14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από guardian4 »

desperando έγραψε:
guardian4 έγραψε: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΕΡ-ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΧΑΒΑΛΕΣ.
τεραστιο λαθος.
ο μονος τροπος για να αλλαξεις στατους ειναι οι ομιλοι του τσου λου και κανενα κυπελακι που πηρε μεχρι και η λαρισα

Για να μπουμε ομιλους τσ.λ ειναι πολυ δυσκολο εγχειρημα, και το μαθαινουμε καθε χρονια με τον δυσκολο τροπο.
Πρεπει να εχεις ομαδα που να μασαει σιδερα, ας μην ειναι ακριβη, γιατι ΠΑΟΚ εισαι, αλλα πρεπει να ειναι ΟΜΑΔΑ. Φετος ειμασταν τυχεροι που οι αλλοι πιαστηκαν για στημενους αγωνες(στον τριτο προκριματικο), γιατι στα δυο ματς, μας ειχαν κανει γιογιο.
Οταν παλι δε ειχαμε την καλυτερη ομαδα του ΠΑΟΚ της τελευταιας δεκαετιας, στον τριτο (κιολας)προκριματικο χασαμε(αδικως μεν) απο τον αγιαξ.

ΠΑΟΚ εισαι ομως και τους γ@μας αμα λαχει, ας εχεις ομως πρωτα ΟΜΑΔΑ.

Απ τη στιγμη που κατεβηκα τελικο φιλε ντεσπε ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ θελω να το σηκωνω, εγω δεν ειμαι ομαδα β εθνικης που βολοδερνω στα χωρια και ανεβοκατεβαινω τις εθνικες σαν το ανσανσερ, και παω για μπανια πριν το πασχα, και θα παιζω τρομπετες και κλαρινα.

Επισης ντεσπε παιζουμε, πλει οφ σουπερι λιγκ, για να παιξουμε προκριματικα τσ.λ , για να μπουμε ομιλους τσ.λ.
Εχουμε ακομα δρομο για να πουμε τι ειναι σημαντικο και τι οχι.
Προς το παρων απο τα πλει οφ των πλει οφ των ομιλων , ειναι πιο σημαντικο το οτι ο φιλος μας ο τακης, ο γνωστος τακης της καρδιας μας, μας στερησε το κυπελο.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Ekatnetworkltd έγραψε:Μπράβο για το Γκόλ Σάλπι αλλά και οτι είπες στον Γλύκο σε πιά γωνία να πέσει!Άρα έβαλε ενάμιση γκόλ!ΜΠΡΑΒΟ

δηλαδη αμα το εριχνε απο την αλλη θα ηταν η αιτια που θα αποκλειωμασταν απο τα προκριματικα? :lol:

Το οτι δεν ασχολουμαστε με το σφαξιμο που υποστηκαμε σημερα, δεν ευθυνομαστε εμεις οι κλασσικοι γραφικοι που εχουν παντα αδικο μεχρι να φτασουν τα σκατα στο χτενι, αλλα καποιοι αλλοι που μας καλεσαν προ των ευθυνων μας που δεν γραφαμε διθυραμβους ευχαριστωντας τον τρανο τακη για τις χρυσες εμφανισεις του με τον δικεφαλο.
Για να μην ξεχνιωμαστε, και να μην μπερδευομαστε.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν πάει έτσι.

Κ άλλες στιγμές μας έσφαζαν κ κάποιοι κάνανε βιντεάκια.

Κ δικαίωμα τους.

Για σήμερα όμως....μπράβο ρε Σάλπι.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

guardian4 έγραψε:
Ekatnetworkltd έγραψε:Μπράβο για το Γκόλ Σάλπι αλλά και οτι είπες στον Γλύκο σε πιά γωνία να πέσει!Άρα έβαλε ενάμιση γκόλ!ΜΠΡΑΒΟ

δηλαδη αμα το εριχνε απο την αλλη θα ηταν η αιτια που θα αποκλειωμασταν απο τα προκριματικα? :lol:

Το οτι δεν ασχολουμαστε με το σφαξιμο που υποστηκαμε σημερα, δεν ευθυνομαστε εμεις οι κλασσικοι γραφικοι που εχουν παντα αδικο μεχρι να φτασουν τα σκατα στο χτενι, αλλα καποιοι αλλοι που μας καλεσαν προ των ευθυνων μας που δεν γραφαμε διθυραμβους ευχαριστωντας τον τρανο τακη για τις χρυσες εμφανισεις του με τον δικεφαλο.
Για να μην ξεχνιωμαστε, και να μην μπερδευομαστε.
Να δείς τι κράξιμο έφαγε απο μένα στον τελικό αδελφέ μου άσε που ράγησε κάτι μέσα μου για την πάρτη του!Αλλά στα του αγώνα είδα απο κοντά ότι είπε κάτι στο Γλύκο που εσεις δεν το είδατε λογω TV και το ανέφερα για να ξέρεται τι εχει γίνει!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

guardian4 έγραψε:
desperando έγραψε:
guardian4 έγραψε: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΕΡ-ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΧΑΒΑΛΕΣ.
τεραστιο λαθος.
ο μονος τροπος για να αλλαξεις στατους ειναι οι ομιλοι του τσου λου και κανενα κυπελακι που πηρε μεχρι και η λαρισα

Για να μπουμε ομιλους τσ.λ ειναι πολυ δυσκολο εγχειρημα, και το μαθαινουμε καθε χρονια με τον δυσκολο τροπο.
Πρεπει να εχεις ομαδα που να μασαει σιδερα, ας μην ειναι ακριβη, γιατι ΠΑΟΚ εισαι, αλλα πρεπει να ειναι ΟΜΑΔΑ. Φετος ειμασταν τυχεροι που οι αλλοι πιαστηκαν για στημενους αγωνες(στον τριτο προκριματικο), γιατι στα δυο ματς, μας ειχαν κανει γιογιο.
Οταν παλι δε ειχαμε την καλυτερη ομαδα του ΠΑΟΚ της τελευταιας δεκαετιας, στον τριτο (κιολας)προκριματικο χασαμε(αδικως μεν) απο τον αγιαξ.

ΠΑΟΚ εισαι ομως και τους γ@μας αμα λαχει, ας εχεις ομως πρωτα ΟΜΑΔΑ.

Απ τη στιγμη που κατεβηκα τελικο φιλε ντεσπε ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ θελω να το σηκωνω, εγω δεν ειμαι ομαδα β εθνικης που βολοδερνω στα χωρια και ανεβοκατεβαινω τις εθνικες σαν το ανσανσερ, και παω για μπανια πριν το πασχα, και θα παιζω τρομπετες και κλαρινα.

Επισης ντεσπε παιζουμε, πλει οφ σουπερι λιγκ, για να παιξουμε προκριματικα τσ.λ , για να μπουμε ομιλους τσ.λ.
Εχουμε ακομα δρομο για να πουμε τι ειναι σημαντικο και τι οχι.
Προς το παρων απο τα πλει οφ των πλει οφ των ομιλων , ειναι πιο σημαντικο το οτι ο φιλος μας ο τακης, ο γνωστος τακης της καρδιας μας, μας στερησε το κυπελο.
θα σου απαντησω λακωνικα γιατι ειναι και η ωρα δυσκολη
φετος δεν μπηκα ομιλους για δεκα εκατοστα και αυτο θα πρεπει να ειναι οδηγος.
απο του χρονου θα ειμαστε στο γκρουπ των ισχυρων στον πρωτο προκριματικο του τσου λου,αρα θα εχουμε και περισσοτερες πιθανοτητες τουλαχιστον για το ταλιρο αν μπουμε στα πλει οφ του τσου λου.
σιγουρα ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα στα ελληνικα πλει οφ αλλα το οτι ειμαστε ακομα στο κολπο εχει βαλει το χερακι του κατα ενα μεγαλο ποσοστο και ο ΄΄τακης΄΄
και γω ηθελα αφου κατεβηκαμε μετα απο δεκα χρονια σε τελικο να το παρουμε αλλα δυστυχως παιξαμε τελικο την εβδομαδα που τα φαβοροι χανανε και με μεγαλο σκορ κι ολας
και σιγουρα ο ΄΄τακης ΄΄ δεν ηταν ο μοναδικος λογος που χασαμε
αλλα να ξερεις μην μασας απο δω και περα θα κατεβεις σε πολλους ακομα τελικους
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Σεβαστή η τοποθέτησή σου hasio αλλά προτιμώ να την αγνοήσω.
Μην λέμε τα πράγματα ξανά μανά από την αρχή.
Μόνο να κουράσουμε θα πετύχουμε.
Άβαταρ μέλους
guardian4

hasio_john έγραψε:
Όσο για το πόσο θα βλέπεις τον Σάλπι ακόμα, αν δεις και στην κεντρική σελίδα στις δηλώσεις του, είπε θα τιμήσει όλο :shock: το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ! (ειμαι σιγουρος οτι μεχρι τοτε θα πουλανε χαπια στα περιπτερα με συνταγη του ταβερνιαρη της γειτονιας, ή καποιου υπευθυνου σ.φ)

Οπότε, ή δέξου το .... ή πάρε τον Ιβάν τηλέφωνο να του εκφράσεις το παράπονό σου!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ 2310-89-7197.
Ολοι ντου τωρα. ΤΩΡΑ!

Αλλά αδερφέ, ΣΕΒΑΣΟΥ τουλάχιστον τον ΠΑΙΧΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΑΚΗ και μην γίνεσαι τόσο ειρωνικός !!! ;)
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μπραβο ρε αγορι μου αστους να λενε παστελωνε τα εσυ κ στα κ@κ@λ@ σου τι λενε για παρτυ σου.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:ήταν εκεί που έπρεπε οταν χρειάστηκε 2 φορές.Τη μια την έκοψε ο ανεκδιήγητος επόπτης.
Εγώ πάντως υποψιάζομαι ότι ήταν ο Κρανάτος επόπτης... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μπράβο Μήτσο.
Πάμε, άλλο ένα με τα γίδια τώρα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sick Bastard έγραψε:
barlow4 έγραψε:τι λες μωρε που να στηθει.πιο πολλα οφσαιντ απο ολους τους επιθετικους του πρωταθληματος εχει.θα μας τον βγαλεις και ιντζαγκι σε λιγο.
μπραβο στον κοντο εχω να πω για σημερα.απο τον παγκο ηρθε και εκανε πεντε αυτονοητα πραγματα.ο βαθμος πολυτιμος και το γκολ δικο του.ευκολο ξε-ευκολο ηταν εκει και το εβαλε.ηταν ισως η πιο ουσιαστικη του παρουσια εδω και κανενα διχρονο.αλλα τι πορωση πια.σιγα τον παικτη.πουθενα δεν πας με σαλπιγγιδη.
Ακριβώς αυτό.
Αν δεχτεί ότι είναι ρεζέρβα για το τελευταίο μισάωρο/20 λεπτο με ότι αυτό συνεπάγεται και στο οικονομικό σκέλος, έχει καλώς.
Αλλιώς, θέση βασικού στην ομάδα* δεν έχει.

*Σε μια ομάδα κανονική εννοείται κι όχι αυτό το άναρχο συνοθύλευμα, αυτός ο εξαιρετικά μέτριος αχταρμάς παιχτών που έχει μαζευτεί.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kranatos έγραψε:Ο γκιόζης ο επόπτης πάντως μας στέρησε τρομερό gifάκι στο μούφα offside που τον κόβει..
PAOKmania. Εκει που μελη ελπιζουν σε κανα λαθος κοντρολ για να ανεβασουν βιντεακι σε προσπαθεια γελοιοποιησης ΠΑΙΚΤΗ του ΠΑΟΚ.
Ε; Περιεργο; οχι ρε, οταν προκειται για τον σαλπι ολα επιτρεπονται. Αν τον υπερασπιστεις, εισαι προκλητικος. Ναι ρε φορουμ ΠΑΟΚ ειναι τι δεν καταλλλλαβαινεις; εγω λεω Τα χαζογκιφακια να τα δινετε απευθειας σε αλλοθρησκα φορουμ και να χαζογελατε σαν μια μεγαλη παρεα.
Ασε τον 14 να συνεχωνει γκολ στα πλει οφ και καρφωθειτε στον υπολογιστη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

hasio_john έγραψε:
Όσο για το gifάκι που λες στο ανύπαρκτο οφσάιντ, αν το δεις καλύτερα, θα δεις πως βγάζει πάσα στον Κλάους, αλλά αυτός έχει δει από πριν τον επόπτη μιας και τον είχε φάτσα και σταμάτησε το τρέξιμο προς την μπάλα!!

Τωρα λες χαζα. Σιγα μην ηθελε πασα να κανει. Γκελα για να παρουν γκιφ οι φανατικοι μας ηταν
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Mητσο...φυγε να γλυτωσεις....η αρρωστια,πλεον,εχει φτασει στο κοκκαλο του ΠΑΟΚτση!....
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Συνέχισε έτσι 3765-3751=14

Όταν χάνουμε φταις για ΟΛΑ εσύ.
Όταν παστελώνεις είναι όλα.....τύχη, η ικανότητα των συμπαικτών σου και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”