7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Απο τον καναπε μας ολοι, ευκολα τα θεωρουμε...
Εγω παντως σε κεινη τη φαση φωναξα να δωσει την πασα για να το σιγουρεψει.
Εσεις περιμενετε τον Ντελια την ωρα που τρεχει και ειναι σχεδον σε τετ α τετ, να βγαλει το λειζερ να δει αν ειναι μπροστα ο Σαματα. Αστεια πραγματα.
ΥΓ Οι ιδιοι που το λετε αυτο, αν πλασαρε και το εβγαζε ο τερμας, ( που ηταν πολυ πιθανον λογω γωνιας, ο Κοταρσκι πχ εχει βγαλει απειρα τετοια) θα τον σταυρωνατε γιατι δεν εδωσε αριστερα να το σιγουρεψει.
Εγω παντως σε κεινη τη φαση φωναξα να δωσει την πασα για να το σιγουρεψει.
Εσεις περιμενετε τον Ντελια την ωρα που τρεχει και ειναι σχεδον σε τετ α τετ, να βγαλει το λειζερ να δει αν ειναι μπροστα ο Σαματα. Αστεια πραγματα.
ΥΓ Οι ιδιοι που το λετε αυτο, αν πλασαρε και το εβγαζε ο τερμας, ( που ηταν πολυ πιθανον λογω γωνιας, ο Κοταρσκι πχ εχει βγαλει απειρα τετοια) θα τον σταυρωνατε γιατι δεν εδωσε αριστερα να το σιγουρεψει.
Από την αρχή τις φάσης (πίσω από το κέντρο) μέχρι να φτάσουν στην περιοχή, ο Σαματά είναι εμφανώς μπροστά του.
Είχε αχρείαστο ρίσκο η επιλογή του σε εκείνο το σημείο και με την ταχύτητα που εξελισσόταν η φάση.
Δεν είναι θέμα σταυρώματος, έκανε λάθος και πάμε παρακάτω.
Ήταν και πολύ άτυχος γενικά γιατί ήταν μέσα σε 2 γκολ που χάθηκαν για εκατοστά.
Είχε αχρείαστο ρίσκο η επιλογή του σε εκείνο το σημείο και με την ταχύτητα που εξελισσόταν η φάση.
Δεν είναι θέμα σταυρώματος, έκανε λάθος και πάμε παρακάτω.
Ήταν και πολύ άτυχος γενικά γιατί ήταν μέσα σε 2 γκολ που χάθηκαν για εκατοστά.
Εντάξει παιδιά το σιγουρεψε, καλά έκανε. 2-0 έγινε , αφού το σιγουρεψε.
Ντελια μη βάλεις γκολ ποτέ, τι παίζεις σαμπως στην επίθεση.
Άμα θεωρούμε δύσκολο και το χθεσινό με τερματοφυλακα εκτός θέσης μπροστά στην εστία , άστο. Δεν ξέρω ποιο είναι το εύκολο
Ντελια μη βάλεις γκολ ποτέ, τι παίζεις σαμπως στην επίθεση.
Άμα θεωρούμε δύσκολο και το χθεσινό με τερματοφυλακα εκτός θέσης μπροστά στην εστία , άστο. Δεν ξέρω ποιο είναι το εύκολο
-
Φταίει σίγουρα για την φάση αυτή. Φταίει κ ο Σαματα που δεν έμεινε πίσω από τον Ντελια.
Μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Σαματα που η δουλειά του ήταν μόνο να κοιτάει μη βγει οφσάιντ.
Μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Σαματα που η δουλειά του ήταν μόνο να κοιτάει μη βγει οφσάιντ.
οταν εκανε το τακουνακι με γαβρο κλαιγατε απο χαρα ομως.. και με βαζελο εδω.. και αλλα ποσα.. αυτος ειναι,
-
100% λαθος Σαματα
Αυτή η φάση είναι από τις πιο κοινές του ποδοσφαίρου που τις βλέπουμε κάθε μέρα
Το Α και το Ω ενός επιθετικού είναι να κρατηθεί πίσω από την μπάλα
Παρεπιπτόντως δεν πιστεύω να ακούσω καμιά φράση του τύπου ""ανανέωση Σαματα """ γιατί θα είμαστε πραγματικά για τα πανηγύρια
Αυτή η φάση είναι από τις πιο κοινές του ποδοσφαίρου που τις βλέπουμε κάθε μέρα
Το Α και το Ω ενός επιθετικού είναι να κρατηθεί πίσω από την μπάλα
Παρεπιπτόντως δεν πιστεύω να ακούσω καμιά φράση του τύπου ""ανανέωση Σαματα """ γιατί θα είμαστε πραγματικά για τα πανηγύρια
-
Αν κάνεις έχει το κουράγιο να ξαναδεί τη φάση μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι ο ντέλιας το λάθος που κάνει ότι έχει προ αποφασίσει πολύ πριν πάρει την πάσα να πασάρει.
Αν δεν κάνεις το πού κοιτάει το σώμα του στιγμή που δέχεται την πάσα θα καταλάβει γιατί δεν σουταρε.
Προσωπικά πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε γιατί ήθελε να χρήσει σαμάτα σκόρερ...κ δυστυχώς το πληρώσαμε
Αν δεν κάνεις το πού κοιτάει το σώμα του στιγμή που δέχεται την πάσα θα καταλάβει γιατί δεν σουταρε.
Προσωπικά πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε γιατί ήθελε να χρήσει σαμάτα σκόρερ...κ δυστυχώς το πληρώσαμε
Δεν φέρει καμία ευθύνη ο Κωνσταντέλιας, χίλιες φορές να του τύχαινε, χίλιες φορές θα του έλεγα να την κάνει έτσι ακριβώς. Το λάθος είναι του Σαμάτα που δεν κρατιέται πιο πίσω.
4 γκολ 1 ασίστ σε 2.500 λεπτά το βασικό δεκάρι του ΠΑΟΚ που θέλει να χρήσει άλλους σκόρερ γιατί φοβάται και δε ξέρει στα 22 του να τελειώσει ένα τετατετ
Τίποτα δεν τους έχουμε αφήσει τους τούρκους σε νοοτροπία...μα τίποτα
Γ*** την σκλαβιά μου μέσα
Γ*** την σκλαβιά μου μέσα
- iremidynami 4+
Για μένα ήταν άλλη μια φορά μέτριος χθές με ανούσιες τρίπλες και παιχνίδι χωρίς ουσία...
-
- Mr Ξερόλας 2019
astral έγραψε:Το προφανές ήταν να τελειώσει τη φάση είτε το έβαζε είτε όχι. Για την κλάση του έπρεπε να το βάλει.
Η πασα εκεί είναι λάθος όπως εξελίσσεται η φάση.
Γνώμη σου.
Εγώ πάλι νομίζω ότι έπρεπε να κάνει, αυτό που έκανε.
Κ το εξηγώ πιο πάνω, σε άλλο ποστ μου.