Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
δε νοειται σοβαρος σχεδιασμος για σαιζον που ξεκιναει 01/06 να περιμενει τοσο κομβικη αποφαση στις π.χ. 15/05. αυτο δε σημαινει οτι ειναι σωστη αποφαση να διωξεις τον προπονητη στα μεσα της χρονιας. υπαρχει και μεση -εκ πρωτης οψεως ανορθοδοξη- προταση για μια πιο ισορροπημενη λυση.
αν εχεις αποφασισει (ιβαν) οτι ο κυρ γιωργης δε σου κανει, μπορεις να τον αφησεις να κανει τη δουλεια του μεχρι το καλοκαιρι, αλλα να ξεκινησεις το σχεδιασμο της καινουριας χρονιας με ενα νεο προπονητη που θα ανακοινωσεις ΤΩΡΑ. δεν ειναι μπανανια αυτο, προχτες το κανε η Μπαγερν. κατι τετοιο βεβαια προυποθετει και εναν οργανισμο γυρω απ την ομαδα που μπορει να το υποστηριξει. γι αυτο, πολυ αμφιβαλλω. εδω, αυτα γινονται στα μουλωχτα, αφηνοντας εκτεθειμενο τον καθε Δωνη.
αν εχεις αποφασισει (ιβαν) οτι ο κυρ γιωργης δε σου κανει, μπορεις να τον αφησεις να κανει τη δουλεια του μεχρι το καλοκαιρι, αλλα να ξεκινησεις το σχεδιασμο της καινουριας χρονιας με ενα νεο προπονητη που θα ανακοινωσεις ΤΩΡΑ. δεν ειναι μπανανια αυτο, προχτες το κανε η Μπαγερν. κατι τετοιο βεβαια προυποθετει και εναν οργανισμο γυρω απ την ομαδα που μπορει να το υποστηριξει. γι αυτο, πολυ αμφιβαλλω. εδω, αυτα γινονται στα μουλωχτα, αφηνοντας εκτεθειμενο τον καθε Δωνη.
giapas έγραψε:karelia....η λέξη ανούσια είναι βαριά. Ας πούμε με ρίσκο ή χωρίς ρίσκο ανάλογα με το κατά πόσο προσπαθείς να μετατρέψεις τη κατοχή σε κάθετο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Υπό αυτό το πρίσμα ο Σάντος δε ρίσκαρε καθόλου ώστε η κατοχή να σημαίνει απαραίτητα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό εννοούσα γράφοντας "ανούσια". Ο Σάντος κράταγε τη μπάλα ώστε να έχεις συνοχή ως σχηματισμός και με υπομονή προσπαθούσε να βγέλει 1-2 ευκαιρίες στα παιχνίδια. Δεν είχε παραπάνω φίλε , μη βλέπεις τις εξαιρέσεις. Σε αυτό που συμφωνώ 100% μαζί σου είναι το δούλεμα στα στημένα και η "πειθαρχία" στην ομάδα. Που και αυτό άργησε να έρθει, θυμάσαι τι γινόταν με τις κόκκινες στην αρχή της εποχής Σάντος.
Αυτό ο Δώνης δε το έχει. Δε ξέρω αν θα το πετύχει. Αλλά μια ψιλο-safe κατοχή-έλεγχο των παιχνιδιών το έχεις. Καλά θα ήταν να έκανες τριγωνάκια και μαγικά να διασπάς 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα...αλλά εγώ που δε ξέρω μπάλα , ακόμα και απέναντι σε καρέκλες να με βάλεις να παίζω το 1-2 , πάλι σκατά θα τα κάνω. Αυτό απάντάει στο επιχείρημα περί χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα...εκτός κ αν το κατενάτσιο των μικρών ήταν ποτέ "υψηλού" επιπέδου και δε το κατάλαβα...Αν εγώ δεν έχω τη ποδοσφαιρική ευφύία να κινηθώ στο κενό χώρο για να ξεμαρκαριστώ και να δημιουργήσω ρήγματα , όσο και να μου το "διδάξει" ο κοουτς ... εγώ το απαυτό μου θα παίζω.
ρεαλιστικά περίμενω μεγαλύτερη συνοχή στην ομάδα , σοβαρότητα στη διαχείριση παιχνιδιών και αποτελέσματα στο γήπεδο. Αν τα δω, θέλω να μείνει ο Δώνης. Αν όχι , μάλλον δε μας κάνει.
ΥΓ: Ntimbar ok ρε φίλε , είσαι γάτος και με έστειλες με την εξυπνάδα. Παραδίνομαι
Δεν παίρνω αιχμαλώτους!
Γεια σας και καλή ΠΑΟΚτσήδικη χρονιά. Γύρισα στο τόπικ του εγκλήματος όπου έφαγα τον 1 μήνα μπανιαρίσματος χωρίς να βρίσω.. Anyway παλιά ξινά σταφύλια.
Επι του θέματος,
Ο sir Donis συνεχίζει να μη μας τα λέει καλά.. όπως είπε κι ο Sera σελίδες πιο πίσω στα μεγάλα ραντεβού από την αρχή της σεζόν είμαστε απών, και πλέον είμαστε κοντά στο να χάσουμε ακόμη ένα στόχο, αυτόν του κυπέλλου από ομάδα που πάει για Γ' εθνική..
Κατά τ'άλλα η διακοπή των εορτών δε μας βοήθησε και η ομάδα συνεχίζει στα ίδια μονοπάτια.
Κατοχή (ή να το πω άμυνα?) εντελώς ανούσια, ανάπτυξη και τρανσίσιον ανύπαρκτο, αλόγιστα γεμίσματα, ευκαιρίες με το σταγονόμετρο, μέχρι που έφτασα μετά από 18 χρόνια που παρακολουθώ ΠΑΟΚ να "καμαρώσω" την ομάδα να μην κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ με αντίπαλο τη Χαλκιδόνα που έχει προπονητή τον αλενατόρε..
Η διάγνωση βέβαια έχει βγει, και βρήκαμε πως φταίει οτι όλοι μας παίζουν ταμπούρη και δεν έχουμε παίχτη με προσωπική ενέργεια, ενώ η Καλλιθέα έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ της τον βασιλιά της τρίπλας Μαρουκάκη κι έτσι ήταν αναπόφευκτη η ήττα.
Η ομάδα τώρα πρέπει να βάλει τα δυνατά της να περάσει αυτό το τεράστιο εμπόδιο και να νικήσει τη γειτονιά της χαβούζας, ΑΛΛΑ και πάλι αν αποκλειστούμε "δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου"... χαλαρά...
ΥΓ: Η ομάδα ΘΑ στρώσει. Έχουμε ακόμα..
Επι του θέματος,
Ο sir Donis συνεχίζει να μη μας τα λέει καλά.. όπως είπε κι ο Sera σελίδες πιο πίσω στα μεγάλα ραντεβού από την αρχή της σεζόν είμαστε απών, και πλέον είμαστε κοντά στο να χάσουμε ακόμη ένα στόχο, αυτόν του κυπέλλου από ομάδα που πάει για Γ' εθνική..
Κατά τ'άλλα η διακοπή των εορτών δε μας βοήθησε και η ομάδα συνεχίζει στα ίδια μονοπάτια.
Κατοχή (ή να το πω άμυνα?) εντελώς ανούσια, ανάπτυξη και τρανσίσιον ανύπαρκτο, αλόγιστα γεμίσματα, ευκαιρίες με το σταγονόμετρο, μέχρι που έφτασα μετά από 18 χρόνια που παρακολουθώ ΠΑΟΚ να "καμαρώσω" την ομάδα να μην κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ με αντίπαλο τη Χαλκιδόνα που έχει προπονητή τον αλενατόρε..
Η διάγνωση βέβαια έχει βγει, και βρήκαμε πως φταίει οτι όλοι μας παίζουν ταμπούρη και δεν έχουμε παίχτη με προσωπική ενέργεια, ενώ η Καλλιθέα έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ της τον βασιλιά της τρίπλας Μαρουκάκη κι έτσι ήταν αναπόφευκτη η ήττα.
Η ομάδα τώρα πρέπει να βάλει τα δυνατά της να περάσει αυτό το τεράστιο εμπόδιο και να νικήσει τη γειτονιά της χαβούζας, ΑΛΛΑ και πάλι αν αποκλειστούμε "δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου"... χαλαρά...
ΥΓ: Η ομάδα ΘΑ στρώσει. Έχουμε ακόμα..

giapas έγραψε:ρεαλιστικά περίμενω μεγαλύτερη συνοχή στην ομάδα , σοβαρότητα στη διαχείριση παιχνιδιών και αποτελέσματα στο γήπεδο.
Τι απο τα τρια εχεις δει σε ολοκληρο πρωτο γυρο ? Γιατι και τα τρια μαζι αποκλειεται ....
Υ.Γ. Οι συγκρισεις περασμενων προπονητων με τον ΓΔ ειναι ατυχεις κατα τη γνωμη μου για εν ακαι μονο λογο που δεν ειναι της παρουσης.... :ugeek:
- tera12tera
Ποτέ ,είναι η απάντηση.Επι Σάντος που αναφέρουν κάποιοι είχες 4 τελικές σε ....3 παιχνίδια ( βέβαια οι δυο ήταν γκολ ...και αυτό ονομάστηκε πλάνο , ορθή ανάπτυξη , ουσιώδη κατοχή κ άλλα ωραία ) . Προσωπικά το καλύτερο ποδόσφαιρο το είδα το 1985 και όταν ήρθαν Φραντζέσκος και Μαραγκος ...Τότε παίζαμε θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά και πάλι είχαμε προβλήματα στις μαζικές άμυνεςgiapas έγραψε:τζιμπι , η δική μου επιχειρηματολογία έχει να κάνει με τη θέση ότι τα περισσότερα ποδοσφαρικά "σφάλματα" που αποδίδονται στο ΓΔ είναι πράγματα που σχεδόν ποτέ δεν έχουν υλοποιηθεί στο ΠΑΟΚ.
Επ'αυτού θα ήθελα να μου πεις ποια εποχή έσπαγες αντίπαλες μαζικές άμυνες με εύκολο συστηματικό και αξιόπιστο τρόπο ώστε να καταλάβω τι είναι αυτό που μας λείπει τη παρούσα στιγμή.
- kataramenos5
Σ αυτό έχεις λάθος.Ειναι κάτι που θα στο δείξει ο προπονητής 10 φορές σε κάθε προπόνηση ,σε ποιά σημεία και πότε και μετά στο διπλό θα σε διακόψει άλλες δέκα για να σε διορθώσει ωστε να σου γίνει βίωμα και να το κάνεις χωρίς να σκέφτεσαι, αυτόματα .Η μπάλα δε προωθείται τυχαία μπροστά,ακολουθεί συγκεκριμένα μονοπάτια και ανάλογα πρέπει να κινούντα και οι παίκτες.Οι αυτοματισμοί που λέγαμε.Πέρσι αυτό γινόταν σε μεγάλο βαθμό.Δες στο λίνκ του Αρκαδοπόντιου τα βιντεάκια οπου αυτό φαίνεται καθαρά και όχι μόνο με τον Ετο.Σαφώς στις κλειστές άμυνες εχουν όλοι πρόβλημα ,έχει σημασία όμως το ΠΩΣ προσπαθείς να το λύσεις.Εμείς φέτος διαλέξαμε τον ανορθόδοξο τρόπο , με σέντρες και κοντό σεντερφόρ (giapas έγραψε:.Αν εγώ δεν έχω τη ποδοσφαιρική ευφύία να κινηθώ στο κενό χώρο για να ξεμαρκαριστώ και να δημιουργήσω ρήγματα , όσο και να μου το "διδάξει" ο κοουτς ... εγώ το απαυτό μου θα παίζω.

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%B9%CE%B1
Διαβάστε και το κείμενο μετά τα βιντεο που έχει το ζουμί.
ΥΓ Χαλαρώστε ολοι(κι απ τις δύο πλευρές) ρε μαγκες με τις ειρωνείες και τις προσωπικές επιθέσεις.Αηδία καταντήσαμε.
στο κέντρο με κάτσε, σταφ, φωτάκη και μπροστά με λόρενς, κοντό, κλάους.... ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
με αυτούς παίζεις που δημιουργικά είναι όλοι κάτω του μετρίου. ατομική ενέργεια ΜΗΔΕΝ
και εμείς να περιμένουμε να δούμε μπάλα....
με αυτούς σε αφήνει ο ρώσος, που όλοι μαζί μια τρίπλα δε μπορούν να σκάσουν,
εμείς όμως εσένα θα κράξουμε μετά το ματς, όχι τον άλλο που δε φέρνει έναν δημιουργικό παίχτη της προκοπής
με αυτούς παίζεις που δημιουργικά είναι όλοι κάτω του μετρίου. ατομική ενέργεια ΜΗΔΕΝ
και εμείς να περιμένουμε να δούμε μπάλα....

εμείς όμως εσένα θα κράξουμε μετά το ματς, όχι τον άλλο που δε φέρνει έναν δημιουργικό παίχτη της προκοπής
Τον λορενς και Γεωργιάδη ο ρώσος του έφερε ; Και κάτσε να δούμε τι θα πάρουμε μέχρι τελος του μήνα
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
danirifle έγραψε:στο κέντρο με κάτσε, σταφ, φωτάκη και μπροστά με λόρενς, κοντό, κλάους.... ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
και εμείς να περιμένουμε να δούμε μπάλα....![]()
![]()
![]()
+12
Βεβαια θα περιμενουμε εως 1 φεβρουαριου αλλα τα τωρινα δεδομενα ειναι αυτα,...εχουν ανεβει οι προσδοκιες χωρις λογο- αγωνιστικα παντα
Ναι ρε εννοείται, είπαμε θα φέρουμε τον Τσαβι, τον Ινιέστα και τον Μέσι για να κερδίσουμε τα χωριά με τις γιόμες..
Η δικαιολογία για το πιθανό "κλαρίνο" έτοιμη είναι από τώρα...
Ας μην κερδίσει την Καλλιθέα την Πέμπτη και θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο...
ΥΓ.Ο κωλόγαβρος σούταρε τον προπονητή πριν από λίγο γιατί το ποδόσφαιρο που παίζει είναι λίγο καλύτερο από το δικό μας τουρλουμπούκι..
Η δικαιολογία για το πιθανό "κλαρίνο" έτοιμη είναι από τώρα...
Ας μην κερδίσει την Καλλιθέα την Πέμπτη και θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο...
ΥΓ.Ο κωλόγαβρος σούταρε τον προπονητή πριν από λίγο γιατί το ποδόσφαιρο που παίζει είναι λίγο καλύτερο από το δικό μας τουρλουμπούκι..
απο ρομπερ και γεωργιαδη εως τσαβι εχει καμια εκατομμυριο ενδιαμεσα ομως....
Υγ ο γαβρος ειναι απαραδεκτος που διωχνει τον προπονητη του κατω απο την πιεση του κοσμου..
Υγ ο γαβρος ειναι απαραδεκτος που διωχνει τον προπονητη του κατω απο την πιεση του κοσμου..
Είχα πει να μην ξαναγράψω σε αυτό το ποστ και όντως για 3 μήνες δεν έγραψα. Έχω μια απορία όμως και θέλω να ρωτήσω κάτι. Ξέρει κανείς πόσο είναι η αποζημίωση του Δώνη σε περίπτωση λύσης της συνεργασίας του με την ΠΑΕ? Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ναι γιατί παίζει μπαλάρα ο γάβρος, τι λες τώρα...
Ο Δώνης ΑΝ φύγει θα φύγει κάτω από την πίεση των στόχων του ΠΑΟΚ και των δικών του εμμονών....
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος..
Ας κερδίσουμε σήμερα και έχει ο Θεός για την Πέμπτη ούτως ή άλλως ξέρω τι να περιμένω και τι θα δω....
ΥΓ. Zissos, υπάρχουν κάποιοι όροι που αναφέρουν ημερομηνίες στην περίπτωση λύσης του συμβολαίου και φυσικά έχουν να κάνουν με τα ποσά εννοείται,ας είναι καλά ο Ζήσης μας..
Αυτά..
Ο Δώνης ΑΝ φύγει θα φύγει κάτω από την πίεση των στόχων του ΠΑΟΚ και των δικών του εμμονών....
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος..
Ας κερδίσουμε σήμερα και έχει ο Θεός για την Πέμπτη ούτως ή άλλως ξέρω τι να περιμένω και τι θα δω....
ΥΓ. Zissos, υπάρχουν κάποιοι όροι που αναφέρουν ημερομηνίες στην περίπτωση λύσης του συμβολαίου και φυσικά έχουν να κάνουν με τα ποσά εννοείται,ας είναι καλά ο Ζήσης μας..
Αυτά..

Φυσικα και δεν παιζει και οχι πως με νοιαζει αλλα και ο γαβρος ειναι αρκετα κατω απο περσι απλα το ποσοστο που πεσαν οι υπολοιποι ειναι οικτρα μεγαλο ...
Ας του δωσουν 2 μεσοεπιθετικα εργαλεια και να δουμε αν μπορει να παρουσιασει κτ....Για μενα ειναι ενας μετριος προπονητης αλλα η κριτικη που του ασκειται ειναι εκτος πραγματικοτητας..του ροστερ που διαχειριζεται..
Ας του δωσουν 2 μεσοεπιθετικα εργαλεια και να δουμε αν μπορει να παρουσιασει κτ....Για μενα ειναι ενας μετριος προπονητης αλλα η κριτικη που του ασκειται ειναι εκτος πραγματικοτητας..του ροστερ που διαχειριζεται..
- tera12tera
"κλαίνε και τα μωρά όλη μέρα" έχεις την απόλυτη συμπάθεια μου ομοιοπαθή ...angelheart έγραψε:Dimbar μη λες τέτοια πράγματα. Πραγματικά καλοπροαίρετα σου λέω πως οτι πέφτει στην αντίληψή μας ΔΕΝ το αγνοούμε. Προσωπικά μιλώντας ακόμα και το μπαν μείωσα μιας και δεν θέλω να "τιμωρήσω" αλλά ελπίζω οτι θα καταλάβουν και θα συμπεριφέρονται καλύτερα. Και ο DC όσο ξέρω το ίδιο πιστεύει. Τώρα αν κάτι δεν το είδα, άνθρωπος είμαι, έχω τις δουλειές, κλαίνε και τα μωρά όλη μέρα, οπότε ότι προλάβω.
Να είσαι σπίτι να κλαίνε/τρέχουν και να προσπαθείς να δεις λίγο ΠΑΟΚ (στα εκτός...)
Αλλά ο πεντάχρονος δεν μου τα λέει καλά ....αμφισβητεί τον προπονητή