Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Ρε παιδιά να δεχτώ στα πλαίσια μιας διαφωνίας να πούμε και καμία υπερβολή γιατι άλλωστε όλοι οι παοκτσιδες έχουμε την υπερβολή στο αίμα μας. Αλλα ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο φέτος ο ΠΑΟΚ; Χεχεχεχε έλεος. Μου θυμίζει κάτι τριγωνα τετράγωνα και αλλα γεωμετρικά σχήματα που έβλεπαν μερικοί στο πρώτο γύρο και η ομαδα δε βλεποταν σε βαθμό να χρειαστεί να κάνουμε 6 μεταγραφές τον Γενάρη για να αλλάξουμε τη μισή ενδεκάδα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η αληθεια ειναι περσυ ειχαμε ποδοσφαιρο κατοχης ανουσιο ομως χωρις να δημιουργουμε φασεις φετος κανουμε παρα πολλες φασεις με ποδοσφαιρο κατοχης στα περισσοτερα ματς με μεγαλο προβλημα η ασταθεια μας στην αμυνα που ειναι προβλημα ολης της ομαδας και οχι μονο των αμυντικων αλλα οταν τι διδυμο πισω θα ειναι ελ τσακο και βιτορ θα βελτιωθουμε πολυ πρεπει ομως να βοηθουν και τα χαφ τους αμυντικους για να ειμαστε πολυ καλα και εκει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 17 Φεβ 2014, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σεντονάκι από άλλο φόρουμ, το οποίο όμως με εκφράζει 100%
Sorry αν κούρασαΟ Στεφενς ειναι ο καλυτερος προπονητης που εχει δουλεψει στον ΠΑΟΚ εδω και 20 χρονια τουλαχιστον. Δουλευει ομως σε ενα περιβαλλον που ειναι εχθρικο απεναντι του απο day one, οταν ο Σαββιδης σε μια νυχτα αδειασε τον εκλεκτο του καλου Φερναντο που ηταν ο Πασιεντσα και πληρωσε τον Ολλανδο για να ερθει στην Τουμπα. Ειχαν ηδη γινει οι μεταγραφες και αμεσως ο Σαββιδης βγηκε στη συνεντευξη τυπου και μιλησε για πρωταθλημα. Ο Ολλανδος καθοταν διπλα, μιλησε 6 λεπτα και ακουγε το Σαββιδη 6 ωρες να λεει για το Σαμαρα, το Στουρναρα, το κυπελλο του Τσ.Λ. στο Μακεδονια Παλλας και κοιτουσε τυπους στο κοινο που αντι να χασμουριουνται, ακουγαν το μεγαλο Ρωσο να λεει διαφορα επειδη ειχε τζαμπα γαριδες στο τραπεζι και τους υποδεχτηκε η Καϊλη.
Ο Στεφενς τον πρωτο καιρο ειχε τον καλυτερο ΠΑΟΚ στην ιστορια της επαγγελματικης Α Εθνικης σε συγκομιδη, τον αλλαξε νοοτροπια και μιλησε για στρατηγικη και fundamentals με τα οποια ειπε ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ διοτι σε μια ομαδα που παει για τιτλο, οι παικτες ΠΡΕΠΕΙ να τα ξερουν. Οταν ο Στεφενς εβγαζε δευτερες γραμμες στην επιθεση και εβγαζε γκολ απο αμυντικους, η Θεσσαλονικη εσκουζε για την αμυνα της ΠΑΟΚαρας που καποτε δεν ετρωγε γκολ (κερδιζε με 1-0 στο 88 βεβαια αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο) και για το μεγαλο Κωστα Κατσουρανη που δεν παιζει στα χαφ αλλα στοπερ. Του ανθρωπου του εδωσαν επιθεση με Σαλπιγγιδη, Αθανασιαδη, Στοχ και Λουκας. Με ντεφορμε τον Κλαους, εβγαζε 20 φασεις σε καθε ματς και σκοραραν οι χαφ και οι αμυντικοι που ανεβαιναν ειτε απο στημενα (που ειναι προϊον δουλειας αλλα δεν το γραφουν και δεν το λενε οι απανω επειδη δε συμφερει) ειτε απο επαναφορες και ρημπαουντ. Αυτο το ποδοσφαιρο του Στεφενς θελει ΤΡΕΞΙΜΟ. Και το τρεξιμο για Ελληνα ποδοσφαιριστη ειναι η χειροτερη τιμωρια που μπορεις να του επιβαλλεις.
Οταν κατσανε και φαγανε 4 απ το Βαγγελα, ουσιαστικα τελειωσαν τον Ολλανδο, οπως οι αεκτσηδες τελειωσαν τον Φερερ, οι Παναθηναικοι τον Τεν Κατε, ξανα οι αεκτσηδες το Χιμενεθ. Δεν τη θελει την προπονηση-φυσικη κατασταση ο Ελληνας ποδοσφαιριστης και ο ξενος που ερχεται και παιρνει πρεφα τι παιζει (οπως ο Στοχ) δεν ειναι μ@λ@κ@ς να μην κανει το ιδιο. Λουφα και λεφτα θελουν οι παικτες και κουβεντολοϊ με τους δημοσιογραφους για να λενε ποσο μ@λ@κ@ς ειναι ο προπονητης και ποσο καλος πατερουλης ειναι ο Σαντος που δεν τους πιεζε και εκανε "μοντερνα προπονηση" για να μην τρεχουν.
Εβλεπες ΠΑΟΚ Σαντος και χασμουριοσουνα απ το 11ο λεπτο. Παραλληλες πασες, 10 παικτες πισω απ τη μπαλα και 3 τελικες σε ολο το ματς. Αυτο το ποδοσφαιρο ξερουμε στην Ελλαδα, διοτι ειναι το μοναδικο ποδοσφαιρο που απαιτειται η μικροτερη δυνατη προσπαθεια για να νικησεις. Οποιος παιζει κατι αλλο ή θελει κατι αλλο οπως οι διαφοροι Σερα, Χενκ, Χουμπ, τρωει μαυρο και βγαινει αχρηστος/τουριστας/συνταξιουχος/ξενοδοχος/ψυχακιας/αλκοολικος. Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο και γι αυτο δεν προκειται ΠΟΤΕ να πας μπροστα πουθενα.
- paokovios1974
Γ Δ εσυ?
Πες μου φιλε ποσα χρημματα εχουμε δωσει στον Γδ μεχρι τωρα,αυτο με το απειλητικο μηνυμα το ισχυριζεται η πλευρα του ΓΔ εσυ συντασεσαι μαζι του?Αυτος που λες οτι δεν κανει τιποτα εχει φτιαξει ακαδημιες και αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει, μετρα, ΚΑΤΣΕ ΚΙΤΣΙΟΥ ΠΟΖΟΓΛΟΥ ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΠΕΛΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗ ΙΝΤΖΙΔΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ σε προκαλω να μου πεις οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα που να εχει ΒΓΑΛΕΙ μια ενδεκαδα με καλους εως πολυ καλους παιχτες[/quote]
Πανιώνιος (Κοντοές, Μανιάτης, Σάμαρης, Κολοβός, Αραβίδης...μη πάω σε Κατσιαμπή, Ναλιτζή, Φύσσα, Τσιόλη παίκτες με ούμπαλα αποδεδειγμένα), Ηρακλής (Λαγός, Κωνσταντίνου, Στολτίδης,Ξενίδης,Μαυρογεννίδης, Ανατολάκης, Γιαννούλης, Μπαντής, Αμπάρης, Παπαδόπουλος, αυτός που παίζει στη Έβερτον), Ολυμπιακός (Σοιλέδης, Καραγκούνης (Αρης), Βλάχος (Τερμας), Παναθηναϊκός(Καραγκούνης, Σειταρίδης, Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυριάς), Ο τερματάς τους, Ξάνθη (Βλαχοδήμος, Το τερματά που πηγε Ζενίθ,, Αστέρας Τρίπολης (Καραγκούνης, , Σκώλιξ (Διούδης, Βανγκελι, Αγγελούδης, Μπουγαϊδης, Κατίδης, Γιαννιώτας), έχει και άλλους μη με κάνεις να τους γράψω όλους θέλει πολύ χρόνο
Καλα εγω σου παραθετω τι εχουμε βγαλει απο τις ακαδημιες μας τα 2 τελευταια χρονια και συ μου λες ολων των εποχων????ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΙΑΜΠΗΣ ρε φιλε πλακα με κανεις.Λοιπον ακου ΚΟΥΔΑΣ ΣΑΡΑΦΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΠΑΡΙΔΗΣ.Και ακου και το αλλο ο γδ ΘΑ ΠΑΡΕΙ οταν ΘΑ ΠΑΡΕΙ ελα να το ξανασυζητησουμε ΥΓ στα πολιτικα δικαστηρια τωρα πηγε η υποθεση περιμενουμε λοιπον να δουμε τι θα γινει και μετα μιλαμε εκτος και αν υιοθετουμε την πλευρα γδ πεστο να ξερουμε
Πανιώνιος (Κοντοές, Μανιάτης, Σάμαρης, Κολοβός, Αραβίδης...μη πάω σε Κατσιαμπή, Ναλιτζή, Φύσσα, Τσιόλη παίκτες με ούμπαλα αποδεδειγμένα), Ηρακλής (Λαγός, Κωνσταντίνου, Στολτίδης,Ξενίδης,Μαυρογεννίδης, Ανατολάκης, Γιαννούλης, Μπαντής, Αμπάρης, Παπαδόπουλος, αυτός που παίζει στη Έβερτον), Ολυμπιακός (Σοιλέδης, Καραγκούνης (Αρης), Βλάχος (Τερμας), Παναθηναϊκός(Καραγκούνης, Σειταρίδης, Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυριάς), Ο τερματάς τους, Ξάνθη (Βλαχοδήμος, Το τερματά που πηγε Ζενίθ,, Αστέρας Τρίπολης (Καραγκούνης, , Σκώλιξ (Διούδης, Βανγκελι, Αγγελούδης, Μπουγαϊδης, Κατίδης, Γιαννιώτας), έχει και άλλους μη με κάνεις να τους γράψω όλους θέλει πολύ χρόνο
Καλα εγω σου παραθετω τι εχουμε βγαλει απο τις ακαδημιες μας τα 2 τελευταια χρονια και συ μου λες ολων των εποχων????ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΙΑΜΠΗΣ ρε φιλε πλακα με κανεις.Λοιπον ακου ΚΟΥΔΑΣ ΣΑΡΑΦΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΠΑΡΙΔΗΣ.Και ακου και το αλλο ο γδ ΘΑ ΠΑΡΕΙ οταν ΘΑ ΠΑΡΕΙ ελα να το ξανασυζητησουμε ΥΓ στα πολιτικα δικαστηρια τωρα πηγε η υποθεση περιμενουμε λοιπον να δουμε τι θα γινει και μετα μιλαμε εκτος και αν υιοθετουμε την πλευρα γδ πεστο να ξερουμε
Ακριβώς JM. Και εγώ τα ίδια πιστεύω, βάζοντας μέσα και τους παράνομους της ΠΑΕ, που πέρα από το Σάντος δε γνωρίζουν άλλο προπονητή.James Moriarty έγραψε:Ο Στεϊβενς ειναι μακραν ο καλυτερος προπονητης που ειχαμε στην συγχρονη ιστορια μας, ο ανθρωπος ηρθε εδω και εχει δει πραματα που λογικα δεν ειδε ποτε στην ζωη του . Μιλαμε για παικτες που δεν μπορουνε να κανουνε ουτε κοντρολ , για παικτες παναργους , για παικτες που δεν μπορουνε να τριπλαρουνε .
Ο Στεϊβενς θελει να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο αλλα με το υλικο που εχουμε αυτο ΔΕΝ γινεται και τετοιοι προπονητες δεν συμβιβαζονται με "παιξε με οτι υλικο εχουμε " που με το υλικο που εχουμε μπορουμε να παιξουμε μονο σαντοποδοσφαιρο . Οποτε παικτες οπως κατσουρανης , σαλπι , νινης , λαζαρ , σπυροπουλος , τζιολης , κατσικας , γιωργιαδης ΔΕΝ εχουνε καμια σχεση στην ομαδα του Χουμπ .
Αυτοι ολοι θα αποτελεσουνε παρελθον απο την ομαδα οποτε κατι Βρυζες , ΓΧ κτλ που δεν εχουνε κια αυτοι καμια θεση στην ομαδα ειναι για να φευγουνε . Εξου και ο πολεμος και το αδειασμα στον προπονητη μεσω των παχυσαρκων ΑΡΔ .
Αν φυγει ο Στεϊβενς θα μεινουνε ολοι αυτοι οι διοικουντες και ολες οι αργοκαρουτες και ο ΠΑΟΚ θα ειναι μια απο τα ιδια μια ζωη . Θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα αν νικησουνε οι αναξιοι τον αξιο, αυτον που θελει να σε κανει ΟΜΑΔΑΡΑ με παικταραδες . Πρεπει να καταλαβετε οτι το ροστερ που εχουμε ειναι της πλακας και το πιο βασικο οτι αυτοι οι παικτες δεν μπορουνε να παιξουνε αυτο που θελει ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ .
Paokovie, ήμουνα τόσο σίγουρος ότι θα πιαστείς από τον Κατσαμπή, μα τόσο σίγουρος,χαχαχαχα. Λοιπόν θα σου τους γράψω τώρα όλους των τελευταίων τριών χρόνων από όλες τις ομάδες για να σκάσεις, σε βαρέθηκα.
- kataramenos5
Οταν κόβεται το "φαι" το ίδιο παντα σκηνικό.Αναλύσεις επι αναλύσεων στην αναζήτηση του κακού μας ριζικού επειδή κάποιοι ΑΡΔ γουστάρουν να κάνουν μπάχαλο τον ΠΑΟΚ.Κι εμείς τα πρόβατα τρώμε της σάρκες μας αδιαφορώντας για την κοινή λογική .Κοινή λογική που λέει οτι ειναι αδύνατο ενας καπετάνιος τάνκερ που ναι στη θάλασσα σαράντα χρονια να μη μπορεί να στρίψει μια βάρκα.Ξεκολλάτε.Κλείστε τ αυτιά σας και σκεφτείτε.
ΥΓ Despe μηπως να χτυπούσαμε παλι καμια μια αποχώρηση?
.Τζαμπα χαλιέσαι.
ΥΓ Despe μηπως να χτυπούσαμε παλι καμια μια αποχώρηση?
Κανένας ΑΡΔ δεν ευθύνεται για το οτι τρωγόμαστε. Έχουμε μια τάση για οτι στραβό γίνετε στην ομαδα να ευθύνονται όλοι εκτός απο αυτόν που γουστάρουμε. Αν γουστάρουμε τον προπονητή στη στραβή θα φταίνε οι παίχτες, η διοίκηση, οι ΑΡΔ και ο κόσμος που ειναι πρόβατο. Ο προπονητής ποτέ και για τίποτα. Αν κάποιος γουστάρει τον πρόεδρο φταίνε όλοι εκτός απο τον πρόεδρο και παει λέγοντας. Το να φταίνε όλοι ο καθένας στο ποσοστό που του αναλογεί δεν υπάρχει περίπτωση...
-
τσιριγώτης
Ο Στέφενς φταίει, όχι γιατί ο Αθανασιάδης δεν μπορεί να βάλει γκολ,αλλά επειδή δεν απαιτήσε παικταραδες τύπου Νάτχο και αρκέστηκε σε Χούσεν και παλαίμαχο μαντουρο.. Οπότε με το φτωχό μου το μυαλό εγώ λέω ότι του κάνει ο Αθανασιάδης και ο κάθε Αθανασιάδης,αφού τον έχει βασικό κ αναντικαταστατοiasoiako έγραψε:Ο Στέφενς στη συνάντηση με τους οπαδούς είπε: "Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε".
Εμένα κάτι μου λέει ότι δεν μιλάει για τους ποδοσφαιριστές.
Ελπίζω με τη σύμφωνη γνώμη του Σαββίδη, να γίνει η ολοκληρωτική αναστήλωση της ομάδας.
Συγνώμη, αλλά όταν ο Νάτχο δίνει πέντε έτοιμα γκόλ και ο ένας γλυστράει, ο άλλος χάνει κοντρόλ χωρίς πίεση κ.τ.λ πώς γίνεται να φταίει ο κόουτς.
Ο ΠΑΟΚ έχασε γιατί οι Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδης, Σπυρόπουλος, Χούσεν δεν μάρκαραν.λ
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο κύκλος των Ελλήνων παικτών του Εuro ήρθε ο καιρός να κλείσει από τον ΠΑΟΚ.
Μακάρι ο Σαββίδης να κάτσει και να κάνει ένα κλειστό πενταετές αυτές τις μέρες στον Χούμπ και να του δώσει τα κλειδιά.
Οι παίκτες που παίζουν στον ΠΑΟΚ, έχουν την πάρτυ τους πιο πάνω από την ομάδα, καθαρίστε πλέον τους
αδιάφορους, είναι επικύνδυνοι για τον ΠΑΟΚ και Σαββίδη φέρε κάποιον στη διοίκηση να τους βάλει σε μια τάξη, έχει γεμίσει με αγράμματους η ΠΑΕ.
- kataramenos5
Καλά είναι σοβαρά πράγματα να λες συνοπαδούς σου ότι είναι για τον πο@τσο? 2 μετρα και 2 σταθμά μου φαίνεται στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Αν εγώ γράψω κάτι τέτοιο έχω το ban στο τσεπάκι μου για πλάκα. Καλό είναι για εξηγηθείς γιατί εγώ το πήρα προσωπικά. Υποστηρίζω το Σάντος όχι γιατί μου δίνει χαρτζηλίκι, αλλά γιατί είδα κάτι. Όσο για τον Μπολόνι 48 πόντους μάζεψες και βγήκες 3ος στα πλέι οφ. Μόνη επιτυχία στην Ευρώπη. Το σενάριο περί σκοτεινών δυνάμεων που θάβουν προπονητές είναι γελοίο, γιατί δεν έχεις αποδείξεις φίλε μου. Να αρχίσω να λέω και εγώ σενάρια για τις οικογένειές σας και το ήθος της? Είναι δίκαιο? Ο καθένας ότι θέλει μπορεί να λέει. Το θέμα είναι, έχεις αποδείξεις? Γιατί αλλοιώς πιάσε επώνυμα αυτόν τον οποίο λοιδωρείς και πες του: κ.Βρύζα πχ (αν αυτόν θεωρείς υπεύθυνο και προπονητοφάγο) είσαι μία λέρα που έκανες αυτό και αυτό, να φας τις μυνήσεις σου να στρώσεις. Εδώ κριτική κάνουμε για χειροπιαστά πράγματα και συγκρίνουμε νούμερα. Δε λέμε πχ ότι άκουσα ότι ο Στέφενς θέλει να καταστρέψει τον ΠΑΟΚ ή ότι τον παίζει στο στοίχημα και κονομάει στις πλάτες μας. Θέλετε να αρχίσουμε να λέμε και τέτοια? Γιατί όλοι αυτοί που μιλάτε για παρεάκι και π@π@ρίες, δε έχετε καμία απόδειξη περί διαφθοράς. Δηλ αν ήσουν 5 πόντους από τον γαύρο σήμερα θα γκρίνιαζε κανείς? Ή μήπως θα τους χάλαγε ο Μπολόνι αν μάζευε αντί για 48 πόντους 63? Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα, απλά τα πράγματα.shark4 έγραψε:Συμφωνω απολυτως.... Απλως ξαναπαιζεται η " οπερετα Λαζλο" με αλλον πρωταγωνιστη..... Διαφορα φερεφωνα εντος και εκτος ομαδας προσπαθουν να αποδομησουν τον προπονητη...paokovios1974 έγραψε:Στεφενς και Ιβαν,το ξεκαθαρισμα ξεκινησε θα μεινουν αυτοι που αντεχουν αυτοι που παιζουν για τον προπονητη τον κοσμο και την ομαδα ολοι οι αλλοι @@@@##@## ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρομο ειτε το θελει ο κολκας και η παρεα του ειτε οχι.
Ειναι και το γεγονος οτι δεν πεφτει χαρτζηλικι στους γονυπετης εκλιπαρουντες δημοσιογραφισκους και δενει το γλυκο...
Τωρα θυμηθηκαν Σαντος και τα συναφη...Επειδη ξεχναμε ευκολα, ο πορτογαλος ως επαγγελματιας ηρθε και ως επαγγελματιας εφυγε ..Και μαλιστα δηλωσε και "κουρασμενος απο την καθημερινη τριβη με μια ομαδα" ....Προσωπικα τον γουσταρα και τον υποστηριζα γιατι ειμαι του δογματος οτι ενας προπονητης πρεπει να μενει καιρο σε μια ομαδα...
Απο εκει και περα ουτε πρωταθληματα , ουτε τιτιλους ουτε καμμια ευρωπαικη πορεια καναμε με τον πορτογαλο....Στην τριτη του - και τελευταια- χρονια αξιωθηκαμε να δουμε και λιγη μπαλα....Κατα τα αλλα ως Looser αντιμετωπιζοταν απο τους ΑΡΔ καθως και απο παραπολυ κοσμο στην Τουμπα....
Στην οποια Τουμπα, τα καντηλια πηγαιναν συννεφο γιατι ηταν αργος ο ιβιτς , γιατι δεν επαιζε γρηγορα η ομαδα , γιατι ειχαμε φτασει στο 70 και δεν ειχαμε κανει φαση και οταν κατα το 85' το εβαζε ο Ιβιτς με καμμια κεφαλια τοτε ξεχνιοντουσαν ολα και " μεγαλος δασκαλος ο Σαντος " και " Μπραβο ρε μηχανικε "....
Ουτε τοτε υπηρχε υπομονη ...Κατι @ρχιδιες κυκλοφορουσαν περι Φατιχ Τεριμ και λογω Ζαγορ εμεινε ο Σαντος....
Τωρα ειναι η καινουργια καραμελα περι παιχνιδιου με Μπενφικα..Και επειδη ο διαολος μας εστειλε να παιξουμε με την ιδια ομαδα που αντιμετωπισε η ΔΕΚΟ σε περιπτωση στραβου αποτελεσματος θα γελασει ο καθε πικραμενος ....
Θυμαμαι η ιδια αμφισβητηση υπηρχε και για το Λαζλο και μαλιστα ειχαν φτασει το παιχνιδι με την Τοττεναμ να το θεωρουν καποιοι και κομβικο....
Ως εκ τουτου :
Στεφενς μεχρι τελους ... Με τον μονο που μπορει να δουμε κατι ..Ολοι οι υπολοιποι ειναι για τον "π@υτσο καβαλα" ...και μαζι με αυτους και εκεινοι που υποστηριζουν τετοιες λυσεις ...
Υ.Γ Αγγελοι , Σαντος και λοιποι ειναι παρελθον....
Περιμένω μια συγνώμη γιατί διαφορετικά ο χαρακτηρισμός επιστρέφεται αυτόματα.
Υγ: Ο Στέφενς πρέπει να στηριχτεί από εμάς όπως και οι παίκτες για να είμαστε δίκαιοι. Στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα γίνει ότι είναι να γίνει (ανάλογα με το κατά πόσο επιτεύχθηκαν οι στόχοι).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 17 Φεβ 2014, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
jyc, το παραπάνω που πόσταρες πιστευω πως ειναι ακριβως η κατάσταση
πρωσπαθώντας να "διαβάσω" τι γινεται, και να τα βάλω σε μια σειρα
ξεκινάει από το κόλλημα του Ιβαν με την εθνική ομάδα
παμε και τους παιρνουμε σκουπα όσους διεθνείς μπορούμε,
αυτοί το βλέπουν σαν εναν καλο τρόπο να συντηρηθούν ετοιμαστούν για το μουντιάλ,
(το πως σκεφτονταν/σκεφτονται οι παιχτες το φανερωσε με τον πιο εμφατικό τροπο ο Τζιολης)
και μαλιστα σε ένα σύλλογο που μάλλον περεχει ανεσεις και χλιδές επιπέδου ανεπτυγμένων & πλούσιων πρωταθλημάτων
και εδώ ακριβώς είναι η πρώτη σύγκρουση με τον προπονητη,
ο οποίος έχει μάλλον αλλη αποψη θελοντας να κάνει ομάδα που θα τρεχει πάνω-κάτω
δεν ειχε ομως παιχτες διατεθιμένους να το κανουν
τα σκαμπανεβάσματα, ακομα και μεσα σε ένα ματς, αυτο δειχνανε
νωχελικότητα στην αρχή ,συντηρηση δυναμεων οσο πάει, και αν στραβωσει τρεχουμε
το έλεγε ο κοουτς, παρα τις νικες , δεν τον ικανοποιούσε το ποδοσφαιρο που παιζαμε
προφανως δεν επαιρνε το 100 % απο τους παιχτες
δεν ειχε ομως και λυσεις, και έτσι η ενδεκαδα ηταν σχετικά δεδομενη
με κυριαρχουσα "αποικια" την "διεθνη" μας (και λογω αριθμού και λόγω εντοπιοτητας),
κόλλησαν την νωχελικότητα, συντηρηση δυνάμεων και ωχαδερφισμό και οι άλλοι, είτε σαν νέοι ψαρωμενοι, ειτε σαν ανασφαλείς που ληγει το συμβόλαιό τους
που θα πήγαινε αυτό το πράμα αν έμενε έτσι;
πιθανόν σε μια χαλαρή κατάκτηση της 2ης θεσης, ίσως και μεγάλης διαφοράς από τον 3ο
οι ίδιοι και οι ίδιοι θα παίζανε , έστω και συντηρητικά
ε που θα πηγαινε,ενας κορμός θα ειχε δεσει
αλλά προφανώς και καμμια ελπίδα να δημιουργηθεί μια ομαδα που θα ξεφευγε από τα ελληνικά δεδομένα
μην πω πως θα γινόταν στο τελος τα αποδυτηριά μας ιδιο μπο@ρδελο με τον περσινό βαζελο
ετσι επιχειρηθηκε ξηλωμα παρτ1/2 με ξηλωμα πάρτ 2/2 προσεχως το καλοκαιρι
λογικό ειναι να ταρακουνηθηκε η ομαδα και να πηγε καπως πίσω
φανταζομαι ομως πως η κατασταση θα στρωσει μολις "βρεθούν" οι νεοι, και όσοι παλιοί γουστάρουν
ετσι τα βλέπω, ισως να κανω και λάθος
ειμαι της αποψης πως όποιος παιχτης δε γουσταρει, να μας αδειάσει τη γωνία
χεσμένο το έχω και το κύπελλο, χεσμενη και τη Μπενφικα
αν δεν γουστάρουν και δεν συμπληρωνει 11αδα, ας βαλει τα πιτσιρικια
προπονητης ή παιχτες, ψηφιζω προπονητης
ας πανε να κανουν περισσότερη τακτική και λιγοτερο τρεξιμο στις προπονησεις αλλού, αλλου το συντηριτικό, ξεκουραστο, στατικό γκρηκ μέηντ ποδοσφαιρο
δεν ειναι για μας
ευκαιρία είναι να δουμε γρηγορο θεαματικό τεχνικό ποδοσφαιρο, ας επιμεινουμε στην προσπάθεια
υγ. την μπηχτή του Χουμπ χθες πως "και οι νέοι παίχτες μπορούν να παιξουν καλό ποδόσφαιρο΄",
δεν την πρόσεξε κανείς;
αυτοί το βλέπουν σαν εναν καλο τρόπο να συντηρηθούν ετοιμαστούν για το μουντιάλ,
(το πως σκεφτονταν/σκεφτονται οι παιχτες το φανερωσε με τον πιο εμφατικό τροπο ο Τζιολης)
και μαλιστα σε ένα σύλλογο που μάλλον περεχει ανεσεις και χλιδές επιπέδου ανεπτυγμένων & πλούσιων πρωταθλημάτων
το έλεγε ο κοουτς, παρα τις νικες , δεν τον ικανοποιούσε το ποδοσφαιρο που παιζαμε
με κυριαρχουσα "αποικια" την "διεθνη" μας (και λογω αριθμού και λόγω εντοπιοτητας),
κόλλησαν την νωχελικότητα, συντηρηση δυνάμεων και ωχαδερφισμό και οι άλλοι, είτε σαν νέοι ψαρωμενοι, ειτε σαν ανασφαλείς που ληγει το συμβόλαιό τους
πιθανόν σε μια χαλαρή κατάκτηση της 2ης θεσης, ίσως και μεγάλης διαφοράς από τον 3ο
αλλά προφανώς και καμμια ελπίδα να δημιουργηθεί μια ομαδα που θα ξεφευγε από τα ελληνικά δεδομένα
μην πω πως θα γινόταν στο τελος τα αποδυτηριά μας ιδιο μπο@ρδελο με τον περσινό βαζελο
φανταζομαι ομως πως η κατασταση θα στρωσει μολις "βρεθούν" οι νεοι, και όσοι παλιοί γουστάρουν
ας πανε να κανουν περισσότερη τακτική και λιγοτερο τρεξιμο στις προπονησεις αλλού, αλλου το συντηριτικό, ξεκουραστο, στατικό γκρηκ μέηντ ποδοσφαιρο
δεν ειναι για μας
ευκαιρία είναι να δουμε γρηγορο θεαματικό τεχνικό ποδοσφαιρο, ας επιμεινουμε στην προσπάθεια
υγ. την μπηχτή του Χουμπ χθες πως "και οι νέοι παίχτες μπορούν να παιξουν καλό ποδόσφαιρο΄",
δεν την πρόσεξε κανείς;
PAOKvie αφιερωμένο: 6 ομάδες έβαλα.
Τελευταία τρεία χρόνια Σεζόν 11/12-12/13-13/14
Πανιώνιος: 1. Κοντοές (ΑΕΚ- Αστέρας), 2. Μανιάτης (Γαυ), 3. Σάμαρης (Γαυ), 4. Κολοβός (Γαυ), 5. Αραβίδης (Άρης), 6. Ντούνης, 7. Αυλωνίτης, 8. Κούρος, 9. Ανέστης (τον πήρε η ΑΕΚ), 10. Σπυρόπουλος (ΠΑΟ όχι ό δικός μας ο μικρός που πήρε πέρσυ), 11. Σιόβας (Γαυ)
Παναθηναϊκός: 1. Τριανταφυλλόπουλος, 2. Φουρλάνος (Club Brugge), 3. Μαυρίας (Sunderland), 4. Καρνέζης (Ουντινέζε), 5. Ρισβάνης, 6. Καπίνο, 7. Χουχούμης, 8. Λαγός, 9. Χ. Δώνης, 10. Μαρινάκης, 11. Δημούτσος (Ατρόμητος)
ΑΕΚ: 1. Κλοναρίδης (Λιλ-ΠΑΟ), 2. Μανολάς (Γαυ), 3. Βαλ. Βλάχος (Club Brugge-Άρης), 4. Φούντας (Σαλζμπουργκ), 5. Κουτροθμπης (ΠΑΟ), 6. Φέτσης, 7. Κατσέτης (Κατάνια), 8. Κοτσαρίδης (Άρης), 9. Τσαμουρλίδης (Πανιώνιος), 10. Γροντής, 11. Τσούπρος
Ξάνθη: 1. Σταθάκης (ΑΕΚ), 2. Λοντίγκιν (Ζενιτ), 3. Τριάδης, 4. Βλαχοδήμος (Γαυ), 5. Μάνταλος, 6. Ράνος, 7. Τζουμάνης (Άρης), 8. Γούτας, 9. Μπέρτος, 10. Τσαμούρης, 11. Βασιλακάκης
Σκώλιξ: 1. Διούδης, 2. Αγγελούδης, 3. Μπουγαϊδης, 4. Κατίδης, 5. Γιαννιώτας, 6. Γιαννίτσης, 7. Νταμαρλής, 8. Σουνάς, 9. Οικονομόπουλος, 10. Τοπούζης (Σαλερνιτάνα- Ιταλία), 11. Αγτζίδης (Δράμα)
Γαυ: 1. Λυκογιάννης (Λεβαδιακός), 2. Διαμαντάκος ( Αρης –Τέλης), 3. Βλάχος ( Βατανιακός), 4. Καραγκούνης (Άρης), 5. Φετφατζίδης (Τζένοα), 6. Ποτουρίδης (Νοβάρα), 7. Βαλεριάνος (ΟΦΗ), 8. Νικλιτσιότης (Γιάννινα), 9. Κατσικόγιαννης, 10. Σοιλέδης, 11. Ν. Παπαδόπουλος (Φορτούνα Ντίσελδορφ)
Δε γουστάρω το Δώνη καθόλου, αλλά λόγω του Βρύζα και του Τσιτσιάκοφ (ήταν από τότε που προσλήφθηκε ο ΓΔ στον ΠΑΟΚ) θα πληρώσουμε τα σπασμένα. Στην εκδίκαση που θα γίνει το πολύ να πέσουν στα 600.000 τα χρωστούμενα.
Έξω από τον ΠΑΟΚ οι χαραμοφάηδες με τις φαεινές ιδέες.
Τελευταία τρεία χρόνια Σεζόν 11/12-12/13-13/14
Πανιώνιος: 1. Κοντοές (ΑΕΚ- Αστέρας), 2. Μανιάτης (Γαυ), 3. Σάμαρης (Γαυ), 4. Κολοβός (Γαυ), 5. Αραβίδης (Άρης), 6. Ντούνης, 7. Αυλωνίτης, 8. Κούρος, 9. Ανέστης (τον πήρε η ΑΕΚ), 10. Σπυρόπουλος (ΠΑΟ όχι ό δικός μας ο μικρός που πήρε πέρσυ), 11. Σιόβας (Γαυ)
Παναθηναϊκός: 1. Τριανταφυλλόπουλος, 2. Φουρλάνος (Club Brugge), 3. Μαυρίας (Sunderland), 4. Καρνέζης (Ουντινέζε), 5. Ρισβάνης, 6. Καπίνο, 7. Χουχούμης, 8. Λαγός, 9. Χ. Δώνης, 10. Μαρινάκης, 11. Δημούτσος (Ατρόμητος)
ΑΕΚ: 1. Κλοναρίδης (Λιλ-ΠΑΟ), 2. Μανολάς (Γαυ), 3. Βαλ. Βλάχος (Club Brugge-Άρης), 4. Φούντας (Σαλζμπουργκ), 5. Κουτροθμπης (ΠΑΟ), 6. Φέτσης, 7. Κατσέτης (Κατάνια), 8. Κοτσαρίδης (Άρης), 9. Τσαμουρλίδης (Πανιώνιος), 10. Γροντής, 11. Τσούπρος
Ξάνθη: 1. Σταθάκης (ΑΕΚ), 2. Λοντίγκιν (Ζενιτ), 3. Τριάδης, 4. Βλαχοδήμος (Γαυ), 5. Μάνταλος, 6. Ράνος, 7. Τζουμάνης (Άρης), 8. Γούτας, 9. Μπέρτος, 10. Τσαμούρης, 11. Βασιλακάκης
Σκώλιξ: 1. Διούδης, 2. Αγγελούδης, 3. Μπουγαϊδης, 4. Κατίδης, 5. Γιαννιώτας, 6. Γιαννίτσης, 7. Νταμαρλής, 8. Σουνάς, 9. Οικονομόπουλος, 10. Τοπούζης (Σαλερνιτάνα- Ιταλία), 11. Αγτζίδης (Δράμα)
Γαυ: 1. Λυκογιάννης (Λεβαδιακός), 2. Διαμαντάκος ( Αρης –Τέλης), 3. Βλάχος ( Βατανιακός), 4. Καραγκούνης (Άρης), 5. Φετφατζίδης (Τζένοα), 6. Ποτουρίδης (Νοβάρα), 7. Βαλεριάνος (ΟΦΗ), 8. Νικλιτσιότης (Γιάννινα), 9. Κατσικόγιαννης, 10. Σοιλέδης, 11. Ν. Παπαδόπουλος (Φορτούνα Ντίσελδορφ)
Δε γουστάρω το Δώνη καθόλου, αλλά λόγω του Βρύζα και του Τσιτσιάκοφ (ήταν από τότε που προσλήφθηκε ο ΓΔ στον ΠΑΟΚ) θα πληρώσουμε τα σπασμένα. Στην εκδίκαση που θα γίνει το πολύ να πέσουν στα 600.000 τα χρωστούμενα.
Έξω από τον ΠΑΟΚ οι χαραμοφάηδες με τις φαεινές ιδέες.
Καθόλου δεν κούρασες!!!!!! Ολα τα λεφτά!!!!jyc έγραψε:Σεντονάκι από άλλο φόρουμ, το οποίο όμως με εκφράζει 100%
Sorry αν κούρασαΟ Στεφενς ειναι ο καλυτερος προπονητης που εχει δουλεψει στον ΠΑΟΚ εδω και 20 χρονια τουλαχιστον. Δουλευει ομως σε ενα περιβαλλον που ειναι εχθρικο απεναντι του απο day one, οταν ο Σαββιδης σε μια νυχτα αδειασε τον εκλεκτο του καλου Φερναντο που ηταν ο Πασιεντσα και πληρωσε τον Ολλανδο για να ερθει στην Τουμπα. Ειχαν ηδη γινει οι μεταγραφες και αμεσως ο Σαββιδης βγηκε στη συνεντευξη τυπου και μιλησε για πρωταθλημα. Ο Ολλανδος καθοταν διπλα, μιλησε 6 λεπτα και ακουγε το Σαββιδη 6 ωρες να λεει για το Σαμαρα, το Στουρναρα, το κυπελλο του Τσ.Λ. στο Μακεδονια Παλλας και κοιτουσε τυπους στο κοινο που αντι να χασμουριουνται, ακουγαν το μεγαλο Ρωσο να λεει διαφορα επειδη ειχε τζαμπα γαριδες στο τραπεζι και τους υποδεχτηκε η Καϊλη.
Ο Στεφενς τον πρωτο καιρο ειχε τον καλυτερο ΠΑΟΚ στην ιστορια της επαγγελματικης Α Εθνικης σε συγκομιδη, τον αλλαξε νοοτροπια και μιλησε για στρατηγικη και fundamentals με τα οποια ειπε ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ διοτι σε μια ομαδα που παει για τιτλο, οι παικτες ΠΡΕΠΕΙ να τα ξερουν. Οταν ο Στεφενς εβγαζε δευτερες γραμμες στην επιθεση και εβγαζε γκολ απο αμυντικους, η Θεσσαλονικη εσκουζε για την αμυνα της ΠΑΟΚαρας που καποτε δεν ετρωγε γκολ (κερδιζε με 1-0 στο 88 βεβαια αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο) και για το μεγαλο Κωστα Κατσουρανη που δεν παιζει στα χαφ αλλα στοπερ. Του ανθρωπου του εδωσαν επιθεση με Σαλπιγγιδη, Αθανασιαδη, Στοχ και Λουκας. Με ντεφορμε τον Κλαους, εβγαζε 20 φασεις σε καθε ματς και σκοραραν οι χαφ και οι αμυντικοι που ανεβαιναν ειτε απο στημενα (που ειναι προϊον δουλειας αλλα δεν το γραφουν και δεν το λενε οι απανω επειδη δε συμφερει) ειτε απο επαναφορες και ρημπαουντ. Αυτο το ποδοσφαιρο του Στεφενς θελει ΤΡΕΞΙΜΟ. Και το τρεξιμο για Ελληνα ποδοσφαιριστη ειναι η χειροτερη τιμωρια που μπορεις να του επιβαλλεις.
Οταν κατσανε και φαγανε 4 απ το Βαγγελα, ουσιαστικα τελειωσαν τον Ολλανδο, οπως οι αεκτσηδες τελειωσαν τον Φερερ, οι Παναθηναικοι τον Τεν Κατε, ξανα οι αεκτσηδες το Χιμενεθ. Δεν τη θελει την προπονηση-φυσικη κατασταση ο Ελληνας ποδοσφαιριστης και ο ξενος που ερχεται και παιρνει πρεφα τι παιζει (οπως ο Στοχ) δεν ειναι μ@λ@κ@ς να μην κανει το ιδιο. Λουφα και λεφτα θελουν οι παικτες και κουβεντολοϊ με τους δημοσιογραφους για να λενε ποσο μ@λ@κ@ς ειναι ο προπονητης και ποσο καλος πατερουλης ειναι ο Σαντος που δεν τους πιεζε και εκανε "μοντερνα προπονηση" για να μην τρεχουν.
Εβλεπες ΠΑΟΚ Σαντος και χασμουριοσουνα απ το 11ο λεπτο. Παραλληλες πασες, 10 παικτες πισω απ τη μπαλα και 3 τελικες σε ολο το ματς. Αυτο το ποδοσφαιρο ξερουμε στην Ελλαδα, διοτι ειναι το μοναδικο ποδοσφαιρο που απαιτειται η μικροτερη δυνατη προσπαθεια για να νικησεις. Οποιος παιζει κατι αλλο ή θελει κατι αλλο οπως οι διαφοροι Σερα, Χενκ, Χουμπ, τρωει μαυρο και βγαινει αχρηστος/τουριστας/συνταξιουχος/ξενοδοχος/ψυχακιας/αλκοολικος. Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο και γι αυτο δεν προκειται ΠΟΤΕ να πας μπροστα πουθενα.
ΙΒΑΝ πες το μαγικό: "όλοι αναλώσιμοι εκτός του προπονητή"!!! Ο χοντρο gay το έκανε για τί όχι και εσύ;;;;
kataramenos5 έγραψε:Καθείς με την άποψη του chris.Δε μπαινω στο τριπάκι.
Υπονοεις οτι προσπαθώ να σε βάλω σε κάποιο τριπακι ή γενικά μιλάς ;
niks έγραψε:jyc, το παραπάνω που πόσταρες πιστευω πως ειναι ακριβως η κατάσταση
δεν ειναι για μας
δεν την πρόσεξε κανείς;
Μπράβο niks, είσαι 99% σε αυτά που με εκφράζουν και φαντάζομαι και 'γω ως την βάση του προβλήματος.