8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
kayde

Re: 74. Amr Warda

Δημοσίευση από kayde »

Και πριν τον βριζαμε,τον μπαγλαμα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ κρίμα που ο ποδοσφαιριστής αυτός ήταν τόσο βλάξ. Το σύστημα Φερέιρα έχει ανάγκη ακριβώς τα χαρακτηριστικά του, ένας παίκτης πίσω από το φορ, που να έχει και επιτελικά χαρακτηριστικά. Ήταν σωστή η απομάκρυσνή λόγω χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Το κάτω κεφάλι, έφαγε το πάνω.
Χαρακτηριστική περίπτωση.
Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Συμπαθητική φυσιογνωμία, μηδέν μυαλό. Για μένα ο χειρότερος ποδοσφαιριστής της εποχής Σαββίδη βάσει δυνατοτήτων. Στο καλό.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Η σφήνα λέει δεν παίρνουμε χρήματα από τη μεταγραφή ,αλλά κρατάμε 50% ποσοστό μεταπώλησης.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ότι χειρότερο έχει φορέσει την φανέλα με τον δικέφαλο
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Μετά την εμανουελλα στο Παρίσι ο ουαρντα στο Βόλο. Ο braindead γυπας σε νέες περιπέτειες καλά γουσταευχομαι κ στο μέλλον μονο λογικούς παίχτες μεταγραφες.ησουν ο ποδοσφαιρικός αγάπη μονο, αντιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mutasevic την Δευ 28 Σεπ 2020, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ammrwardda

Dear fans,
I wanted to give you much more, but unfortunately for one reason or another I couldn't. I am very sorry about this. You will remain in my hearts and I am sure that one day we will meet again. Thank you all with love.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πες μας πότε για να ετοιμαστούμε μην μας πέσει το σαπούνι.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Γελοιότητες αυτα που λεει στο sdna.αρχιζω να πιστευω οτι δεν υπαρχει ουτε για δείγμα μυαλό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι καρτούν είναι αυτός, προσφέρει ατελείωτο γέλιο.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Παιδιά επειδή τον Warda τον έχω πετύχει πολλές φορές εκτός γηπέδου σε νυχτερινά μαγαζιά και μπιτσομπαρα ο άνθρωπος βλέπει δράκους. Συνέχεια τα ίδια έλεγε. Ότι τον θέλουν ομάδες δίνουν μέχρι 5 εκ. και τον Ιβαν τον λένε να μη με πουλήσει και ιστορίες για αγρίους. Πάντα έβριζε όλους τους προπονητές και όταν τον ρώτησα μία φορά ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα και γιατί είναι ο καλύτερος μου είπε είναι ο Κανάντι γιατί δεν μας αγχώνει μας λέει μπείτε μέσα παίξτε ποδόσφαιρο να το ευχαριστηθείτε να το χαρείτε κτλ. Εν ολίγης δεν με πείθει. Έχω πόσες γνωστές που μου είπαν ότι έφαγαν πέσιμο από Warda. Τώρα βγήκε στο μετροσπορτ και λέει ότι δεν τον αφήσαμε να πάει στον γαύρο και στο σκουλήκι που τον ήθελαν
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Σε δηλώσεις πριν από λίγο είπε ότι πάει στο Βόλο μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα είναι ελεύθερος. Και έθεσε και ένα σωρό ερωτήματα μωρού παιδιού για τη διαχείρισή του. Τόσο απλοϊκά που πραγματικά θα με ενδιέφερε να ξέρω αν υπάρχουν απαντήσεις.
Κρίμα. Θεωρώ αδιανόητο να μην μπορείς να πάρεις τίποτα, αγωνιστικά και οικονομικά, από αυτό το τεμάχιο.
Ίσως λείπουν και από την ΠΑΕ οι κατάλληλοι επιστήμονες, για να κουλαντρίζουν και το αλλόκοτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 28 Σεπ 2020, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η έννοια μυαλό αγνοείται.. Δεν υπάρχει δραμι.

Παμε παρακατω

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

seaman έγραψε:Σε δηλώσεις πριν από λίγο είπε ότι πάει στο Βόλο μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα είναι ελεύθερος. Και έθεσε και ένα σωρό ερωτήματα μωρού παιδιού για τη διαχείρισή του. Τόσο απλοϊκά που πραγματικά θα με ενδιέφερε να ξέρω αν υπάρχουν απαντήσεις.
Κρίμα. Θεωρώ αδιανόητο να μην μπορείς να πάρεις τίποτα, αγωνιστικά και οικονομικά, από αυτό το τεμάχιο.
Ίσως λείπουν και από την ΠΑΕ οι κατάλληλοι επιστήμονες, για να κουλαντρίζουν και το αλλόκοτο.
Δεν μπορείς να πάρεις τπτ. 4:10 λέει Άλφα, 4:15 Βήτα.

Δεν υπάρχει!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”