Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- Maximus
Re: Fernando Santos
Μαγικο κοουτσαρισμα του Σαντος σημερα οπου καταφερε με το μαγικο ραβδι του να κλεισει τους διαδρομους στον ΟΦΗ και τους Σαρακατσανη και Περογαμβρακη εκτος εστιας και να παρει το κλασικο 1-0! Ευγε!
Το οτι η ομαδα δεν ξερει να επιτεθει και κανει σεντρες και γιομες, το ειδατε;
Το οτι βαλαμε γκολ απο λαθος των αλλων σε ενα εντελως ακυρο σημειο, το ειδατε;
Το οτι ο τεραστιος ΠΑΟΚ του Σαντος εκανε καθυστερησεις απο το '70, το ειδατε;
Δεν υποβαθμιζω την νικη μας, ειχαμε και θετικα (πολυ καλη αμυντικη λειτουργια) αλλα μην ριχνουμε τις αδυναμιες κατω απο το χαλακι λογω της προκρισης...
ΥΓ.
Ειδαμε επιτελους μια καθετη πασα απο τον Βερον στο '24, και ο μεγιστος Σαντος του εκανε παρατηρηση γιατι δεν πηγε στα ακρα να κανει σεντρα...
Το οτι η ομαδα δεν ξερει να επιτεθει και κανει σεντρες και γιομες, το ειδατε;
Το οτι βαλαμε γκολ απο λαθος των αλλων σε ενα εντελως ακυρο σημειο, το ειδατε;
Το οτι ο τεραστιος ΠΑΟΚ του Σαντος εκανε καθυστερησεις απο το '70, το ειδατε;
Δεν υποβαθμιζω την νικη μας, ειχαμε και θετικα (πολυ καλη αμυντικη λειτουργια) αλλα μην ριχνουμε τις αδυναμιες κατω απο το χαλακι λογω της προκρισης...
ΥΓ.
Ειδαμε επιτελους μια καθετη πασα απο τον Βερον στο '24, και ο μεγιστος Σαντος του εκανε παρατηρηση γιατι δεν πηγε στα ακρα να κανει σεντρα...
Συνηθως τα γκολ μπαινουν απο λαθος των αντιπαλων ..ετσι και εμεις φαγαμε τα γκολ στην αθηνα...μαθατε και λιγη μπαλα ρε παιδια...Κουραστικοι εχετε καταντησει....Τιποτα δεν σας αρεσει απο τον Π.Α.Ο.Κ....μηδενιστες ειστε μου φαινεται...
Όργουελ ωραίο επίπεδο μπράβο σου συγχαρητήρια.
Μετά απαιτείς σεβασμό στην γνώμη σου.
Μόικαν πλεον μιλάμε για εμπάθεια.....
Μετά απαιτείς σεβασμό στην γνώμη σου.
Μόικαν πλεον μιλάμε για εμπάθεια.....
Μονο εμπαθεια , τιποτε αλλο...2-3 ειναι και 2-3 θα παραμεινουν...Αυτη ειναι η αληθεια ,θελουν δεν θελουν...
- desperando
- Επικοινωνία:
++++ αν ειναι δυνατον να βγαινει ο αλλος και να λεει τι θα πόυμε τωρα για τιο εκπληκτικο κοουτσαρισμα του κοουτς.
καλα πλακα με κανετε ρε αυτον τον ΠΑΟΚ εχεετε στο μυαλο σας που θα κανει μιαμιση ευκαιρια σε ομαδα Β΄εθνικης κα θα βαζει γκολ απλα γιατι οι αμυντικοι του αντιπαλου κανανε ενα τραγικο λαθος. δηλαδδη δεν βλεπεετε οτι η ομαδα ειναι αδουλευτη τελειως επιθετικα. πειτε μου τι σας αρεσει φετος στονΠΑΟΚ να το δω και γω και να σταματισω να στεναχωριεμαι τσαμπα
καλα πλακα με κανετε ρε αυτον τον ΠΑΟΚ εχεετε στο μυαλο σας που θα κανει μιαμιση ευκαιρια σε ομαδα Β΄εθνικης κα θα βαζει γκολ απλα γιατι οι αμυντικοι του αντιπαλου κανανε ενα τραγικο λαθος. δηλαδδη δεν βλεπεετε οτι η ομαδα ειναι αδουλευτη τελειως επιθετικα. πειτε μου τι σας αρεσει φετος στονΠΑΟΚ να το δω και γω και να σταματισω να στεναχωριεμαι τσαμπα
Δηλαδή ρε παιδιά τι βγαίνει απ΄όλη αυτήν την αντιπαράθεση
Έχουμε φτάσει σε φάση που άτομα κράζουν τον Σάντος μετά από νίκες και άλλοι να τον αποθεώνουν μετά από ήττες. Προσωπικές προσβολές , παρανοικά επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα , ειρωνίες κτλ. Ποιος ο λόγος ;

Έχουμε φτάσει σε φάση που άτομα κράζουν τον Σάντος μετά από νίκες και άλλοι να τον αποθεώνουν μετά από ήττες. Προσωπικές προσβολές , παρανοικά επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα , ειρωνίες κτλ. Ποιος ο λόγος ;
Slade, θεωρεις καλυτερο την αδιαφορια και απαξιωση..? Μπορει, να ειναι και αυτο μια λυση..Γιατι οχι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 28 Οκτ 2009, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το αν δεν σέβεστε τους κανόνες Όργουελ πλεον δεν είμαι αναγκασμένος να σας λέω κάθε τρεις και λίγο ότι θα σβήνω τα ποστ τα οποία είναι υβριστικά και μετά να με κατηγορείτε για λογοκρισία και ότι σας σβήνω τα ποστ κλπ.
Και μάλιστα να μου στέλνετε και PM για αυτόν τον λόγο. (Δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα)
Επίσης τα επιχειρήματα για γάβρο και Εργοτέλη και μαθήματα για Σάντος να σας ενημερώσω πως ο γάβρος έφαγε 3 και ο Εργοτέλης αποκλείστηκε απο την Πιερικάρα. :ugeek:
Και μάλιστα να μου στέλνετε και PM για αυτόν τον λόγο. (Δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα)
Επίσης τα επιχειρήματα για γάβρο και Εργοτέλη και μαθήματα για Σάντος να σας ενημερώσω πως ο γάβρος έφαγε 3 και ο Εργοτέλης αποκλείστηκε απο την Πιερικάρα. :ugeek:
Απιστευτο..!!!gash04 έγραψε: Επίσης τα επιχειρήματα για γάβρο και Εργοτέλη και μαθήματα για Σάντος να σας ενημερώσω πως ο γάβρος έφαγε 3 και ο Εργοτέλης αποκλείστηκε απο την Πιερικάρα. :ugeek:

moican δεν μίλησα πουθενά ούτε για αδιαφορία ούτε για απαξίωση. Αυτό που είπα είναι ότι έχουμε χάσει το μέτρο σ αυτά που λέμε και που γράφουμε με αποτέλεσμα να φτάνουμε σε σημείο να τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα σκυλιά χωρίς λόγο στην ουσία , κατανοητό ότι ο καθένας έχει την άποψή του η οποία είναι και σεβαστή , θα πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και δεν οδηγεί πουθενά αυτή η αντιπαράθεση.moican4 έγραψε:Slade, θεωρεις καλυτερο την αδιαφορια και απαξιωση..? Μπορει, να ειναι και αυτο μια λυση..Γιατι οχι..
- desperando
- Επικοινωνία:
για πες μου ρε φιλε για να καταλαβω στηριζεις τοσο πολυ σαντος γιατι βλεπεις προοπτικες και πραγματα που σου αρεσουν?και αν ναι πες μου κα εμενα σε παρακαλω ποια? ή απλα γιατι ειναι επιλογη της διοικησης ?moican4 έγραψε:Απιστευτο..!!!gash04 έγραψε: Επίσης τα επιχειρήματα για γάβρο και Εργοτέλη και μαθήματα για Σάντος να σας ενημερώσω πως ο γάβρος έφαγε 3 και ο Εργοτέλης αποκλείστηκε απο την Πιερικάρα. :ugeek:Ποιον ειχαν προπονητη..?
Slade, εχεις απολυτο δικιο αλλα αλλο αποψη , αλλο γκρινια, μιρλα, κομπλεξ και ισοπεδωση των παντων...Ημαρτον δηλαδη....Ολα εχουν τα ορια τους..Διαβαστε αυτο λιγο...Γιατι δυστυχως συμβαινουν και χειροτερα ρε γμτ σε αυτον τον κοσμο...Αντε εμεις ειμαστε για τα πανηγυρια..Αυτοι..?
http://www.sport-fm.gr/article/201762
http://www.sport-fm.gr/article/201762
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 28 Οκτ 2009, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- keep_paokizein
Εχουμε καταντήσει για γέλια... θα πω κι εγώ την άποψή μου ξεκάθαρα.
Χάσαμε από τη Σεβίλη, χάσαμε από τη Μίλαν του χοντρού, χάσαμε στο κύπελο 4-0 από την Αλκορόν (Γ' κατηγορίας)
Είναι μπάλα ρε αμπαλοι αυτή που βλέπουμε??????
Πονάνε τα μάτια μας και τα μυαλά μας!!!
Να φύγει ο Πελεγκρίνι τωωωωρα.... να παει αλλουυυυυυυυυυυυυυυ !!!
Να φύγει κι ο Ραούλ... τι τον βάζει 35 χρονων !!!
Να φύγουν κι άλλοι.... όλοι να φύγουν ολοι ρεεεεεεεεεε.....
Αυτή τη ΡΕΑΛ ονειρεύτηκα εγω??????????????
Χάσαμε από τη Σεβίλη, χάσαμε από τη Μίλαν του χοντρού, χάσαμε στο κύπελο 4-0 από την Αλκορόν (Γ' κατηγορίας)
Είναι μπάλα ρε αμπαλοι αυτή που βλέπουμε??????
Πονάνε τα μάτια μας και τα μυαλά μας!!!
Να φύγει ο Πελεγκρίνι τωωωωρα.... να παει αλλουυυυυυυυυυυυυυυ !!!
Να φύγει κι ο Ραούλ... τι τον βάζει 35 χρονων !!!
Να φύγουν κι άλλοι.... όλοι να φύγουν ολοι ρεεεεεεεεεε.....
Αυτή τη ΡΕΑΛ ονειρεύτηκα εγω??????????????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 28 Οκτ 2009, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.