Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μια καλή ιδέα θα ήταν να αρχίσω την πρέζα...

:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κοιτα η πρεζα αδικα εχει στοχοποιηθει.
ξερεις ποσες οικογενειες ταιζει?
εμεις δηλαδη κλεφτες να γινουμε?
και βεβαια να την αρχισεις.απλα να εχεις μετρο και να εισαι μερακλης.
και δε χρειαζεται να καβαντζωνεσαι συνεχεια.ας σε πιασουν και μερικες φορες.μονο να μην ειναι βραδυ γιατι ανθρωποι ειμαστε κ εμεις και κοιμομαστε.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Έχω την υποψία, πως ο Μπομπ αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην ακόλουθη συζήτηση:
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 42#p923342
η οποία ξεκίνησε από εδώ:
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 79#p923179

Και οι κρίνοντες κρίνονται.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Χρήστο, άκου λίγο και να τελειώνουμε κάποτε με τις αναφορές. Σου είπα ένα τρόπο επικοινωνίας, αλλά το έχεις παραχ... παρακάνει! Χωρίς λόγο αναφορά! Ότι έχεις να πεις, πες το ανοικτά. Οι αναφορές σου, από δω και στο εξής θα σβήνονται χωρίς να διαβαστούν από κανένα!

Λοιπόν:
1) Δεν έφυγες για τις απόψεις σου. Έφυγες γιατί δεν ανακάλεσες χαρακτηρισμούς προς ποδοσφαιριστή μας και στην συνέχεια παραφέρθηκες. Επαναλαμβάνω ότι κακώς έφυγες για ένα μήνα! Αυτό ήταν λάθος μου και από εδώ και πέρα έχουμε αλλάξει το ύψος των ποινών για τέτοια παραπτώματα. Απολογούμαι, για άλλη μία - τελευταία - φορά.

2) Μου γράφεις πράγματα που ποτέ δεν έκανα και ποτέ δεν είπα! Είπα ποτέ εγώ ότι ο Τζανδάρης είναι παικταράς, ότι σε αυτόν οφείλεται η καλή πορεία του 1ου γύρου και ότι μας τον πήραν τζάμπα; Έλα νινί στον τόπο σου, λούτσα στα συγκαλά σου! Τι γράφεις, ρε άνθρωπε του Θεού;

Πρόσεξέ με! Το μπαν έπεσε πριν από 2 μήνες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να μην... έπεσε! Τέλος! Παρελθόν! Μεγάλη και άδικη ποινή. Το έκανα, όμως! Μπορούμε να συνεχίσουμε ωραία και καλά από δω και πέρα ή θα συνεχίζεις να με ταλαιπωρείς με το παρελθόν και με θέσεις που πήρα μόνο στη δική σου φαντασία;
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Karelias έγραψε: Ξέρω ακριβώς που θα πάει η δουλειά σα να κάνεις διάλογο με κασσέτα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει που λένε και οι Χριστιανοί αυτές τις μέρες,
έαν συνεχιστεί, αυτός ο ''διάλογος'', θα γίνει ποστ ''ρε ο Σαββίδης μας έσωσε ρε''
''τι κάθεστε και μιλάτε''

Καλό πάσχα σε όλους, όσοι οδηγείτε προσοχή στους δρόμους.
Karelias έγραψε: Και προφανώς, δεν είναι επιχείρημα ''ωραία, ας διώξετε τον Σαββίδη και πείτε μας ποιόν θέλετε να έρθει στη θέση του'', είναι γελοίο όλο αυτό.
Καμιά 10-15 ποστ απ το πρώτο quote αργότερα και 2-3 απ το δεύτερο:
Οπαδικο κινημα 2015. Ακομα δε μπηκε ο γιος του μεγαλομετοχου μας, πεσαμε να τον φαμε.
Μετα μας φταιει ο καιρος
...ότι με την λογική τη δική σου και άλλων όπως ο Karelias κλπ, μας πάτε ΝΤΟΥΓΡΟΥ για φούντο.

Καλη συνέχεια φίλε και καλή δύναμη στο θεάρεστο έργο σου να γκρινιάζεις για τα πάντα μέχρι να φύγει ο Σαββίδης να γουστάρεις (γιατί αυτό θα γινει στο τέλος έτσι όπως το πάτε).

Άγιες μέρες ρε παιδιά, θέλουμε ν αγιάσουμε και δεν μας αφήνετε. :twisted:
Και για να μην έχουμε dravalations, δεν έβαλα ονόματα στα quote καθώς δεν είναι επί προσωπικού.
Στο μεταξύ νιώθω εκπληκτικά δυνατός που με ένα-δύο ποστ μου, πάω τον ΠΑΟΚ ντουγρού για φούντο.
Τ ακούτε ''μπλε''; Καθήστε καλά γιατί αν μπορώ να το κάνω αυτό στον ΠΑΟΚ
φανταστείτε τι μπορώ να κάνω στο φόρουμ
Μουαχαχαχχαχχααχα

Sorry, αλλά λίγο κουραστική η φωτό...
Και τα υπόλοιπα, αλλά κομμάτια να γίνει... Άγιες ημέρες!
Καλό Πάσχα και σε σένα και πάντα προσεκτικά! Να φοράς κράνος!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

desperando έγραψε:Γκάρντιαν μια παρατήρηση για αυτά που γράφεις για τον Τζαβέλα. θα πρέπει να ξέρεις ότι οι καλύτερες σχέσεις που έχει με συμπαίκτη του είναι με τον Κλάους, να τον βάλουμε κι αυτόν στο παρεακι?
επίσης μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για τον τζιολη?ανήκει και αυτός στο παπαπα και αν γιατί?

επιπλέον Μπορείτε να μου πείτε όλα αυτά εσωδιοικητικα που τα ξέρετε ολα?
Και επιπλέον ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα τωρα

Ναι ανηκει, γιατι ηρθε το ιδιο καλοκαιρι,στο ιδιο πακετακι μεσανυχτα με σπυρο, εφυγε δανεικος στην Τουρκια οταν ηρθε νατχο, και αφου εφυγε ο νατχο ηρθε πισω.

Το προβλημα ντεσπε ειναι οτι καποιοι θελουν να μας βγαλουν τρελους οτι ολα παν καλα.
Γιατι καποιους δεν τους νοιαζει αν ο ΠΑΟΚ παραμεινει ετσι.
Η λαιτ εκδοση ΠΑΟΚ του 2ο-3ου, και μιας Τουμπας σαν το τενις με με αα ου και οο τους γεμιζει.

Αυτο ειναι το προβλημα.

Και δηλαδη αν ολα αυτα που λεμε δεν ισχυουν , τι ισχυει?
Φευγει προπονητης 3 συνεχομενη χρονια πριν το ΠΑσχα, και θα φερουμε 15 παικτες το καλοκαιρι.

Ποιον συμφερει αυτο?, ακουω ολους τους μην συνομωσιολογους, ακουω αποψεις.. περιμενω.(και δεν λεω εσενα ντεσπε)

υπαρχουν ή δεν υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα στα αποδυτηρια.
Ολα αυτα που εχουν συμβει δηλαδη ειναι συμπτωσεις.

Και δεν συζητω αλλο. Φτανει. Αν καποιος πιστευει οτι δεν υπηρχε και υπαρχει σαπιλα μεσ την ΠΑΕ, καλα κανει, να κοιμαται ησυχος και να ξερει οτι ολος ο κατηφορος ειναι μια ατυχης συμπτωση.
Ολα δουλευουν ρολοι αλλα ειμαστε ατυχοι.

Τελος.

Εδω θα μαστε και μετα τα πλει οφ οταν χαθουν απο γκολ του κοντου τα οποια θα διωχνει πλαγιο και προπονητικη του ηθικου Γ.Χ.Γ.Χ.Γ.Χ.Γ

Εδω θα μαστε που δεν θα παρουμε δεξι εξτρεμ καλο ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΡΙΟ, ΡΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, αλλα καποιο φερελπη πιτσιρικα που θα μαθει μπαλιτσα διπλα στον μεγαλο σαλπι ουτως ωστε ο κοντος να συνεχισει να μπαινει βασικος.

Ο τζαβελλας στην ουσια αρνηθηκε να κατεβει με την αποστολη και ακομα ειναι στην ομαδα, και ακουμε οτι ειναι ενας απο μας? Και αντε ο γιος του Σαββιδης παρασυρεται και δεν ξερει και ειναι μικρος. Οι αλλοι εδωπερα που στηριζουν οτι καλα ειπε ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ως ΠΟΥ.

κτλπ κτλπ κτλπ

Κοιταξτε βαριεμαι να γραφω παλι για ολους. Υπαρχει φως στο τουνελ καθως δωσαν μπουλα σε κατσικα τσανδαρη που καναν τους μαγκες, εφυγε ΕΛΠΙΖΩ ο βρυζας, θα φερουμε αλλον τ.δ.ΜΑΚΑΡΙ.

Ο σπυρο λενε πως φευγει, Μακαρι, ΜΑΚΑΡΙ.

Εχουμε βεβαια Γ.Χ, μαλλον θα φυγει,ΜΑΚΑΡΙ

Ο κοντος εχει φτασει 35, ο βουκιτς περσι στα 34-35 εβαλε 12 γκολ και τον διωξαμε , αρα και αυτος μαλλον αποχωρει, ΜΑΚΑΡΙ.

Επειδη ομως πολλες ατυχης συμπτωσεις ειδαμε ειμαστε πιο επιφυλακτικοι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

guardian4 έγραψε:
desperando έγραψε:Γκάρντιαν μια παρατήρηση για αυτά που γράφεις για τον Τζαβέλα. θα πρέπει να ξέρεις ότι οι καλύτερες σχέσεις που έχει με συμπαίκτη του είναι με τον Κλάους, να τον βάλουμε κι αυτόν στο παρεακι?
επίσης μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για τον τζιολη?ανήκει και αυτός στο παπαπα και αν γιατί?

επιπλέον Μπορείτε να μου πείτε όλα αυτά εσωδιοικητικα που τα ξέρετε ολα?
Και επιπλέον ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα τωρα

Ναι ανηκει, γιατι ηρθε το ιδιο καλοκαιρι,στο ιδιο πακετακι μεσανυχτα με σπυρο, εφυγε δανεικος στην Τουρκια οταν ηρθε νατχο, και αφου εφυγε ο νατχο ηρθε πισω. Δηλαδή μου λες όλοι όσοι ήρθαν εκείνο το καλοκαίρι είναι το παρεακι?Τώρα το τι σχέσεις μπορεί να έχει ο τζιολης με το Σπυρόπουλο ούτε τις ξέρεις ούτε σε νοιάζει απ ότι καταλαβαίνω να τις μάθεις.άλλα ξέχασα ότι εμείς θέλουμε χακομπο που είναι τρελαμενο ΠΑΟΚΙ με "παντελόνια"

Το προβλημα ντεσπε ειναι οτι καποιοι θελουν να μας βγαλουν τρελους οτι ολα παν καλα.
Γιατι καποιους δεν τους νοιαζει αν ο ΠΑΟΚ παραμεινει ετσι. Όχι φίλε μου όλα δεν είναι καλά αλλά και δεν είναι και όλα τόσο μαύρα κι αραχνα. Ναι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προβλήματα αλλά το μεγαλύτερο είναι ο πόλεμος που έχει δεχτεί την τελευταία τριετία από την εγκληματική οργάνωση. και ξέρεις γιατί έχουμε δεχτεί τέτοιο πολεμο?Γιατί ξέρουν ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να τους διαλύσει την 20ετη τους αυτοκρατορία είναι ο δυνατός ΠΑΟΚ.Γι αυτό και έχεις φάει τέτοιο τρύπημα όλα αυτά τα χρόνια...και δεν εννοώ εσωτερικά γιατί εκεί θα πάει το μυαλό σου.
ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που έχει ισχυρό οικονομικά μεγαλομέτοχο δεν πρέπει να είναι με τίποτα συσπειρωμενος γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι παντοδύναμος και η δύναμη του αυτή είναι μη ελεγχόμενη από το σύστημα.

Η λαιτ εκδοση ΠΑΟΚ του 2ο-3ου, και μιας Τουμπας σαν το τενις με με αα ου και οο τους γεμιζει.
ποιους και για ποιον λογο?
Δηλαδή ο Ιβάν δεν θέλει να γίνει πρωταθλητης?

Αυτο ειναι το προβλημα.

Και δηλαδη αν ολα αυτα που λεμε δεν ισχυουν , τι ισχυει? σίγουρα κάποια από αυτά που λες μπορεί και να ισχύουν, σίγουρα όχι όλα αλλά τις περισσότερες φορές αυτός ο μηδενισμός των πάντων σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου όταν το έχεις αλλά και την αξιοπιστία σου,είσαι σαν έναν άνθρωπο που διακατέχεται από σύνδρομο καταδίωξης.
Φευγει προπονητης 3 συνεχομενη χρονια πριν το ΠΑσχα, και θα φερουμε 15 παικτες το καλοκαιρι. άμα καθυστερήσεις να δεις τις περιπτώσεις μεμονωμένα θα καταλάβεις ότι δεν έχουν τίποτα άλλο κοινό πλην της αποπομπής στο δεύτερο μισό.
όσο για τους παίκτες φέτος έχουμε τον καλύτερο κορμό παικτών και δεν χρειάζεται 15προσθήκες.

Ποιον συμφερει αυτο?, ακουω ολους τους μην συνομωσιολογους, ακουω αποψεις.. περιμενω.(και δεν λεω εσενα ντεσπε)
γίνανε κάποια τεράστια λάθη στα θέματα παικτών αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το είχε ο Ιβάν,και αν θέλεις μπορώ να στο αναλύσω
υπαρχουν ή δεν υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα στα αποδυτηρια. Ποια είναι αυτα?
Ολα αυτα που εχουν συμβει δηλαδη ειναι συμπτωσεις.

Και δεν συζητω αλλο. Φτανει. Αν καποιος πιστευει οτι δεν υπηρχε και υπαρχει σαπιλα μεσ την ΠΑΕ, καλα κανει, να κοιμαται ησυχος και να ξερει οτι ολος ο κατηφορος ειναι μια ατυχης συμπτωση. Δηλαδή εσύ μου λες τώρα ότι ο Αγγελίδης είναι σάπιος? εγώ λέω όχι.
Ολα δουλευουν ρολοι αλλα ειμαστε ατυχοι.

Τελος.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Καρέλια κάποια απο αυτά που κάνεις quote σκέτα και out of context με μια κλασική τεχνική υπερΤρολ, ειναι δικά μου.

Αν καθόσουν να διαβάσεις όλη την άποψη μου και όχι να απομονώσεις ναρκισσιστικά μονο το σημείο με το όνομα σου, ΙΣΩΣ και να καταλάβαινες την οπτική μου αλλα πολύ αμφιβάλλω.

Χαιρομαι για το ότι μπορεις και γελας με την κατάσταση στην οποία περιήλθαμε σαν φορουμ και σαν ομάδα...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

από desperando »
"Όχι φίλε μου όλα δεν είναι καλά αλλά και δεν είναι και όλα τόσο μαύρα κι αραχνα. Ναι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προβλήματα αλλά το μεγαλύτερο είναι ο πόλεμος που έχει δεχτεί την τελευταία τριετία από την εγκληματική οργάνωση. και ξέρεις γιατί έχουμε δεχτεί τέτοιο πολεμο?Γιατί ξέρουν ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να τους διαλύσει την 20ετη τους αυτοκρατορία είναι ο δυνατός ΠΑΟΚ.Γι αυτό και έχεις φάει τέτοιο τρύπημα όλα αυτά τα χρόνια...και δεν εννοώ εσωτερικά γιατί εκεί θα πάει το μυαλό σου.
ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που έχει ισχυρό οικονομικά μεγαλομέτοχο δεν πρέπει να είναι με τίποτα συσπειρωμενος γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι παντοδύναμος και η δύναμη του αυτή είναι μη ελεγχόμενη από το σύστημα. "
....................................................................................

Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι διαφορετικό γράφουν κάποιοι εδώ μέσα και και τι διαφορετικό επιτυγχάνουν από τους: Χύτα, ραπτο, καμορα, πετρουλακη, στελλα, μιρτσο, κυρ σαβα, καραππαρα, φαταουλ κοκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Πέμ 09 Απρ 2015, 13:37, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Εγώ φίλτατε Κώστα, συμφωνώ 1000% και επαυξάνω σε όλα όσα λέει ο Ντεσπέ στην παράθεση που του έκανες! Φαντάζομαι ότι και συ συμφωνείς, αλλά έτσι όπως το γράφεις φαίνεται ότι είναι σαν συνέχεια της πρώτης παραγράφου σου...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Trilofiotis έγραψε:Χαιρομαι για το ότι μπορεις και γελας με την κατάσταση στην οποία περιήλθαμε σαν φορουμ και σαν ομάδα...
εγω πιστευω ότι το φόρουμ ΕΙΝΑΙ μια άρτια σχετικά έκφραση του τι γίνεται συνολικά στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.

μια μικρογραφία αυτού με λίγα λόγια.....

άρα, η κατάσταση που περιήλθαμε σαν ομάδα, εφόσον επηρεάζει το οπαδικό κίνημα, είναι λογικό να επηρεάζει και ένα εκ των εκφραστών αυτού, δλδ το ΠΑΟΚτσίδικο οπαδικό φόρουμ......
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ακριβώς έτσι, αλλα και αντιστρόφως! Όλα ένας φαύλος κύκλος ειναι.

Επιρρεάζεται απο όλα το φόρουμ, στο οποίο ανακυκλώνονται οι ίδιες αντιπαλλότητες μεταξύ μας, θρέφονται με το παραμικρό και ξαναγυρνάνε ακόμα δυνατότερες πάνω μας και κατα προέκταση στην ομάδα. Αντι να εκτονώνεται η σάπια κατάσταση εδω μέσα δηλαδή, γίνεται εντονότερη.

Αυτο ακριβώς προσπαθούσα χθες να δώσω σε κανα 2 παιδιά να καταλάβουν, μάταια.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

φυσικα δεν ειναι ολα μαυρα
ισα ισα.
εχουμε πολλες προδιαγραφες απο ολες τις αποψεις
πολυ δυνατη οικονομικα και καλης ηθικης ιδιοκτησια
καθαριζουμε επιτελους απο τα χρεη,πολυ ελπιδοφορες ακαδημιες
δεν προκειται να κατηγορησω τον σαββιδη για την ελληνικη παθογενεια
ειτε λεγεται επο ειτε μικροδιαπλεκομενα μμε ειτε για τον νεο ελληνικο νοσηρο εγωισμο να το πεις συμφεροντολογια να το πεις,το αποτελεσμα το ιδιο..
ο σαββιδης εχει ενα εκατομμυριο ανοιχτα μετωπα ειτε σε πολιτικο γεωπολιτικο επιπεδο με γνωμονα πιστεψτε με και το καλο της Ελλαδας,ειτε σε οικονομικο με τις τοσες επιχειρησεις..
πεποιθηση του ειναι οτι η πολιτικη ισχυς ειναι αποτελεσμα της οικονομικης ισχυος,η οποια θα πρεπει να εχει ως απωτερο σκοπο τη ενισχυση και τη χρηση του εργαλειου της πολιτικης για εθνικο οφελος,απο τα μεγαλα εθνικα κεφαλαια,μακαρι και οι εδω επιχειρηματιες μεγαλο κεφαλαιουχοι να λειτουργουσαν αντιστοιχα..
εγω ευχομαι να πετυχει οχι μονο για καλο του ΠΑΟΚ αλλα και της Ελλαδας..ειναι καλο η ισχυς να πηγαινει σε ανθρωπους με ιδανικα..
επανερχομαι ομως και λεω οτι ευθυνη δεν καταλογιζω για την παθογενεια στη λειτουργια του ΠΑΟΚ στον σαββιδη αλλα σ αυτους που ανατεθηκε η λειτουργια της..
ελπιζω ο αγγελιδης να εξορθολογισει και να επαναφερει την δικαιοσυνη να διωξει τις σκιες και να ανεβασει το επιπεδο και το περιβαλλον λειτουργιας..
αλλα μεγαλη ευθυνη εχουμε και εμεις..οι αποδοκιμασιες ειναι προβλημα αλλα δεν ειναι το μονο..
ισως ειναι πιο σοβαρο προβλημα αυτο που συμβαινει πισω απο τη πλατη μας..
καποια μικροσυμφεροντα να επηρεαζουν τις μκρο αποφασεις λειτουργιας στο καθαρα αγωνιστικο,να υπαρχει ασυδοσια και ελλειψη σεβασμου απο παικτες,τα μεσα να δινουν στηριξη οχι ορθα αλλα με μια γνωστη λογικη δωσε παρε,μεταγραφες αμφιβολλου χρησιμοτητας ειτε λογω εγωισμου ειτε κατι αλλο..
αυτο που πρεπει να καταλαβετε ειναι οτι δε πρεπει να ειμαστε στα ακρα,οχι στη πληρη απαξιωση αλλα οχι και στην αδιακριτη αθωωση των παντων..
το χρημα ειναι ατιμο πραγμα και διαφθειρει τους περισσοτερους ανθρωπους..το ιδιο και η δοξα..
αλλα το θεμα ειναι το καλο του ΠΑΟΚ οχι η τσεπη η η δοξα κανενος ατομικα..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ποιο χωριο του αστεριξ πεθαινεις μαγκες,εφυγαν οι ρωμαιοι και μαλωνουμε μεταξυ μας :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”