Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Καλά,δεν θα κάνουμε τους ήρωες ανώνυμα στο ΠΑΟΚμανια. Στις κάτω κάτω γνωστά είναι τα ονόματα και τα βιογραφικά τους.
Προφανώς έφεραν και τους άλλους.
Δεν είναι εκεί το θεμα. Το θέμα είναι οι διαρροές σε όποιον πιάσει " εμ,το προτείναμε και τον φεραμε" και σε όποιον δεν πιάσει " απο εκει που ηταν ουαου περιπτωσαρα ξαφνικα ηταν η 10 επιλογή,δεν τον εκμεταλευεται ο προπονητής κτλ".
Να έχεις τα αυγά να παίρνεις ευθύνες και κυρίως να μην κάνεις διαρροές για κλίμα.
Τεσπα, ο οργανισμός δεν λειτουργεί σωστά για μενα, έχει πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο απλά μπήκαν από σπόντα ή έχουν απλα έμειναν από παλιά. Φυσικά το κεφάλι έχει την ευθύνη που δεν γεμίζει το τμήμα με νεους ανθρώπους με περγαμηνές.
Ο καθένας έχει την άποψη του ,εμένα κυριως με ενοχλεί ο τρόπος διαρροών που έχει το ίδιο μοτίβο. Μου φαίνεται αδιανόητο πως σε τέτοια μαυρίλα ο άλλος ξαφνικά πάει να καλύψει τον ποπό του και διαρρέει ότι έκλεισε τον τάδε αλλά τον έκοψε ο προπονητής. Κυρίως γιατί γίνεται συνέχεια και με όλους πάνω στην δύσκολη.
Οκ,τέλος από εμένα,και πολλά είπα και θα με κράζουν
Προφανώς έφεραν και τους άλλους.
Δεν είναι εκεί το θεμα. Το θέμα είναι οι διαρροές σε όποιον πιάσει " εμ,το προτείναμε και τον φεραμε" και σε όποιον δεν πιάσει " απο εκει που ηταν ουαου περιπτωσαρα ξαφνικα ηταν η 10 επιλογή,δεν τον εκμεταλευεται ο προπονητής κτλ".
Να έχεις τα αυγά να παίρνεις ευθύνες και κυρίως να μην κάνεις διαρροές για κλίμα.
Τεσπα, ο οργανισμός δεν λειτουργεί σωστά για μενα, έχει πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο απλά μπήκαν από σπόντα ή έχουν απλα έμειναν από παλιά. Φυσικά το κεφάλι έχει την ευθύνη που δεν γεμίζει το τμήμα με νεους ανθρώπους με περγαμηνές.
Ο καθένας έχει την άποψη του ,εμένα κυριως με ενοχλεί ο τρόπος διαρροών που έχει το ίδιο μοτίβο. Μου φαίνεται αδιανόητο πως σε τέτοια μαυρίλα ο άλλος ξαφνικά πάει να καλύψει τον ποπό του και διαρρέει ότι έκλεισε τον τάδε αλλά τον έκοψε ο προπονητής. Κυρίως γιατί γίνεται συνέχεια και με όλους πάνω στην δύσκολη.
Οκ,τέλος από εμένα,και πολλά είπα και θα με κράζουν
- Amsterdamer_87
Τις μυνησεις φοβουνται φιλε..Montrealiotis έγραψε:Ρε σύ Ginola δεν πρέπει κάποιος να μιλήσει για «αυτούς» με ονόματα; Τι είναι αυτό που «φοβούνται» όλοι; Και ο Ίβιτς μίλησε για «αυτούς» και ο Γκαρσια.
Ο Ιβαν πληρώνει και αποφασίζει, αλλά ομάδα χωρίς οπαδους δεν υπάρχει. Δεν πρέπει εμείς κάποια στιγμή να μάθουμε; Κατά καιρούς ακούγονται διαφορά και υποψιαζόμαστε διαφορά. Ας μιλήσει κάποιος όμως. Για το καλό της ομάδας μας.
Το οτι θα πρεπει και να τους πληρωσεις κι απο πανω,παει πολυ..
Συγγνώμη αλλά δε διέρρευσε πουθενά κάτι τέτοιο πάντως.GINOLA έγραψε:Ο καθένας έχει την άποψη του ,εμένα κυριως με ενοχλεί ο τρόπος διαρροών που έχει το ίδιο μοτίβο. Μου φαίνεται αδιανόητο πως σε τέτοια μαυρίλα ο άλλος ξαφνικά πάει να καλύψει τον ποπό του και διαρρέει ότι έκλεισε τον τάδε αλλά τον έκοψε ο προπονητής. Κυρίως γιατί γίνεται συνέχεια και με όλους πάνω στην δύσκολη.
Το να αισθάνονται έτσι είναι φυσιολογικό, σε κάθε δουλειά γίνεται αυτό, αλλά διαρροή εγώ δεν αντιλήφθηκα.
Εχεις ένα πόιντ Παρόλε. Πρώτος διδάξας ο προπονητής. Ο οιοσδήποτε όχι μόνο ο Ράζβαν.
Να φανταστώ ότι πίσω από αυτές τις διαρροές είναι οι ιδιοι που διέρρεαν ότι οι κουαλιατα και Ρικάρντο βγάζουν μάτια στις προπονήσεις και ο προπονητής δεν τους βλέπει
Οι ίδιοι που έλεγαν πως εκείνο το αμούστακο από τη Νορβηγία είναι ο επόμενος Γιαννούλης..
Είπα τελείωσα αλλά θα σου πω. Πάει λοιπόν ο τάδε και λέει σε 5 φίλους του 10 πράγματα γιατι θελει να σωσει τον ποπο του. Οι 5 το λένε εμπιστευτικά στον χψ επόμενο. Μετα θα το ακούσει ο κάθε πχ που ίσως να γράφει και εδώ,θα θεωρεί ότι αφού μου το λέει ο τάδε θα ισχύει.Parolos έγραψε:Συγγνώμη αλλά δε διέρρευσε πουθενά κάτι τέτοιο πάντως.GINOLA έγραψε:Ο καθένας έχει την άποψη του ,εμένα κυριως με ενοχλεί ο τρόπος διαρροών που έχει το ίδιο μοτίβο. Μου φαίνεται αδιανόητο πως σε τέτοια μαυρίλα ο άλλος ξαφνικά πάει να καλύψει τον ποπό του και διαρρέει ότι έκλεισε τον τάδε αλλά τον έκοψε ο προπονητής. Κυρίως γιατί γίνεται συνέχεια και με όλους πάνω στην δύσκολη.
Το να αισθάνονται έτσι είναι φυσιολογικό, σε κάθε δουλειά γίνεται αυτό, αλλά διαρροή εγώ δεν αντιλήφθηκα.
Θα έρθει λοιπόν πχ εδώ, και θα πει με αγνή ή οχι πρόθεση(εγώ λέω όλοι αγνή πρόθεση έχουν εδώ) " μάγκες , ο Λουκάς ο Καραδημος έκλεισε τον Πετκοβιτς αλλά τον έκοψε ο ραζβαν γτ θελει φορ που δεν σκοραρει"
Σε 20 μέρες θα έχει γίνει κτήμα παντού οτι αυτό πχ θα ισχύει όσο παράλογο και αν είναι.
Τώρα λοιπόν έγινε αυτο.ο τάδε είπε τα εμπιστευτικά τα οποία είναι 100% μπούρδες.
Του λέω λοιπόν με τρόπο ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
Έχει γίνει αποδόμηση Πάμπλο,Ραζβαν ,όλων των άλλων που έχουν μπλεχτεί με μεταγραφές εκτός από τους ιδιους με τον ίδιο ύπουλο και μη ανεκτό τρόπο.
Εγώ άλλο ποστ σε αυτό το νημα για αυτούς δεν κάνω..καλό βράδυ
Οκ πάντως η άμυνα της άλλης πλευράς ήταν πολύ γρήγορη:
Ήδη συζητιέται αν δεις στο τοπικ του προπονητή ότι ζήτησε παίχτες και δεν του έφεραν. Δηλαδή το αντίθετο.
3 χρόνια αυτό το γαϊτανάκι πάντως μας έχει κουράσει.
Ήδη συζητιέται αν δεις στο τοπικ του προπονητή ότι ζήτησε παίχτες και δεν του έφεραν. Δηλαδή το αντίθετο.
3 χρόνια αυτό το γαϊτανάκι πάντως μας έχει κουράσει.
Παλιά στα υπουργεία είχε δύο κεντρικά κυλικεία,στο ένα πήγαιναν μόνο οι νεοδημοκρατες και στο άλλο μόνο οι πασοκοι...και γινόταν τις πουτανας στο θαψιμο
Κατηγορίες, κατηγορίες, ένοχοι, αθώοι, καλοί, κακοί, κατσαρίδες, τρωκτικά, τρύπιοι, αλλά ονόματα κανείς, ποτέ.
Κάποιος, κάπου, κάποτε, να'χαμε να λέγαμε, να'χαμε να πούμε.
Η κατάσταση όσων βρίσκονται γύρω από την ομάδα (ΑΡΔ και μη), αυτών ντε που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα εκ των έσω, βρωμάει και ζεχνει.
Κάποιος, κάπου, κάποτε, να'χαμε να λέγαμε, να'χαμε να πούμε.
Η κατάσταση όσων βρίσκονται γύρω από την ομάδα (ΑΡΔ και μη), αυτών ντε που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα εκ των έσω, βρωμάει και ζεχνει.
Ε καλά , λογικό είναι οι ευθύνες να μοιράζονται ανάλογα με τις αρμοδιότητες του καθενός.
Μόνο στον ΠΑΟΚ ο προπονητής (ο συγκεκριμένος, όχι οι προηγούμενοι) φταίει ακόμα και για τον καιρό. Έκανε λάθος στο ματς με τον ρουλη , οπότε ας του φορτώσουμε και τις 10 πληγές του Φαραώ τώρα που γυρίζει.
Μόνο στον ΠΑΟΚ ο προπονητής (ο συγκεκριμένος, όχι οι προηγούμενοι) φταίει ακόμα και για τον καιρό. Έκανε λάθος στο ματς με τον ρουλη , οπότε ας του φορτώσουμε και τις 10 πληγές του Φαραώ τώρα που γυρίζει.
Εντωμεταξύ ο συγκεκριμένος προπονητής έχει τη μεγαλύτερη ασυλία από διοίκηση και κόσμο στην ιστορία του συλλόγου ενώ για τους προηγούμενους όχι μόνο 3ετή πλάνα (αποτυχίας) δεν υπήρχαν αλλά τους έδιωξαν πριν καν κλείσουν χρόνο. Φυσικά μόνο για το Λουτσέσκου έχουν βάση οι δικαιολογίες ελλιπούς ρόστερ και ότι η διοίκηση δεν του φέρνει παίκτες αξίας. Αλλά οκ ότι εξυπηρετεί το αφήγημά μας. Στην τελική όντως η μεγαλύτερη ευθύνη είναι αυτού που ηγείται του συλλόγου...
Εντάξει πάντως από μακροσκοπική στρατηγική σκοπιά το ότι έχουμε μια σταθερά στον πάγκο είναι σημαντικό λόγω των ιδιαιτεροτήτων του κλάμπ, του μάνατζμεντ, της ιδιοκτησίας κλπ.
Εννοείται win win κατάσταση, όλοι είναι ευχαριστημένοι (μάνατζερ, διοικούντες, προπονητής, μεγαλομέτοχος) . Εμείς καθόμαστε και σκάμε. Σε λίγο θα πρέπει να απολογηθούμε γιατί μας νοιάζει η πρόοδος του συλλόγου. Να έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στη χώρα και να σκεφτόμαστε πόσο θα ανέβει η αξία τους, αντί να τους βλέπουμε να ματώνουν για τη φανέλα. Να λέμε ότι η Ευρώπη μας κουράζει και πρέπει να διαλέγουμε διοργάνωση...