Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ευχαριστω για το σβησιμο γκαυλιαρηδες.Καλα παει,θα παρεξηγηθουν οι τουριστες.
- Μπαρκαρούτσος
wickerman έγραψε:Κάτσε δηλαδή τώρα θα γίνει Blackαρούτσος από Μπλεκαρούτσος που έγινε μαύρος από μπλε; Μπέρδεγουέι η κατάσταση. Καλή συνέχεια ως μέλος της team black.

Να 'σαι καλά!
Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα απλά θέλω να πω κάτι που πρόσεξα.
Φαντάζομαι τους λόγους για αυτό, όταν ανοίγεις το φόρουμ μέχρι να κανεις σύνδεση με λογαριασμό δε σου εμφανίζει τίποτα σχετικά με το ποδοσφαιρικό κομμάτι της σελίδας.
Αν μπεις από τη στήλη δεξιά όμως μέσα από το site www.paokmania.gr που δείχνει τα τελευταία posts 99% των περιπτώσεων ένα από τα τελευταία σχόλια είναι σε κάποιο ποδοσφαιρικό topic, όποτε έτσι γίνεται bypass ο αρχικός περιορισμός.

Φαντάζομαι τους λόγους για αυτό, όταν ανοίγεις το φόρουμ μέχρι να κανεις σύνδεση με λογαριασμό δε σου εμφανίζει τίποτα σχετικά με το ποδοσφαιρικό κομμάτι της σελίδας.
Αν μπεις από τη στήλη δεξιά όμως μέσα από το site www.paokmania.gr που δείχνει τα τελευταία posts 99% των περιπτώσεων ένα από τα τελευταία σχόλια είναι σε κάποιο ποδοσφαιρικό topic, όποτε έτσι γίνεται bypass ο αρχικός περιορισμός.

- navigator11
Μέχρι και σε εμένα πρέπει να έβαλε το χέρι του το αρκίδι να φάω.DimitrisS έγραψε:Κωστή μου προσωπικά σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε. Τιμή μου που το μοναδικό Μπαν (αν δεν κάνω λάθος) που έχω φάει είναι από σένα.

Είναι πουλεν όμως από την πρώτη στιγμή.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Είμαι 99% σίγουρος πως εγώ σε έχω μπαναρει. Αλλά και αυτός καλό κουμάσι ητανε.
- navigator11

Γιατί, έπαψε τώρα να είναι;
Με εσένα δεν έχω γενικά πολλά πολλά. Είσαι άλλη πάστα συντονιστή. Κρυόκωλος. Ούτε καν θερμοκρασίας ... Τσάλοφ.

Καταλαβαίνω ότι δε τα βρήκε η διοίκηση του paokmania με το Μπαρκαρούτσο στη διάρκεια του συμβολαίου και στο ύψος των αποδοχών.
Αν δε βρει καμιά πρόταση από Αραβία τις επόμενες μέρες, υπάρχει περίπτωση να τον κλείσουμε δανεικό μέχρι τις γιορτές;
Τις τελευταίες μέρες έχουν αναδυθεί πολύ ενδιαφέρουσες περσόνες(είτε νέες/παλιίες, είτε φρεσκομπαναρισμένες) και το ταμπεραμέντο του Μπαρκα θα έδινε μια ιδιαίτερα πιπεράτη νότα στο φόρουμ.
Κάντε ένα all in να ενισχυθεί η ομάδα στο νευραλγικό χώρο των ακραίων επιθετικών και να κάνουμε και φέτος πρωταθλητισμό.
Αν δε βρει καμιά πρόταση από Αραβία τις επόμενες μέρες, υπάρχει περίπτωση να τον κλείσουμε δανεικό μέχρι τις γιορτές;
Τις τελευταίες μέρες έχουν αναδυθεί πολύ ενδιαφέρουσες περσόνες(είτε νέες/παλιίες, είτε φρεσκομπαναρισμένες) και το ταμπεραμέντο του Μπαρκα θα έδινε μια ιδιαίτερα πιπεράτη νότα στο φόρουμ.
Κάντε ένα all in να ενισχυθεί η ομάδα στο νευραλγικό χώρο των ακραίων επιθετικών και να κάνουμε και φέτος πρωταθλητισμό.
Δε μας εφτανε το σηριαλ Μεϊτε, θελετε κ σηριαλ Μπαρκαρουτσου τωρα, μενω - φευγω (ως mod) κ τα σχετικα
Ξυνεστε στην γκλιτσα, μου φαινεται
Θα ξαναγυρισει ο Μπαρκα κ θα τρεμει (η γη) το Paokmania
Χαλαρωστε τωρα π μπορειτε, γιατι μετα θα πεφτουν τα μπαν σα χαλαζι
Ο Μπαρκα απλως ξαποσταινει λιγο αυτο τον καιρο, γι' αυτο μην ξανοιγεστε πολύ πολυ αγαπητοι μου
Το νου σας

Ο Μπαρκα απλως ξαποσταινει λιγο αυτο τον καιρο, γι' αυτο μην ξανοιγεστε πολύ πολυ αγαπητοι μου
Το νου σας

Στην στήλη παιχνίδια σαν σήμερα, δεν με βάζει στα παιχνίδια αν και πατάω πάνω στο σκορ.
Δείτε το λίγο.
Δείτε το λίγο.
- Μπαρκαρούτσος
Το ταμπεραμέντο μένει αναλλοίωτο, δεν χρειάζεται να είμαι μοντ!giapas έγραψε:Καταλαβαίνω ότι δε τα βρήκε η διοίκηση του paokmania με το Μπαρκαρούτσο στη διάρκεια του συμβολαίου και στο ύψος των αποδοχών.
Ποιο σήριαλ; Εδώ είμαι, απλώς όχι mod. Δεν υπήρχε "μένω-φεύγω ως mod". Δεν έφυγα, για να ξαναγυρίσω.Special 4 έγραψε:Δε μας εφτανε το σηριαλ Μεϊτε, θελετε κ σηριαλ Μπαρκαρουτσου τωρα, μενω - φευγω (ως mod) κ τα σχετικα
Το νου σας
Ο Μπαρκαρούτσος έχει κλείσει να γυρίσει. Το board of directors του paokmania περιμένει απλά την κατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσει. Ο αποκλεισμός από το Τσουλου τρεναρε την ανακοίνωση. Μετα τα παιχνίδια με την Σαμροκ θα έχουμε εξελίξεις.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Ο Μειτε του μανια.. .
Ολοι τα χουν παρει με την παρτη του κι ολοι περιμενουν να επιστρεψει.Στο δυσκολο κομματι της χρονιας ακα τελ μηνας μεταγραφων δηλωσε προσωπικο προβλημα και απεχει.
Εχει ριξει ομως γεφυρες κι ενας στο τουιτερ ορκιζεται πως γυρναει σημερα αυριο
Μονο τα κοτσιδια του λειπουν σε λεω.
Ολοι τα χουν παρει με την παρτη του κι ολοι περιμενουν να επιστρεψει.Στο δυσκολο κομματι της χρονιας ακα τελ μηνας μεταγραφων δηλωσε προσωπικο προβλημα και απεχει.
Εχει ριξει ομως γεφυρες κι ενας στο τουιτερ ορκιζεται πως γυρναει σημερα αυριο
Μονο τα κοτσιδια του λειπουν σε λεω.
- paokkerkir