Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018υος
http://www.metrosport.gr/article/akiro- ... -zoaozinio
Απίστευτος Περαια
Κ αλλο αποκλειστικό
Τρομερός ο αρχών της δημοσιογραφίας
Απίστευτος Περαια
Κ αλλο αποκλειστικό
Τρομερός ο αρχών της δημοσιογραφίας
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
KAλησπερα !!!
πολλα ειναι τα σαιτ απο Ιταλια που ασχολουνται με Cerci και ΠΑΟΚ ..αλλα τα περισσοτερα αναφεροουν την απογοητευτικη χρονια που ειχε και τους τραυματισμους του..
πολλα ειναι τα σαιτ απο Ιταλια που ασχολουνται με Cerci και ΠΑΟΚ ..αλλα τα περισσοτερα αναφεροουν την απογοητευτικη χρονια που ειχε και τους τραυματισμους του..
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Καλή λύση για μπακ απ του Prijo αν χαλάσει του Pukki θεωρώ τον Stephan Bahoken του Στρασβούργου.Ελεύθερος με γαλλικό διαβατήριο,παίζει και στα άκρα.9 γκολ και 1 ασιστ πέρισυ σε 32 εμφανίσεις.
- Dimitris_L4
κυριοι καλησπερα μετα απο πολύ καιρό!
αν και ειμαι καθημερινος "επισκεπτης", δεν θελω για διαφορους λογους να συμμετέχω εδω και καιρό
και ο κυριοτερος ειναι οτι δεν βλεπω τον λογο να λεω το οτιδήποτε για κατι που δειχνει οτι παει πολύ καλα οσο και σανο να ταίζουν οι πετρουλάκηδες και τα ράδια
με βαλατε να "μπω" παλι μονο και μονο για το τοπικ μεταγραφες
παιδια το τοπικ ειναι για το τι ακουγεται για παιχτες, αποψεις τεκμηριωμενες για τι τι παιχτες ειναι αυτοι κτλ κτλ
δεν ειναι για να παιζετε φουτμπολ μανατζερ
δεν ειναι για το τι νομιζει ο καθενας οτι πρεπει να γινει
ουτε για το ποιους θα ηθελε
ουτε για το ποιους νομιζει οτι ειναι καλή λύση
θελετε να το παιξετε μανατζερ? εχει παιχνιδια γι αυτο
θελετε να μοιραστειτε τις αποψεις η τα θέλω σας για παιχτες που δεν εχουν ακουστει για τον ΠΑΟΚ? ανοιχτε ενα άλλο νημα! βγείτε στον ραπτόπουλο στο τέλος τελος!
ειμαι απο αυτους που δεν θελω να δίνω ουτε κλίκ σε μεσα που δεν ειναι του ΠΑΟΚ και με αναγκάζετε να το κάνω αφου εδω το μονο που βλεπω για σελιδες ολοκληρες ειναι για κατι απιθανους τυπους που τους ειδατε καποτε στο φιφα η τους ψαξατε στο τρανσφερμαρκετ!
ηρεμηστε λιγο
με αγαπη και ΠΑΟΚτσήδικα φιλιά
υγ: Κωστα παληκάρι μου σε ευχαριστούμε!
αν και ειμαι καθημερινος "επισκεπτης", δεν θελω για διαφορους λογους να συμμετέχω εδω και καιρό
και ο κυριοτερος ειναι οτι δεν βλεπω τον λογο να λεω το οτιδήποτε για κατι που δειχνει οτι παει πολύ καλα οσο και σανο να ταίζουν οι πετρουλάκηδες και τα ράδια
με βαλατε να "μπω" παλι μονο και μονο για το τοπικ μεταγραφες
παιδια το τοπικ ειναι για το τι ακουγεται για παιχτες, αποψεις τεκμηριωμενες για τι τι παιχτες ειναι αυτοι κτλ κτλ
δεν ειναι για να παιζετε φουτμπολ μανατζερ
δεν ειναι για το τι νομιζει ο καθενας οτι πρεπει να γινει
ουτε για το ποιους θα ηθελε
ουτε για το ποιους νομιζει οτι ειναι καλή λύση
θελετε να το παιξετε μανατζερ? εχει παιχνιδια γι αυτο
θελετε να μοιραστειτε τις αποψεις η τα θέλω σας για παιχτες που δεν εχουν ακουστει για τον ΠΑΟΚ? ανοιχτε ενα άλλο νημα! βγείτε στον ραπτόπουλο στο τέλος τελος!
ειμαι απο αυτους που δεν θελω να δίνω ουτε κλίκ σε μεσα που δεν ειναι του ΠΑΟΚ και με αναγκάζετε να το κάνω αφου εδω το μονο που βλεπω για σελιδες ολοκληρες ειναι για κατι απιθανους τυπους που τους ειδατε καποτε στο φιφα η τους ψαξατε στο τρανσφερμαρκετ!
ηρεμηστε λιγο
με αγαπη και ΠΑΟΚτσήδικα φιλιά
υγ: Κωστα παληκάρι μου σε ευχαριστούμε!
- ΑποστόληςΑ
Φαντάσου να φύγει ο Πέλκας!obanebane έγραψε:Παιχταράς ο Καντουρι (τουλάχιστον στο κοντινό παρελθόν) με αυτόν τον Πελκα όμως θεωρώ ότι περισσεύει.
- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Αν πιθανη αποχωρηση Ελ Καντουρι μπορει να επιφερει ελευση πχ του Νατχο θα ειναι ευπροσδεκτη.Αποχωρηση σκετη δεν θα με τρελαινε ως ιδεα.Εγω θα σκεφτομουν παντως να παω τον Μαουριτσιο στο 6 με εναν παικτη οπως ο Νατχο μπροστα του σε συνδιασμο με την επιστροφη Χαριση που εινα ενα χαφ ακριβως με τα χαρακτηριστικα που αναζητει ο Λουτσεσκου.
Εγώ πιστεύω πολύ στη λύση της αγοράς παικτών σε καλή ηλικία, γιατί πλέον θα μπορούμε να πουλάμε. Ήδη χωρίς Τσουλου λέμε 7εκ Πέλκας και 10εκ ο Πρίγιο. Νομίζω ότι για να ανεβούμε επίπεδο σε σταθερές βάσεις και όχι σε άμμο (τεράστια συμβόλαια ηλικιωμένων δίχως μεταπωλητική αξία) θα πρέπει να κάνουμε επενδύσεις αγοράζοντας παίκτες 2-5εκ ευρώ. Τον Πρίγιο 2εκ τον αγοράσαμε και περιμένουμε 10εκ κ.ο.κ. Όταν η ομάδα απαιτεί λεφτά όπως λες, δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο συμβόλαιο του παίκτη, και κάπως έτσι φέραμε εύκολα τον Ρέυ. Αν ήταν ελεύθερος, θα είχε πολλές προτάσεις, άσε που σπάνια να βρεις ελεύθερους ποιοτικούς σε ηλικίες 20-27 που έχουν μεταπωλητική αξία, και φυσικά αν τυχόν συμβεί, μπαίνουν στο παιχνίδι τα τεράστια κλαμπ.JohnDag έγραψε:Φίλε μου τον Yabo η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω. Αλλά βλέπω τα νούμερα του που είναι εξαιρετικά για τη θέση του. Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι μπορούμε στην παρούσα φάση να αγοράσουμε βασικό παίχτη της Σάλτσμπουργκ για πολλούς λόγους.boogeyman77 έγραψε: Συμμφωνω3 φίλε μου για Song και Veloso.Αν ήταν άλλωστε κυρίως τον πρώτο θα τον παίρναμε Γενάρη που είχαμε και ανοιχτό δίαυλο με Rubin λόγω Zambrano.Επειδή εκτιμώ πολύ την γνώμη σου σχετικά με ποδοσφαιριστές και το πώς την τεκμηριωνεις ποια είναι για Claudio Yacob της West Bromwich, Yabo της Redbull,Romulo της Hellas Verona και Sandro της Benevento(δανεικός απο Ανταλια).Όλοι 6-8 άρια με διαβατήριο,καλό βιογραφικό και χωρίς να απαιτείται πακτωλός χρημάτων.Ιδανικός θα ηταν ο Holzhauser αλλά πέταξε το πουλάκι για Ελβετία
Ο Sandro μπαίνει για μένα στην κατηγορία Song. Τεράστιο ταλέντο κάποτε, ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για την πάρτη του, δεν έπιασε πουθενά. Πάμε παρακάτω.
O Yacob απ' ότι βλέπω έχει contract option για ένα ακόμα χρόνο με την West Brom, αλλά και να μην ανανεώσει έχει καλό ονοματάκι στην Αγγλία και πιστεύω βρίσκει άνετα θέση σε μικρομεσαία ομάδα της Premier οπότε δύσκολα.
Τέλος, ο Romulo είναι παιχταράς, σε καλή ηλικία και ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αλλά...υπάρχει το ίδιο ακριβώς θέμα με τον Yacob. Βρίσκει συμβόλαιο για πλάκα σε μικρομεσαία ομάδα του Καμπιονάτο.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πολύ δύσκολο για ομάδα της Superleague όσα λεφτά και αν έχει να φέρει παίχτες με καλό όνομα και γεμάτες χρονιές από τοπ πρωταθλήματα. Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.
Γι' αυτό βλέπουμε την ομάδα να στρέφεται συχνά πυκνά σε Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία και Βαλκάνια. Είναι πιο εύκολο να φέρεις παίχτη από εκεί.
Θα μου πεις υπάρχει και η Λατινική Αμερική. Έλα, όμως, που εκεί θέλει τρελή επένδυση σε scouting και επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος οι τιμές φτάνουν εύκολα στα ύψη. Πληρώνεις πολλές φορές υπεραξία χωρίς λόγο. Πάρε για παράδειγμα τον Soldano. 24 χρονών, με μια μέτρια χρονιά στην 10η ομάδα της Αργεντινής και θέλουν να τον σπρώξουν με 5Μ. Τρελά πράγματα.
Γνώμη μου είναι ότι επιτέλους η οικογένεια Σαββίδη θα πρέπει να δει με άλλο μάτι τις αγορές, όπως παλιά ειχε προτείνει ο Μπόλονι. Εξάλλου, από τις αγορές του Άρνεσεν η ομάδα δεν έχασε πουθενά. Στη σούμα βγάλαμε υπερκέρδη, παρόλο που δεν πουλήσαμε ψηλά και δίχως Τσαμπιονς Λιγκ. Η διαφωνία μου με τον Αρνεσεν είναι ότι αγόραζε φθηνούς παίκτες. Για να μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ δε μπορεί με ταλεντάκια των 500Κ-1εκ στιλ Τσίμιροτ (ο οποίος έπιασε, αλλά είχε ρίσκο). Θέλει από 2εκ και πάνω, φυσικά μετά απο προσεκτικό σκάουτινγκ. Αυτό γιατί το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι πολύ υψηλό και ο νέος παίκτης πρέπει ήδη να είναι βασικούρα, ώστε να εξελιχτεί. Οι Σάμπο- Ζάιρο ήταν για Αστέρα Τρίπολης. Εκεί θα είχαν εξέλιξη, θα ειχαν αυτοπεποίθηση και θα αγωνίζονταν βασικοί. Δεν ήταν για ΠΑΟΚ. Ο Ενρίκιε που αγοράστηκε ακριβά στο 1,5 χαρτί ήταν στο όριο. Ο Ενρίκιε πάνω από 800Κ δεν αξιζε, και μας πιάσαν κότσο, αλλά έτσι ειναι η αγορά κάπου κερδίζεις (Πρίγιο) κάπου χάνεις. Πάλι πιστεύω ότι μπορούμε να τον πουλήσουμε τον Ενρίκιε. Επίσης, η ομάδα που πάει για πρωτάθλημα δεν έχει την πολυτέλεια να ψήνει μετρια ταλεντάκια. Χάνεις στόχους που είναι πολλαπλάσια χρήματα, αίγλη, τίτλοι κλπ.
Τα πολύ ακριβά συμβόλαια φορτώνουν το μπάτζετ υπερβολικά με την επίδραση της εφορίας. Τα μεγάλα συμβόλαια θέλω να τα παίρνουν αυτοί που τα κερδίσανε μέσα στην ομάδα (ως επιβράβευση) και έχουν την αποδειγμένη ποιότητα, πχ Βιεϊρίνια, Γκάρυ, Μακ2016, και όχι οι γυρολόγοι που χαλάνε και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Να παίρνει δίπλα σου ο Ρικάρτνο κόστα 1+χαρτί και να ξύνει, και εσύ Μακ να βάζεις 20γκολ με 300Κ... Αυτά χαλάνε τα αποδυτήρια (οι μάνατζερ ευκαιρία ψάχνουν για αναμπουμπούλες και εκβιασμούς) και τα έχουν πει πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές και προπονητές. Φυσικά εξαίρεση και περιπτώσεις σαν του Κυριάκου Παπαδόπουλου, παικτών πολύ πιο πάνω απο του ΠΑΟΚ, αλλά πάλι καλό θα ήταν να είναι σε καλή ηλικία και πάντα πάνω στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 06 Ιουν 2018, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
http://www.metrosport.gr/article/den-ip ... paschalaki
Κι αλλο αποκλειστικό Περαια
Τα λογια περιττά για εναν μεγάλο δημοσιογράφο κ ναι θα το πω κ καλλιτέχνη
Μπραβο Κωστα δώσε πονο
Κι αλλο αποκλειστικό Περαια
Τα λογια περιττά για εναν μεγάλο δημοσιογράφο κ ναι θα το πω κ καλλιτέχνη
Μπραβο Κωστα δώσε πονο
Αν και δεν διαφωνω με το σκεπτικό σου, νομίζω ότι η αγορά 500 - 1εκ. είναι εφικτή για να φέρουμε καλούς παικτες. Θυμίσου ας πουμε τις περιπτώσεις των Λούκας, Μακ και Γκάρυ. Φυσικά θα υπάρχουν και αστοχίες αλλά αν κάνεις στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις ειδικά σε παίκτες κάτω των 25 θα σου βγουν οι περισσότερες.vs40 έγραψε: Γνώμη μου είναι ότι επιτέλους η οικογένεια Σαββίδη θα πρέπει να δει με άλλο μάτι τις αγορές, όπως παλιά ειχε προτείνει ο Μπόλονι. Εξάλλου, από τις αγορές του Άρνεσεν η ομάδα δεν έχασε πουθενά. Στη σούμα βγάλαμε υπερκέρδη, παρόλο που δεν πουλήσαμε ψηλά και δίχως Τσαμπιονς Λιγκ. Η διαφωνία μου με τον Αρνεσεν είναι ότι αγόραζε φθηνούς παίκτες. Για να μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ δε μπορεί με ταλεντάκια των 500Κ-1εκ στιλ Τσίμιροτ (ο οποίος έπιασε, αλλά είχε ρίσκο). Θέλει από 2εκ και πάνω, φυσικά μετά απο προσεκτικό σκάουτινγκ. Αυτό γιατί το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι πολύ υψηλό και ο νέος παίκτης πρέπει ήδη να είναι βασικούρα, ώστε να εξελιχτεί. Οι Σάμπο- Ζάιρο ήταν για Αστέρα Τρίπολης. Εκεί θα είχαν εξέλιξη, θα ειχαν αυτοπεποίθηση και θα αγωνίζονταν βασικοί. Δεν ήταν για ΠΑΟΚ. Ο Ενρίκιε που αγοράστηκε ακριβά στο 1,5 χαρτί ήταν στο όριο. Ο Ενρίκιε πάνω από 800Κ δεν αξιζε, και μας πιάσαν κότσο, αλλά έτσι ειναι η αγορά κάπου κερδίζεις (Πρίγιο) κάπου χάνεις. Πάλι πιστεύω ότι μπορούμε να τον πουλήσουμε τον Ενρίκιε. Επίσης, η ομάδα που πάει για πρωτάθλημα δεν έχει την πολυτέλεια να ψήνει μετρια ταλεντάκια. Χάνεις στόχους που είναι πολλαπλάσια χρήματα, αίγλη, τίτλοι κλπ.
Τα πολύ ακριβά συμβόλαια φορτώνουν το μπάτζετ υπερβολικά με την επίδραση της εφορίας. Τα μεγάλα συμβόλαια θέλω να τα παίρνουν αυτοί που τα κερδίσανε μέσα στην ομάδα (ως επιβράβευση) και έχουν την αποδειγμένη ποιότητα, πχ Βιεϊρίνια, Γκάρυ, Μακ2016, και όχι οι γυρολόγοι που χαλάνε και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Να παίρνει δίπλα σου ο Ρικάρτνο κόστα 1+χαρτί και να ξύνει, και εσύ Μακ να βάζεις 20γκολ με 300Κ... Αυτά χαλάνε τα αποδυτήρια (οι μάνατζερ ευκαιρία ψάχνουν για αναμπουμπούλες και εκβιασμούς) και τα έχουν πει πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές και προπονητές. Φυσικά εξαίρεση και περιπτώσεις σαν του Κυριάκου Παπαδόπουλου, παικτών πολύ πιο πάνω απο του ΠΑΟΚ, αλλά πάλι καλό θα ήταν να είναι σε καλή ηλικία και πάντα πάνω στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής.
Κατ΄εμέ πρέπει να επικεντρωθούμε σε περιπτώσεις όπως :
α. Παικτών από υποτιμημένες αγοράς όπου μπορείς να φέρεις τους καλύτερους (από αυτές τις αγορές). Κάτι τέτοιο αν δεν κάνω λάθος είχε πει και ο Μπόλονι.
β. Από ομάδες καλών πρωταθλημάτων που έχουν υποβιβαστεί άρα έχουν ανάγκη να πουλήσουν (συνηθως με λογικές έως χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις).
γ. Παικτών που βρίσκονται κοντά στην λήξη των συμβολαίων τους, οπότε μπορείς να διαπραγματευτείς πιο εύκολα με τις ομάδες τους.
δ. Δανεικούς παίκτες με λογική ρητρα αγοράς.Είναι περιπτώσεις με ελάχιστο ρίσκο. Ας παίρνουμε 1-2 δανεικούς το χρόνο. Ας σου κάνει ο παίκτης πας και τα σκάς και ειδικά αν έχεις σύμμαχο και την θέληση του ποδοσφαιριστή μπορεί και να μειωθεί η ρήτρα. Εαν πάλι ο παίκτης δεν ικανοποιήσει στο γηπεδο, τότε τι είχες τι έχασες, γυρίζει πίσω στην ομάδα του.
Γραφουν τωρα πως και ο Ενρικε θα παραμεινει στο ροστερ της επομενης χρονιας και χαρακτηριστικα λενε πως ψαχνει για σπιτι.Τα ιδια λιγο πολυ λενε και για τον Ουαρντα.Εμενα δεν με χαλαει, θεωρω μια καλη τετραδα τους Ουαρντα,Ενρικε,Καμπος,Λημνιο αλλα με τις θεσεις ξενων τι θα γινει?
Μια χαρά η επιστροφή Ενρίκε, η περυσινη βλακεία με τον διωγμό του για να παίζει ο Μακ ήταν η μεγαλύτερη παπαρια εβερ.
Μπορεί να μην είναι παικταρας αλλά είναι καλύτερος του Μακ.
Μπορεί να μην είναι παικταρας αλλά είναι καλύτερος του Μακ.