Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και οχι μονο αυτο αλλα ανεφεραν οτι κατα τη διαρκεια των ελεγχων διαπιστωθηκε μεγαλυτερο ανοιγμα.....ενω δεν εχουν αρχισει καν......
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

το ονομα του εμφανιζεται μονο στην διενεξη με το πατριαρχειο στον Τυπο της τουρκιας...
οτι και να εψαξα σε κενυα-τουρκια δεν εβγαλε τπτ..επισης σε καμια απο τις μεγαλες εταιρειες ορυχειων της κενυας δεν εμφανιζεται ως προεδρος ή μελος.
αυτο δε σημαινει τπτ σημαινει κ πολλα...αν προσκομισει εγγυητικη ή δεχτει τη ρητρα σημαινει οτι εχει χρημα και διαθεση να ριξει τα μουτρα του.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

shark4 το αν θα μπορεί να κουμαντάρει η όχι το μέλλον του συλλόγου, μπορεί να φανεί λιγάκι από την οικονομική οτυ επιφάνεια. Για την οποία, ξαναλέω ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ,μέχρι στιγμής.

Και ο Μπατατούδης μια χαρά λεφτά έβαζε/έβαλε στην αρχή και ....η ιστορία είναι γνωστή.

Εγώ απαιτώ από τους Ζαγοράκη/Βρύζα να βρουν τις ασφάλεις εκείνες που δεν θα επαναφέρουν το σύλλογο σε κατάσταση ζητιανιάς, μετά από ένα δύο χρόνια.

Απαιτώ, τα λεφτά αυτά που θα μπυν ΤΩΡΑ, ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ, να είναι καθαρά (δηλαδή να μην είναι τίποτα ξεπλύματα ας πούμε) και να μπουν με διαφανείς διαδικασίες. (Για το τελευταίο δεν πάμε και πολύ καλά....Κάτι λάθη στην ΑΜΚ, κάτι ρήτρες κάτι σουξουμουξου, αρχίζει και θυμίζει Άραβες το σκηνικό, που όλο έρχονταν κι όλο στο δρόμο ήταν.)

Και σε ρωτάω προσωπικά, εσύ έχεις καλυφθεί από μια απλή εξαγγελία ενός άγνωστου τύπου, που λέει απλά, θα βαλω λεφτά;
Προφανως και όχι, όπως φαντάζομαι και οι Ζαγόρ/Βρύζας. Είναι πολύ πιθανόν να ψάχνουν και να ελέγχουν και αυτοί με τη σειρά τους το ποιόν του Φλωρίδη. Και μακάρι να το κάνουν δηλαδή.

Προσωπικά, το άνοιγμα της ΠΑΕ, τα χρόνια Ζαγοράκη, το τοποθετώ γύρω στα 6-7 εκατομύρια.
Και όχι 4-5 όπως ακούγεται επίσημα. Δεν θεωρώ ότι τα φάγανε επ ουδενί, απλά τα νούμερα δεν τους βγήκαν.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Σωστά τα λες, οπότε απλά θα κρατήσω ένα σημείο από το σχόλιό σου φίλε: 6-7μ το άνοιγμα...με τις υπάρχουσες πηγές εσόδων να μην μπορούν να προσφέρουν όχι απλά παραπάνω, αλλά ούτε τα ίδια πια (διαρκείας, τηλεοπτ.,ΟΠΑΠ, κλπ), και τα έξοδα να έχουν ένα όριο στο πόσο μπορούν να μειωθούν. Με την αγορά να μην κινείται (οπότε από πωλήσεις δεν μπορείς να περιμένεις κάτι σίγουρο συν όλα τα παρελκόμενα μίας τέτοιας λύσης) και το μέλλον να προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο.

Και εξακολουθούμε να πιστεύουμε οτι μπορούμε να πορευτούμε έτσι; δεν δέχομαι οτι ναι, πλησιάσαμε πρωτάθλημα, βγήκαμε 2ο-3οι κλπ κλπ, γιατί η όποια πορεία (και αφήνω τον καθένα να κρίνει εάν είναι ευχαριστημένος απόλυτα και συγκριτικά με αυτή σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια) πρέπει να είναι και οικονομικά βιώσιμη.

Συμπέρασμα για εμένα; οικονομικά η μέχρι τώρα πορεία είναι μακριά από βιώσιμη. Μπορεί να πουμε οτι πετύχαμε πράγματα, αλλά όχι οτι πετύχαμε γενικώς. Το υπάρχον δηλαδή μοντέλο δεν προχωράει για εμένα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της ΠΑΕ. Κοινώς, βλέπω τον επενδυτή ή γενικώς την εισροή επενδυτικών κεφαλαίων (ας είναι και από 10 μεσαιο-επενδυτές) ως μονόδρομο. Ο λαός στήριξε και στηρίζει, αλλά πια δεν είναι αρκετό.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το θεμα ειναι ο Ζαγορακης και ο Βρυζας που χειριζονται την υποθεση εχουν καλυφθει ???? Το τι μπορει να πιστευω εγω η' εσυ η' ο καθενας λιγη σημασια εχει .
Αυτος που διαπραγματευεται την ολη ιστορια εχει καλυφθει ???? Ειναι σιγουρος για την οικονομικη επιφανεια αυτου του ανθρωπου ?
Αυτοι ξερουν και μονο .Ολοι οι υπολοιποι εικασιες κανουμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

bane1980 Δεν διαφωνώ σε κάτι.
Και σε οποιδήποτε πρωτάθλημα σοβαρής χώρας το να βγαίνεις 3 χρονιές συνέχεια 2ος και 3ος
θα σου εξασφάλιζε κάποια έσοδα που θα έκαναν την ομάδα τουλάχιστον βιώσιμη για μια 5ετια.
Για να μην πω για τα έσοδα απο την Ευρώπη.

Και η αλήθεια είναι ότι όσο καλά έχει πάει η ομάδα αγωνιστικά (στο σύνολο της 4ετιας), οικονομικά είναι
(αν ξεπαγωθούν τα χρέη) σε χειρότερο σημείο από ότι ήταν. Και λόγω κρίσης, σε πολύ χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όταν κρεμόμαστε οικονομικά από ένα τρύπημα του όποιου ΟΜΑΠ (1,5 πέρσυ), μία στραβοκλωτσιά ή λάθος άμυνας (εκτός ομίλων) και την παράγκα του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουμε (πρωτάθλημα γιοκ, τσ.λ. ως εξαίρεση κλπ), δεν αρκεί μία καλή αγωνιστική πορεία ούτε για 4 συναπτά έτη.

Θέλεις ομίλους τσ.λ., end of story. Αυτό πως θα το πετύχεις με τα εγχώρια δεδομενα, αλλά και τις κληρώσεις που θα σε περιμένουν; διεκδικώντας αέρα τους ομίλους, όχι από σπόντες ή προσευχές. Αυτή είναι η μόνη εναλλακτική, η οποία επαναλαμβάνω εξαρτάται ακόμα και από το εάν θα του έρθει να φταρνιστεί του όποιου Κρέσιτς στο όποιο φάουλ και φας ένα γκολάκι στους προκριματικούς.

Σόρρυ, αλλά αυτό δεν είναι στρατηγική βιωσιμότητας και ανάπτυξης μίας εταιρίας, αυτό είναι τυχοδιωκτισμός.

αυτό το ξέρουν οι ΖΖ, όπως και πως να χειριστούν τον όποιο υποψήφιο επενδυτή. Άρα απλά τους εμπιστεύομαι και όπου βγει. Γιατί έτσι κι αλλιώς εναλλακτική για εμένα δεν υπάρχει για να πούμε οτι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, κυνηγάμε τίτλους κλπ κλπ. Για επιβίωση του ΠΑΟΚ κλπ κλπ δεν μιλάμε, δεν εξαρτώμαστε από κανέναν, αλλά εγώ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος απλά με συμμετοχή και επιβίωση.

Σταματώ εδώ οριστικά, γιατί δεν θέλω να πείσω κανέναν, ο καθένας έχει το σκεπτικό του και όλοι μας την έννοια και αγάπη για τον ΠΑΟΚ μας.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Πολλή γκρίνια αδέλφια.

Η αγοραπωλησία μίας ανώνυμης εταιρείας (έστω και ποδοσφαιρικής) δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Όντως απαιτούνται τόσο νομικός όσο και οικονομικός έλεγχος, εφόσον μιλάμε για επένδυση και όχι για βουτιά στο πηγάδι και ότι βρω στον πάτο. Ο νομικός και ο συνακόλουθος οικονομικός έλεγχος, ακόμα και για μικρότερου βεληνεκούς ανώνυμες εταιρείες απαιτεί πραγματικά σημαντικό χρόνο και δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει σε δύο ημέρες ακόμα και εάν οι εντεταλμένοι προς τούτο δουλεύουν νυχθημερόν (εξ ιδίας εμπειρίας). Συνεπώς δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει τελειώσει μέχρι σήμερα (σε αυτό συμφωνώ με τον shark) και έτσι δεν είμαι σε θέση να κρίνω από τα μέχρι τώρα στοιχεία εάν το ενδιαφέρον είναι παπάς ή υπαρκτό. Θα περιμένω να δω, όποτε υπάρξουν πραγματικά στοιχεία (και όχι εκτιμήσεις δημοσιογράφων και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων) για να κρίνω.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν ο Φλωρίδης έχει χρήματα. Ομολογώ ότι και εγώ, όχι απλώς ψάχνοντας στο ιντερνετ αλλά και ρωτώντας επιχειρηματίες που γνωρίζω, προσπάθησα να μάθω κάτι για την οικονομική τουδραστηριότητα ή επιφάνεια, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Όντως προβληματίζομαι και εγώ διότι στην εποχή της πληροφορίας δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να βρεις πληροφορίες για κάποιον. Ακόμα και για τους άραβες βρήκαμε κάποια στοιχεία (έστω και εάν δεν ήταν αυτά που θα θέλαμε).

Στον ως άνω προβληματισμό παρατίθεται συχνά η απάντηση ότι οι Ζαγόρ και Βρύζας δεν θα συνδιαλέγονταν μαζί του εάν δεν γνώριζαν την οικονομική του κατάσταση. ΟΙ ΖΖ όντως συνιστούν μία ασφαλιστική δικλείδα. Πλην όμως οι ΖΖ δεν είναι ούτε νομικοί ούτε και οικονομολόγοι και περαιτέρω δεν γνωρίζουμε καν ποιους νομικούς ή οι ποιες εταιρείες που διενεργούν οικονομικούς ελέγχους συμβουλεύονται για την υπόθεση. Τέλος πάντων θα επιλέξω και πάλι να δείξω εμπιστοσύνη στους ΖΖ περιμένοντας ότι εάν διαπιστώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά θα κάνουν τις ενέργειες που πρέπει ώστε να σταματήσει να σέρνεται το πράγμα (επαναλαμβάνω πάντως ότι μία τέτοια συμφωνία απαιτεί όντως χρόνο).

Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από το να περιμένουμε το όποιο αποτέλεσμα χωρίς να αντιπαρατιθέμεθα ο ένας με τον άλλον.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

λολα να ενα μηλο.γρ
Διαρκείς είναι οι επαφές των τελευταίων ωρών μεταξύ των ανθρώπων του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την πλευρά των Φλωρίδη-Σαχπατζίδη που θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα στο επενδυτικό ενδιαφέρον του Κωνσταντινουπολίτη επιχειρηματία.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ζητούν από τον Βασίλη Φλωρίδη στοιχεία (με πρώτο το ΑΦΜ του) που αποδεικνύουν το επιχειρηματικό στίγμα του, δηλαδή ποιες επιχειρήσεις έχει στην κατοχή του και ποια είναι η οικονομική επιφάνεια του.
Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη, προκειμένου να μην δίνεται η εντύπωση ότι ΠΑΕ και Ερασιτέχνης, με τις κινήσεις τους δημιουργούν επιπλέον καθυστέρηση στην προοπτική επένδυσης, να μην υπογραφεί τελικά συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, αναγνωρίζοντας ότι από την άλλη πλευρά βρίσκεται ένας άνθρωπος, όπως ο Γιώργος Σαχπατζίδης, που στο παρελθόν έχει βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ.
Μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και να προχωρήσει ο οικονομικός έλεγχος από τον ορκωτό της πλευράς Φλωρίδη.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Δηλαδή ακόμα και τώρα η ΠΑΕ και ο ΑΣ δεν ξερουν τι επιχειρήσεις έχει/αν έχει στην κατοχή του....
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

μας λέγανε ότι κάνουν λεγχό στα οικονομικά τόσε μέρες και τώρα το γύρισαν και λένε ότι δεν έγινε έλεγχος
δηλαδή παραμυθιάζουν τον κόσμο.
ιδέα δεν έχουν και υποτίθεται είναι reporter
πούτσες μπλε :evil:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ότι να ναι είναι και αυτή η ιστορία...

Τόσο καιρό είμαι επιφυλλακτικός...

Πλέον είμαι αρνητικός.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Και ξαναγυρίζουμε στο πιο σημαντικό:

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ και ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ρε μην βγάζετε συμπεράσματα απο τους ΑΡΔ το εχω πει τοσες φορες ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.

Ενα άρθρο το διαβάζετε 5 μερες διαφορετικά γραμμένο.

Ο ΑΣ ΠΡΕΠΕΙ να κανει έλεγχο και να μην δώσει την ομαδα με κλειστά ματια (παλι)
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

βρε φλωρίδη εμφανίσου
δείξε χρήμα και tatoo
και εξαφανίσου :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”