Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
κοιτα η ριγε ειναι πολυ ωραια και ειναι οντος ειδικα για εμας μην ξεχναμε οτι αυτη ειναι η φανελα του ΠΑΟΚ οπως και του αγιαξ της λιβερπουλ της ρεαλ της μαντσεστερ της τσελσι ολες εχουν ελαχιστες διαφορες ανα τον χρονο τουλαχιστον εμας ομορφαινει καθε χρονο. η τριτη ειναι το περσινο μοντελο η ασπρη με πολυ ομορφο χρωμα. τωρα η δευτερη ειναι οντως ντροπη πραγματικα την βαζω ως την πιο ασχημη φανελα που ειχαμε ποτε ξεπερνα και την φανελα αλουμινοχαρτοpirate_salonica έγραψε:Εγώ έχω να πάρω φανέλα από το 09/10... πάλι δε με κόβω να παίρνω φέτος.
Παντως για οσους τους ξυνισε η γαλαζια ας μας πουν η ασημι ειχε καμια σχεση με ΠΑΟΚ;Η μωβ;η Πορτοκαλι;
Re: Απ: Φανέλα ΠΑΟΚ
Την ασημί κιόλας θυμάμαι πως την είχαμε φορέσει και σαν γηπεδούχοι μερικές φορές τη σεζόν 2000-2001zizu10 έγραψε:Παντως για οσους τους ξυνισε η γαλαζια ας μας πουν η ασημι ειχε καμια σχεση με ΠΑΟΚ;Η μωβ;η Πορτοκαλι;

Η ασπρόμαυρη είναι πολύ καλύτερη από πέρσυ. Γούστα είναι αυτά, μην γκρινιάζουμε συνέχεια. Η φανέλα είναι ευρωπαϊκή και πολύ καλή σε ποιότητα. Τη τσίμπησα!
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Κι εμένα με άρεσε, περισσότερο από την λευκή που παρουσιάστηκε..
RoMaN έγραψε:
Ωραία φανέλα, καλύτερη από την λευκή της παρουσίασης.
Μάλλον είναι φανέλα φιλικών..
- john4serres
- Sick Bastard