Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
papwolf

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από papwolf »

Και την άλλη Κυριακή (μετά το ματς με την Ελσίνκι) πάμε Γιάννενα και στο καπάκι υποδεχόμαστε το Βόλο. Φουλ της γκέλας αν συνεχιστεί αυτή η "δισκοιλιότητα".
Μπορείς να το γυρίσεις...?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κακή προπόνηση της ομάδας.
Δεν μπορείς να πηγαίνεις στο γυμναστήριο,να κάνεις μόνο στήθος, χέρια και να περιμένεις όγκο στα πόδια.
Η ομάδα είναι ξεκάθαρα αδουλευτη ή λάθος δουλεμένη στο τελευταίο τρίτο

Μπορώ να καθήσω να γράψω πολλά που θεωρώ λάθη είτε τακτικά είτε φιλοσοφίας αλλά θα εκνευρίστουν παλι κάποιοι που οτιδήποτε είναι εκτός του δικού τους πλαισίου σκέψης είναι περισπούδαστες παπαριες.
renegade

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Σοβαρά?
Θα είμαστε 15 βαθμούς πίσω τον Δεκέμβρη αλλά θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι επειδή η ομάδα τότε θα δείχνει ωραία πράγματα?
Μπορεί να μην τον πολύ ενδιαφέρει κι όλας αλλά φέτος δεν έχει δικαιολογίες.
Αυτά στους από πάνω που νομίζουν ότι το να φέρνεις παίκτες 31 Αυγούστου είναι το ίδιο με το να τους φέρνεις 1 Ιουλίου. Προφανώς και θέλει χρόνο η ομάδα. Αν τον Νοέμβριο δεν παίζουμε καλά μαζί να κράξουμε τον Ραζβαν. Αν μέχρι τότε είμαστε 15 βαθμούς πίσω, τα παράπονα στον Ιβαν ή σιωπή κι η υπομονή.
Τον ποτενσε τον είδες μήπως σήμερα?
Αυτός ποτέ πήγε στον γάβρο?
Ο Ελ Καμπί πήγε στον γάβρο πιο μετά απ' ότι ο Σαματτα σε εμάς.
Ο Χεζε μια βδομάδα νωρίτερα απ' ότι σε εμάς ο Μειτε.
Καλό το παραμύθι ...αλλά δεν έχει δράκο
Η μεσοεπιθετική τριάδα της ομάδας μας σήμερα ήταν από πέρσι μαζί ( αν το τόσο μεγάλο πρόβλημα ήταν ο Μειτε ...ας μην ξεκινούσε)

Αλλά ξέχασα ,έχει νομιμοποιήσει ο ρασβαν μια ψευτοκανονικοτητα ότι οι παίκτες δεν μποο να παίξουν άμεσα,οι ομάδες για να δείξουν κάτι πρέπει να περάσει πάνω από κανένα εξάμηνο και άλλα ωραία.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ απέναντι σε δύο κακιστες ομάδες ,σε 180 λεπτά έκανε μόλις δύο ευκαιριουλες.
Όποιος θέλει 6 μήνες για να φέρει αποτελέσματα και να δείξει η ομάδα του κάτι πάει σε ομάδες που δεν διεκδικουν πρωτάθλημα
black death

Δημοσίευση από black death »

Και τι δηλαδη, κερδισε ο γαυρος; Δυο σουτ στο τερμα ειχε σε ολο το ματς.
renegade

Τo είδες το ματς?
Ή μήπως θεωρείς ότι το να πάρεις Χ από την Κούλα στην έδρα της είναι piece of cake?
black death

Οταν γινοταν το πρώτο εβλεπα ΠΑΟΚ, σορυ κιολας. Στο δευτερο που ειδα 30-40 λεπτα δεν ειχε φαση κανεις απ τους δυο, πέρα απ το γκολ που ακυρωθηκε.
Ενταξει piece of cake μπορει να μην ειναι, αλλα παιζει να μην εχει κερδισει κανεναν η κουλα φετος στην εδρα της, δεν είναι και η ρεαλ.
renegade

Όλα καλά,πάμε παρακάτω. Είπαμε έχουμε έλλειψη ποιότητας και συνοχής
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

black death έγραψε:Θα ειμαστε;;
αυτο δειχνει
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

black death έγραψε:Και τι δηλαδη, κερδισε ο γαυρος; Δυο σουτ στο τερμα ειχε σε ολο το ματς.
χ ευκολο πηρε, ας παμε κι εμεις ετσι
black death

Χ εύκολο. Μαλιστα. Γιατι ήταν νοκ άουτ και ειχε κερδίσει 3-0 στην έδρα του; Τι πάει να πει χ ευκολο ρε παιδια; Τεσπα, καληνυχτα γιατι θα σαλταρουμε τελειως.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

renegade έγραψε:Τo είδες το ματς?
Ή μήπως θεωρείς ότι το να πάρεις Χ από την Κούλα στην έδρα της είναι piece of cake?
Η ερώτηση της χρονιάς...όταν παίζει ο ΠΑΟΚ να ρωτάς τον άλλον σε ΠΑΟΚτσιδικο φόρουμ αν είδε το ματς της κουλας με τον γκευ...
renegade

Επειδή βγάζεις μια κομπλεξικη κακιουλα αποκλειστικά λόγω ρασβαν... ακριβώς αυτό ήταν το πόιντ μου.
Από τη στιγμή που τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο δεν μπορεί να το έχεις δει αφού έπαιζε ο ΠΑΟΚ,τι μου γράφεις ένα σκετο-νετο " σιγά δύο σουτ εντός εστίας έκανε"?
Αφού δεν ξέρεις καν τι έγινε... τουλάχιστον σε εκείνα τα 45 λεπτά. Δεν βάζω καν στην εξίσωση τον διαφορετικό βαθμό δυσκολίας των δύο παιχνιδιων .
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί τέθηκε η ερώτηση της χρονιάς
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

black death έγραψε:Χ εύκολο. Μαλιστα. Γιατι ήταν νοκ άουτ και ειχε κερδίσει 3-0 στην έδρα του; Τι πάει να πει χ ευκολο ρε παιδια; Τεσπα, καληνυχτα γιατι θα σαλταρουμε τελειως.
Αντε καλα. Ολα καλα στον πλανητη ΠΑΟΚ αδερφε
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

renegade έγραψε:Επειδή βγάζεις μια κομπλεξικη κακιουλα αποκλειστικά λόγω ρασβαν... ακριβώς αυτό ήταν το πόιντ μου.
Από τη στιγμή που τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο δεν μπορεί να το έχεις δει αφού έπαιζε ο ΠΑΟΚ,τι μου γράφεις ένα σκετο-νετο " σιγά δύο σουτ εντός εστίας έκανε"?
Αφού δεν ξέρεις καν τι έγινε... τουλάχιστον σε εκείνα τα 45 λεπτά. Δεν βάζω καν στην εξίσωση τον διαφορετικό βαθμό δυσκολίας των δύο παιχνιδιων .
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί τέθηκε η ερώτηση της χρονιάς
Σου έγραψα εγώ "σιγά δύο σουτ εκτός εστίας εκανε";;; :opaokara:

Κομπλεξικη κακιουλα λόγω Ραζβαν;;;; :opaokara:

Ματς εκτός ΠΑΟΚ δεν βλέπω...ναι σ αυτό είμαι κομπλεξικος...όχι κακός όμως ναι; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Ακόμα δεν μπορώ να μαζέψω το σαγόνι μου από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα σε, σημείο που δεν μπορώ να θυμηθώ καν το σκορ του αγώνα. Συνεχίστε να δουλεύετε έτσι

Ξέρω πολύ καλά πόσο απεγνωσμένα περιμένεις τον ΜαρκΑντόνη μπας και πάρουμε κάνα μέτρο στο κέντρο και δεν χρειαστεί ο (ανέλπιστα ποδοσφαιρικός)Σαματα να πάρει την μπάλα στα 40 μέτρα από την εστία

Χαίρομαι πάρα πολύ πού στηρίζεις και βασίζεσαι σε έναν τόσο νεαρό και χωρίς ιδιαίτερη πείρα παίκτη όπως ο Ντελιας (ο οποίος πιστεύω ότι αδικείται πολύ στο 10 καθώς θέλει πολύ δουλειά ακόμα στην κάθετη ,το σουτ και το διάβασμα του παιχνιδιού, θεωρώ ότι θα ταίριαζε καλύτερα αριστερά η και δεξιά ακόμα, εγώ θα έβαζα τον Ντεσποτοφ στο 10 μόλις κατάφερνα να κουρδισω το κέντρο μου

Συμπόνια και συμπαράσταση για τους ατέλειωτους εφιάλτες που σ προκαλεί της νύχτες η αμυντική μας τετράδα αλλά κάπως έπρεπε να έρθει το κάρμα σου σε balance μετά τίς χρονιές με Βιερίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”