Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Νομίζω ότι το πιο μεγάλο έλλειμμα του Δώνη είναι στο επικοινωνιακό. Αν πχ στην προετοιμασία "έκραζε" τη διοίκηση για τον τρόπο με τον οποίο ξεφορτώθηκε τον προηγούμενο προπονητή, ή αν έβγαινε στον αποκλεισμό από τη Ραπίντ και έλεγε για το πόσο δύσκολες στιγμές περνάει ο "ευρωπαίος ΠΑΟΚ" και τι μεγάλο πλήγμα ήταν αυτό και άλλες τέτοιες παπαριές + ένα χώσιμο σε άσχετη φάση στους αρδ, αυτή τη στιγμή θα παίζαμε πολύ καλύτερη μπάλα και ο κακός θα ήταν άλλος.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

tera12tera έγραψε:
angelheart έγραψε:Dimbar μη λες τέτοια πράγματα. Πραγματικά καλοπροαίρετα σου λέω πως οτι πέφτει στην αντίληψή μας ΔΕΝ το αγνοούμε. Προσωπικά μιλώντας ακόμα και το μπαν μείωσα μιας και δεν θέλω να "τιμωρήσω" αλλά ελπίζω οτι θα καταλάβουν και θα συμπεριφέρονται καλύτερα. Και ο DC όσο ξέρω το ίδιο πιστεύει. Τώρα αν κάτι δεν το είδα, άνθρωπος είμαι, έχω τις δουλειές, κλαίνε και τα μωρά όλη μέρα, οπότε ότι προλάβω.
"κλαίνε και τα μωρά όλη μέρα" έχεις την απόλυτη συμπάθεια μου ομοιοπαθή ...
Να είσαι σπίτι να κλαίνε/τρέχουν και να προσπαθείς να δεις λίγο ΠΑΟΚ (στα εκτός...)
Αλλά ο πεντάχρονος δεν μου τα λέει καλά ....αμφισβητεί τον προπονητή :lol: :lol: :lol: :lol: όλο κόντρα μου πάει ... :P :P

Γνήσιο ΠΑΟΚτσάκι ο 5χρονος σου tera!
Χαρείτε τα μικρά σας όσο είναι καιρός, δεν θα πάρετε χαμπάρι πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

You have so right my girl is 2 years and 2 months. My wife is waiting for net kid on thursday.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

με το καλό και το 2ο Σουηδέ. Να τα μεγαλώσετε σύμφωνα με τις αρχές σας.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Γειά πάλι στην παρέα των προπονητοκριτικών... Ελπίζω ο σερ να μην χρειαστεί απόψε δικαιολογίες και εγώ να μην χρειαστεί να ξαναποστάρω εκτ'ος ελέγχου και κάνετε καν μήνα να με διαβάσετε!!!!
Το ελπίζω για το καλό του ΠΑΟΚ

Μοϊκανέ έχεις δίκιο!!!! Για πρώτη (και ελπίζω τελευταία) παραδέχομε τον γαύρο!!!!!! Αν και ελπίζω να μην του βγεί η αλλαγή προπονητή :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παρτε του εναν ακομα σεντερ μπακ και 2 τερματαδες,,αυτο ειναι το προβλημα :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο αντίπαλος που ακούει στο όνομα Τρίπολη, μέχρι στιγμής επέλεξε να μη μας δώσει εκούσια αυτή την περιβόητη κατοχή-άμυνα, κάτι που καταρίπτει και το τελευταίο κάστρο δικαιολογίας οτι η ομάδα μπορεί να κρατάει μπάλα και να εχει πραγματική κατοχή..
Στο πρώτο ημίχρονο μας κολακεύει το 1-0.

Αλλά κλασσικά μετά το 70' που θα υποχωρίσει ο Τσιώλης και θα έχουμε πάλι κατοχή θα το βαφτίσουμε κυκλοφορία-πλάνο.. Άντε να δούμε..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ΣΗΜΕΡΑ εχει για μενα ευθυνη ο Δωνης ...καλυτερα ρισκο με βιβιαν σεντερ μπακ...ΔΕΝ γινεται να κατεβαινεις με αυτην τν τριαδα στα χαφ.. λειπει και ο λαζαρ.θελει κατσουρ...

κατα τα αλλα αναμενουμε την βοηθεια απο τους τερματαδες και τα 3 σεντερ μπακ..
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δε σε βλεπω καλα κοουτς...αν δεν παρεις τουλαχιστον το βαθμο και την προκριση την Πεμπτη, τοτε βλεπω να σε στελνει ο ρωσος σε καμια Σιβηρια...
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Πολυ φοβαμαι οτι οπως παμε θα την χασουμε την προκριση απο την καλλιθεα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

σωτστη αλλαγη
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Mario Jardel έγραψε:Πολυ φοβαμαι οτι οπως παμε θα την χασουμε την προκριση απο την καλλιθεα
Πάλι καλά που το καταλάβατε.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Μωρε ολοι το βλεπανε αλλα ειναι δυσκολο να το παραδεχτεις...Ειπαμε να φερθουμε σωστα...να δωσουμε χρονο.
Αλλαα απο οσα βλεπουμε εμεις δεν δικαιουται...Αν βλεπουν κατι αλλο οι υπευθυνοι καλως τον κραταν
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Περνωντας απο αθηνα στην επιστροφη καντε μια σταση και αφηστε τον μπας και μας μεινει ο στοχος του κυπελλου. Γεματος εμμονες καταστρεφει την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

Καταλαβαινεις πως ηρθε η ωρα για τον πουλο ετσι? ομαδα χωρις αρχη μεση και τελος απτην αρχη της χρονιας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”