Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Καποια ονοματα που αναφερετε ρε παιδια ακουγονται πολυ παραλογα για να ειναι στοχος μας.25χρονος Ιταλος με 12 γκολ περσι θα αφησει τη Σερι Α για τον ΠΑΟΚ? Ο Μοτα που πηγε περσι Μοντσα απο Γιουβε,εκανε εξαιρετικη χρονια και φετος ειναι βασικος παρολο που δεν σκοραρει θα αφησει τη Σερι Α για τον ΠΑΟΚ? Δυσκολα πραγματα...
Περιεργη η σταση παντως των μεσων παρολο που καποιοι γνωριζουν την περιπτωση.Ο τοσκιτσης ειχε αναφερθει απο τη Παρασκευη σε παικτη απο μεγαλη λιγκα,αγνωστο σχετικα ονομα.Μαλλον το εχει ζητησει η ΠΑΕ.
Περιεργη η σταση παντως των μεσων παρολο που καποιοι γνωριζουν την περιπτωση.Ο τοσκιτσης ειχε αναφερθει απο τη Παρασκευη σε παικτη απο μεγαλη λιγκα,αγνωστο σχετικα ονομα.Μαλλον το εχει ζητησει η ΠΑΕ.
Εκεί πάντος με την Parma μπας και παίζει τίποτα, λόγω Kurtic(δανεισμού) και υπάρχει κανένας Επιθετικός προς δανεισμό βάση μιας λογικής
Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι ο Πορτογάλος που είπα παραπάνω σε post μου. ίδωμεν μερικές ώρες έμειναν

Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι ο Πορτογάλος που είπα παραπάνω σε post μου. ίδωμεν μερικές ώρες έμειναν

Έχω κι άλλον υποψήφιο.
Του οποίου μάλιστα το αρχικό όνομα παραπέμπει σε εξέχον μέλος του φόρουμ
2-3 μηνύματα πιο πάνω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Του οποίου μάλιστα το αρχικό όνομα παραπέμπει σε εξέχον μέλος του φόρουμ

2-3 μηνύματα πιο πάνω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Jules Winnfield
Μην αγχώνεστε. Κλείσαμε τον Κανένα, ως συνήθως...Καλύπτει όλες τις θέσεις της επίθεσης.
https://www.transfermarkt.com/craig-noo ... eler/81202
https://www.transfermarkt.com/craig-noo ... eler/81202
- thanos-xanthi
ας ελπίσουμε να μη μείνουμε πάλι με το ...Μπραντον στο χέρι
άκρως απαραίτητος ο φορ, έχει σκάσει ο Ολιβέιρα
άκρως απαραίτητος ο φορ, έχει σκάσει ο Ολιβέιρα
- ΑποστόληςΑ
Έλα να το πάρει το ποτάμι.
https://www.transfermarkt.com/marko-laz ... ler/698548
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.transfermarkt.com/marko-laz ... ler/698548
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε ακομα αυτο το χαρτι;;;;;
Εχουμε και 1 ωρα διαφορα. Μην μπλεξεις με Ιταλο παραγοντα. Μεχρι να σηκωθει να κανει το μπανιο του , να βαλει τις καλες καλτσες, το πουκαμισο με τον κολαριστο γιακα, το παντελονι με την πιετα, το ρολοι μεσαιου κοστους Δευτερας με Παρασκευη, τα μανικετοκουμπα, μπριγιαντινι στα μαλια, το χειροποιητο παπουτσι.....να παει να πιει στο γρηγορο 1-2 εσπρεσακια πριν παει στο γραφειο.....θα μας βγει η ψυχη!
Το χαρτι ρεεεεεεεεεεεε τα εσπρεσο μου και τα @@@@@ια μου!!
Εχουμε και 1 ωρα διαφορα. Μην μπλεξεις με Ιταλο παραγοντα. Μεχρι να σηκωθει να κανει το μπανιο του , να βαλει τις καλες καλτσες, το πουκαμισο με τον κολαριστο γιακα, το παντελονι με την πιετα, το ρολοι μεσαιου κοστους Δευτερας με Παρασκευη, τα μανικετοκουμπα, μπριγιαντινι στα μαλια, το χειροποιητο παπουτσι.....να παει να πιει στο γρηγορο 1-2 εσπρεσακια πριν παει στο γραφειο.....θα μας βγει η ψυχη!
Το χαρτι ρεεεεεεεεεεεε τα εσπρεσο μου και τα @@@@@ια μου!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 31 Ιαν 2023, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποτέ το πρωί εσπρέσσο ο Ιταλός, μόνο καπουτσίνο και μικρά σνακς, γλυκά ή αλμυρά.
Και ομως απο τα 2-3 ταξιδια μου στην Ρωμη ειχα σοκαριστει ποσο γρηγορα κατεβαζαν τα εσπρεσακια (και τα καπουτσινιο προφανως) σε φαση σφηνακι-μπαρ και γεια σας.
Και εγω σαν ελληναρας να αραζω να πινω την καφεδαρα μου 2-3 ωρες μεχρι να ξεραθει ο καφες στο ποτηρι και να βγαινει μονο με γυαλοχαρτο
Και εγω σαν ελληναρας να αραζω να πινω την καφεδαρα μου 2-3 ωρες μεχρι να ξεραθει ο καφες στο ποτηρι και να βγαινει μονο με γυαλοχαρτο