demon
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:H Red Bull είχε δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ να τον αποκτήσει
Βρέθηκε μία ανάσα από την Εθνική ουρουγουάης και απλά δεν του... έκαστε στην Σάλτσμπουργκ
Αυτός ο τυπάς αν έρθει θα είναι το πουλέν μου...
Ηθελα να σου πω οτι αδικα κρινεις καποιον που δε ξερεις. Πριν ενα χρονο τον συγκεκριμένο τον παρακολουθουσε η Αστον βιλλα, η Ρομα, η Λιβερπουλ, η Λεβερκουζεν, η Σαμπτορια. Δε σημαινει βεβαια οτι ειναι ο νεος Λουκα Τονι αλλα κατι ειδανε και στελνανε τους σκαουτερς.tigon4 έγραψε:ναι γιατι εσυ τοτε πριν τον παρουμε ηλπιζες και παρακαλαγες να ερθει...λαχειο ηταν ο αντελινο οπως πχ δεν σε εκατσε ο κουτσια..
demon
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:H Red Bull είχε δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ να τον αποκτήσει
Βρέθηκε μία ανάσα από την Εθνική ουρουγουάης και απλά δεν του... έκαστε στην Σάλτσμπουργκ
Αυτός ο τυπάς αν έρθει θα είναι το πουλέν μου...
ΚΟΙΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑPARASANDALOS έγραψε:αν ειναι επιλογη μπολονι να ερθει μονο ετσι......
Ο ΣΙΣΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗDemon4 έγραψε:Ναι αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχει ενα γκολ.