Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Εχουμε κάνει πρόταση που σημαίνει (τουλαχιστον) ότι πάμε και για αμυντικό χάφ.
Magpies4 έγραψε:Εχουμε κάνει πρόταση που σημαίνει (τουλαχιστον) ότι πάμε και για αμυντικό χάφ.

Αμυντικός χαφ και κάναμε πρόταση απο που προερχεται η πηγη σου;
Magpies4 έγραψε:Εχουμε κάνει πρόταση που σημαίνει (τουλαχιστον) ότι πάμε και για αμυντικό χάφ.
Από που προέρχεται ο πληροφορία σου;
Κι 'γω φίλος 1η φορά τον ακούω σαν όνομα!gk.box16 έγραψε:Δεν τον ξέρω τον παίχτη ας βοηθήσει κάποιος ....
-
[youtube]0BJSXBEPgro[/youtube]
[youtube]xxKeMYs4NNY[/youtube]
[youtube]krFXQ2kW-eg[/youtube]
Διεθνής Κολομβιανός, καθαρόαιμο 6άρι. Κάτι σε πιο αθλητικό Κανιας μου κάνει. Καλή περίπτωση φαίνεται.
[youtube]krFXQ2kW-eg[/youtube]
Διεθνής Κολομβιανός, καθαρόαιμο 6άρι. Κάτι σε πιο αθλητικό Κανιας μου κάνει. Καλή περίπτωση φαίνεται.
--> Δεν φένεται και άσχημος. Μας κάνει αν ισχυει η πληροφορία!black death έγραψε:[youtube]0BJSXBEPgro[/youtube]
- paokmaniak
Αλκοολικος που τον εσωσε η θρησκεια και τωρα εχει γινει φανατικος...
Καπου ειχα διαβασει ενα ρεπορταζ για την καριερα του μετα τη νικη μεσα στο Καμπνου της Αλαβες.
Ειχε κατι σαν μαγισσα- θρησκευομενη μεντορα που της μιλουσε πριβ καθε ματς και του εσωσε την καριερα.... μαλιστα στην ομαδ απ επαιζε στην κολομβια θεωρουσαν οτι πηραν πρωταθλημα εξαιτιας της
Καπου ειχα διαβασει ενα ρεπορταζ για την καριερα του μετα τη νικη μεσα στο Καμπνου της Αλαβες.
Ειχε κατι σαν μαγισσα- θρησκευομενη μεντορα που της μιλουσε πριβ καθε ματς και του εσωσε την καριερα.... μαλιστα στην ομαδ απ επαιζε στην κολομβια θεωρουσαν οτι πηραν πρωταθλημα εξαιτιας της
Θέλω να πιστεύω ο κλεισμένος "El-Kadouri" Δευτέρα να είμαστε καλυμένοι με τούτον και μεσο-βδόμαδα να έρθει το 6άρι και τέλος εβδομάδος-αρχές ερχομενης εβδομαδος ο "CD"
To κερασάκι στην τούρτας έρθει τέλος Αυγούστου αφού η Wolsburg θα τον χάσει ελευθερο σε 3-4μήνες.
Πορισμα: Θα ρίξει της απαιτήσεις της στο "μαλλί".

To κερασάκι στην τούρτας έρθει τέλος Αυγούστου αφού η Wolsburg θα τον χάσει ελευθερο σε 3-4μήνες.
Πορισμα: Θα ρίξει της απαιτήσεις της στο "μαλλί".
Το ειπαμε και πριν λιγες μερες, ΠΑΝΤΑ πηγη και αν δεν μπορειτε, επικοινωνηστε μαζι μας πριν το βαλετε σαν ειδησηHermann έγραψε:Από το twitter είναι το info, Κολομβιανός ρεπόρτερ.
Ευχαριστουμε Hermann....
- Γιώργος Μάτζου 4