ου να μου χαθεις παλιοτρολλEkatnetworkltd έγραψε:Είναι ανάγκη να έχουμε εχτρέμ στη νεα περίοδο χωρίς αυτά δεν γίνεται;Και που τα είχαμε πέρσυ τι έγινε δηλαδή;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- thanos-xanthi
το πιο πιθανο ειναι την ιδια συγχυση να εχουν και στα γραφεια της ΠΑΕ παντως...
απογυμνωμενη ομαδα
μην ακουμε χαζες συγκρισεις με γαβροβαζελους, αυτοι εχουν κορμο κανονικα
σε 10 μερες περιπου το πρωτο φιλικο με στανταρ και ειμαστε με τα πιτσιρικια
απογυμνωμενη ομαδα
μην ακουμε χαζες συγκρισεις με γαβροβαζελους, αυτοι εχουν κορμο κανονικα
σε 10 μερες περιπου το πρωτο φιλικο με στανταρ και ειμαστε με τα πιτσιρικια
- desperando
- Επικοινωνία:
οκ όταν θα κάνει ο γκολασα πχ πρωταθληματαρα του χρόνου και θα θέλει να τον πάρει η μπετις πχ αλλά δεν θα έχει τα φράγκα, ξέρει πολύ καλά πλεον τι να κάνει ο παίκτης για να πάρει την μεταγραφή.sourmenetes έγραψε:Τιποτα δεν εγινε...
Πολυ απλα οποιος δε γουσταρει να στριβει για να ξερουμε ποιοι ειμαστε...
Αρχιζουμε και σοβαρευομαστε,λεω εγω,και δεν εξαρτιομαστε απο τις καυλες κανενος λουκας και στοχ ,λεω εγω καποια ονοματα, και απαιτουμε τον ελαχιστο σεβασμο...
Ηρθε ο αλλος 26 χρονων τσουτσεκι να σηκωθει να φυγει και εμεις κλαιμε για τα στατιστικα του και τσακωνομαστε σαν σοβαροι οπαδοι του ΠΑΟΚ.
Ο αλλος μας εχει γραμμενους στα παπαρια του και εμεις το χαβα μας και εχει 15 ασσιστ και 8 γκολ...
Βρε ουστ....
Του αλλουνου πεθανε η μανα και την κυριακη επαιζε μπαλα και ο λουκας επικαλεστηκε προβλημα...
Βρε ουστ...
Ο αλλος δεν ηταν επαγγελματιας ή δεν μπορουσε να παει στην κινα να οικονομησει και περιμενε τα 350 του ζαγορακη..
Το ταμείο γινεται στο τελος...ποτε δεν γούσταρα τους δανεικούς παίκτες γιατι βαριέμαι τα σήριαλ που δημιουργούνται...
Οποίος θελει να φυγει στο καλο...ας τον δώσουν και τζάμπα...δεν πληρώνω εγω...
Με 2000 στην καμάρα και ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας ειμαστε κι εμεις φευγάτοι απο την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
Περσι ολους άχρηστους τους βγάλαμε...η ΠΑΕ μας ακουσε και τους ξεφόρτωνεται...
Καλο καλοκαιρι σε ολα τα παιδια...Μακεδονία σου ερχομαι...
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ...
Οποίος θελει να φυγει στο καλο...ας τον δώσουν και τζάμπα...δεν πληρώνω εγω...
Με 2000 στην καμάρα και ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας ειμαστε κι εμεις φευγάτοι απο την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
Περσι ολους άχρηστους τους βγάλαμε...η ΠΑΕ μας ακουσε και τους ξεφόρτωνεται...
Καλο καλοκαιρι σε ολα τα παιδια...Μακεδονία σου ερχομαι...
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ...
Εγώ είμαι περίεργος να μάθω τί ποσό του παίχτη θα καλύψει η νέα του ομάδα. Εδώ που φτάσαμε, ας μην πληρώσουμε τίποτα από το συμβόλαιό του τουλάχιστον. Αλλιώς ο ένας εξτρέμ (μια που κάποιον θα πάρουμε) θα μας κοστίσει διπλός.
Αν και είμαι της γνώμης ότι ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παραδειγματιστούν μελλοντικοί επίδοξοι παίκτες με "προσωπικά προβλήματα".
Όσο για τον Στοχ, ίσως είναι καλύτερα να βγει από το κάδρο νωρίς, να το πάρουμε απόφαση και να κινηθούμε(;) για τον αντικαταστάτη του.
Αν και είμαι της γνώμης ότι ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παραδειγματιστούν μελλοντικοί επίδοξοι παίκτες με "προσωπικά προβλήματα".
Όσο για τον Στοχ, ίσως είναι καλύτερα να βγει από το κάδρο νωρίς, να το πάρουμε απόφαση και να κινηθούμε(;) για τον αντικαταστάτη του.
- ace79grpaok
και εγω για στοχ το ιδιο πιστευω ,ελπιζω σε μια μεταγραφικη αντιδραση απο την παεSpiros_S έγραψε:Εγώ είμαι περίεργος να μάθω τί ποσό του παίχτη θα καλύψει η νέα του ομάδα. Εδώ που φτάσαμε, ας μην πληρώσουμε τίποτα από το συμβόλαιό του τουλάχιστον. Αλλιώς ο ένας εξτρέμ (μια που κάποιον θα πάρουμε) θα μας κοστίσει διπλός.
- thanos-xanthi
Σπύρο καμία σχέση όμως, δεν είναι λογική αυτή
δηλαδή όποιος θέλει έχει προσωπικά προβλήματα, και θα καλύψουμε και το συμβόλαιο?
θα πληρώσουν να έρθουν στα ποσα που θέλουμε ,αλλιως ας το κλείσουμε το μαγαζι
στο κατω κατω ας τα συζητησει μονη της η Γκοντσαρεβα
εμας μια χαρα μας ειχαν δαγκωσει οι ουκρανοι...
δηλαδή όποιος θέλει έχει προσωπικά προβλήματα, και θα καλύψουμε και το συμβόλαιο?
Απλά η ομαδα παει Ολλανδία ...σε 10 μέρες παίζουμε φιλικό κ μεσα σε 20 μέρες θα έχουμε 4 φιλικά...θα τα παίξουμε μόνο τα πιτσιρίκια μας... Μετα θα φταίει ο άγγελος που δεν θα εχει συνοχή η ομαδα ....
ρε μαγκες τι το συζηταμε αν το παληκαρακι ειναι φευγατο? καλως να φυγει με τον τροπο που ξερει η ΠΑΕ με καλυτερο να αντικατασταθει να μην εχει προβλημα η ΠΑΟΚΑΡΑ. τωρα τι το συζηταμε να χαμε να λεγαμε.....υ.γ. αυτο ισχυει για οποιον θεωρει βαρια τη ΦΑΝΕΛΑ η την πιεση του ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!!!
- PAOK_Antarctica
Swordfire έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Η επιλογή να μείνει ελεύθερος ο Λούκας ΔΕΝ πρέπει ούτε καν να περνάει από το μυαλό των υπεύθυνων στην ΠΑΕ.
'Η θα φέρει συμφέρουσα πρόταση ή θα σκουπίζει τις κερκίδες μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του και καταστραφεί η καριέρα του στα 26. Να δούμε μετά αν θα ξανακουνηθεί κανένας.
Αν περάσει τώρα του Λούκας θα ακολουθήσουν κι άλλοι στο μέλλον.
Οποιος δεν γουσταρει να παιζει τον πουλο...
Το να του καρφωσω το δελτιο στον τοιχο δεν βοηθαει την ομαδα.
Το αν θα φυγει ετσι εμενα δεν με απασχολει, ουτε τον πληρωνω ουτε εβαλα λεφτα για να ερθει .
Αυτο που θελω ειναι οσοι ειναι στην ομαδα να δινουν σε καθε αγωνα την ψυχη τους.
Θα βοηθήσει πάρα πολύ όταν κάποιος επόμενος σκεφτεί πως "αποφάσισε να φύγει".
Δες το παράδειγμα του desperando λίγο πιο πάνω, δημιουργείς προηγούμενο έτσι.
Και στην τελική γιατί υπογράφουμε συμβόλαια αν είναι να πηγαινοέρχεται όποιος γουστάρει?
Όχι φίλε, ή θα τιμήσεις το συμβόλαιό σου όπως εγώ το τίμησα και σε πλήρωνα κανονικά ή εξαφανίσου από τον ποδοσφαιρικό χάρτη δυο χρόνια να μάθεις να φέρεσαι.
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι η ΠΑΕ θα δωρήσει περιουσιακό της στοιχείο στους Ισπανούς. Όσο για τον Stoch, αν έχω καταλάβει καλά, η Αραβική ομάδα απέκτησε το δικαίωμα χρήσης του με 1 μύριο, χώρια την αμοιβή του παίκτη και έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει του χρόνου αν δώσει στην Fenerbahce 5 μύρια.
Καλά κάνουν στην ΠΑΕ άκου εκεί 280 ο Λίνο στο 37, 600.000 ο Βουκιτς στα 36, 360.000 ο Κατσούρ στα 34 και έρχεται και ο 1.000.000 πληρωμένος ήδη Λούκας και κάνει ιστορίες. Ο Κλάους ζητάει άλλα 500.000 δηλαδή το έχουμε χάσει εντελώς.
Εκεί στην ΠΑΕ κρατήστε τν τακτική που κρατάτε μέχρι τώρα από πρόσληψης Άγγελου. Όλα καθαρά και όσο αξίζει θα παίρνει ο καθένας. Όποιος δε θέλει ας τα βρει αλλού, ούτος η άλλος σε 1 χρόνο θα παρακαλάει να γυρίσει παραδείγματα άπειρα. Πουλήστε Κλάους και Σάλπι και διώξτε όλους τους Ισπανούς από την ομάδα. Δεν προσφέρουν, δεν αξλιζουν τα λεφτά τους δεν είναι στην προπόνηση. Πώληση Λούκας ή καταγγελία σύμβασης στην ΟΥΕΦΑ και για Ντεπορτίβο ότι προσέγγισεαθλητή με 2 χρόνια συμβόλαια, υπάρχει νομοθεσία.
Εκεί στην ΠΑΕ κρατήστε τν τακτική που κρατάτε μέχρι τώρα από πρόσληψης Άγγελου. Όλα καθαρά και όσο αξίζει θα παίρνει ο καθένας. Όποιος δε θέλει ας τα βρει αλλού, ούτος η άλλος σε 1 χρόνο θα παρακαλάει να γυρίσει παραδείγματα άπειρα. Πουλήστε Κλάους και Σάλπι και διώξτε όλους τους Ισπανούς από την ομάδα. Δεν προσφέρουν, δεν αξλιζουν τα λεφτά τους δεν είναι στην προπόνηση. Πώληση Λούκας ή καταγγελία σύμβασης στην ΟΥΕΦΑ και για Ντεπορτίβο ότι προσέγγισεαθλητή με 2 χρόνια συμβόλαια, υπάρχει νομοθεσία.
Μα κι εγώ αυτό λέω, ότι πρέπει (στην χειρότερη περίπτωση) να μην πληρώσουμε τίποτα φέτος. Το τί θα ήθελα να γίνει είναι άλλο θέμα. Πώληση με ποσό που μας συμφέρει ή συμπαίκτη της Κ20 θα τον ήθελα και ίσως του περνούσαν τα προβλήματα.thanos-xanthi έγραψε:Σπύρο καμία σχέση όμως, δεν είναι λογική αυτή
Και εγω το ιδιο καταλαβα,πληρωσε ενα μυριο ενοικιο συν το συμβολαιο του.
Κατα τα λοιπα συμφωνω με τον marley για την περιπτωση στοχ,ο ποδοσφαιριστης ηθελε να ερθει αλλα απο τη στιγμη που δεν καλυπταμε τη φενερ αναγκαστηκε για να εξασφαλισει το συμβολαιο του να παει στην Αραβια.
Με λιγα λογια οι αραβες εδωσαν 2.8 για εναν χρονο και εμεις διναμε 900 χιλιαδες δολαρια συν 10% αυτου του ποσου που ειναι η εφορια στην Τουρκια.
Κατα τα λοιπα συμφωνω με τον marley για την περιπτωση στοχ,ο ποδοσφαιριστης ηθελε να ερθει αλλα απο τη στιγμη που δεν καλυπταμε τη φενερ αναγκαστηκε για να εξασφαλισει το συμβολαιο του να παει στην Αραβια.
Με λιγα λογια οι αραβες εδωσαν 2.8 για εναν χρονο και εμεις διναμε 900 χιλιαδες δολαρια συν 10% αυτου του ποσου που ειναι η εφορια στην Τουρκια.