Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Επειδη ενας φιλος ανεβασε κτ για ρικι σημερα παιζει με τη νοριτς και εχει βαλει και γκολ..
Ντελορτεzissos έγραψε:Εγώ δεν ψήνομαι για κοντό φορ. Κοντά στα 2 μέτρα θέλω

Χαφ δεν πιστευω να παρουμε ειναι αληθεια πάροτι Πέλκα δε βλεπω στο ρόστερ αλλα μην κρίνουμε μονο απο ενα παιχνίδι που τα δυο τρίτα του κέντρου ήταν νέοι ...
Για Μπακ πιστευω περιμένουμε τον κοστα για να δουμε αν θα παρουμε ακριβό η φτηνότερο ...
Για φορ αν παρουμε παίκτη θεωρητικά πανω απο κλαους παμε για μεγαλα πραγματα αλλιως οκ
ναι αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι υπολογίζεται, κύπελλο ειναι, με τα δευτερα παίζειDimitris_L4 έγραψε:Επειδη ενας φιλος ανεβασε κτ για ρικι σημερα παιζει με τη νοριτς και εχει βαλει και γκολ..

ο Boakye μου θυμίζει Ζάιρο προτιμώ κατι σαν Ρούντνεβς.
Παντως ο Πολωνός πηγε Μακάμπι Χάιφα φάνηκε οτι εχει κατιούσα πορεία
-
Για τον Ricky οι οπαδοι της Νοριτς τον γλεντανε στο twitter. Παιζει να ειναι η πρωτη φορα που εβαλε γκολ με την φανελα τους και τον εχουν ξεσκισει στο δουλεμα. Απ οτι καταλαβαινω τον θεωρουν απο τις χειροτερες μεταγραφες που εκαναν σε σχεση με τα λεφτα που εδωσαν. Κατι σαν τον Μητρογλου και την Φουλαμ. Δεν νομιζω να υπολογιζεται απο την ομαδα του.
Ίσως πάμε για ρελάνς τελευταία μέρα... Συνηθισμένος από Αγγλία ο ΑΔ, μπορεί να μας κρατά σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να κλείσει το τελευταίο παράθυρο
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Dimitris_L4
Η σαντερλαντ εριξε εξι γκολ...χατ τρικ ο ντεφο...τι θελουν οι μαλακες τον ολα...αφου ρολαρε το πραγμα..το πολυ πολυ να παρουν σαλπι που ειναι και αριστος επαγγελματιας και φιλοτιμος... 

- Dimitris_L4
Προταθηκε λεει στην κουλα..Φοίνικας έγραψε:Εκείνο το παλουκάρι ο Μάρκος ο Ντέβιτς, τι κάνει;
Γραφτηκε για την κουλα σημεραΦοίνικας έγραψε:Εκείνο το παλουκάρι ο Μάρκος ο Ντέβιτς, τι κάνει;
- Dimitris_L4
Προτιμω δημητρακη μπερμπαντη απο ντεβιτς..Φοίνικας έγραψε:Και γιατί δεν τον παίρνουμε εμείς;