Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά ο μόνος σωστός εδώ μέσα είμαι εγώ!

ουπς! λάθος τόπικ!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ωραίοι είστε αρκετοί από εσάς! Νικάμε, αλλά φλερτάρετε (τι φλερτάρετε, δηλαδή... σχεδόν τα κερδίσατε!) με μπαν!

Ακούστε με λίγο οι buffos, paokovios1974, zoran, paoki1985, desperando, thanos-xanthi και mitsotakis. Αναφέρομαι και σε σχόλια που σβήστηκαν και όχι μόνο σε αυτά που έμειναν.

Μπορείτε να διαφωνείτε όσο θέλετε με τον άλλο. Αυτό είναι δικαίωμά σας. Δεν είναι, όμως, δικαίωμά σας να αναστατώνετε το φόρουμ και να καταλήγετε σε κοκορομαχίες. Φτάσαμε σε σημείο να κλειδώσουμε το τόπικ νικητήριου αγώνα! Εάν δεν μπορείτε να απαντήσετε στον άλλο ήρεμα, ε, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, γμ το κέρατό μου το βερνικομένο! Κάποιοι είστε και χρόνια μέλη και έπρεπε να βοηθάτε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Λοιπόν, όποιος από τους παραπάνω δεν ζητήσει μέχρι το βράδυ συγγνώμη από τους συνομιλητές του και από τους υπόλοιπους που ήταν υποχρεωμένοι να παρακολουθούν και να διαβάζουν τις εξάρσεις του, θα υποστεί τις συνέπειες. Εάν νομίζετε ότι εδώ μέσα θα γίνουμε σαν μερικά άλλα φόρουμ, είστε βαθιά γελασμένοι!

Ο σεβασμός στον συνομιλητή μας δεν είναι κάτι προς διαπραγμάτευση.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Εκτός Paokmania για τρεις μέρες λόγω προκλήσεων σε συνοπαδούς οι buffos, paoki1985 και mitsotakis, οι οποίοι δεν ανακάλεσαν όταν αυτό τους ζητήθηκε από συντονιστή. Σε περίπτωση επανάληψης η ποινή δεν θα είναι τόσο μικρή.

Οι υπόλοιποι, ο καθένας με τον τρόπο του ανακάλεσαν και αυτή η συγγνώμη γίνεται αποδεκτή. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε όλοι να καταλάβαιναν λίγο περισσότερο πως η ανάκληση ζητήθηκε επειδή αυτός είναι ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς και όχι επειδή «τάραξαν το εσωτερικό κόσμο» κάποιων συνοπαδών τους, όπως είπε κάποιος φίλος, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα! Η συγγνώμη έχει αξία όταν καταλαβαίνουμε πως κάτι κάναμε στραβά και την εννοούμε!

Ναι, θέλουμε να ακούμε τη γνώμη σας, γι’ αυτό υπάρχει και το φόρουμ, αλλά θα πρέπει να ξέρετε, σε ότι αφορά τις μεταξύ σας συζητήσεις και αντεγκλήσεις, ότι:

1) Και ο άλλος έχει γνώμη, που ενδέχεται να είναι πιο σωστή από τη δική μας,
2) Ακόμα και όταν πιστεύουμε ακράδαντα ότι το δίκιο το έχουμε εμείς, δεν μειώνουμε, δεν προκαλούμε και δεν χαρακτηρίζουμε τον άλλο. Η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία είναι αρετές!
3) Προσπαθούμε με επιχειρήματα να πείσουμε τον άλλο και όχι με απρεπείς «προτροπές»,
4) Δεν φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι να παρακολουθούν κοκορομαχίες! Αυτό είναι καθαρή ασέβεια σε όσα παιδιά μας τιμούν καθημερινά με την παρουσία τους εδώ μέσα. Παιδιά όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλο τον κόσμο, που έχουν το Παοκμάνια σαν μία παρηγοριά και σαν κάτι που τους συνδέει καθημερινά, όχι μόνο με την ομάδα τους, αλλά και με την πατρίδα τους! Αυτό να το θυμάστε πάντα προτού γράψετε κάτι για τον άλλο και ξεσαλώσετε, κάνοντας το φόρουμ ρινγκ!

Θα πρέπει να κατανοήσετε σαφώς ότι, όποιος δεν τηρεί τα παραπάνω, δεν έχει θέση στο φόρουμ αυτό.

Βοηθήστε μας να διατηρούμε το επίπεδο των διαλόγων σε όσο γίνεται πιο υψηλά επίπεδα. Ναι, για μπάλα μιλάμε, σε γήπεδα πηγαίνουμε, αλλά μπορούμε και επιβάλλεται να συνομιλούμε με αξιοπρέπεια.

Καλές γιορτές και καλή ανάσταση σε όλους!
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Τελικά δε ξέρω τα κριτήρια δε ξέρω αν υπάρχουν , άλλος τιμωρείται ένα μήνα σιωπηλά και στο μούχτι άλλος μια εβδομάδα και δεν τειρήται τελικά , και άλλος 3 μέρες , ..... τελικά ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά ; γιατί υπάρχει διχώνια ακόμα και εδώ μέσα ενώ η ομάδα κερδίζει.........; Παλιά ξέραμε 4ος τώρα με αυτά τα ηλίθια πλει οφ δε ξέρουμε ..... είναι σαν τους ξαφνικούς ομίλους του κυπέλλου μπήκαν για να έχουμε αγωνία......
Παλιά αν απολυόταν ο προπονητής πέρναμε τον καλύτερο.........τώρα πέρνουμε τον πρώην αργόμισθο, γιατί για να μην κάνουμε σπατάλη , σπατάλη δεν είναι ο Μάρτενς ο Χακόμπο ο Λούκας ο Τζαβέλλας ........που κάθονται πάνω στα συμβόλαια ( τον δρόμο είχαν ανοίξει ήδη ο Σαβίνη , ο Ίβιτς και ο Χαλκιάς )
σπατάλη ήταν ο Τσανδάρης ο Κατσικάς ο Ποζατζίδης , .....αλλά αυτοί παίζαν ......ευτυχώς ο κόσμος έχει μάτια και κρίνει ...........
Ο Π.Α.Ο.Κ. θυμίζει το ελληνικό κράτος μετά το 1821 , Ο Σαββίδης επειδή πλήρωσε τα χρέη του ΖΒ και του ΘΖ μπορεί να κάνει ενέργειες που ζημιώνουν την ομάδα........
Πέστε μου μια επιχείρηση που την αγόρασε ζημιωγόνα κάποιος , πλήρωσε όλα τα χρέη , και μετά κάθεται και ακούει και συμβουλεύεται αυτούς που ζημίωσαν την επιχείρηση ......Και η επιχείρηση όχι μόνο να ξαναδημιουργεί χρέη , αλλά και να στερεύει από πελάτες .........

Όταν έκλεινε τον Νομπόα ο Ζησάκος δεν ήξερε για το κόππα Αμέρικα ; Εκτός κι αν πίστευε κι αυτός ότι η ομάδα δε 8α ξαναέπαιζε πλέυ οφ .........

Είναι και ο Τζιόλης τραυματίας , αποδέσμευσα και τον Τσανδάρη......με τον χοντρομαντούρο που έχει παράδοση με τον βάζελο έχω πιθανότητες..............(και μία καλή δικαιολογία και άλωθι για τον φίλο ΓΧ)

ΓΙΑ ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή !!!!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εις το ονομα της δημοκρατιας και της ΄΄σωστης΄΄ λειτουργιας η ασεβεια απεναντι στον ΠΑΟΚ παει συννεφο.
βεβαια ποιος τον μαμαει τον ΠΑΟΚ,το σαβουαγ βιβγ να τηρειται και ολα τ αλλα μαματα

υγ φυγε βρε μ@λ@κα ρωσοποντιε να ερθουν αυτοι που τα ξερουν ολα,αυτοι που τοσα χρονια κρατουσαν ψηλα τον ΠΑΟΚ και τον ειχαν αιωνιο πρωταθλητη,που εχεις καταστρεψει την ομαδα.

υγ2 τελικα ειμαστε χειρωτεροι και απο τα σκουλικια οταν εδιωξαν τον κοντομηνα

υγ3 η ολη αρρωστια στον σημερινο ΠΑΟΚ αποτυπωνεται στην παρακατω φωτογραφια

Εικόνα
chris.paok.mytilene

desperando έγραψε:εις το ονομα της δημοκρατιας και της ΄΄σωστης΄΄ λειτουργιας η ασεβεια απεναντι στον ΠΑΟΚ παει συννεφο.
βεβαια ποιος τον μαμαει τον ΠΑΟΚ,το σαβουαγ βιβγ να τηρειται και ολα τ αλλα μαματα

υγ φυγε βρε μ@λ@κα ρωσοποντιε να ερθουν αυτοι που τα ξερουν ολα,αυτοι που τοσα χρονια κρατουσαν ψηλα τον ΠΑΟΚ και τον ειχαν αιωνιο πρωταθλητη,που εχεις καταστρεψει την ομαδα.

Αυτό κατάλαβες εσύ ; το πρόβλημά σου είναι το σκουλήκι ; ακόμα τρως πρόλογο και συγκρίνεσαι με μια ομάδα που είναι 2 κατηγορίες πιο κάτω από σένα ; επιχειρήματα φίλε μου να γίνει ο ομάδα καλύτερη.........
διατυπώνω τι γίνεται τα τελευταία χρόνια και πως καταφέρνουμε να απαξιώσουμε την ομάδα με το τρελλό λαό που όλοι θαυμάζουν , κάπου έγραφες ότι έχεις να πας 3 μήνες γήπεδο ..... γιατί ; ποιος φταίει για αυτό αναλογίστηκες ;

Συμφωνώ απόλυτα με την φώτο !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chris.paok.mytilene την Τρί 07 Απρ 2015, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Κοντεύω να παραδοθώ...

Χρήστο, αναθεωρήσαμε το ύψος των ποινών κατά περίπτωση. Τα παράπονα σου δικαιολογημένα, διότι κάποιες μεγαλύτερες ποινές ήταν δική μου ευθύνη που ενήργησα υπό το καθεστώς εκνευρισμού και νομίζω ότι ήδη έχω απολογηθεί γι' αυτό. Από δω και πέρα προχωράμε διαφορετικά.

Ντεσπέ, δεν έκανα καμία αναφορά σε ασέβεια προς τον ΠΑΟΚ ή σε παράγοντες-παίκτες-τεχνικούς κτλ. Τοποθετήθηκα για τη αναμεταξύ σας συμπεριφορά και μόνο. Επ' αυτού έχεις να πεις τίποτα; Διότι για τα άλλα θέματα που αναφέρεις η θέση μας είναι επίσης ξεκάθαρη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

chris.paok.mytilene έγραψε:
desperando έγραψε:εις το ονομα της δημοκρατιας και της ΄΄σωστης΄΄ λειτουργιας η ασεβεια απεναντι στον ΠΑΟΚ παει συννεφο.

Αυτό κατάλαβες εσύ ; το πρόβλημά σου είναι το σκουλήκι ; ακόμα τρως πρόλογο και συγκρίνεσαι με μια ομάδα που είναι 2 κατηγορίες πιο κάτω από σένα ; επιχειρήματα φίλε μου να γίνει ο ομάδα καλύτερη.........
διατυπώνω τι γίνεται τα τελευταία χρόνια και πως καταφέρνουμε να απαξιώσουμε την ομάδα με το τρελλό λαό που όλοι θαυμάζουν , κάπου έγραφες ότι έχεις να πας 3 μήνες γήπεδο ..... γιατί ; ποιος φταίει για αυτό αναλογίστηκες ;
καταρχας αν καταλαβες οτι το προβλημα μου ειναι το σκουλικι τοτε θα πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψα και να βελτιωσεις τον συλλογισμο σου.
απλα καποιες συμπεριφορες απεναντι στον μεγαλομετοχο θυμιζουν αλλες εποχες και αλλες ομαδες.

πως να γινεις καλυτερη ως ομαδα οταν οι πρωτοι οι οποιοι βαζουν τρικλποδιες ειναι οι ιδιοι οι οπαδοι της.

απαξιωνουμε την ομαδα γιατι ο καθενας μας ξεχωριστα απαξιωνει οποιον αυτος δεν θεωρει οτι του κανει ασχετα αν οι γνωσεις του και το επιπεδο του δεν του επιτρεπουν να κανει τετοιες κρισεις.
γι αυτο ειμαστε πλεον οι χειροτερη φαρα που υπαρχει και εχουμε μεινει στασιμοι σε ενα επιπεδο οπου μονο με τους αλβανους και τους σκοπιανους μπορουμε να συγκριθουμε.
ειμαστε εξυπνατζιδες,νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα και τα ξερουμε και καλυτερα και απο αυτους που ειναι καταρτισμενοι πανω στο αντικειμενο.
το μονο που μας νοιαζει ειναι πως θα ικανοποιηθει το εγω μας και αν αυτο δεν γινετε γκρινιαζουμε σαν κακομαθημενα παιδακια.

οσο για το λογο που εχω να παω 3 μηνες στογηπεδο?
γιατι βαρεθηκα να μαλωνω με αδερφους.πηγαινα και αντι να γουσταρω δυο ωρες ΠΑΟΚ εφευγα χαλασμενος και ξενερωμενος,γιατι στο γηπεδο εγω πηγαινω για να φωναξω ΠΑΟΚ και να βρισω τον αντιπαλο,δυστυχως ομως τον τελευταιο καιρο τα πραγματα ειναι λιγο αναποδα. το μονο που δεν εχει γινει ακομα ειναι να πανηγυρισουμε και κανενα γκολ αντιπαλου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Διαφωνω σε πολλα και διαφορα με το ντεσπε αλλα αυτο το τελευταιο ειναι πολυ σωστο.

Δυστυχως η κατασταση αυτη διαμορφωνεται χρονια και δεν εχω καταφερει να φανταστω ενα τροπο διορθωσης
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Dinos_Liverpool έγραψε:

Ντεσπέ, δεν έκανα καμία αναφορά σε ασέβεια προς τον ΠΑΟΚ ή σε παράγοντες-παίκτες-τεχνικούς κτλ. Τοποθετήθηκα για τη αναμεταξύ σας συμπεριφορά και μόνο. Επ' αυτού έχεις να πεις τίποτα; Διότι για τα άλλα θέματα που αναφέρεις η θέση μας είναι επίσης ξεκάθαρη.
δεν ειπα οτι εχεις κανει εσυ προσωπικα καποια αναφορα με ασεβεια προς τον ΠΑΟΚ.
αυτο που λεω ειναι οτι με την συγκεκριμενη λειτουργια του φορουμ και νοοτροπια ο καθενας πουμπορει να ντυνει τα λογια του με κομψοτητα και δεν θα ξεφευγει απο τα ΄΄πλαισια ΄΄ των κανονισμων θα μπορει να αναπαραγει καμμοριστικες θεωριες με βημα αυτο εδω το φορουμ.
αυτο που προσπαθω να σου πω δυο μερες τωρα και δεν το καταλαβαινεις ειναι οτι υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα ζητηματα για αυτο εδω το φορουμ απο μερικες ψιλοεντασεις μελων.

αν παλι εσει θελετε αυτος ο χωρος να γινει ενα μεσο που θα αναπαραγει και θα αφηνει να διαρρεονται αστηρικτες λασπολογιες κατα του ΠΑΟΚ εις το ονομα της ελευθερης εκφρασης ...τοτε εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια και λυπαμαι πολυ
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

desperando έγραψε: πως να γινεις καλυτερη ως ομαδα οταν οι πρωτοι οι οποιοι βαζουν τρικλποδιες ειναι οι ιδιοι οι οπαδοι της.

...

γιατι βαρεθηκα να μαλωνω με αδερφους.πηγαινα και αντι να γουσταρω δυο ωρες ΠΑΟΚ εφευγα χαλασμενος και ξενερωμενος,γιατι στο γηπεδο εγω πηγαινω για να φωναξω ΠΑΟΚ και να βρισω τον αντιπαλο,δυστυχως ομως τον τελευταιο καιρο τα πραγματα ειναι λιγο αναποδα. το μονο που δεν εχει γινει ακομα ειναι να πανηγυρισουμε και κανενα γκολ αντιπαλου
Αυτά. Εδώ ειναι το πρόβλημα μας και το κακό ειναι όπως λεει και ο φίλος rainmaker ότι και εγώ δε βλέπω πως μπορεί να λυθεί.

Έχουμε χωριστεί σε 2 μεγάλα στρατόπεδα σε γενικές γραμμές, διστυχώς ισάξια καταστροφικά για την ομάδα (και στο παοκμάνια και έξω).
Σ'αυτούς που πάνε γήπεδο για να κράξουν.
Σ'αυτούς που δε πάνε γήπεδο επειδή βαρέθηκαν να ακούν τα κραξίματα.

Και δε βλέπω καμια διάθεση σε κανενα απο τα 2 στρατόπεδα να αλλάξουν. Διστυχώς έχουμε έρθει σε ένα τέλμα το οποίο θέλει χρόνο και αλλαγές για να βγούμε απο μέσα του, με ορατό κίνδυνο όμως να καει εντελώς η φετεινή χρονιά και να μη βγούμε ούτε προκριματικά CL.

Αν μαγικά μπορούσαμε να αρχίζαμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και την ομάδα, θα ήταν όλα καλύτερα.
chris.paok.mytilene

desperando έγραψε:
chris.paok.mytilene έγραψε:

καταρχας αν καταλαβες οτι το προβλημα μου ειναι το σκουλικι τοτε θα πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψα και να βελτιωσεις τον συλλογισμο σου.
απλα καποιες συμπεριφορες απεναντι στον μεγαλομετοχο θυμιζουν αλλες εποχες και αλλες ομαδες.

πως να γινεις καλυτερη ως ομαδα οταν οι πρωτοι οι οποιοι βαζουν τρικλποδιες ειναι οι ιδιοι οι οπαδοι της.

απαξιωνουμε την ομαδα γιατι ο καθενας μας ξεχωριστα απαξιωνει οποιον αυτος δεν θεωρει οτι του κανει ασχετα αν οι γνωσεις του και το επιπεδο του δεν του επιτρεπουν να κανει τετοιες κρισεις.
γι αυτο ειμαστε πλεον οι χειροτερη φαρα που υπαρχει και εχουμε μεινει στασιμοι σε ενα επιπεδο οπου μονο με τους αλβανους και τους σκοπιανους μπορουμε να συγκριθουμε.
ειμαστε εξυπνατζιδες,νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα και τα ξερουμε και καλυτερα και απο αυτους που ειναι καταρτισμενοι πανω στο αντικειμενο.
το μονο που μας νοιαζει ειναι πως θα ικανοποιηθει το εγω μας και αν αυτο δεν γινετε γκρινιαζουμε σαν κακομαθημενα παιδακια.

Νομίζω πρέπει να είσαι συγκεκριμένος όλοι οι άνθρωποι μπορούν και πρέπει κρίνουν ανεξάρτητα από τη μόρφωσή τους , την καλιέργειά τους , .... είναι ρατσιστικό να λέμε υποτιμητικά ότι είμαστε σαν αυτούς (άλλους λαούς )
Το γεγονός είναι ότι όλοι αγαπάμε την ομάδα γι αυτό μετέχουμε ....Το αν το γήπεδο είναι άδειο και αν και αυτοί που παν γιουχάρουν προφανώς και πρέπει να προβληματίζει τόσο εμάς όσο και τον πρόεδρο........
Εδώ μέσα μπορεί να γράφει ο καθένας . καλό είναι να μην απαξιώνουμε δίχως να γνωρίζουμε ........
Απλά να λέμε την άποψή μας , μας διαβάζει χιλιάδες κόσμος περισσότεροι από όσους νομίζουμε ......και είναι καλό που ακούγονται όλες οι Παοκτσήδικες απόψεις .........
Τα ΜΜΕ έχει καταλάβει ο καθένας πως ακόμα και αν φέρουν το πρόθεμα της ομάδας (μάλλον παράνομα) στο domain τους δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς και τα πιστεύω της ομάδας μας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ντεσπέ, σου έχει δοθεί η εντύπωση ότι αφήνουμε "λάσπες" αναπάντητες; Πάτα [αναφορά] και θα το δει όποιος συντονιστής μπει πρώτος.

Εμένα νομίζεις ότι δεν με απασχολούν τα θέματα που θίγεις; Συμφωνώ απόλυτα σε όλα! Όμως, όσο ο άλλος δεν ξεφεύγει πρέπει να τον ακούσουμε. Έχει και αυτός γνώμη! Αυτό λέω εγώ! Με σεβασμό, όμως, και όχι με ειρωνείες.

Και μένα με εκνευρίζουν και με προβληματίζουν πολλοί εξυπνατζήδες. Όμως, τέτοιους είχαμε ανέκαθεν πολλούς. Μήπως, να τους πάρουμε με το καλό και με επιχειρήματα;

Το εξαντλήσαμε, πιστεύω!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε: αν παλι εσει θελετε αυτος ο χωρος να γινει ενα μεσο που θα αναπαραγει και θα αφηνει να διαρρεονται αστηρικτες λασπολογιες κατα του ΠΑΟΚ εις το ονομα της ελευθερης εκφρασης ...τοτε εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια και λυπαμαι πολυ
desperando » Κυρ Μαρ 08, 2015 2:47 am
.....
αν πραγματικα αγαπουσε την ομαδα και οχι την παρτη του ο κυριος αυτος, βλεποντας το κακο που κανει...οχι μονο αγωνιστικα αλλα σε ολοκληρη την οικογενεια της ομαδας θα ειχε φυγει.
αντιθετα ομως αυτος ως αλλος βο(υ)λεψακιας ενδιαφερεται μονο για την καρεκλα και την θεση του αδιαφοροντας για το κακο που κανει στον ιδιο τον συλλογο.
μας εχει φορτωσει και ολη την παρεα του και τρωνε και πινουν στην υγεια των κοροιδων που δινουν απο το υστερημα τους για να παρακολουθουν αυτον τον περιοδευων θιασο με πρωταγωνιστες τους σαλπιγγιδοτζανδαριδες.
Και λιγη αυτοκριτική δε βλάπτει.Οι περισσότεροι το χουμε κανει Ντεσπε και στο τελος καταληγουμε να παλευουμε μες στο βούρκο(απ τις πολλες λασπολογίες).Καντε λιγο κρατι ολοι.

Εχω κόψει απ το φορουμ τελευταία γιατι η κατάσταση αυτη δε παλεύεται.Οποιο τοπικ και να ανοίξεις πικραίνεσαι.
Τελικα είμαστε όντως σκαστοί απο την κλινική.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

άστο Κατ είσαι πολύ μακριά από αυτό που λέω και εννοώ και η παράθεση σου είναι τελείως άστοχη.
το παραπάνω είναι μια καυστική κριτική απέναντι στον πρώην προπονητή και το τιμ του όπου για ένα τρίμηνο κάναν την ομάδα μπορτελο.
και για να σε βοηθήσω για να μην χαραμίσεις τζάμπα χρόνο,αν θες να ποσταρεις λασπολογία δική μου κάνε παράθεση το ποστ μου που είναι ο άγγελος με την πράσινη φανέλα.
καλό βέβαια θα είναι να σταματήσεις να βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ απέναντι μου και να πάψεις να κανείς συνεχώς παραθέσεις παλαιότερων μου ποστ.
εξάλλου δεν επικαλέστηκα ποτέ ότι είμαι τέλειος.

Και μια τελευταία παράκληση...αν σου είναι εύκολο σταματα αυτό το πράγμα που κανείς.εξάλλου αυτή είνΑι και η τελευταία φορά που σου απαντω

ΥΓ Ντίνο σορρυ αλλά αν κάποιος μαζέψει τα ποστ μόνο του αστροναύτη γράφει βιβλίο με θεωρίες συνομωσίας κατά του ΠΑΟΚ
Τέλος από μενα

ΥΓ2 Μυτιληνιε φίλε μου το να κρίνει κατι κάποιος αναρμόδιος είναι αποκλειστικά προνόμιο των Ελλήνων.
όσο για την κρίση που έκανα δεν την έκανα ούτε ρατσιστικά ούτε υποτιμητικά, απλά θέλω να καταδείξω πόσο πίσω έχουμε μείνει από πλευράς ανάπτυξης , νοοτροπίας αλλά και πολιτισμού.
ίσα ίσα το χρόνιο πρόβλημα του Έλληνα ήταν ότι νόμιζε ότι είναι καλύτερος απ όλους,αλλά κάνοντας μια βόλτα έξω καταλαβαίνεις πόσο πίσω είμαστε σχεδόν σε όλα από τους περισσότερους, ακόμα και απ αυτούς που ούτε το φανταζομαστε

ΥΓ3και επειδή πολύ φαγωθηκαμε μεταξύ μας και επειδή κοντεύουμε να ξεχάσουμε ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός μας και ποιόν πρέπει να πολεμησουμε

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”