Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Όσο καιρό θα καταφέρνουν να δημιουργούν, μεγεθύνοντας τα όποια προβλήματα, στην ομάδα (διοίκηση-κόσμο) το κλίμα-μπάχαλο που επιδιώκουν, έχουμε τους δημ/γραφους που μας αξίζουν!
ζζζζζζζζζζζζζ ένα σμάρι δηλητηριώδεις σφήκες να τους τσιμπήσουν και να τους πρίξουν λλλέέέμμμεεε ζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζmpouJr έγραψε:Το να μην διαβαζεις-αγνοεις-ακους τους αρδ ειναι λιγουλακι δυσκολο μιας κ ακομα κ να μην τους εχεις ακουσει οπου κ να γυρισεις να ενημερωθεις ειναι φατσα φορα τα γραπτα τους η καποιος θα αναπαραγει τα λεγομενα τους,φυσικα το να μην πεσεις στην παγιδα ειναι ακομα πιο δυσκολο μιας κ αν δεν τους κανουμε λιανα οτι δεν δεχομαστε αλλο μπουρδες δεν θα σταματησουν να λοιδωρουν-κατηγορουν οποιον γουσταρουν χωρις κανενα μα κανενα προβλημα.
Δυστυχως οταν η παε απεκλεισε καποιους δηθεν απο τις αναμεταδοσεις της ομαδας αυτο περασε στα ψιλα ακομα κ απο ψαγμενους με τον χωρο κ κανεις δεν εκθειασε την ολη κινηση.....
Ειμαι σιγουρος οτι 2-3 φορες γιαουρτωμα θα λειτουργησει ευεργετικα για εμας αλλα ακομα καλυτερα θα ηθελα ενα τραβηγμα στο αυτακι τους.....
Οσο αυτοι οι τυχαρπαστοι δεν ειναι στο μισθολογιο της παε τοσο θα κραζουν την ιδια την παε την ομαδα τους παικτες τον προπονητη τον προεδρο τον μεγαλομετοχο κ παει λεγοντας οποτε 2 ειναι τα ενδεχομενα η δωστους ενα μεροκαματο να αραδιαζουν ολη μερα τεμεναδες η καντους μαυρους να ηρεμησουμε κ εμεις
- kataramenos5
Εγώ (ο) "καμόρα"σίγουρα δεν είμαι Κατ...
Εκείνος όμως ο ψηλός, ο αιώνιος αρδοδιευθυντής, ο κ@λοβάζελος ντε, κατάλαβες ε; Εκείνος λοιπόν ξεκίνησε ήδη ο αλητ@ράς τον "εξάψαλμο" κατά του Ιβάν γιατί χάσανε τον ΑΝ.ΑΠ.ΑΚ. (Αναμεταδότης Απολύτου Ακριβείας σημαίνει) τους τα αρδάκια μέσα από την Μικράς Ασίας...
Θα "τα παίξουν όλα για όλα" τώρα αυτοί οι καταστροφείς του Π.Α.Ο.Κ. εναντίον του Ιβάν, μέχρι να καταφέρουν το "φάγωμα" κι άλλων, ώστε να ξαναχρειαστούν "στελέχη" και να "τρουπώσουν" μέσα κανέναν δικό τους πάλι...
Η μοναδική απάντηση όλων μας τώρα θα είναι να γεμίζουμε το γήπεδο με 30.000 κόσμο σε κάθε ματς του Π.Α.Ο.Κ., στηρίζοντας έτσι τον μεγαλομέτοχο, τον νέο Πρόεδρο, το πλάνο τριετίας, τον Τ.Δ, τον προπονητή, τους παίχτες, όλους (όπως προσέξατε ΑΝΩΝΥΜΑ) αυτούς, το σύνολο των οποίων μας κάνουν ένα και μοναδικό όνομα...
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ
ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ...
ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΤΩΝ κ@λοάρδ... 

Εκείνος όμως ο ψηλός, ο αιώνιος αρδοδιευθυντής, ο κ@λοβάζελος ντε, κατάλαβες ε; Εκείνος λοιπόν ξεκίνησε ήδη ο αλητ@ράς τον "εξάψαλμο" κατά του Ιβάν γιατί χάσανε τον ΑΝ.ΑΠ.ΑΚ. (Αναμεταδότης Απολύτου Ακριβείας σημαίνει) τους τα αρδάκια μέσα από την Μικράς Ασίας...

Θα "τα παίξουν όλα για όλα" τώρα αυτοί οι καταστροφείς του Π.Α.Ο.Κ. εναντίον του Ιβάν, μέχρι να καταφέρουν το "φάγωμα" κι άλλων, ώστε να ξαναχρειαστούν "στελέχη" και να "τρουπώσουν" μέσα κανέναν δικό τους πάλι...

Η μοναδική απάντηση όλων μας τώρα θα είναι να γεμίζουμε το γήπεδο με 30.000 κόσμο σε κάθε ματς του Π.Α.Ο.Κ., στηρίζοντας έτσι τον μεγαλομέτοχο, τον νέο Πρόεδρο, το πλάνο τριετίας, τον Τ.Δ, τον προπονητή, τους παίχτες, όλους (όπως προσέξατε ΑΝΩΝΥΜΑ) αυτούς, το σύνολο των οποίων μας κάνουν ένα και μοναδικό όνομα...

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 10 Φεβ 2016, 03:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχει ειπωθει ξανα και η αληθεια ειναι οτι το κοροιδευα λιγο στην αρχη αλλα βλεποντας και το αρθρο για τις θλασεις στο sdna.gr εχω αρχισει να πιστευω οτι πολλοι που γραφουν σε αθλητικα sites κανουν τη βολτουλα τους εδω βλεπουν πια θεματα ειναι πιασαρικα και υπαρχει συζητηση γι αυτα και μετα γραφουν κατι σχετικο για να τσιμπησουν κλικ.
Ειναι τυχαιο που μετα τη συζητηση για τις εξοδους και τα ουισκια που ειχε γινει τις τελευταιες μερες εδω βλεπουμε αυτο το αρθρο;
Ειναι τυχαιο που μετα τη συζητηση για τις εξοδους και τα ουισκια που ειχε γινει τις τελευταιες μερες εδω βλεπουμε αυτο το αρθρο;
Ειναι σιγουρο 100% αυτο και οχι μονο απο το συγκεκριμενο σαιτ. Το λεω εγω που πιο πολυ διαβαζω εδω μεσα παρα γραφω και εχω δει πολλες φορες αυτο το πραγμα να γινεται. Η δημοσιογραφια ειναι σε ελεεινο επιπεδο, να ενα ακομα θεμα για "εσας"aquila έγραψε:Εχει ειπωθει ξανα και η αληθεια ειναι οτι το κοροιδευα λιγο στην αρχη αλλα βλεποντας και το αρθρο για τις θλασεις στο sdna.gr εχω αρχισει να πιστευω οτι πολλοι που γραφουν σε αθλητικα sites κανουν τη βολτουλα τους εδω βλεπουν πια θεματα ειναι πιασαρικα και υπαρχει συζητηση γι αυτα και μετα γραφουν κατι σχετικο για να τσιμπησουν κλικ.

Ξεκινάω κολκα είσαι τρόμπας στο ιδιο πέμπτο μυνημα περιμένω το sdna να κάνει θέμα με τίτλο είναι τρόμπας ο κολκας ;
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

contra, Charly, και λοιποί αντικειμενικοί του πέου, γαμιέστε!
Τί ήθελα και έβαλα ράδιο στο αυτοκίνητο;
Πάλι για σαντος λένε οι 24...
Ανακύκλωση, δεν βαρέθηκαν;
SM-G920F
SM-G920F
To μπλογκ του αντι-ΠΑΟΚτσή Μύρτσου - μπλογκ να χαμε να λέγαμε σε γαβρικό σάιτ - έγινε και θέμα στο sdna;
Ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός και το sdna που υποτίθεται ότι είναι φιλικό προς τον ΠΑΟΚ τον προωθεί;
Ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός και το sdna που υποτίθεται ότι είναι φιλικό προς τον ΠΑΟΚ τον προωθεί;
pilotos έγραψε:Τί ήθελα και έβαλα ράδιο στο αυτοκίνητο;
SM-G920F
ο Κολκας θέλει Σάντος , ο Μύρτσος το προχώρησε και θέλει Βαλβέρδε..

Μυρτσος όλη η μιζερια η λάσπη ο ξερολισμος του αποτυχημένου σε ότι έχει κάνει σε μια λέξη
Ολοι αυτοί τρώνε ψωμάκι με το να δυσφημούν τον ΠΑΟΚ. Οι "οπαδικοί" τύπου Κόλκα το παίζουν αγνοί οπαδοί και οι άλλοι οι "φίλαθλοι," ΄τυπου Μύρτσου θέλουν το καλό του ποδοσσφαίρου. Αλλά και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά ουσιαστικά, δυσφήμιση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 08 Φεβ 2016, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβώς
Παιδια επειδη δν εχω καθολου καλη επαφη με τα ελληνικα ΜΜΕ και ΑΡΔ, και ουτε μεσω ιντερνετ τα παρακολουθω, με εξαιρεση το SITE μας ΜΟΝΟ (επιτρεψτε μου να λεω "μας" ), μπαινω που κ που κ διαβαζω το fatgames ( sorry αν ειναι διαφημιση)... Μου φαινεται ok.. τις περισσοτερες φορες συμφωνω...
Ειναι ok επαγγελματιας η μυστηριος κ αυτος?
...απο παρασκηνια εχω αγνοια αλλα μη δινω κ κλικ...
Ειναι ok επαγγελματιας η μυστηριος κ αυτος?
...απο παρασκηνια εχω αγνοια αλλα μη δινω κ κλικ...