08.2014 - 10:32 9
Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ μεγαλώνει, αλλά στα αυτιά του σκύλου έφτασε μία πληροφορία από Θεσσαλονίκη μεριά, που θα συζητηθεί...
Tags:
Superleague
Σαββίδης
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
SPORTS
Ποδόσφαιρο
Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, καθώς είναι γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν πήρε τους παίκτες που όλοι περίμεναν, για να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό στη μάχη του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, βέβαια, φέτος θα πάρουν την ευκαιρία πολλά νεαρά παιδιά στον ΠΑΟΚ, που δείχνουν ότι έχουν ταλέντο και ικανότητες για να διακριθούν και να βοηθήσουν την ομάδα.
Ο σκύλος, όμως, έμαθε από τη Θεσσαλονίκη, μία πληροφορία που έχει ενδιαφέρον για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Την ώρα, μάλιστα, που στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι της μεταγραφής των Αμπιντάλ και Αφελάι και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου "παίζει" για τα καλά για τους Πειραιώτες.
Με μία μικρή σημείωση, όμως: ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκλειστικά το όνομα του Μήτρογλου για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά κι ένα ακόμα που είναι έκπληξη και δεν έχει γραφτεί! Ε, με το ίδιο στιλ κινείται και ο Σαββίδης!
Έχει στο μυαλό του ένα καλό όνομα για τον ΠΑΟΚ, που αν τον φέρει στη Θεσσαλονίκη η κίνησή του θα συζητηθεί! Κι ακόμα αυτός ο παίκτης δεν εχει γραφτεί πουθενά, γιατί δεν ξέρει κανείς ποιος είναι! Ο Ιβάν, δηλαδή, δεν έχει αποκαλύψει ούτε στους συνεργάτες του το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, παρά μόνο την επιθυμία του να τον φέρει στον Δικέφαλο...
Αν θα το καταφέρει, με την οικονομική πολιτική που έχει χαράξει φέτος, είναι άλλο θέμα. Στο μυαλό του, πάντως, έχει μία επικοινωνιακή απάντηση προς την Αθήνα, σηκώνοντας το γάντι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι...
για ποιο λογο ο σκυλος τετοιο ρεπορταζ αραγε....
η θα σκασει βομβα η θα παρουμε κανονικο ποδοσφαιριστη και μετα θα τον απαξιωνουμε γιατι περιμεναμε το μπαμ
παντως εγω βλεπω υγεια στην ομαδα που εχω να δω πολλα χρονια οποτε δε στεναχωριεμαι οτι και να γινει
@ρομαν αν και διαφωνω με την ενταση του εις για μεταγραφες εχει δικιο σαυτο το θεμα .... προσεχε λιγο να εισαι δικαιος γιατι αν σου βγει απ την αρχη το ονομα οτι και να κανεις μλκα θα σε ανεβαζουν μλκα θα σε κατεβαζουν ως μπλε .....φιλικα παντα
απο κει και περα μοιραζομαι την αισθηση σου αλλα οχι για σημερα εγω το βλεπω κυριακη
@ace ηρεμησε ρε αστον τον καβγα κανε πισω τσαμπα μανουρα θα γινει
15.08.2014 - 10:32 9
Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ μεγαλώνει, αλλά στα αυτιά του σκύλου έφτασε μία πληροφορία από Θεσσαλονίκη μεριά, που θα συζητηθεί...
Tags:
Superleague
Σαββίδης
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
SPORTS
Ποδόσφαιρο
Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, καθώς είναι γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν πήρε τους παίκτες που όλοι περίμεναν, για να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό στη μάχη του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, βέβαια, φέτος θα πάρουν την ευκαιρία πολλά νεαρά παιδιά στον ΠΑΟΚ, που δείχνουν ότι έχουν ταλέντο και ικανότητες για να διακριθούν και να βοηθήσουν την ομάδα.
Ο σκύλος, όμως, έμαθε από τη Θεσσαλονίκη, μία πληροφορία που έχει ενδιαφέρον για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Την ώρα, μάλιστα, που στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι της μεταγραφής των Αμπιντάλ και Αφελάι και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου "παίζει" για τα καλά για τους Πειραιώτες.
Με μία μικρή σημείωση, όμως: ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκλειστικά το όνομα του Μήτρογλου για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά κι ένα ακόμα που είναι έκπληξη και δεν έχει γραφτεί! Ε, με το ίδιο στιλ κινείται και ο Σαββίδης!
Έχει στο μυαλό του ένα καλό όνομα για τον ΠΑΟΚ, που αν τον φέρει στη Θεσσαλονίκη η κίνησή του θα συζητηθεί! Κι ακόμα αυτός ο παίκτης δεν εχει γραφτεί πουθενά, γιατί δεν ξέρει κανείς ποιος είναι! Ο Ιβάν, δηλαδή, δεν έχει αποκαλύψει ούτε στους συνεργάτες του το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, παρά μόνο την επιθυμία του να τον φέρει στον Δικέφαλο...
Αν θα το καταφέρει, με την οικονομική πολιτική που έχει χαράξει φέτος, είναι άλλο θέμα. Στο μυαλό του, πάντως, έχει μία επικοινωνιακή απάντηση προς την Αθήνα, σηκώνοντας το γάντι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι...
για ποιο λογο ο σκυλος τετοιο ρεπορταζ αραγε....
η θα σκασει βομβα η θα παρουμε κανονικο ποδοσφαιριστη και μετα θα τον απαξιωνουμε γιατι περιμεναμε το μπαμ
παντως εγω βλεπω υγεια στην ομαδα που εχω να δω πολλα χρονια οποτε δε στεναχωριεμαι οτι και να γινει
@ρομαν αν και διαφωνω με την ενταση του εις για μεταγραφες εχει δικιο σαυτο το θεμα .... προσεχε λιγο να εισαι δικαιος γιατι αν σου βγει απ την αρχη το ονομα οτι και να κανεις μλκα θα σε ανεβαζουν μλκα θα σε κατεβαζουν ως μπλε .....φιλικα παντα
απο κει και περα μοιραζομαι την αισθηση σου αλλα οχι για σημερα εγω το βλεπω κυριακη
@ace ηρεμησε ρε αστον τον καβγα κανε πισω τσαμπα μανουρα θα γινει