Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Θυμαμαι χαρακτηρηστικα οταν ανακοινωνοταν η παραμονη Ιβιτς στον παγκο,εγραφα πως ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα αντιδρασει οταν ερθουν τα πρωτα στραβα αποτελεσματα.Ε το ειδα...Καμια συνομωσια δεν υπαρχει,κανενας δρακος,ΕΛΕΟΣ δηλαδη,την μια παρουσιαζετε τον ΠΑΟΚ ως την ομαδα με τους χειροτερους οπαδους στον κοσμο,την αλλη,την μοναδικη ομαδα προφανως στον κοσμο που εχει παικτες,δυσκολους χαρακτηρες,κακομαθημενους και γκρινιαριδες, που συνεχως μαλιστα συνομωτουν,την παραλλη,μια ομαδα που ειναι ερμαιο στα χερια του καθε απιθανου δημοσιογραφου.Ε φτανει ρε παιδια,σταματηστε!!! Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα αλλα προφανως η αληθεια ποναει και προτιμαμε να ψαχνουμε παντου αλοθι γιατι αυτη ειναι συνηθως πιο σκληρη και η αληθεια στην προκειμενη περιπτωση ειναι οτι απλα στον ΠΑΟΚ,ακομα και στα χρονια του Σαββιδη,ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ στο αγωνιστικο,παικτων και προπονητων προεξεχοντων και η ανοργανωσια στο διοικητικο με αποκλειστικο υπευθηνο εδω τον ιδιοκτητη της.
- sourmenetes
- Moderator
Και μια ακομη χρονια θα χαθει.και δε μιλαω για τη φετινη αλλα για την επομενη.KOSTAS54 έγραψε:Την άποψή μου την εξέθεσα χθες. Μιλάς με Ιβάν, εισηγείσαι και αν δεν γίνουν δεκτες οι εισηγήσεις παίρνεις το καπελάκι σου και τον χαιρετάς.
Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν τον Κούγια με την βατίδου και τα τακούνια.
- Sick Bastard
joshua έγραψε:Θυμαμαι χαρακτηρηστικα οταν ανακοινωνοταν η παραμονη Ιβιτς στον παγκο,εγραφα πως ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα αντιδρασει οταν ερθουν τα πρωτα στραβα αποτελεσματα.Ε το ειδα...Καμια συνομωσια δεν υπαρχει,κανενας δρακος,ΕΛΕΟΣ δηλαδη,την μια παρουσιαζετε τον ΠΑΟΚ ως την ομαδα με τους χειροτερους οπαδους στον κοσμο,την αλλη,την μοναδικη ομαδα προφανως στον κοσμο που εχει παικτες,δυσκολους χαρακτηρες,κακομαθημενους και γκρινιαριδες, που συνεχως μαλιστα συνομωτουν,την παραλλη,μια ομαδα που ειναι ερμαιο στα χερια του καθε απιθανου δημοσιογραφου.Ε φτανει ρε παιδια,σταματηστε!!! Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα αλλα προφανως η αληθεια ποναει και προτιμαμε να ψαχνουμε παντου αλοθι γιατι αυτη ειναι συνηθως πιο σκληρη και η αληθεια στην προκειμενη περιπτωση ειναι οτι απλα στον ΠΑΟΚ,ακομα και στα χρονια του Σαββιδη,ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ στο αγωνιστικο,παικτων και προπονητων προεξεχοντων και η ανοργανωσια στο διοικητικο με αποκλειστικο υπευθηνο εδω τον ιδιοκτητη της.
απλά προσθέτω αυτό,
Όταν μια ομάδα έχει προετοιμαστεί με ένα σωρο δικαιολογίες σε περίπτωση αποτυχίας και όταν όσοι αποτύχουν θα γεμίσουν τις τσέπες τους μέχρι να τους φυγουν λόγω αποτυχίας, μη ψάχνεις πια αλλού.Όταν θα βρεθουν άνθρωποι που θα τους πειράζει η αποτυχία και θα ξερουν από ποδόσφαιρο, ίσως κάτι γίνει.
Μέχρι τότε θα μετράμε τους πάτους που ακουμπάμε κάθε χρονιά
και θα την ακούμε κι από πάνω επειδή λέει ''γκρινιάζουμε''
-
συμφωνω τζοσουα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο τζαβελας και ο καθε τζαβελας δεν ειναι ενα κομματακι του συνολικου προβληματος..περα απο το βασικο προβλημα υπαρχουν αρκετα μικροτερα, που μεγεθυνονται μαλιστα οσο η ομαδα ειναι μετρια....κακο δεν κανει να λυνονται ενα ενα τα προβληματα, αρκει να μην μπει το βασικο προβλημα κατω απο το χαλι επειδη διωξαμε τον τζαβελλα
Μαυτό που έγινε πολλές ακόμα χρονιές θα χαθούν.sourmenetes έγραψε:Και μια ακομη χρονια θα χαθει.και δε μιλαω για τη φετινη αλλα για την επομενη.KOSTAS54 έγραψε:Την άποψή μου την εξέθεσα χθες. Μιλάς με Ιβάν, εισηγείσαι και αν δεν γίνουν δεκτες οι εισηγήσεις παίρνεις το καπελάκι σου και τον χαιρετάς.
Δεν τον είχα για τέτοια ασόβαρη συμπεριφορά τον Ίβιτς. Τελικώς τίποτα δεν πήρε από τον Σάντος.
- desperando
- Επικοινωνία:
Με σένα τώρα τι να ασχοληθώgiapas έγραψε:Α γεια σου, πέστα χρυσόστομε.desperando έγραψε:M
Δηλαδή τώρα το λύσαμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ.
Στείλαμε τον Τζαβέλα στηνβήτα ομάδα και από αύριο όλα μέλι γάλα. Στον πλανήτη ΠΑΟΚ
Ήταν το εύκολο θύμα
Είχε είδη λερωμένο το όνομά του από την σεζόν Α Α, δεν θα ήταν δύσκολο να ρίξουμε όλες τις ευθύνεςπάνω του.Και φυσικά μπορεί να είναι και έτσι και για όλα τα στραβά να φτάσει ο Τζαβέλας,αλλά εγώ Προσωπικά δεν ια τον ξεσκισω σαν άνθρωπο και προσωπικότητα χωρίς τρανταχτά αποδείξεις. Δεν είμαι μεσαιωνικός πίθηκος που πετροβολεί αυτούς που. Βγάζει ο Πάπας και ο βασιλιάς ως εχθρούς του κράτους και της Εκκλησίας
Το μόνο σίγουρο για μένα πλέον είναι ότι την καρέκλα του προπονητή του ΠΑΟΚ την ακολουθεί η κατάρα του δαχτυλιδιού
Αν κάτσεις έστω και μια φορά σε αυτήν σε αλλάζει σαν άνθρωπο,πλέον δεν ια είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος
Καληνύχτα ΠΑΟΚ
Μας έβγαλες φερέφωνα και παπαγαλάκια των αρδ.Ότι να ναι
Ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει με τον Τζαβελα.Αυτο που ξερω ομως ειναι πως βρισκεται στην ομαδα 3 χρονια και σε αυτα τα χρονια παρων εστω και στην β ομαδα ηταν και ο Ιβιτς.Εκτος και αν πρεπει να πιστεψω πως ο Τζαβελας μεταλαχθηκε τον τελυταιο μηνα καποιος εδωσε την εγκριση για ανανεωση του συμβολαιου του,χριζωντας τον μαλιστα αρχηγο και αυτο το συμβολαιο μπορει να κοστισει αυτη τη στιγμη και με τον τροπο που χειριστηκαν το θεμα περι τα 3 μυρια.Ε αυτο το λεω ανικανοτητα και εγω αν ημουν ιδιοκτητης της επιχειρησης θα επαιρνα κεφαλια.
-
Βλαντο εάν δεν υπάρξει συνέχεια,τότε μαλακιστικες...
Διώξε την σαπίλα,αλλιώς σε βλέπω να έχεις κατάληξη αγγελου.
Βρες παρέα του σελφι στην β.....
Αφού το ξεκίνησες πήγαινε το έως το τέλος
Sick Bastard έγραψε:POST OF THE DAY.PAOK_Antarctica έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι ο Τζαβέλλας και ο κάθε Τζαβέλλας, ούτε ο Ίβιτς.
Έστω πως αυτά που λέει ο Ίβιτς είναι αλήθεια, και όντως υπάρχει "παρεάκι" που στήνει αποτελέσματα ανάλογα τα κέφια.
Πως έχει τόση "δύναμη" αυτό το παρεάκι τόσα χρόνια; Γίνονται όλα αυτά κάτω από τη μύτη της ιδιοκτησίας; Αν ναι, έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους. Αν όχι, γιατί να περιμένουμε ότι θα αλλάξει η κατάσταση τώρα;
Δηλαδή τόσα χρόνια (μιλάμε για 4-5 χρόνια) υπάρχουν παίκτες που έχουν ηθελημένα μειωμένη απόδοση και ανταμείβονται με ανανεώσεις, περιβραχιόνια και παχυλά συμβόλαια από την διοίκηση.
Ο προπονητής δεν θέλει να χρησιμοποιεί συγκεκριμένους παίκτες και οι παίκτες αυτοί ανανεώνονται, προφανώς χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του.
Γενικώς, η ομάδα είναι μπουρδέλο. Και δεν φταίει ο Τζαβέλλας γι'αυτό. Ο Τζαβέλλας βρίσκει και τα κάνει (αν τα κάνει, γιατί εμένα δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου). Γιατί να μην βρεθεί νέος "Τζαβέλλας" τώρα δηλαδή;
Συγνώμη αλλά για μένα η σημερινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι "Γιώργος Τζαβέλλας".
Παντως ειναι χαρακτηριστικο το κλιμα στο φορουμ πριν τις δηλωσεις Ιβιτς και μετα...
Στο εδω θρεντ του Ιβιτς ολοι κατηγορουσαν τον Ιβιτς οτι εχασε το ματς με ελαχιστες εξαιρεσεις που τον δικαιολογουσαν για τις αναγκαστικες αλλαγες συν την μαλακια του Κανιας...
Αυτο κρατησε για 5 σελιδες...
Κανεις μα κανεις δεν ειπε για λαθη αμυντικων και στημενους παικτες...
Μετα τις δηλωσεις αλλαξε τελειος το σκηνικο...ο Ιβιτς πλεον ειναι ο ηρωας που ψαχνει ο ΠΑΟΚτσης και οι παικτες ο ''τραγος''...
Βεβαια ο Ιβιτς ποτε δεν μας ειπε αν παιρνει ''χαρτακι'' κι αν οχι γιατι ειχε δωσει την φανελα βασικου στον Τζαβ να την παρει σπιτι του...
υ.γ.Ο Τουντορ βεβαια εχοντας μικροτερο λαικο ερισμα απ τον Ιβιτς ακουσε τα εξ αμαξης οταν εκανε το ''λαθος'' να κατηγορησει παικτες τις ομαδας...κατι που σημερα επιβραβεβετε απο τον λαοφιλεστερο Ιβιτς...αφου στον αντιποδα ειναι το μαυρο προβατο της ομαδας...(που στην θεση του Τζαβ θα βρεθει ο Ιβιτς αν τολμησει ας πουμε να τα βαλει με τον Γκαρσια).
Στο εδω θρεντ του Ιβιτς ολοι κατηγορουσαν τον Ιβιτς οτι εχασε το ματς με ελαχιστες εξαιρεσεις που τον δικαιολογουσαν για τις αναγκαστικες αλλαγες συν την μαλακια του Κανιας...
Αυτο κρατησε για 5 σελιδες...
Κανεις μα κανεις δεν ειπε για λαθη αμυντικων και στημενους παικτες...
Μετα τις δηλωσεις αλλαξε τελειος το σκηνικο...ο Ιβιτς πλεον ειναι ο ηρωας που ψαχνει ο ΠΑΟΚτσης και οι παικτες ο ''τραγος''...
Βεβαια ο Ιβιτς ποτε δεν μας ειπε αν παιρνει ''χαρτακι'' κι αν οχι γιατι ειχε δωσει την φανελα βασικου στον Τζαβ να την παρει σπιτι του...
υ.γ.Ο Τουντορ βεβαια εχοντας μικροτερο λαικο ερισμα απ τον Ιβιτς ακουσε τα εξ αμαξης οταν εκανε το ''λαθος'' να κατηγορησει παικτες τις ομαδας...κατι που σημερα επιβραβεβετε απο τον λαοφιλεστερο Ιβιτς...αφου στον αντιποδα ειναι το μαυρο προβατο της ομαδας...(που στην θεση του Τζαβ θα βρεθει ο Ιβιτς αν τολμησει ας πουμε να τα βαλει με τον Γκαρσια).
Κατά τη δική μου γνώμη , χτες βράδυ τελείωσε ο Ιβιτς.
Αν είναι τυχερός (πολύ τυχερός όμως) κ πάρει πρόκριση κ μερικά καλά αποτελέσματα , ΙΣΩΣ βγάλει τη σεσόν κ δεν καεί σαν προπονητής κ ίσως ξανάθρει μετά από μερικά χρόνια κλπ κλπ.
Δεν έχει να κάνει με το χτεσινό φιάσκο (δεν ήτανε απλά ήττα, φιάσκο ήτανε). Δεν πιστεύω ότι τελέιωσε λόγω του χτεσινού αποτελέσματος , αλλά λόγω του χειρισμού του.
Κ αλήθεια να είναι όσα επικαλλείται (που δεν το νομίζω για την εξής λόγο:
----Δεν φάγαμε 3 γκολ σε 15 λεπτά, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ , από την υπερομάδα Ατρόμητος, λόγω Τζαβ.
Κ αλήθεια να είναι , ένας μέτριος προπονητής το χειρίζεται καλύτερα.
Ενας καλός προπονητής , δεν έχει αφήσει να συμβεί.
Ενας ακατάλληλος , το επικαλλέιται για να ρίξει αλλού την ευθύνη. Για πόσο ???
Αν είναι τυχερός (πολύ τυχερός όμως) κ πάρει πρόκριση κ μερικά καλά αποτελέσματα , ΙΣΩΣ βγάλει τη σεσόν κ δεν καεί σαν προπονητής κ ίσως ξανάθρει μετά από μερικά χρόνια κλπ κλπ.
Δεν έχει να κάνει με το χτεσινό φιάσκο (δεν ήτανε απλά ήττα, φιάσκο ήτανε). Δεν πιστεύω ότι τελέιωσε λόγω του χτεσινού αποτελέσματος , αλλά λόγω του χειρισμού του.
Κ αλήθεια να είναι όσα επικαλλείται (που δεν το νομίζω για την εξής λόγο:
----Δεν φάγαμε 3 γκολ σε 15 λεπτά, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ , από την υπερομάδα Ατρόμητος, λόγω Τζαβ.
Κ αλήθεια να είναι , ένας μέτριος προπονητής το χειρίζεται καλύτερα.
Ενας καλός προπονητής , δεν έχει αφήσει να συμβεί.
Ενας ακατάλληλος , το επικαλλέιται για να ρίξει αλλού την ευθύνη. Για πόσο ???
- ΑποστόληςΑ
Έτσι.τσιριγώτης έγραψε:Βλαντο εάν δεν υπάρξει συνέχεια,τότε μαλακιστικες...
Εγω βλεπω ότι αυτό που εκανε ο Ιβιτς ηθελε δυναμη.Αλλιως είναι για εμας που λεμε μπραβο Ιβιτς,παμε,μη μασας και τετοια,και αλλιως είναι να εισαι μονο σου,και να βγης μπροστα,οταν ξερεις ότι μπορει να πρεπει να παιξεις τις μπουνιες με καποιους,να φας πεσιμο,να βαλεις σε κινδυνο τους δικου σου,τη καριερα σου,την κοινωνικη σου ζωη και τις φιλιες σου,και ότι άλλο.Νομιζω ότι η εικονα είναι λιγο διαφορετικη,και πιο σοβαρη από αυτό το πολύ απλο που βγενει προς τα εξω.Ελπιζω καποιοι από ολους εμας,εστω και μονο για την κινηση και την προσπαθεια,ανεξαρτητως αποτελέσματος,να πουμε καποια στιγμη ένα ευχαριστω,εστω και από μεσα μας.
Ποια δυναμη απαιτει ακριβως το να βγαζεις στην φορα τους παικτες ως υπευθυνους για τα κακα αποτελεσματα της ομαδας?
- sourmenetes
- Moderator
Το μελλον θα δειξει...αυτες που χαθηκαν χαθηκαν με τον ιδιο τροπο;;σας ικανοποιει;;;KOSTAS54 έγραψε:Μαυτό που έγινε πολλές ακόμα χρονιές θα χαθούν.sourmenetes έγραψε:Και μια ακομη χρονια θα χαθει.και δε μιλαω για τη φετινη αλλα για την επομενη.KOSTAS54 έγραψε:Την άποψή μου την εξέθεσα χθες. Μιλάς με Ιβάν, εισηγείσαι και αν δεν γίνουν δεκτες οι εισηγήσεις παίρνεις το καπελάκι σου και τον χαιρετάς.
Δεν τον είχα για τέτοια ασόβαρη συμπεριφορά τον Ίβιτς. Τελικώς τίποτα δεν πήρε από τον Σάντος.