Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από shark4 »

Μια ερωτηση μονο . Αυτα που αναφερεις " περι μπανανας που πατανε , φολα που τρωνε και σβερκους για φαπες " , φανταζομαι ισχυουν πρωτα απο ολους και για τον Ζαγορακη και τον Βρυζα. Γιατι αυτοι ειναι που επειμενουν να συζητανε με τους αεριτζηδες και τους παπατζηδες .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:αδερφε εσυ χορευεις σαν το αρκουδι μιας και καθεσαι και ασχολεισαι που παει να πει οτι οχι μονο δεν πιστευεις αλλα καιγεσαι κιολας... 8-)

υγ για να μπορει να γινει μια σοβαρη συζητηση(οπως αρμοζει στο συγκεκριμενο θεμα) θα πρεπει και να υπαρχει μια βαση πληροφοριων...σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει τιποτα οποτε το μονο που γινεται ειναι μια συζητηση εικασιων(με μια δοση εκνευρισμου λογω χαμενης υπομονης, τα μυαλα μας πονεσανε οχι αλλο παππα κλπ ) του καθενος...οπως ξαναειπα η αγορα και η επενδυση δεν ειναι παω στο περιπτερο και παιρνω τσιγαρα...θελει νομικους και οικονομικους ελεγχους θελει ρητρες θελει αδειες,γραφειοκρατια θελει διαδικασιες...ετσι λειτουργουσε ανεκαθεν...εγω το ελεγα απο την αρχη οταν μιλουσαν για υποθεση 2-3 ημερων οι αρδ οτι θα παρει καποιο καιρο το ολο στορυ(βεβαια αν γινοταν σωστα η αμκ λογικα θα ημασταν στα τελειωματα θετικα ή αρνητικα)...τελος παντων πιστευω οτι και οι τελευταιοι θα αποχωρησουν σε λιγες μερες απο εδω...καλο κουραγιο στους εναπομειναντες... 8-)
δίκιο έχεις ρε αδερφέ.αλλά όποιος είναι-οχι αδικαιολόγητα σε κάποιο βαθμό αλλά κάποιοι το παραχέζουν-προδιατεθειμένος αρνητικά εκ ... πεποιθήσεως αδυνατεί να αποδεχτεί την αναγκαιότητα της παρόδου χρόνου.μιάς και τρέχει μετεγγραφική περίοδος :shock: :shock: :lol: .οπότε ή τώρα ή ποτέ ... :opaokara: :nairepaok:

όσον αφορά στο ότι ξαναϋπήρξε λάθος ως προς τη διαδικασία της αμκ δε βλέπω να ενίσταται κανένας (ίσως ο sick bastard ή κάποιος άλλος,είχε αναφερθεί στο θέμα με σκωπτική διάθεση).ως προς αυτούς που ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ας δεχθώ να είμαστε καχύποπτοι.ως προς αυτούς που ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πάλι,μούγγα.δεν υπαινίσσομαι πως η Μ@Λ@ΚΙΑ έγινε,κατά πως μας τα γράψανε και τα είπανε πάντα σε συνδυασμό με τη ΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ από τον επίσημο ΠΑΟΚ,με πρόθεση.αλλά τελικά ο φλωρίδης έχει άδικο ως προς την αποποίηση της ευθύνης του για την ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,που τόσο έχει πριζώσει κάποιους φίλους;;αν πάλι αναφέρει Π@Π@ΡΙΕΣ στην ανακοίνωσή του,περιμένω αποστομωτική απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

εγω,αφου απο την πρωτη στιγμη εξεφρασα τους προβληματισμους μου για το θεμα των επενδυτων,ή για
να ειμαι πιο ακριβης,για το μοντελο ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο,και αφου βλεπω οτι η υποθεση οδηγειται πια
σε ενα ακομα ναυαγιο (σημερα ηταν η ρητρα εμπιστευτικοτητας,αυριο θα ειναι κατι αλλο κ παει λεγοντας..)
εχω να πω οτι θα ειναι η πρωτη,και μαλλον η μονη φορα,που μετα απο ενα ακομα γαϊτανακι με επενδυτες,
κατι θα μεινει..κι εχει ονοματεπωνυμο..Ζησης Βρυζας..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

shark4 έγραψε:Μια ερωτηση μονο . Αυτα που αναφερεις " περι μπανανας που πατανε , φολα που τρωνε και σβερκους για φαπες " , φανταζομαι ισχυουν πρωτα απο ολους και για τον Ζαγορακη και τον Βρυζα. Γιατι αυτοι ειναι που επειμενουν να συζητανε με τους αεριτζηδες και τους παπατζηδες .
Λάθος φαντάζεσαι.
Δεν είναι εύκολο να μην πιστέψεις κάποιον που υποστηρίζει ότι μπορεί να σε σώσει ουσιαστικά.
Ουσιαστικά αυτοί οι 2 είναι η μόνη μας ελπίδα, ΑΝ ο τύπος αυτός δεν είναι παπάς/λαμόγιο.

Και για να μην παερξηγηθώ.
Μακάρι ο άνθρωπος να έχει τα άπειρα φράγκα και να είναι φουλ ΠΑΟΚ.
Μακάρι να εχει τόσο πολλά λεφτά που να μπορεί να τα βάφει ασπρόμαυρα και να μην τον νοιάζει.
Μακάρι οι όποιες δικες μου κι άλλων ενστάσεις να μην ισχύουν.
Μακάρι να έχει λεφτά, ιδεες και όραμα για τον ΠΑΟΚ.

Αλλά, όταν σε εποχή βαθειάς κρίσης, κάποιος τάζει εκατομύρια και δεν ξέρει κανείς, ούτε ένα όνομα
απο τις εταιρείες του, ε σόρρυ, αλλά κάτι βρωμάει.

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ζητάω εγώ προσωπικά. Ένα FLORIDIS LTD, κάτι χειροπιαστό.

Ε, τώρα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ΤΙ ΠΟ ΤΑ. ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ.
Μόνο ένα τατού. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.

Αν αυτό ικανοποιεί μερικούς, ε σορρυ, αλλά εμένα δε μου λέει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πάντως αυτό με τη ρήτρα εμπιστευτικότητας δείχνει και ενοχή από μέρος της ΠΑΕ και του Α.Σ. ο λόγος μα αν τα οικονομικά στοιχεία είναι εντάξει γιατί να μην τα βγάλουν στη φόρα???Τι έχουν να φοβηθούν δηλαδή???Μήπως υπάρχει έλλειμμα πολύ περισσότερο απ'αυτό που γνωρίζουμε????
:pano:
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Πω πω πω, φωτιά στο νήμα. Όποια και αν είναι η θέση σας για το θέμα αυτό και όχι μόνο, απλά θα ήθελα να κάνω μια μικρή επισήμανση.

Σταματήστε επιτέλους να πιστεύετε πως μόνο εσείς βλέπετε την αλήθεια και ότι όλοι οι άλλοι τρώνε κουτόχορτο. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς τύπου "πρόβατα" και πάει λέγοντας γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε εκτίθεστε οι ίδιοι. Ο καθένας έχει την άποψη του, αν δεν συμφωνείτε μαζί του και θέλετε να εκφράσετε την αντίθεση σας μπορείτε να το κάνετε χωρίς προσβολές και αφού βουτήξετε την γλώσσα λιγάκι στο μυαλό. Γίναμε όλοι στην Ελλάδα ξαφνικά ανοιχτόμυαλοι και ειδήμονες και χαρακτηρίζουμε τους άλλους ως "κοιμισμένους" ή "άσχετους". Ειδικά για θέματα όπως αυτό όπου σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και όχι να βγάλουμε τεκμηριωμένα συμπεράσματα.

Αυτά, sorry για το off topic αλλά κουράστηκα να βλέπω τελευταία ανθρώπους που πιστεύουν πως έχουν δει το φως το αληθινό ενώ όλοι οι άλλοι σκουντουφλάνε ακόμα στο σκοτάδι.

Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Θα σου απαντησω σε αυτο που εγραψες φιλε Sick , λεγοντας οτι προτιμω την εχεμυθεια τοσο απο την μερια του Ζαγορακη και του Βρυζα οσο και του Φλωριδη και του καθε Φλωριδη . Φερεγγυος οικονομικα με ενδιαφερει να ειναι και ας μου ανακοινωσει τον αλλο μηνα το ονομα των εταιριων του .
Αν αυτοι που διαπραγματευονται μαζι του δεν ξερουν την οικονομικη του επιφανεια , τοτε μιλαμε για την μεγαλυτερη μ@λ@κια που θα εχει γινει ποτε.
Συνεχιζω να εχω εμπιστοσυνη στους Ζαγορακη -Βρυζα για την τελικη εκβαση του εγχειρηματος .

Υ.Γ. Κατι Καμπανηδες και κατι Πανος -ο βασιλιας των μαγιο-, οπως και κατι Κοζωνηδες ( απο την πλευρα της κουλας ) μας ειχαν πρηξει με τα περουσιακα τους στοιχεια ( και αυτοι αλλα και οι ΑΡΔ ) και στο τελος τιποτα δεν γινοταν ....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Λοιπόν,ΜΑΚΑΡΙ να μην μας πιάσει ο επενδυτής.Είναι πολιτικός δάκτυλος κατα 99%!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Photis έγραψε:Πάντως αυτό με τη ρήτρα εμπιστευτικότητας δείχνει και ενοχή από μέρος της ΠΑΕ και του Α.Σ. ο λόγος μα αν τα οικονομικά στοιχεία είναι εντάξει γιατί να μην τα βγάλουν στη φόρα???Τι έχουν να φοβηθούν δηλαδή???Μήπως υπάρχει έλλειμμα πολύ περισσότερο απ'αυτό που γνωρίζουμε????
και εγώ αυτό πιστεύω ότι γίνεται,αλλά μέχρι τώρα οι δημοσιοκάφροι της πλάκας που έχουμε μας έλεγαν ότι άνθρωπο του φλωρίδη κάνουν φύλο και φτερό τα οικονομικά,ξαφνικά δεν έχουν κάνει τίποτα???με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Υπάρχει και η 2η παράμετρος που έχω γράψει επάνω φίλε bob.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Θεωρητικά αν ισχύσουν αυτά που λέει η Nova και ο OΠΑΠ, αν δεν μπει ο Φλωρίδης στη διοίκηση, την έχουμε άσχημα... Η Nova μιλαει για μείωση 25% και αναδρομικά, δηλαδή -1.000.000 για την χρονιά που μόλις τελείωσε και άλλα τόσα φέτος, συν την χορηγία του πρωταθλήματος που απειλεί να κόψει ο ΟΠΑΠ... Σε αυτή την περίπτωση, όχι η πώληση του Βιερίνια δεν φτάνει, αλλά ίσως χρειαστεί να πουλήσουμε και το Ζαγοράκη στον παναθηναϊκό που ψάχνει πρόεδρο...
Δηλαδή εν ολίγης φαίνεται να κρεμόμαστε απο τα αρχίδια του Φλωρίδη και του κάθε κάθε Φλωρίδη δυστυχώς...
Το παρήγορο είναι ότι επι της ουσίας το τι λέει η Nova και ο ΟΠΑΠ είναι ενδεικτικά μόνο των προθέσεών τους και όχι δεσμευτικά σχετικά με το τι θα γίνει... Δηλαδή δεν είναι εφικτό να μειωθεί αναδρομικα το ποσό που πρέπει να καταβάλει η Νova στις ομάδες, εκτός αν συμφωνήσουν και οι ίδιες μέσω της SuperLeague... Ειδάλλως, ακόμα και για να διακόψει η Nova τη συνεργασία που τρέχει, θα χρειαστεί να καταβάλει υψηλές ρήτρες, ενώ και το ConnX TV φαίνεται να παραμονεύει για να τσιμπήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της SuperLeague σε περίπτωση που τα σπάσουν με τη Nova... Το πρόβλημα θα γίνει ουσιαστικό αν η Nova επιμείνει και το Connx TV δεν ενδιαφερθεί (χλωμό νομίζω)...
Συνοψίζοντας τα πράγματα φαίνονται τραγικά, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς, είναι όμως δύσκολα... Το θέμα για μένα είναι να μην θεωρήσει επ'ουδενί ο Φλωρίδης ότι κρεμόμαστε απο τα αρχίδια του...
ΠΑΟΚ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, με Ζαγοράκη ή χωρίς, με Φλωρίδη ή χωρίς, με τηλεόραση ή χωρίς... Μπορεί αν κάτι πάει στραβά (με Φλωρίδη, Nova, ΟΠΑΠ, Europa League) σαν "προϊόν" να υποβαθμιστεί (ή και να αναβαθμιστεί αν τα πράγματα πανε ανέλπιστα καλά), όμως ο ΠΑΟΚ πρώτα απ'όλα είναι ιδέα και αυτό δεν πρόκειται να επηρρεαστεί απο οτιδήποτε... Επιζήσαμε στα πέτρινα χρόνια με ΓουμενοΠαγονοΜπατατούδηδες, θα το κάνουμε και τώρα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

shark4 έγραψε:Θα σου απαντησω σε αυτο που εγραψες φιλε Sick , λεγοντας οτι προτιμω την εχεμυθεια τοσο απο την μερια του Ζαγορακη και του Βρυζα οσο και του Φλωριδη και του καθε Φλωριδη . Φερεγγυος οικονομικα με ενδιαφερει να ειναι και ας μου ανακοινωσει τον αλλο μηνα το ονομα των εταιριων του .
Αν αυτοι που διαπραγματευονται μαζι του δεν ξερουν την οικονομικη του επιφανεια , τοτε μιλαμε για την μεγαλυτερη μ@λ@κια που θα εχει γινει ποτε.Το ζήτημα δεν είναι τι θα βάλει τώρα.
Το ζήτημα είναι πως θα κουμαντάρει το καράβι τώρα και στο μέλλον.

Συνεχιζω να εχω εμπιστοσυνη στους Ζαγορακη -Βρυζα για την τελικη εκβαση του εγχειρηματος .

Για τα bold, συμφωνώ κι εγώ.Δεν την έχασα ποτέ. Μόνο που για το λόγο αυτό πιστεύω ότι δεν θα γίνει το deal.

Υ.Γ. Κατι Καμπανηδες και κατι Πανος -ο βασιλιας των μαγιο-, οπως και κατι Κοζωνηδες ( απο την πλευρα της κουλας ) μας ειχαν πρηξει με τα περουσιακα τους στοιχεια ( και αυτοι αλλα και οι ΑΡΔ ) και στο τελος τιποτα δεν γινοταν ....
Θα σου θυμίσω, ότι όταν άρχισαν να βγαίνουν τα ''περιουσιακά'' τους στοιχεία όλος ο κόσμος κατάλαβε ποιοί ήταν
κι αν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις εξαγγελίες τους. Όλοι εκτός από κάποιους χειροκροτητές τους.(ααααλη πονεμένη ιστορία κι αυτή).
Κι εγώ,(και μάλλον κι άλλοι) δεν ζητάω ούτε το ΑΦΜ του, ούτε τον λογαριασμό του, ούτε τίποτα.
Μόνο ένα όνομα μιας εταιρείας που έχει, έτσι ρε αδερφέ, για να την googlaρω, να δω τι ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ουσιαστικά ο άνθρωπος που μου τάζει τον ουρανό με άστρα.
Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά δηλαδή, το 2011 είμαστε εποχή της πληροφορίας.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σε αυτο που ρωτας , " πως θα κουμενταρει το καραβι στο μελλον " , φανταζομαι ουτε εγω ουτε κανενας αλλος δεν μπορει να απαντησει . Παρα μονο ο ιδιος , αν και εφοσον καταληξει καπου η ιστορια.
Εκει που εστιαζω ολο αυτο το καιρο ειναι ενα σημειο και μονο.
Για ποιο λογο η εμμονη τοσο του Ζαγορακη -και εσχατως και του βρυζα - να βρεθει ενας η' μια ομαδα ανθρωπων να ηγηθουν τουλαχιστον οικονομικα του συλλογου ???? Μηπως ξερουν καλυτερα απο τον καθενα τα οικονομικα μεγεθη της ομαδας και τα προβληματα που τυχον θα δημιουργηθουν ????
Για αυτο σου λεω οτι τους εμπιστευομαι . Γιατι ενδεχομενως αυτοι που ζουν την κατασταση απο μεσα , κατι περισσοτερο θα γνωριζουν . Καλως η' κακως ο Ζαγορακης , που στην παρουσα φαση εχει τα ηνια του συλλογου , αυτος θα ζυγισει τα υπερ και τα κατα μιας ενδεχομενης κινησης .Και αυτος θα κρινει αν το οικονομικο βεληνεκες του καθε Φλωριδη , μπορει να ειναι ανταξιο , αν θελεις , του ονοματος του ΠΑΟΚ.
Οτι ειναι να γινει , θα γινει . Η ομαδα ειτε ετσι ειτε αλλιως θα συνεχισει να υπαρχει.Απλως αναμενουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τετ 06 Ιούλ 2011, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

σωστος σε ολα ο sick bastard.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

bob έγραψε:
Photis έγραψε:Πάντως αυτό με τη ρήτρα εμπιστευτικότητας δείχνει και ενοχή από μέρος της ΠΑΕ και του Α.Σ. ο λόγος μα αν τα οικονομικά στοιχεία είναι εντάξει γιατί να μην τα βγάλουν στη φόρα???Τι έχουν να φοβηθούν δηλαδή???Μήπως υπάρχει έλλειμμα πολύ περισσότερο απ'αυτό που γνωρίζουμε????
και εγώ αυτό πιστεύω ότι γίνεται,αλλά μέχρι τώρα οι δημοσιοκάφροι της πλάκας που έχουμε μας έλεγαν ότι άνθρωπο του φλωρίδη κάνουν φύλο και φτερό τα οικονομικά,ξαφνικά δεν έχουν κάνει τίποτα???με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω!
Εξωδιοικητικός παράγονατς (και σοβαρός επιχειρηματίας) μου έλεγε τις προάλλες ότι το έλλειμμα είναι αρκετά μεγαλύτερο απο 5εκ. ευρώ... Αλλά θέλω να πιστεύω ότι έλεγε παπαριές (άσχετα με το ότι δεν το συνηθιζει) και απο κάτι παρασύρθηκε.... Δεν μπορώ ούτε καν να διανοηθώ ότι ο Ζαγοράκης θα έλεγε πχ 5 και το νούμερο θα ήταν πχ 10... Καλώς ή κακώς προσωπικά για το Ζαγοράκη θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά... Όχι για την ικανότητα του, αλλά για την εντιμότητα του... Απλά επισημαίνω ότι αυτές οι "βρώμες" δεν εκπορεύονται μόνο απο τον εκάστοτε Ραπτόπουλο αλλά και εκ των έσω, μέσα απο την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια... Ας φυλάξουμε λίγο και τα νώτα μας λοιπόν...

Όσο για τους δημοσιογράφους, είναι πολύ εύκολο για τον καθεναν απο εμάς να ψάξει τα άρθρα των τελευταίων 2 εβδομάδων που μιλούσαν για τον οικονομικό έλεγχο που "ξεκίνησε", που "προχωρά", που "τελειώνει απο μέρα σε μέρα"... Και τώρα λένε ότ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα...!!!!! Μιλάμε για αστειότητες τώρα... Για απίστευτες αστειότητες... Και θα έρθει μετά το Χ ή το Ψ ΠΑΟΚτσάκι και θα φάει παπά ότι ο Χ ή ο Ψ "δημοσιογράφος" είναι "άτυπος εκπρόσωπος της ΠΑΕ" και λοιπές μπούρδες... Γιατί συμβαίνει αυτό? Γιατί τα θέλει ο κώλος μας...!! Γιατί επιζητούμε να μας κοροϊδέψουν... Και οι "δημοσιογράφοι" και οι διοικήσεις και οι πολιτικοί και όλοι... Καλά να πάθουμε λοιπόν... Καλή συνέχεια να έχουμε στην κατανάλωση του παπά που μας σερβίρουν... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”