Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Υποθετικα μιλωντας παντα,σαν πολλα στοιχηματα δεν μαζευονται?Αν μη τι αλλο θες ετοιμους παικτες στις νευραλγκιες θεσεις του αξονα..
- ace79grpaok
to paokvoice εβγαλε πρωτο οτι κλεισαμε τζαλμα,o μπακασετας ειναι ο ορισμος του '' one season wonder" και θα το δειτε .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Πέμ 09 Ιουν 2016, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- zarathustra79
Σχετικα με τον chygrynskiy νομίζω οτι θα εμπιστευτώ τον michel. Το κατα πόσο αξίζει ο ουκρανός και το σε τι κατάσταση βρίσκεται νομίζω οτι το ξέρει καλύτερα από όλους μας.
Ο μπακασετας έκανε μια καλή χρονιά ΜΙΑ να το δούμε αν έχει διάρκεια
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευκαιρία να πάρουμε τον Jorgensen ....john4serres έγραψε:Σορρυ για το οφ-τοπικ αλλα εχουν προηγηθει πολλα.
Επειδη καποιος συμφορουμιτης τον ειχε προτεινει
1,80εκ € αγορασε η Κοπεγχάγη τον 22χρονο Πάβλοβιτς της Κουκαρίκι
20 γκολ σε 38 ματς στην σερβια
Ετσι για να εχουμε και μια εικονα το ποσο πωλουνται.
- pisakaipoupoula
Ο Τσιγκρίνσκι ξέρετε πόσους τραυματισμούς είχε τα 3 τελευταία χρόνια φαντάζομαι....μπορεί και να ρθει τώρα στα 30 του αλλά θα ναι σαν τον Δημητράκη 1 μέσα 5 έξω.
Πάτε δώστε τα λεφτά του Μπέρμπα στον Γκαστόν Ραμίρεζ να κλείνουμε με το 8αρο10αρο μια και έξω
Πάτε δώστε τα λεφτά του Μπέρμπα στον Γκαστόν Ραμίρεζ να κλείνουμε με το 8αρο10αρο μια και έξω
- ΑποστόληςΑ
Δεν τον απαξιώσαμε εμείς. Αρκετοί φωνάζαμε ότι τζάμπα χαλάσαμε μια μεταγραφή τον Γενάρη για να πάρουμε Βελλίδη. Ο Τούντορ ήταν αυτός που ζήτησε τερματοφύλακα και ήταν η αρχή της αλλαγής της σχετικά καλής γνώμης που είχα για εκείνον.K_geo έγραψε:και στην τελική ρε παιδιά έχετε ελπίζω καταλάβει ότι πέρυσι με τα...δικά μας καταφέραμε και απαξιώσαμε το (πλεον) νο1 της Εθνικής Σουηδίας στο τέρμα; άσχετα αν θα ξεπερνούσε τα "ψυχολογικά" ή όπως θέλουμε ας το πούμε, μιλάμε για ένα τέρμα που το πήρε μονομιάς ομάδα Τσ.Λ και παίζει βασικός στο Γιουρο... μονο αυτό σκεφτείτε...![]()
-
ron-swanson
Διαβαζω οτι ηρθε ο Ιβαν Θεσσαλονικη και θα συναντηθει με Μιχελ. Μηπως γι αυτο καθυστερει η ανακοινωση για Djalma;
Simba καλος παιχτης ο Μπακασετας, αλλα ας τον δουμε και μια χρονια στην Αεκ που θα παιζει αλλο ποδοσφαιρο και μετα τον συγκρινουμε με τον Πελκα.
Simba καλος παιχτης ο Μπακασετας, αλλα ας τον δουμε και μια χρονια στην Αεκ που θα παιζει αλλο ποδοσφαιρο και μετα τον συγκρινουμε με τον Πελκα.
pisakaipoupoula έγραψε: Πάτε δώστε τα λεφτά του Μπέρμπα στον Γκαστόν Ραμίρεζ να κλείνουμε με το 8αρο10αρο μια και έξω
- ΑποστόληςΑ
Και γιατί να μην βάλω τον Τζιόλη στόπερ;Dimg4 έγραψε:Αυτη ηταν τρελη ασιστ για πειραγμαKostas_Peraia4 έγραψε:Eνα απο τα αγαπημενα μου σεντερ μπακ.Αν δεν ειχε προβληματα με τους τραυματισμους,θα επαιζε ακομα στην Βarca!!!!Toν λατρευω.Ειναι ενα πραγματικο δημιουργικο 6αρι,στην θεση του σεντερ μπακ.Ειδικα οι πασες του,ανταγωνιζονται ακομα και αυτες του Τζιολη.Ελα ρε παιχταρα,και εκει στην Boutique,κρατηστε μου την πρωτη του φανελα
Εννοειται ρε συ ron, αυτο ισχυει για ολους τους παιχτες, οπως αλλωστε και για τον τσιμι σε μας πανω-κατω..
Απλα γι'αυτο μιλησα για μπακασετοφ, αν επαιζε στη Χ σαραγεβο μετα απο τετοια χρονια (αναμεσα σε παιδακια κιολας, οχι τπτ φτασμενους παικτες), θα ξερογλυφομασταν κ θα πανηγυριζαμε αν τον κλειναμε με 4-5 κατοσταρικα..
Αλλα οχι κ να λεμε 1 καλη χρονια εκανε 22.5 χρονων παικτης με τετοια στοιχεια, ΣΙΓΑ
κ απ'την αλλη να πανηγυριζουμε για σαμπους κ λωρενς..
Anw, οπως ειπα, μακαρι ναρθει κανα gastonοειδες ή σκαριονοειδες, να γελαω με το σχολιο μου..
Απλα γι'αυτο μιλησα για μπακασετοφ, αν επαιζε στη Χ σαραγεβο μετα απο τετοια χρονια (αναμεσα σε παιδακια κιολας, οχι τπτ φτασμενους παικτες), θα ξερογλυφομασταν κ θα πανηγυριζαμε αν τον κλειναμε με 4-5 κατοσταρικα..
Αλλα οχι κ να λεμε 1 καλη χρονια εκανε 22.5 χρονων παικτης με τετοια στοιχεια, ΣΙΓΑ
κ απ'την αλλη να πανηγυριζουμε για σαμπους κ λωρενς..
Anw, οπως ειπα, μακαρι ναρθει κανα gastonοειδες ή σκαριονοειδες, να γελαω με το σχολιο μου..
Στον αστέρα ήταν ο μπακασετας πριν τον Πανιώνιο και τον αφήσανε ελεύθερο γιατί δεν ήταν καλός γιαυτό λέω άσε να τον δούμε στην αεκ τι θα κάνει
Παίδες, αφού έχει φτάσει η μεγάλη στιγμή του 10αριού (πόσα χρόνια περιμένουμε) και ακούγονται κάποια ονόματα (Σκαριόνε κλπ) θα ήθελα να πω την γνώμη μου για τον Πέλκα. Γνώμη που αντανακλά την κατάσταση και άλλων παικτών, ταλέντων στο ρόστερ (κυρίως από τις ακαδημίες μας). Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι ο Πέλκας θα παρουσιάσει καποια σημαντική εξέλιξη στο μέλλον (μακάρι να διαψευστώ). Απλά γιατί όταν έπρεπε να μάθει τα βασικά της θέσης που υποτίθεται ότι παίζει, δεν τα έμαθε και τώρα είναι αργά. Οι επιλογές του σε λάθος χρόνους όταν έχει την μπάλα στα πόδια έξω από την περιοχή του αντιπάλου δεν είναι τυχαίο γεγονός. Ακόμα και η κίνησή του χωρίς την μπάλα σε βασικα πράγματα όπως πχ όβερλαπ (όταν βγαίνεις στα άκρα πίσω από τον συμπαίκτη σου που έχει μπάλα) κλπ, καθώς και ο τρόπος που σουτάρει εν κινήσει καθώς και πότε επιλέγει να σουτάρει, δείχνουν ότι είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο. Με το μειονέκτημά του σε μπόι και ταχυδύναμή, για να παίξει σε επίπεδο ΠΑΟΚ απαιτουνται πολλά περισότερα σε επίπεδο τεχνικής, σουτ, πάσας, επιλογών υπό πίεση κλπ, που αυτή την στιγμή δεν τα έχει.
Προσωπικά αν και πιστεύω ότι ως αλλαγή ίσως προσφέρει, η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να βοηθήσει παραπάνω απο αυτό. Αυτά τα γράφω γιατί πραγματικά στην θέση 10 θα χρειαστούμε ένα δυνατό όνομα με μπακαπ τον Σακχοφ (;) και τρίτη πλέον επιλογή τον Δημητράκη.
Προσωπικά αν και πιστεύω ότι ως αλλαγή ίσως προσφέρει, η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να βοηθήσει παραπάνω απο αυτό. Αυτά τα γράφω γιατί πραγματικά στην θέση 10 θα χρειαστούμε ένα δυνατό όνομα με μπακαπ τον Σακχοφ (;) και τρίτη πλέον επιλογή τον Δημητράκη.
-
Dimg4
Και ο Μακ μια εκανε ρε μαγκες και θελουμε να μας φερει 100 μυρια...eorptol έγραψε:Ο μπακασετας έκανε μια καλή χρονιά ΜΙΑ να το δούμε αν έχει διάρκεια
- Lacedaemonian
Η ιστορια με τους τερματαδες περυσι ΠΡΕΠΕΙ να γινει μαθημα σε ολους μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν τον απαξιώσαμε εμείς. Αρκετοί φωνάζαμε ότι τζάμπα χαλάσαμε μια μεταγραφή τον Γενάρη για να πάρουμε Βελλίδη. Ο Τούντορ ήταν αυτός που ζήτησε τερματοφύλακα και ήταν η αρχή της αλλαγής της σχετικά καλής γνώμης που είχα για εκείνον.K_geo έγραψε:και στην τελική ρε παιδιά έχετε ελπίζω καταλάβει ότι πέρυσι με τα...δικά μας καταφέραμε και απαξιώσαμε το (πλεον) νο1 της Εθνικής Σουηδίας στο τέρμα; άσχετα αν θα ξεπερνούσε τα "ψυχολογικά" ή όπως θέλουμε ας το πούμε, μιλάμε για ένα τέρμα που το πήρε μονομιάς ομάδα Τσ.Λ και παίζει βασικός στο Γιουρο... μονο αυτό σκεφτείτε...![]()
Εβλεπες τους ΑΡΔ να περιμενουν στη γωνια για το παραμικρο λαθος(οχι οτι δεν εκαναν λαθη αλλα ηταν εμετικο πως αντιμετωπιζονταν τα λαθη-αλλα και τα "λαθη",ετσι?- των δικων μας παικτων σε σχεση με τα λαθη παικτων ...αλλων ομαδων που ειχαν οχι μονο ασυλια αλλα και προμοταρισμα