Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
Michalios92
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Το σημερινο ματς της εθνικης ειναι απάντηση σε αυτους (δημοσιογραφους κυριως) που εχουν αναγάγει σε μπαμ μπουμ, βομβες κλπ παιχτες οπως αυτους που ειδαμε σήμερα.
ΥΓ. βασιλη σπανουλη, 38 τριποντα ουτε με τον λυκογιαννη δεν βαρέσαμε!
ΥΓ. βασιλη σπανουλη, 38 τριποντα ουτε με τον λυκογιαννη δεν βαρέσαμε!
Έπαιζε στην Βιρτουςnkoss έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 20:00 Αυτός ο Σκόρι Γκόμπο Γκράντ που ανέφερε ο Δάμωνας από πάνω καλός φαίνεται. Δε βρίσκω σε ποια ομάδα έπαιζε φέτος. Μήπως ήταν τραυματίας?
Ήταν ο 6ος παίκτης
Παίχτης ρυθμού είναι . Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο . Σκόρερ ομως κάπου 10 πόντους σε 20 λεπτά . Ευρωλίγκα έπαιζε όπως και ο Λαρετζακης που πήραν για τα Γκαρντ όπως και ο Σκοπιανός .
Για αυτό επέμενα προσωπικά να μείνει ο ταίρι … πλέον στον ρυθμό που παίζονται τα ματς αν δεν έχεις καλαθηδες σε όλες τις θέσεις είναι σούπερ χρήσιμοι αυτοί οι παίχτες .
Για αυτό επέμενα προσωπικά να μείνει ο ταίρι … πλέον στον ρυθμό που παίζονται τα ματς αν δεν έχεις καλαθηδες σε όλες τις θέσεις είναι σούπερ χρήσιμοι αυτοί οι παίχτες .
-
Psagmenos4
Παρά πολύ σωστός είναι οι παίκτες που αλλάζουν την ροή ενός αγώνα.
Τώρα για τον ΠΑΟΚ εγω επιμένω ότι πρέπει να βρει κι από αλλού σουτ ,σίγουρα από το 3αρι που περιμένουμε αλλά δικιά μου γνώμη είναι ότι το κάτι παραπάνω θα το κάνουμε αν πάρουμε η ένα τριάρο τεσσάρι κι ας είναι επιπέδου Φοστερ, η έναν Παπαγιαννη π.χ στο 5 ,ώστε ο Μουρ να καθιερωθει στο 4 μιας και έχει σουτ μέσης απόστασης.
Σίγουρα πάντως με ένα τριάρι δεν είμαστε εντελώς κομπλέ.
Τώρα για τον ΠΑΟΚ εγω επιμένω ότι πρέπει να βρει κι από αλλού σουτ ,σίγουρα από το 3αρι που περιμένουμε αλλά δικιά μου γνώμη είναι ότι το κάτι παραπάνω θα το κάνουμε αν πάρουμε η ένα τριάρο τεσσάρι κι ας είναι επιπέδου Φοστερ, η έναν Παπαγιαννη π.χ στο 5 ,ώστε ο Μουρ να καθιερωθει στο 4 μιας και έχει σουτ μέσης απόστασης.
Σίγουρα πάντως με ένα τριάρι δεν είμαστε εντελώς κομπλέ.
- paok-porter1337
Ούτε ο ΠΑΟΚ πιθανότατα
- These users thanked the author renegade for the post (total 6):
- Dimitrisou, paok-porter1337, GianD, paokkerkir, Ally Samagoal, nothu
-
Dimitrisou
Δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο...
Αυτοί οι λογαριασμοί μόνο παπατζα πουλάνε..
Άλλος έλεγε για κλεισμένους φαλ μακκισικ..
Αυτοί οι λογαριασμοί μόνο παπατζα πουλάνε..
Άλλος έλεγε για κλεισμένους φαλ μακκισικ..
- kataramenos5
Πωω δε θα παω γηπεδο ουτε φετος
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- DamoN
- KalamarGiannis
εντελώς κομπλέ δεν ήταν οι 2 δεινόσαυροι με 20 παίκτες ρόστερ και κάτι σουπερ-σταρ σαν τον Χουάντσο και τον Σορτς να μένουν συχνά εκτός 12αδας...
γενικά θεωρώ αδύνατο να κλείσεις με 3 καλούς παίκτες κάθε θέση. Κάποιοι δε δέχονται το ρόλο του να έρχονται από πίσω, κάποιοι δε μπορούν να αποδώσουν με τρίλεπτα και θέλουν χρόνο να βρουν ρυθμό, κάποιοι δεν παίζουν σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό που πιστεύουν ότι ανήκουν, και σίγουρα και αρκετά άλλα...
Οι βασικότερες θέσεις στο μπάσκετ -παλιά, που ήξερα εγώ- ήταν ο άσσος και το σέντερ, και σε αυτές είμαστε σουπερ.
Τώρα, θα μου πείτε στο σύγχρονο μπάσκετ θες και φτερά 3&D, positionless δίμετρους πασπαρτού, Ε! σε αυτό πάσχουμε λίγο...
περιμένουμε και τον παικταρά στο 3!
και δεν ξεχνάω, ότι έχεις την άνεση να ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ κι άλλο παικταρά όπου κρίνεις για το Eurocup.
γενικά θεωρώ αδύνατο να κλείσεις με 3 καλούς παίκτες κάθε θέση. Κάποιοι δε δέχονται το ρόλο του να έρχονται από πίσω, κάποιοι δε μπορούν να αποδώσουν με τρίλεπτα και θέλουν χρόνο να βρουν ρυθμό, κάποιοι δεν παίζουν σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό που πιστεύουν ότι ανήκουν, και σίγουρα και αρκετά άλλα...
Οι βασικότερες θέσεις στο μπάσκετ -παλιά, που ήξερα εγώ- ήταν ο άσσος και το σέντερ, και σε αυτές είμαστε σουπερ.
Τώρα, θα μου πείτε στο σύγχρονο μπάσκετ θες και φτερά 3&D, positionless δίμετρους πασπαρτού, Ε! σε αυτό πάσχουμε λίγο...
περιμένουμε και τον παικταρά στο 3!
και δεν ξεχνάω, ότι έχεις την άνεση να ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ κι άλλο παικταρά όπου κρίνεις για το Eurocup.
Ρε συ Γιάννη το μεγαλύτερο μας στοίχημα είναι ο άσσος πως είμαστε σούπερ ; Εκτός και αν τον έχεις δει και όντως γαμαει …
Ο Καλαθης επειδή Ευρωλίγκα βλέπω λίγο θα μας κάνει να θυμηθούμε πως παίζεται κανονικά το μπάσκετ αλλά πάνω από 15 λεπτά ποιοτικά θα εκπλαγώ αν μπορεί να δώσει
Ο Καλαθης επειδή Ευρωλίγκα βλέπω λίγο θα μας κάνει να θυμηθούμε πως παίζεται κανονικά το μπάσκετ αλλά πάνω από 15 λεπτά ποιοτικά θα εκπλαγώ αν μπορεί να δώσει
- KalamarGiannis
εγώ πιστεύω πως με Καλάθη, Χάτζινς, Μπαζίνα, Φίλλιο, Tyree -συν τη δυνατότητα του Moore να κατεβάζει σε ειδικές καταστάσεις, η θέση του άσσου είναι φουλ πλήρης. Και θεωρώ μεγαλύτερο στοίχιμα τι θα αποδώσουν μέσα στο παρκέ ο Αλεξάντερ και ο Γκρέϊ σε σχέση με τον Χάτζινς, από τον οποίο περιμένω σταθερά πράγματα, σταθερό καλό ποσοστό στις προσπάθειες και χαμηλά λάθη.
Αν βγεις σωστός είμαστε σούπερ .
Τους ψηλούς μην τους φοβάσαι ….
Βέβαια το 3αρι πρέπει να είναι και 4 κλαιμπερν δλδ γιατί έχουμε θέμα πρέπει να ανοίξουμε το γήπεδο
Τους ψηλούς μην τους φοβάσαι ….
Βέβαια το 3αρι πρέπει να είναι και 4 κλαιμπερν δλδ γιατί έχουμε θέμα πρέπει να ανοίξουμε το γήπεδο
Σήμερα πάντως ο Μπαζίνας με αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας ήταν φοβισμένος και δεν δικαιολογείται από την ηλικία του..
Οκ θα μου πεις για τρίτος ήρθε αλλά..σε περίπτωση που δεν βγει ο Χατζινς θα έχουμε πρόβλημα στον άσο.
Οκ θα μου πεις για τρίτος ήρθε αλλά..σε περίπτωση που δεν βγει ο Χατζινς θα έχουμε πρόβλημα στον άσο.
- KalamarGiannis
ελπίζω να υπάρχει τρύπα εκεί στο 4 όταν βγαίνει ο Γκρίζος. Γιατί τότε, το οπλοπολυβόλο που λέγεται Χουγκάζ και όλοι υποτιμάμε,
θα δείξει το καλό του τρίποντο και θα βομβαρδίζει αδιακρίτως...
Ο Μπαζίνας έχει μάθει τη θέση του άσσου, μπορεί να μοιράσει παιχνίδι και να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, σε κοντρόλ ρυθμού, στόχευση σε συστήματα, μοίρασμα εκεί που πρέπει όπως ζητάει ο πάγκος... Ακόμη κι αν παίζει λίγο ή δε δείξει το θράσος το οποίο ακούγεται ότι διαθέτει, θα προσφέρει θετικά . Τουλάχιστον στο 80% των περιπτώσεων, όταν ο αντίπαλος δεν είναι ¨μοντέρο"
θα δείξει το καλό του τρίποντο και θα βομβαρδίζει αδιακρίτως...
Ο Μπαζίνας έχει μάθει τη θέση του άσσου, μπορεί να μοιράσει παιχνίδι και να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, σε κοντρόλ ρυθμού, στόχευση σε συστήματα, μοίρασμα εκεί που πρέπει όπως ζητάει ο πάγκος... Ακόμη κι αν παίζει λίγο ή δε δείξει το θράσος το οποίο ακούγεται ότι διαθέτει, θα προσφέρει θετικά . Τουλάχιστον στο 80% των περιπτώσεων, όταν ο αντίπαλος δεν είναι ¨μοντέρο"
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- markos4
Γιάννη μακάρι να βγεις σωστός και για τον Χουγκαζ .
Με απογοήτευσε πέρυσι … τον περίμενα πολύ πολύ καλύτερο
Με απογοήτευσε πέρυσι … τον περίμενα πολύ πολύ καλύτερο