Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από dimbar »

ace79grpaok έγραψε:Δεν πάτε καλά όλοι σας πάντως ο Ιβάν πληρώνει τα χρέη και ο άλλος λέει ότι πληρρωνει με δανεικά επειδή θα είναι με ομολογιακό δάνειο ω μάνα του σπαιντερμαν μου,όπως ω παναγια μου απλά επειδή είμαι αθεος χαχχα ,ξέρετε τι σημαίνει ομολογιακό δάνειο η αναπαράγετε τους αρδ?εσείς που κάνετε άδικη κριτική στον υιο ιβαν τι στο καλό θέλετε?λαϊκή βάση ?ρεβολουτιον?πείτε το ανοιχτά δεν είναι ντροπή να ξέρουμε τι εκπρόσωποι ο καθένας,οποιος κάνει την παπαρια να χωρίζει τους παοκτσηδες σε μεμονωμένους και συμδεσμιτες ,πετσια και γούνες η προσπαθούν να ανακαλύψουν παοκτσιδηκομετρο θα είναι για φάπες και κατάπτυστοι από εμένα.Οπως είπε και ένα φιλαράκι πριν οι αρδ θα κάνουν μαζί με τα τσιράκια τους μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ παοκουλη και στην μιζέρια των άλλων 2 της πόλης αλλα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω με τα χρέη παρελθόν και τον Ιβάν με διάθεση επένδυσης που βλέποντας τον Τσίπρα με τον πουτιν σημμερα να λένε για λιμάνια ,αγωγούς γκαςπρομ και αλλα τέτοια θα γίνει μεγαλύτερη σε σημείο εκτοξευσης .Δηλαδη ο υιός σαββιδη απαγορεύεται να γουστάρει τον τσαβελλα και να έχει άποψη επειδή δεν γουστάρει ο μπαμπάς ο σουγιας ,ο Νίκος ο γκοτζιλας και ο γιακουμης ο φιδης ?ελεος ρε μαγκες
Ο νόμος διακρίνει τέσσερις κατηγορίες ομολογιακών δανείων: το κοινό, το ομολογιακό δάνειο με ανταλλάξιμες ομολογίες, το ομολογιακό δάνειο με δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη και το ομολογιακό δάνειο με μετατρέψιμες ομολογίες. Όλες οι παραπάνω κατηγορίες δανείων μπορεί να είναι εξασφαλισμένες με κάθε είδους εμπράγματη ασφάλεια ή εγγύηση.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ariskatiforos έγραψε:να ρωτησω μια αφελης ερωτηση..
μετα τις αποκαλυψεις στο κατηγορητηριο του κορεα,
που πλεον αποδεδειγμενα,βλεπουμε τη διαπλοκη γκαγκατση,με τον κοκκαλη ,τον ολυμπιακο και τον ελεγχο της επο υπερ του,ειναι ωραιο να δουλευει στα γραφεια της ΠΑΕ ο μακης γκαγκατσης?
οταν ο πατερας του ηταν τοσο μπλεγμενος στα της προστασιας του ολυμπιακου,αυτος δεν πηρε γραμμη τιποτα?
ασε που φεραμε και τον ιδιο τον πατερα γκαγκατση.
πρεπει να φυγει χτες!!
αλλα ο κολακας θα μας βγαλει παλι σκατοψυχους
εσυ θες να διοικησεις η απλα θεσ να φας τον ιβαν?
κοιτα πως εχει η δουλεια

ο κουμπαρος του κουμπαρου ο υιος του κουμπαρου και η συνεφαδα ενας φιλος με δανειο και μια θεση στις βρυξελες
ο κουμπαρος του κουμπαρου ο υιος ενας φλωριδης και ενα deal
ενας μαυρο/ματης/φρυδης/μυτης
ενας 3μηνος προπονητης που πληρωνεται για 12 μηνες επι 3 χρονια που εφερε για βοηθο ενα κατα φημες συναιτερο σε ενα καφε
ενας παλιος που εφερε βοηθο ξανα και μονο εκει εχει δουλεψει τον βαφτηστηρι της συζηγου ενα φαξ και ενα παρατηρητης
μια παλια δοξα μελος της παε που νοικιαζει σπιτια στην παε
μια παλια δοξα που λεει εγω στο πηγαδι κατουρησα?
κατι προσληψεις κατι απολυσεις καποια ψωρο εκαταμυρια χρεη?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

dimbar έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Δεν πάτε καλά όλοι σας πάντως ο Ιβάν πληρώνει τα χρέη και ο άλλος λέει ότι πληρρωνει με δανεικά επειδή θα είναι με ομολογιακό δάνειο ω μάνα του σπαιντερμαν μου,όπως ω παναγια μου απλά επειδή είμαι αθεος χαχχα ,ξέρετε τι σημαίνει ομολογιακό δάνειο η αναπαράγετε τους αρδ?εσείς που κάνετε άδικη κριτική στον υιο ιβαν τι στο καλό θέλετε?λαϊκή βάση ?ρεβολουτιον?πείτε το ανοιχτά δεν είναι ντροπή να ξέρουμε τι εκπρόσωποι ο καθένας,οποιος κάνει την παπαρια να χωρίζει τους παοκτσηδες σε μεμονωμένους και συμδεσμιτες ,πετσια και γούνες η προσπαθούν να ανακαλύψουν παοκτσιδηκομετρο θα είναι για φάπες και κατάπτυστοι από εμένα.Οπως είπε και ένα φιλαράκι πριν οι αρδ θα κάνουν μαζί με τα τσιράκια τους μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ παοκουλη και στην μιζέρια των άλλων 2 της πόλης αλλα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω με τα χρέη παρελθόν και τον Ιβάν με διάθεση επένδυσης που βλέποντας τον Τσίπρα με τον πουτιν σημμερα να λένε για λιμάνια ,αγωγούς γκαςπρομ και αλλα τέτοια θα γίνει μεγαλύτερη σε σημείο εκτοξευσης .Δηλαδη ο υιός σαββιδη απαγορεύεται να γουστάρει τον τσαβελλα και να έχει άποψη επειδή δεν γουστάρει ο μπαμπάς ο σουγιας ,ο Νίκος ο γκοτζιλας και ο γιακουμης ο φιδης ?ελεος ρε μαγκες
Ο νόμος διακρίνει τέσσερις κατηγορίες ομολογιακών δανείων: το κοινό, το ομολογιακό δάνειο με ανταλλάξιμες ομολογίες, το ομολογιακό δάνειο με δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη και το ομολογιακό δάνειο με μετατρέψιμες ομολογίες. Όλες οι παραπάνω κατηγορίες δανείων μπορεί να είναι εξασφαλισμένες με κάθε είδους εμπράγματη ασφάλεια ή εγγύηση.
Βρε συ, σου είπα και πριν, όλο το ποσό του δανείου θα μετοχοποιηθεί! Τι δεν καταλαβαίνεις; Προσωρινά θα είναι ομολογιακό δάνειο και στην επόμενη ΑΜΚ θα γίνει μετοχές. Άρα η DIMERA θα αγοράσει μετοχές. Επομένως δεν θα της χρωστάμε τίποτα, απλώς θα έχει αυξήσει το ποσοστό της. Κανένας μέτοχος δεν μπορεί να πει στην εταιρεία, της οποίας μετοχές κατέχει, πάρε τις μετοχές πίσω και δώσε μου τα λεφτά μου. Μόνο να τις πουλήσει σε τρίτο (ή να τις χαρίσει υπό ορισμένους όρους) μπορεί και να πάρει λεφτά. Φυσικά, δικαιούται μερίδιο από κέρδη και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάρει χρήματα, όντας μέτοχος!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Dinos_Liverpool έγραψε:dimbar, η DIMERA LTD κατέχει ήδη το 77% των μετοχών του ΠΑΟΚ και το ποσό των 15.000.000 που απαιτείται θα το δώσει η ίδια, σαν αυτόνομη εταιρεία, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τη μορφή ομολογιακού δανείου. Ο Νόμος, με μια σειρά φορολογικών και άλλων απαλλαγών καθιστά τον τρόπο αυτό χρηματοδότησης ακόμα πιο ελκυστικό. Τα λεφτά αυτά στην επόμενη αύξηση του Μ.Κ. θα γίνουν μετοχές και έτσι θα αυξηθεί το ποσοστό των μετοχών που κατέχει η DIMERA LTD. Δεν σημαίνει, επ' ουδενί, ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα χρωστάει τίποτα στην DIMERA! Ούτε σεντ!

Μην διαβάζετε "ομολογιακό δάνειο" και νομίζετε ότι είναι μορφή δανείου!
1.Η ανακοίνωση για το ομόλογιακό δεν μιλάει για μετατροπή σε μετοχές στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΜΚ, μιλάει γενικά.
2.Το όφελος για την ΠΑΕ από τη σύναψη ομολογιακού δανείου έγκειται στο γεγονός ότι δεν επιβαρύνεται με το κόστος διαμεσολάβησης χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και συνεπώς καταβάλλει μικρότερο τόκο. Αντίστοιχα το όφελος για τους ομολογιούχους δανειστές έγκειται στην απολαβή μεγαλύτερου τόκου από εκείνον που θα ελάμβαναν από τυχόν τραπεζική κατάθεση, καθώς και στην απόλαυση των ιδιαίτερων δικαιωμάτων που μπορεί να παρέχουν οι ομολογίες.

Ντίνο, χωρίς διάθεση πικρής αντιπαράθεσης, 'εχεις κάποια παραπομπή στον όρο ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ που να λέει ότι δεν είναι δάνειο ανάμεσα σε δύο εταιρείες;
Το μόνο που μπορείς να αντιτάξεις είναι ότι το δάνειο θα έχει μηδενικό επιτόκιο και άρα κακώς γίνεται η συζήτηση.Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να ειπωθεί μέχρι να μάθουμε τους όρους του δανείου που δεν θα τους μάθουμε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Μετοχές θα γίνει, όπως έγινε και για τα τριαντατόσα που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα. Αυτήν την τακτική ακολουθεί ο Ιβάν. Μην ανησυχείς, γι' αυτό! ο ΠΑΟΚ σε λίγο καιρό δεν θα χρωστάει σε κανέναν και τίποτα!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Γκάρντιαν μια παρατήρηση για αυτά που γράφεις για τον Τζαβέλα. θα πρέπει να ξέρεις ότι οι καλύτερες σχέσεις που έχει με συμπαίκτη του είναι με τον Κλάους, να τον βάλουμε κι αυτόν στο παρεακι?
επίσης μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για τον τζιολη?ανήκει και αυτός στο παπαπα και αν γιατί?

επιπλέον Μπορείτε να μου πείτε όλα αυτά εσωδιοικητικα που τα ξέρετε ολα?
Και επιπλέον ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα τωρα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ναι dimbar, για αυτό ακριβώς που είπες, επιλέγεται ο τρόπος του ομολογιακού δανείου. Υπάρχουν φορολογικές ελαφρύνσεις. Εάν μας παρακολουθεί κάποιος που ξέρει καλύτερα, ας επέμβει.

Από τη στιγμή που θα μετατραπεί σε μετοχές, τότε μιλάμε για αγορά, οπότε δεν υπάρχει δάνειο! Εάν παραμείνει το ομολογιακό δάνειο, τότε αυτό είναι άλλο θέμα και τότε, ναι, θα χρωστάει ο ΠΑΟΚ στην DIMERA.

Τι αντιπαράθεση, βρε συ! Συζητάμε!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Dinos_Liverpool έγραψε:Μετοχές θα γίνει, όπως έγινε και για τα τριαντατόσα που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα. Αυτήν την τακτική ακολουθεί ο Ιβάν. Μην ανησυχείς, γι' αυτό! ο ΠΑΟΚ σε λίγο καιρό δεν θα χρωστάει σε κανέναν και τίποτα!
Στα 60 μου, και μ αυτά που βλέπω μέχρι τώρα άσε με να ανησυχώ.
Εσείς οι νέοι μείνετε αισιοόδοξοι.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Τον "έφαγες " και τον Απόστολο εσύ!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

marley 4 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν θέλεις να μου πεις ονόματα;

οταν θα μου πουν αυτοι
ποιοι και πως θελουν να φανε τον σαββιδη θα σου πω
Την επόμενη φορά που θα αποφύγεις να απαντήσεις και θα συνεχίσεις τη λασπολογία, τις αοριστολογίες, τις μπηχτές και τους "μπούλους" για μέλη του φόρουμ, δεν θα αντιδράσω έτσι ήρεμα.

Όλα έχουν και ένα όριο!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το ομολογιακο δανειο ειναι επενδυση μετατρεψιμη σε μετοχες ή οχι. Στην συγκεκριμενη περιπτωση που εχουμε διακρατικο δανεισμο η παε θα παρει κεφαλαια απο την ιδιοκτητρια της ταχιστα. Το ομολογιακο δανειο δεν ειναι τραπεζικο δανειο. Επισης δεν εχει σχεση πχ με το ομολογο που εκδιδει μια αε εισιγμενη στο ελληνικο χρηματηστηριο. Κατα την γνωμη μου ο τροπος αυτος εξασφαλιζει κ τον κινδυνο κρατους που αναλαμβανει καποιος που στελνει χρηματα ελλαδα. Τα ενεχυρα, κ τα ομολογιακα δανεια ουτε κουρευονται ουτε αλλαζουν νομισματικη μοναδα. Αυτο που σας βασανιζει ειναι ανουσιο. Σιγουρα ο σαββιδης βαζοντας 40 με 50 εκ ευρω ευελπιστει να τα παρει πισω κ με κερδος δημιουργωντας υπερΞια κ πουλωντας την παε στην καθε γκαζπρομ μετα απο 10 χρονια 80 εκ. μακαρι να κοβει μερισμα η παε κ να κονομανε αυτοι που επενδυουν. Σε απαλασσει ο ιδιοκτητης απο εναν βραχνα με τον οποιο εκβιαζοσουν κ πολιτικα κ αυλητικα αφου ανα πασα στιγμη σου τραβουσαν το καλωδιο κ τελειωνες.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Επειδη μερικοι εδω μεσα ξεχναν ευκολα οτι ο καθε μεγαλομετοχος δεν μπορει να χωνει οσα γουσταρει σε καθε ρημαδα ΑΜΚ πλεον,αυτος ειναι ο μονος λογος που η πραξη μετατραπηκε σε "δανειο",τωρα αν ακομα δεν εχουμε καταλαβει οτι πλεον ολα τα τσεκαρουν στις ΠΑΕ κ εχουν μεινει κανα 2 παραθυρακια μοναχα για εισροη ζεστου χρηματος τοτε τζαμπα κανατε αναλυσεις τοση ωρα....
Δεν τσουβαλιαζω κανεναν για αυτον που το αναφερε πιο πανω δεν συγκρατησα ονομα,εχω καλεσει οποιον γουσταρει να μου καταθεσει τις ιδεες του με επιχειρηματα σοβαρα κ οχι οτι ακουσε στο ραδιο κ θα τα καταθεσω εγω ονομαστικα στην επομενη Γ.Σ απο τοτε δεν εχω δει ουτε ενα μειλ ουτε ενα ποστ ουτε τιποτα,το οτι μιλαω γενικα δεν παει να πει τσουβαλιαζω αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα.(αν μου ξεφυγε κατι ζητω συγνωμη προκαταβολικα)
Εγω ΠΑΟΚ ειμαι κ εχω κ την καλη διαθεση να συνομιλησω με τον οποιονδηποτε για οτιδηποτε εχει σχεση με την ομαδα,αλλα παντα με επιχειρηματα κ με διαλογο.
Τουλαχιστον ο γιος του μεγαλομετοχου εχει τα κοτσια να στηριξει τον οποιονδηποτε τζαβελλα στην στραβη κ στην αναποδη κ πιστεψε με σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω απο εμας που οπως κ να το κανουμε ειμαστε στην απεξω οποτε λογικα εχει κ εναν αλφα λογο παραπανω απο τον δικο μας.
Αν εμεις καθομαστε εδω να αναλυουμε σαν λογιστες το πως θα ξεπληρωθουν τα χρηματα,τι μετοχες θα παει πως θα τις παρει κτλ κτλ κ οχι να περπαταμε με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια που επιτελους η ομαδα μας ξεμπερδευει απο αυτο τον νταλκα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Ακομα μια φορα δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια για κανεναν που δεν παει στο γηπεδο επειδη δεν γουσταρει τον καθε ενα ποδοσφαιριστη,προπονητη,νερουλα κτλ κτλ δηλαδη δεν ματωνει η καρδια σας οταν βλεπει αυτο το γηπεδο αδειο?δεν ματωνει η ψυχη σας οταν τα συνθηματα ισα ισα που φτανουν στα αυτια σας?πως ρε μαγκες το κανετε αυτο?δεν μπορω να αντιληφθω το οτι δρουμε εντελως εγωιστικα απεναντι σε αυτο που σε πολλους απο εμας εχει γινει κομματι της ζωης μας....
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δηλαδή αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ(Σαββιδης) χρωστάει στη ΔΙΜΕΡΑ (Σαββιδης) υπάρχει θεμα?
Ακόμη κι αν πληρώνει τόκους, υπάρχει θέμα?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Taseos »

Τι θεμα να υπαρχει; Ιδιοκτητρια της παε η διμερα ειναι. Μολις παραιτηθει η παε τα χρεη γινονται ληξιπροθεσμα. Κ εχεις 2 εβδομαδες να προλαβεις παγωματα λογαριασμων και παγωμα ουσιαστικα της λειτουργιας της ΠΑΕ. Η αυξηση θελει εναμησι μηνα εξοδα, εγκριση απτο υπουργειο. Δεν προλαβαινεις. Λογικη η λυση που βρηκαν.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

από chris.paok.mytilene » Σάβ Δεκ 27, 2014 12:34 pm

Besuch 2 έγραψε:
chris.paok.mytilene έγραψε:
Μετά το τελευταίο post και το καλοσόρισμα του Κατσουράνη καταλαβαίνουμε όλοι τι φίδι έχουμε στην ομάδα μας ,γιατί έκανε φασαρία πριν τον αγώνα με τη Καλλονή, γιατί δεν έπαιζε πως η θλάση κράτησε μέχρι το Καραισκάκι .... πως δεν αισθανόταν καλά πριν από τα Γιάννενα αφού δεν έπαιζε και ο Ρατς , και πως ένα παιχνίδι δικό μας (λειβαδιά) το κάναμε Derby επειδή ήθελε να χαριεντιστεί με τον κολλητό του από την πλατεία ....... ο ΑΑ ήθελε να τον στείλει .....το θέμα είναι ότι δεν έχει παίκτες και ακόμα δεν έχει κάνει το σοβαρό λάθος σε κρίσιμο παιχνίδι......

Συνδυαστικά διαβάστε και το αφιέρομα του Κουασιμόδου στον Κατσουράνη , και θα βγάλετε το συμπέρασμά σας γιατί είχε αποκτηθεί και πως έκανε μπουρδέλο τα αποδητήριά μας πέρυσι

Κι ολα αυτα τα καταλαβες επειδη συνεχαρη ενα φιλο και συμπαιχτη του (και στον ΠΑΟΚ και στην Εθνικη) επειδη γυρισε απο τας Ινδιας και πηγε στον......ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!!!!!!;;;

Αντε, χρονιαρες μερες και γιορτινες....δεν θα το τραβηξω πολυ. Θα αρκεστω σε ενα "τετοιο μυαλο χαραμιζεται κι αλλου θα επρεπε να βρισκεται".

Τελικα ο λογος που τρωτε ΖαγοροΡαπτοπουλους στη μαπα ειναι επειδη για τοσα ειστε και αξιζετε.

Καλα Χριστουγεννα σερλοκ....(α, ρε κατακαυμενε ΠΑΟΚ)

Διάβασα
με προσοχή όλα σου τα ποστ φαίνεται ότι είσαι και εσύ ένας αγνός παλιός ΠΑΟΚτσής το γεγονός ότι συμφωνούμε στα περισσότερα αλλά έχουμε ριζικές διαφωνίες μεταξύ μας δε σε προβληματίζει ;
πέρυσι πχ έφταιγε ο Στέφενς ;
Ήταν σα να έβαζες στο χειρότερο τμήμα με παραβατική συμπεριφορά της Β γυμνασίου να κάνει μάθημα ένας καθηγητής από το Harvard τι θα περίμενες ;
Μάλλον να σηκωθεί να φύγει ο καθηγητής και το τμήμα να γίνει χειρότερο έχοντας περισσότερο μαθητές με χειρότερή συμπεριφορά (Τζαβέλλας ) και κάποιους άριστους να μη μπορούν να αποδόσουν ( Νέσιντ)
Επειδή αυτά δε γίναν μόνο πέρυσι και επειδή κάποιοι είχαν φοβηθεί τον άγνωστο Ρώσσο φρόντισαν να γεμίσουν την ομάδα με άχρηστους άλλα ακριβούς παίκτες ...........
Ένας από αυτούς ήταν και ο φίλος του Τζαβέλλα Κατσουράνης για τον οποίο ο Κόλκας έκανε αφιέρωμα στο οποίο εξηγεί ότι και τον κάλυπτε και αυτός έβγαλε τον συμπαθεί ολλανδό τουρίστα.......
Ο Τζαβέλας φέτος είναι περισσότερο αρνητικός παρά θετικός και υπάρχει απλά για να κάνει τον κεντρικό αμυντικό όταν παίζει ......
Το θέμα είναι ότι αυτός όπως και 2 3 άλλοι δε βοηθάνε την ομάδα και ότι αν αγωνίζονταν όπως οι υπόλοιποι δε 8α χανόταν η διαφορά και δε θα υπήρχαν αυτές οι αγωνιστικές αυξομειώσεις
Την ευθύνη για αυτά την έχει η διοίκηση της ομάδας ........
Ο κατσαουράνης ήταν ότι χειρότερο και ότι πιο ύπουλο πέρασε από την ομάδα και αποκτήθηκε για να ξεφτύσει αγωνιστικά ο Παυλάρας
Για τον κόσμο έχω να πω ότι το πρόβλημα είναι σύνθετο ....και έχει τις ρίζες του παλιά και σαφώς παίζουν το ρόλο τους οι ΑΡΔ
Εχουμε το μεγαλύτερο ιδιόκτητο γήπεδο στην Ελλάδα ...
Το πρώτο μεγάλο λάθος ήταν που δεχτήκαμε τις προσταγές του Βίκτωρα και έγινε τότε 3 φορές μείωση των θέσεων αν θυμάμε καλά τότε κουμάντο έκανε κάποιος από το Λαγκαδά στην ομάδα ..... Αλλιώς είναι να παίζεις με 42.000 κομμάτια και αλλιώς στα Derby με 20.000
Έκτοτε ο κ. Γούμενος και οι λοιπές διοικητικές δυνάμεις βάλαν στόχο να φάνε το οικόπεδο .... Και τί έκαναν....;
Το σπίτι μας ,το όπλο μας, το καμάρι μας απαξιονόταν συστηματικά από τα πρασινοκόκκινα παοκτσήδικα Μ.Μ.Ε. της πόλης .....για μια 15ετία............
Όλα αυτά άρχισαν να διχάζουν τον κόσμο ......
Από τότε που ήρθε ο Ρώσος οι διοικούντες ξέροντας ότι νομοτελειακά κάποια στιγμή ομάδα θα κάνεις προσπαθούσαν να το καθυστερήσουν φέρνοντας σαπάκια παίκτες , διώχνοντας ένα ίνδαλμα για την πλατιά μάζα ατιμωτικά , και κάνοντας οτιδήποτε είναι ενάντια στο DNA του ΠΑΟΚκτσή
Άφησαν να δημιουργηθούν επεισόδια από τον ύπουλο Βάζελο .....
Ο σημερινός προπονητής είναι ο ποιό αντιεμπορικός αφού έχει φάει τόνους λάσπης για μια δεκαετία ....όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά για την εμμονή του να επικαλείται τα θεία .........
Το γεγονός ότι ο παπαναστασιακός δεν υπάρχει , άρα δεν υπάρχει οπαδικός συναγωνισμός ...
Επίσης το μάρκετινκ του συμπαθούς Τσι ήταν για 12χρονα......
Έτσι μοιραία έχουμε μία οπαδική πτώση στην προσέλευση το κόσμου
¨Αλλο σύγχρονο πρόβλημα είναι ο Ναρκισισμός της κερκίδας που ξεκίνησε επί θόδωρα
τα συνθήματα δε στρέφονται υπερ της ομάδας ή κατά των αντιπάλων αλλά υπερ των συνηθειών των οπαδών ....

Για να έχεις μεγάλη ομάδα πρέπει να έχεις μεγάλη έδρα και ενωμένο λαό , δυνατό πρόεδρο και διοίκηση , γάτο προπονητή και καλή ομάδα και παίκτες

Εαν δεν έχεις κάτι από αυτά έχεις πρόβλημα !

Με την έλευση του ΑΑ και του Jack φαίνεται να υπάρχει ένα φως μετά από 30 χρόνια !!!!

Είναι ωραία να είσαι Χριστούγεννα στον κορυφή .

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. ανε3άρτητο , δυνατό , ενιαίο και Πρωταθλητή !!!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα ΠΑΟΚτσάκια !!!!!
chris.paok.mytilene

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”